Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 30 / 39 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

F.C. United'ta 12 sezon boyunca en yüksek potansiyeli çıkan regenim yarım yıldızdı. Bu takımla en çok alt yapısından çıkan regenlere sevindim sonraki yıl çok daha iyilerinin çıkacağını düşünüyorum. Gelişimimiz alt yapıdan oyuncu çıkartmaya yönelik olacak.

Şuan çıkan oyuncuların potansiyelleri gerçek değil, nedeni ise yargılama yapan personelimin yeteneğinin kısıtlı olması, sezon sonu ilk iş olarak personelleri sınıf atlatıcaz. Sonraki yıl buradan çok daha iyilerini görmeyi umuyorum.

Ligde beklendiği gibi zorlanmadan şampiyon olduk. Çok bir atraksyon olmadığı için burada oyalanmanın pek gereği olmadığını düşündüm

Bir Türk ortalığı yakıp yıkıyor

Sonraki yıl başlangıç bütçemiz, Aslında transfer yapmak istemiyordum. Alt yapıdan çıkan iyi kötü oyuncularla devam etmek istiyordum fakat burada şöyle bir kural var. 17 yaş altı oyuncular Bu ligde mücadele edemiyor. Sonraki yıllarda sadece alt yapıdan takviye ile devam edeceğiz transferimiz olmayacak.

[MENTION=127142]pusathan[/MENTION] demişti Senden sonra Uefa için oynar diye öylede oldu. F.C United Avrupa Liginde Yanlız Afrika'lı bir oyuncuyu F.C United 1,1 Euro'ya Efsane bir forvet aldı. Geride kalan sezonda akılda kalan buydu.

Şampiyonlar Liginde İngiliz takımları yine terör estirdi.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

2. Default

Sampdoria'ya Bak Sen Senin United'e Acımadan Acımadan Vermişler Eline

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Dejavu yaşadım şuan Biliyomki ben bunlar bırakayım kanka ben kariyeri al buradan Catani'ya ile sen devam et kariyere Ayıp yahu az saygı Gelmiş kendi kariyerinin reklamını yapıyor ya

İltifat mı hakaret mi pek anlamadım Ama GS'liysen sanırım hakeretti

Övünmek gibi olmasın kariyer kapandığı an gideceği yer Efsane kariyerler bölümü Kariyeri takip et hatta sende bir kariyer patlat
    Patlatıcam hocam az kaldı takım arıyorum sienayı düşünüyorum seri d ama çok borcu var bugün yarın görürsün bizide sahalarda

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Empoli'mi La o

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sampdoria'ya Bak Sen Senin United'e Acımadan Acımadan Vermişler Eline
    İlk maçta 4-3 yenildiler deplasmanda turu geçmelerini bekliyodum. Evlerinde 3 yediler Seninde dediğin gibi koyistiği eline verdiler

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Patlatıcam hocam az kaldı takım arıyorum sienayı düşünüyorum seri d ama çok borcu var bugün yarın görürsün bizide sahalarda
    İşte öyle takımla çok keyifli kariyer olur Kesinlikle aç derim.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Empoli'mi La o
    Aynen İtalyan takımları çok bomba bu yıllarda
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Geçen sezon transfer döneminde tek bir oyuncu dahi almadan devam etmiştik. Takımın defansında ciddi anlamda sıkıntı vardı. Maalesef bu yılda defans oyuncusu bulamadım. Almanya kariyerime geçince burada oyunu zorlaştırmak adına transferlere belirli kriterler getirmiştim. Mesela Alman olmayan oyuncu almayacağız gibi.
    Sonraki yıl itibari ile bunu değiştiriyorum, sonraki yıl itibari ile sadece alt yapıdan oyuncular ile devam edeceğiz.

Aslında Alt Yapı olayına bu yıl başlayacaktım ama kural gereği Almanya'da 17 yaş altı oyuncu liglerde oynamayır bu sebeple bunu 1 yıl erteliyoruz.

TRANSFERLERİN TAMAMI BEDELSİZ

Spoiler: Profil 

Geçen yıl en çok bu dizilişte başarılı olduk yine aynı şekil devam edeceğiz. Stoperlerim cidden çöp takımda toplamda 3 stoper var. As diye takıma koyduğum 2 stoperin yedeği çöp bir 17 yaşında regen Onların dışında diğer mevkilerden memnunum

ASIL TRANSFERLERİ BURAYA YAPTIK.

Her takımda benim için en önemli ksıım burası,getirebilieceklerimizin en iyilerini getirdik. Stuttgarter'da gözlemci sayımız 3-4 kişiyi geçmeyecek sebebi malumunuz alt yapıya yönelemek elimizdeki gözlemcilerin kısmi gözlemleme yapıp sonraki rakip hakkında bilgi verecekler önerdikleri oyuncularla işimiz olmayacak.

Gelen personellerin arasında en harikası Alt yapı sorumlumuz tam aradığımız adam, öylesine bir transfer önerisi istedim. İspanyol bir bebe önerdi. Ama Alman olmadığı için almadım harika ve sudan ucuzdu. Bu adam çok iş yapacak

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şıvaynşıtayger'i defansa koymuşsun Teknik ekibi değiştirerek iyi yapmışsın.
    Tüm tesisleri geliştirmeni tavsiye ederim. Almanya'da genel anlamda kaliteli topçu çıkma oranı yüksek zaten. İleriki dönemde ben de altyapının kaymağını yemeyi düşünüyorum ama ben mesela şu anda tesisleri , gençlik yetiştirmeyi falan iyice yükseltmeden altyapı olayına girmeyecem ,çünkü zaten çıkan oyuncularda yüksek potansiyel olmuyor olan için de çok kastırmak gerekiyor. Malum CA-PA arası uçurum Seneye olur da bundesligaya gider orada sadece altyapı topçuları olsun dersen sıkıntı olabilir, en azından ilk 1-2 sene Muhtemelen de ilk sene düşersin

Barak Hocam emeğine sağlık çok güzel kariyer. Bir şeyi merak ettim: Aldığın kulüp çalışanlarının ne kadar verimli olduğunu (yıldız olarak) nasıl görüyorsun? temadan mı kaynaklanıyor? ben orjinal temasıyla oynuyorum oyunu, senin gibi görebilmem için ne yapmam lazım?

Teşekkürler şimdiden,
    Takibe devam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen ne terbiyesiz bir adamsın ya daha da yazmam sana hıh

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ingegnere View Post
    Barak Hocam emeğine sağlık çok güzel kariyer. Bir şeyi merak ettim: Aldığın kulüp çalışanlarının ne kadar verimli olduğunu (yıldız olarak) nasıl görüyorsun? temadan mı kaynaklanıyor? ben orjinal temasıyla oynuyorum oyunu, senin gibi görebilmem için ne yapmam lazım?

Teşekkürler şimdiden,
    Takibe devam
    Antrenman kısmında yukarılarda antrenörler bölümü var oradan görebilirsin. Ya da almak istediğin antrenörün yıldızını öğrenmek istiyorsan aşağıdaki hesaplamayı kullanabilirsin. Orada gerekli puanları girdiğinde hangi bölümde kaç yıldızlı olabileceğini öğrenebilirsin.
    FM Coach Calculator

Hocam düşüncen çok güzel yalnız [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocamın dediği gibi çok zorlanabilirsin. Ama bana sorarsan bu şekilde devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Daha önce efsane kariyerlerde bir arkadaşın kariyerinde çıktığı yıl düşmüştü. Boş ver düşmeyi dert etme derim.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

senin hedefin olduktan sonra düşmek önemli değil bizim fm kariyerleirnede düşmeyi kötü olarak görüyorlar yabancı lsitelerde bakıyorum duse kalka ilerliyorlar bence problem değil bir hata yapmıssındır birdaha ki sene daha güçlü dönersin bence zevkli oluyor böle hedefinde devam et

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hedefin olduktan sonra küme düşersin düşmezsin orası hiç önemli değil de sıkıntı olan onca emek harcayıp başarısızlıktan sonra takımdan gönderilmek

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Bu hedefler doğrultusunda yeni bir Bilbao, Altınordu Porto karışımı bişey bizi bekliyor gibi hadi hayırlısı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Düşmez ya önemli olan taktik, Barak hocamın taktiği de başarılı ki buralara kadar geldi

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Antrenman kısmında yukarılarda antrenörler bölümü var oradan görebilirsin. Ya da almak istediğin antrenörün yıldızını öğrenmek istiyorsan aşağıdaki hesaplamayı kullanabilirsin. Orada gerekli puanları girdiğinde hangi bölümde kaç yıldızlı olabileceğini öğrenebilirsin.
    FM Coach Calculator

Hocam düşüncen çok güzel yalnız @aytekin79 hocamın dediği gibi çok zorlanabilirsin. Ama bana sorarsan bu şekilde devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Daha önce efsane kariyerlerde bir arkadaşın kariyerinde çıktığı yıl düşmüştü. Boş ver düşmeyi dert etme derim.
    Onları biliyorum ama mesela sende baş fizyoterapist, baş gözlemci, altyapı sorumlusu gibi antrenör olmayan çalışanların da yıldızları var. Onları sormak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onları biliyorum ama mesela sende baş fizyoterapist, baş gözlemci, altyapı sorumlusu gibi antrenör olmayan çalışanların da yıldızları var. Onları sormak istedim

O yıldız olayı personelin hangi işte daha başarılı olduğuyla alakalı eski sistemde uzun barlar vardı bu personel menajer se o bar ful dolu olurdu asistan olarak da göre yapabiliyorsa orada da doluluk olurdu bu yıldızlarda o barlı sistemin aynısı personelin hangi işte başarılı olduğunu gösteriyor sadece

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Şıvaynşıtayger'i defansa koymuşsun Teknik ekibi değiştirerek iyi yapmışsın.
    Tüm tesisleri geliştirmeni tavsiye ederim. Almanya'da genel anlamda kaliteli topçu çıkma oranı yüksek zaten. İleriki dönemde ben de altyapının kaymağını yemeyi düşünüyorum ama ben mesela şu anda tesisleri , gençlik yetiştirmeyi falan iyice yükseltmeden altyapı olayına girmeyecem ,çünkü zaten çıkan oyuncularda yüksek potansiyel olmuyor olan için de çok kastırmak gerekiyor. Malum CA-PA arası uçurum Seneye olur da bundesligaya gider orada sadece altyapı topçuları olsun dersen sıkıntı olabilir, en azından ilk 1-2 sene Muhtemelen de ilk sene düşersin
    Düşelim ya, bu işte düşmekte var çıkmakta Önemli olan kovulmamak

Teşekkürler şimdiden,
    Takibe devam
    Aşağıdaki temayı indir görürsün sende Tema'nın özelliği

FM 2015 FLUT skin v2.1

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Sen ne terbiyesiz bir adamsın ya daha da yazmam sana hıh
    Kanka herşeyide okuma lan az arkandan konuşmak istiyorum belki

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    FM Coach Calculator

Hocam düşüncen çok güzel yalnız @aytekin79 hocamın dediği gibi çok zorlanabilirsin. Ama bana sorarsan bu şekilde devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Daha önce efsane kariyerlerde bir arkadaşın kariyerinde çıktığı yıl düşmüştü. Boş ver düşmeyi dert etme derim.
    Zorluk derecesi yüksek olunca daha keyifli oluyor bu şekil devam
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

O yıldız olayı personelin hangi işte daha başarılı olduğuyla alakalı eski sistemde uzun barlar vardı bu personel menajer se o bar ful dolu olurdu asistan olarak da göre yapabiliyorsa orada da doluluk olurdu bu yıldızlarda o barlı sistemin aynısı personelin hangi işte başarılı olduğunu gösteriyor sadece

Aşağıdaki temayı indir görürsün sende Tema'nın özelliği

FM 2015 FLUT skin v2.1

Teşekkür ederim arkadaşlar

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    senin hedefin olduktan sonra düşmek önemli değil bizim fm kariyerleirnede düşmeyi kötü olarak görüyorlar yabancı lsitelerde bakıyorum duse kalka ilerliyorlar bence problem değil bir hata yapmıssındır birdaha ki sene daha güçlü dönersin bence zevkli oluyor böle hedefinde devam et
    Kesinlikle katılıyorum. Bu işin fıkratında küme düşmekte var

Hedefin olduktan sonra küme düşersin düşmezsin orası hiç önemli değil de sıkıntı olan onca emek harcayıp başarısızlıktan sonra takımdan gönderilmek

Tapatalk'tan gönderilmiştir.
    İlk yıl takımı 14 yıl aradan sonra beklenmedik şekilde 2.lige çıkarttık düşürsekte kovmazlar sanırım ama kovarlarsa yıkılırım orası ayrı

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bu hedefler doğrultusunda yeni bir Bilbao, Altınordu Porto karışımı bişey bizi bekliyor gibi hadi hayırlısı
    Belirttiğin 3 takım arasında benim seçimim Bilbao modeli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Düşmez ya önemli olan taktik, Barak hocamın taktiği de başarılı ki buralara kadar geldi
    Öyle çok bariz bir taktiğim yok F.C. United'ta en az 7-8 diziliş bir o kadar taktik eksittik burada da aşağısı olmaz
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Çok gerçekçi bir yaklaşım

1.Hafta

Şok bir maçla Gazi Stadyum'unda sezonu açtık. Açıkçası sezonu çok geç açtık sadece 2 hazırlık maçı yapabildim.O da yarım yamalaktı. Sıkıntılı bir açılış bekliyordum ama bu kadar kötü beklemyordum. Yanlzı rakibin ilk golü rövaşataydı harikaydı

Sol bek yalan oldu.

2.Hafta

Geçen sezon ne kadar kolay geçtiyse bu yıl o kadar zor geçecek orası belli oldu. İşin kötü kısmı aynı anda 2 sol bek sakatlanırmı ya şaka gibi, şuana kadar 4-4-1-1'den 2 maçta da verim alamayıp 2 devrelerde oyunu kanatsıza çevirdim biraz daha iyi olduğumuz izlenimini verdi. Haftaya Almanya Kupasında bu kötü gidişe son vermemiz gerekiyor.
    Takım uyumumzda berbat ötesi

ALMANYA KUPASI 1.TUR

Ligin ilk 2 maçı bir kenara bu maçı hiç haketmeden kaybettik. Üstelik çok güçlü bir rakibe karşı iyi oynayarak kaybettik.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

İlk yıl takımı 14 yıl aradan sonra beklenmedik şekilde 2.lige çıkarttık düşürsekte kovmazlar sanırım ama kovarlarsa yıkılırım orası ayrı
    Beklentiye bakar yönetim Dediğinde haklısın yoksa . Çok çok yeni bir maceraya atılırsın , sıkıntı yok Barak devam

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Uyum sıkıntısı düzelsin maçlar da düzelir diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte görmek istediğim tablo hahaha

Kararınızı takdir ediyorum hocam, belki şimdilik bir miktar zorlanırsınız ama bir kaç sene içinde alt yapı şaha kalkar diye düşünüyorum. Şimdi daha dikkatle takip edeceğim kariyerinizi, gerçekten heyecanlı olacak. Kariyer yapan diğer arkadaşlara da böyle hedefler koymalarını öneririm.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

kovulma konusunda deneyimim cok sezon öncesı bakısa göre gorunen yerden dusuksen kovulursun bana hep öle oldu birde beklentigi yuksek yapıp yerine getirmezsen maçlara kötü baslamıssın ama düzeltirsin oyuncuların kotu oyuncu değil bu lig için

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Lucas Lors'un tipini beğendim

Sezona beton etkisiyle başlamışsın ama toparlarız gibi geliyor. Olmadı takılırız bir sene

Nesil
    2014

Beklentiye bakar yönetim Dediğinde haklısın yoksa . Çok çok yeni bir maceraya atılırsın , sıkıntı yok Barak devam

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Uyum sıkıntısı düzelsin maçlar da düzelir diye düşünüyorum
    Kupa maçında biraz daha iyiydik inş düzelir.

İşte görmek istediğim tablo hahaha
    İrlandalı

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Kararınızı takdir ediyorum hocam, belki şimdilik bir miktar zorlanırsınız ama bir kaç sene içinde alt yapı şaha kalkar diye düşünüyorum. Şimdi daha dikkatle takip edeceğim kariyerinizi, gerçekten heyecanlı olacak. Kariyer yapan diğer arkadaşlara da böyle hedefler koymalarını öneririm.
    Valla F.C. United'ı zorluk derecesi çok düştüğü için bıraktım kariyerde bir mücadele kalmadı. Ne kadar mücadeleci bir kariyer olursa o kadar oyuna bağlanıyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İrlandalı mı yok yok almanım ven Münih ten

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    kovulma konusunda deneyimim cok sezon öncesı bakısa göre gorunen yerden dusuksen kovulursun bana hep öle oldu birde beklentigi yuksek yapıp yerine getirmezsen maçlara kötü baslamıssın ama düzeltirsin oyuncuların kotu oyuncu değil bu lig için
    Bu kadar kötü bir girişi beklemiyordum. İlk yıl çıkmayıda beklemiyordum. O yüzden hedefi orta sıralar olarak tuttum. Dediğin gibi alınan oyuncular ve mevcut kadrom kötü değil biraz uyum sıkıntım var biraz defans birazda sakatlık bunlardan defans hariç diğer kısımları zaman içinde aşarız diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Lucas Lors'un tipini beğendim

Sezona beton etkisiyle başlamışsın ama toparlarız gibi geliyor. Olmadı takılırız bir sene
    %90 takılırız % 10 düşeriz Ama %0 çıkarız.

Bu arada dün Laptop'u açtım. Şarj aletinde bir sıkıntı vardı. Galiba bozulmuş o sebeple dün oyuna giremedim. Bugün yeni şarj aleti alıcam inş akşam güncelleme gelecek
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

İrlandalı mı yok yok almanım ven Münih ten
    ahahaha Kanks anında yapıştırıyon lan
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 30 / 39 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri