F.C. United'ta 12 sezon boyunca en yüksek potansiyeli çıkan regenim yarım yıldızdı. Bu takımla en çok alt yapısından çıkan regenlere sevindim sonraki yıl çok daha iyilerinin çıkacağını düşünüyorum. Gelişimimiz alt yapıdan oyuncu çıkartmaya yönelik olacak.
Şuan çıkan oyuncuların potansiyelleri gerçek değil, nedeni ise yargılama yapan personelimin yeteneğinin kısıtlı olması, sezon sonu ilk iş olarak personelleri sınıf atlatıcaz. Sonraki yıl buradan çok daha iyilerini görmeyi umuyorum.
Ligde beklendiği gibi zorlanmadan şampiyon olduk. Çok bir atraksyon olmadığı için burada oyalanmanın pek gereği olmadığını düşündüm
Bir Türk ortalığı yakıp yıkıyor
Sonraki yıl başlangıç bütçemiz, Aslında transfer yapmak istemiyordum. Alt yapıdan çıkan iyi kötü oyuncularla devam etmek istiyordum fakat burada şöyle bir kural var. 17 yaş altı oyuncular Bu ligde mücadele edemiyor. Sonraki yıllarda sadece alt yapıdan takviye ile devam edeceğiz transferimiz olmayacak.
[MENTION=127142]pusathan[/MENTION] demiştiSenden sonra Uefa için oynar diye öylede oldu. F.C United Avrupa Liginde
Yanlız Afrika'lı bir oyuncuyu F.C United 1,1 Euro'ya Efsane bir forvet aldı. Geride kalan sezonda akılda kalan buydu.
Şampiyonlar Liginde İngiliz takımları yine terör estirdi.