Nasıl zevk alıyosunuz şu 3Dden ya, küçük yuvarlak adamlardaki zevkin çeyreği yok yahu.
Screw you guys, I'm goin' home
Evet düşürdüm en düşükte oynuyorum. stad vb. şeyleri kaldırıyorum o zaman düzeliyor. ama stadıda kaldırınca sankş halı sahada maç yapıyorlar
tam ekranda pencere modu ikisindede kasıyo
benim ekran kartı intel
buda böyle bir zevk. ama sana hak veriyorum yuvarlak adamlarla oynarken hayal dünyası dahada genişliyoo![]()
oyun içi editor ne kadar ?
orjinal oyunu yüklemeden oyun içi editoru alamıyomuyuz arkdaşlar ?
arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen örjinal oyun içi alamıyosak fmtre alıcam d&r ın keyfini bekleyemem yeni kod vericek diye
Last edited by cimbomlueyup : 09.Kasım.2014 at 19:13
Betada kariyer açmıştım şimdi tam sürümde devam edebiliyor ama tam sürümde yeni kariyer mi açsam?Herhangi bir farkı var mıdır betada veya tam sürümde açılan kariyerin ?
Türkiye'de sözleşmesi bitecek oyunculara neden imza attıramıyoruz ?
ilk maçım g.birliği deplasmanı 5-4 kazandım
gelde zevk al şimdi oyundan!
nerede kaldı gerçekçilik?
15.1.3. Update
MATCH ENGINE
PERFORMANCE
- Tweaked some defensive play
- Fixed some keeper issues, including, but not limited to:
- Not reacting quickly enough after a save
- Some instances of not holding an easy ball
- Some instances of parrying the ball into goal
- Not kicking the ball quickly when being closed down
- Optimised processing performance on certain Mac hardware
- Fixed rare crash on continue
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Oyunda klasik modda 5 yabancı koyabiliyorum kadroya
18 kişilik kadro içinde 5 as+3 yedek yabancı koyamıyorum :S
15.1.1 e geri dönmek istiyorum ama imkanı yok sanırım. Ya ne güzel her şey yolunda idi. Şimdi gel bir daha taktik üzerinde çalış.
15.1.3 ile çok mu değişti maç motoru ?
Değişenler neler ?
15. 1. 3' de bir tane gol yemeden bitirdiğim maç hatırlamıyorum. Alan savunması da yapamıyorum bir türlü. Çıldırdım adeta.
2016 yılına geldim Avrupa Şampiyonası başladı. Maçların haberleri bana gelmiyor ne yapmam lazım.
Mesela Türkiye liginde bizim maç pazar günü‚ diğer günlerde de olan maçları gösteriyor ya. Onu istiyorum.
Türkiye Kupası´na ben katılana kadar maçları bilmiyorum yada elenirsem bilmiyorum. Avrupa ligi‚ Şampiyonlar ligi... böyle böyle devam eder.
Bu turnuvaları nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz?
Umarım anlatabilmişimdir.
[MENTION=48273]antiRED[/MENTION]
Hocam gelen kutusu > Abonelikler deyip istediğin şeyi ayarlayabilirsin. İstersen bir turnuva, takım, oyuncu, personel vs.
Umarım anlatabilmişimdir.
ADANA DEMİRSPOR
turnuvaya abone olarak haberlerin gelmesini sağlayabilirsin..
[MENTION=48273]antiRED[/MENTION] hocam gelen kutusuna tıkla hocam orda abonelikler olacak.
ADANA DEMİRSPOR
Beta sürümü daha iyiydi bence maç motorunda FM 14'ü görüyorum artık
Her mac bir sakat veriyorum garanti , ayrica mac motoru ayni fm 14 , senaryolar yine onceden yaziliyor , cesena gibi takim Barca gibi oynayip 4 kere gelip 4 gol atiyor ama aptallik bendeki yine orjinal oyun aldim ama bu sefer kesinlikle son kez !
Hocam maç motoru çok farklı sizlere bu konuda katılmicam. Sakatlıklar can yakıyor aynı reeldeki BJK gibi. Bazı takımlar 1 kere gelip atmaları var başıma da geldi. ama defansını bunun için düzenlemenlazım gibi geliyor.
ADANA DEMİRSPOR
15.1.1 den son derece memnunum güncellemeyi düşünmüyorum yorumlara bakılırsa da en mantıklısı bu herhalde
güncelleme olmasını nasıl engelliyoruz? güncelleme sekmesinde 3 seçenek var hepsi de güncelliyo.