Geçmiş olsun hocam.Nedir bu yarı finallerden çektiğimiz![]()
Geçmiş olsun hocam.Nedir bu yarı finallerden çektiğimiz![]()
Yarı finalde elenmek kötü olmuş bende kadroya iyi takviyeler lazım.
Geçen sezon çeyrek yaptık bu sene yarı final.Seneye inşAllah final.![]()
Seneye gelir Şampyinlar Ligi. Muhtemelen yabancı sınırlaması işleri zorlaştırıyor.
Valla sorma yahu , en son bi finalde vuracaz turnayı ama finale çıkarken hep yarı final de elendiğim takımları elemek istiyorum , intikam almak istiyorum eze eze onları evlerine göndermek istiyorum
Takviye yaparız yapmasına ama uyum sorunu vs vs başımızı ağrıtır gibi o yüzden 1 sene daha şansımı denerim gibi.
Seneye final sonraki sene kupa olmasın mümkünse kanka Finale çıkınca kupayı da alalım artık
Pek yabancı oyuncum yok 5 tane var onlarda 11 de ama regen olayını sevmediğim için biraz zorlanıyoruz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tüh be, bu senede olmadı kupa. Artık kaçıncı sezon kaldıracağız kupayı bilmiyorum ama taraftar umutlu.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Buralara kadar gelip elenmek de üzüyor ya
(Artık gelecek vaad ediyorum, 500)
Yari Final'de elenmek yine kotu olmus.. Seneye artik![]()
10.Sezona giriyoruz 10a yakışır birşeyler olsun diyerekten umut fakirin ekmeğidir diyoruz ve yola koyulmaya oyuna giriyoruz
Alıştık artık üzülmeye en son bi sevinecez pir sevinecez diye ümit ediyorum
Uefa'da final de , Şampiyonlar Ligin'de yarı Final'de başka kupalara katılmak istiyoruz
Süper Lig'de son 4 haftayı da geride bıraktık.
4 Hafta da 9 puan aldık ve Şampiyonluğumuzu son 2 hafta kala ilan ettik.Trabzon maçında kupa kaldırmak güzel oldu.Deplasmanda bilerek yedek kadro ile sahaya çıktık ki son maç kupayı evimizde alalım dedik.Zaten 33.hafta ve 34.Hafta maçlarımızı kazanacağımızı biliyorduk.
31.Hafta : Edgar Fernandes x2 , Yusuf Erdoğan , Umar Aminu , Salih Uçan
33.Hafta : Ömer Bayram , Edgar Fernandes , Sebastian Remme Berge
34.Hafta : Umar Aminu
Geçmiş sezonlara göre biraz daha rahat bir şampiyonluk elde ettik.Sadece 2.yarının başlarında biraz bocaladık ama sonrasında toparlanınca hak ettiğimiz Şampiyonluğumuzu almış olduk.Aslında daha erken olabilirdi ama Fenerbahçe'de oldukça direnç gösterdi.
Yanılmıyorsam ilk defa böyle bir durum başıma geldi.İlk defa bu kadar uzun süren bir kariyerim oluyor herhalde.Daha önce ortak kariyerlerde de ilerlemiştik ama bu kadar ilerlemişmiydik ondan tam emin değilim.Güzel bir durum bizim için artık 1 numarayız.
Yinede Fatih Terim'i tamamen egale etmek için bir Avrupa Kupası şart müzeye.![]()
Önümüzdeki sene Avrupa'da mücadele edecek takımlarımız.
* Kayseri - Beşiktaş ile oynadığı Kupa Finalini Kazanarak Avrupa Ligine gidiyor.
Beklenmedik başarı elde eden takım olduk yine , genç forvetimiz Edgar Fernandes ise gol kralı oldu Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir turnuvada.Bu sene iki takımımız yarı final oynadı acaba yeni sezona kaç takımımız Avrupa'ya göndereceğiz merak ediyorum.Umarım sayımız artar ve Avrupa kupalarında ülkemizi daha çok takımla temsil etme şansını yaklayabiliriz.
Fernandes Şampiyonlar Ligi Altın Ayakkabı Ödülünü Kazandı.
Rüya takımda yine Edgar Fernandes kendine yer buldu.
Avrupa'da iyi bir sıralama ile yeni sezona başlıyoruz.
Aldığımız başarılar her ne kadar kupa getirmese de sonunda ilk 20 içerisinde kendimize yer buluyoruz ve iyi iş yaptığımızı perçinliyoruz.
Ligimizin itibarı gün geçtikçe artıyor.
7.Sıraya yükseldik , Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş biraz daha Avrupa'da katkı verebilseler çok güzel olacak ama nerdee.
Türkler artık Avrupada söz sahibi olabilecek !
Sonunda takım sayımızı oldukça arttırıyoruz.Seneye inanılmaz derece de yayılacağız Avrupa'ya.Çoğu takım bize duacı.
Yeni sezon kadromuz.
* Takımdan sadece Cenk Gönen ve Musa Çağıran ayrıldı.Transfer yapmadık.
Regen oyuncu işini pek sevmediğimi söylemiştim.Fakat şimdi durum biraz farklı alt yapıdan yetişen oyuncularımız var ve o tesisleri geliştirene kadar canımız çıktı tesis durumunu ss olarak vermiştim şuan Avrupa standartlarında tesislerimiz var gerçekten ve katkısını alıyoruz.
Geçen sezon İbb'de kiralık oynadı Sinan bu sene ise Hasan Ali ile dönüşümlü oynayacak.
Milli takıma kadar yükseldi genç ismimiz Yeni Gökhan Gönül olarak lanse ediliyor zaten.11'in ilk ismi.
Çok hızlı bir oyuncu ve Milli takım için izleniyor.Yusuf ile dönüşümlü oynayacak.
Yeni yetişen genç oyuncumuz tecrübe kazanırsa çok iyi olacak gibi.Ara ara forma vereceğim.
Senelerdir kiralardım Taner'i geçen sene kadro da ara sıra yer aldı bu sene daha fazla süre alacak.
Lefter olarak adlandırılıyor oyunda , Ondan ümitliyim fakat Abdülkadir bir adım daha önünde.
Edgar'ın peşine ilk santraforumuz değerini katladı , Barcelona izliyor ama kimseye satmayız.
En sonuncu regene hız ve dribling çalıştırınca gerçeken çok iyi bir santrafor olacak.
Türkiye'nin 6. olmasıda gurur verici bir olay ligimizde 7. sıralara kadar yükselmiş.![]()
Ligimiz her sene daha da kaliteli oluyor
Bu arada zahmet olmazsa Mitrovic ve Telles'inprofillerini koyabilir misin?
Eylül Ayı Lig Maçlarımız.
Ligde oldukça iyi gidiyoruz 6 da 6 yaparak yolumuza devam ediyoruz.
4.Hafta : Umar Aminu , Salih Uçan
5.Hafta : Edgar Fernandes x3
6.Hafta : Abdülkadir Olgun , Songo'o
2.Maç : Edgar Fernandes x2
Doludizgin gidiyoruz Juve'yi içerde yenersek lider çıkarız.
Valla bu sene fenasın inşallah bozulursun!
Başarılar .
Bu sene grup daha kolay. Juventus o yılda nasıl bilmiyorum ama lider çıkarsın bence.![]()
Süper Lig'de Ekim ayı geride kaldı böylelikle 10.Haftaya kadar ilerlemiş olduk.
Takdire şayen bir performans sergiliyoruz şu ana kadar ve 10.hafta sonunda 10 galibiyet alarak doğal olarak ligin zirvesindeyiz.En önemlisi az gol yiyoruz ve rakiplerimize pek fazla pozisyon şansı vermiyoruz.Şuana kadar oluşan puan farkı bizi oldukça rahat konuma getiriyor.Sanıyorum bu sene Şampiyonluk daha da rahat gelecek eğer takıma nazar değmezse.
7.Hafta : Fırat Tuncer ( kk ) , Edgar Fernandes , Yusuf Erdoğan
8.Hafta : Edgar Fernandes x2 , Mattiocarine ( kk )
9.Hafta : Salih Uçan , Umar Aminu x2
10.Hafta : Umar Aminu , Edgar Fernandes
Şampiyonlar Liginde Ekim ayında tek maç oynadık ve galip ayrıldık.
Milli maçlar sebebiyle Avrupa'da 1 ay da tek maç yapabildik.Wolfsburg ile evimizde oynadık ve rahat bir galibiyet aldık.Aslında grubun diğer favorisi olarak gözükseler de oldukça üstün şekilde oynayarak 3 puanın sahibi olduk.
1.Maç : Edgar Fernandes
Süper Lig'de Kasım ayı geride kaldı böylelikle 13.Haftaya kadar ilerlemiş olduk.
Sonunda fire verdik ligde , Bursaspor ve Antalyaspor maçında yarı rotasyonlu kadrolarımızla sahada yer aldık.Savunma hattımız ise tam facia birazdan resim ile destekleyeceğim bu durumu.Oldukça şanssıız bu konuda.Ama bahane üretmek istemiyoruz.
11.Hafta : Yusuf Erdoğan
12.Hafta : Tamer Sütlü , Yusuf Erdoğan , Abdülkadir Olgun
13.Hafta : Abdülkadir Olgun x2
Şampiyonlar Liginde Kasım ayında iki maç oynadık ve bir galibiyet alabildik.
Sakatlıklar milli takımladaki isimler derken oldukça zorlandık hem ligde hem Avrupa'da.Neyse ki gruptan çıkmayı 2. Wolfsburg maçından sonra çıkmayı garantiledik.Deplasmanda iyi bir galibiyet aldık fakat Fernandes'in sakatlanması çok kötü oldu.Juventus maçında ise forvetsiz kalınca sonuca gidemedik ve sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık.
1.Maç : Edgar Fernandes , Alejaindro ( kk )
2.Maç : Umar Aminu
Kasım ayında şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.
Kasım Ayın'da ligdeki ve Avrupa'da ki tüm maçlarımıza böylesine saçma bir savunma hattıyla çıkmak zorunda kaldık.Yedek sağ bekimiz olmadığı için zaten sıkıntılıyız.Ama öyle bi hal aldı ki savunma hattımız sakatlıklar ve milli oyuncular sonrası orta alan oyuncularımız ile idare etmeye çalıştık , çok zorlandık ama çok da sırıtmadık neyse ki .