Sayfa 30 / 32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon
871 ile 900 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

oncelikle mesaji yanlis topce attiysam ozur dilerim baska atacak yer bulamadim o yuzden buraya yaziyorum. forumda bazi arkadaslarin attiklari screenshotlarda, oyundaki menulerin standarttan farkli oldugunu gordum. mesela oyuncu profillerinde simdiki yetenegi, potansiyel yetenegi, editorde goruntulenebilen mental ozellikleri yaziyor. bu oyuna eklenen bir yamamidir? eger oyleyse nerden indirip kurabilirim?

ornek bir screenshot icin
    http://img111.imageshack.us/img111/7453/sssuo0.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu oyun harici kullanılan bir program. FM Modifier, Genie Scout diye aratarak bulabilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu oyun harici kullanılan bir program. FM Modifier, Genie Scout diye aratarak bulabilirsin.
    cok sagol tesekkur ederim

Default orta saha oyuncuları özellikleri

Gereksiz bir konuysa özür diliyorum öncelikle. Mc oyuncuları için aradığınız öncelikli özellikler nelerdir bunu öğrenmek istedim. Bi forvet için finishing hız , pivotsa heading jumping , defanslar için marking tackling heading , kanatlar için hız crossing dribling.. Ama Mc oyuncuları için hangi özelliğe öncelikli bakmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by qwertyq View Post
    Gereksiz bir konuysa özür diliyorum öncelikle. Mc oyuncuları için aradığınız öncelikli özellikler nelerdir bunu öğrenmek istedim. Bi forvet için finishing hız , pivotsa heading jumping , defanslar için marking tackling heading , kanatlar için hız crossing dribling.. Ama Mc oyuncuları için hangi özelliğe öncelikli bakmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
    Aslında tam bir mc yoktur ara çünkü orta sahanın ortasında ister DM İSTER AMC oynatırsın yani diyelimki bu aradığın mc oyuncunun defansiz özellikleri iyi olsun dersen Top kapma mutlaka iyi olması lazım güç, çok önemli bunn yanı sıra çevikliklete önemlidir. Azda olsa hız hızlanmadır. Eğer atak istiyorsan Hız hızlanma iyi olmalıdır. İlk temas teknik aklıma gelenler bunlar. Çoktandır FM oynamıyom özelliler aklıma gelmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Evet, DM veya AMC olusuna gore farklilik gosterebilir ama hangisi olursa olsun mutlaka olmasi gereken "passing"dir."Decisions" ve "technique" de yuksek olursa bu adam her turlu durumda her turlu pasi atabilir.Yan ozellikler olarak "workrate" ve "teamwork" de istikrar acisindan onemlidir. Fiziksel ozellikleri tabi her mevki icin bir artidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mc hem ofansif olarak hemde defansif olarak iyi olması lazım mesela appiah gibi tam nerelere bakacağını söleyemesemde istatisiği dengede olması lazım .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mevkisine göre değişir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

mevkisi mc işte.. amc de olsa dmc de olsa mcde oynayacak. Gereğinden fazla ofansif ya da defansif değil normal mc .. Sanırım mc oyuncularda diğer mevkiler gibi öncelikli özellikler fazla yok. Her özelliği ortalama oyuncular gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

fm2007de yabancilar 5 yil sonra yurk olabiliyor mu?
    bi de olabiliyorsa oynadigin mi yoksa oncekilerde dahil oluyor mu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [quote=ismayil;819733]fm2007de yabancilar 5 yil sonra yurk olabiliyor mu?
    bi de olabiliyorsa oynadigin mi yoksa oncekilerde dahil oluyor mu[/qu
    yurk deil turk

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

[quote=ismayil;819733]fm2007de yabancilar 5 yil sonra yurk olabiliyor mu?
    bi de olabiliyorsa oynadigin mi yoksa oncekilerde dahil oluyor mu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ismayil View Post
    fm2007de yabancilar 5 yil sonra yurk olabiliyor mu?
    bi de olabiliyorsa oynadigin mi yoksa oncekilerde dahil oluyor mu[/qu
    yurk deil turk
    Evet oLabiLiyorLar.Oyununda bir yabancı oyuncuyu en az 5 yıL süre iLe kadronda tutarsa o oyuncu Türk vatandaşLığına geçebiLiyor.Aynı şekiLde oyunu açtığında atıyorum oyuncun Türkiye Liginde ki 3 yıLını yaşıyorsa geLecek iki sezon sonra yine Türk uyruğu aLma ihtimaLi oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ben lazio da gayet basarılı bi sezon gecirdim.lig 2. si ve ayrıca coppa italia yı kazandım.ve lazio dan baska kulube gecmek istiyorum acaba baska kulube gecmek nasıl olacak yani kulup menejerinin konumu illaki guvensizmi olmak zorunda?ornegin milan.hiçbir zaman guvensiz olmazki menejerin durumu? şimdiden teşekkürler..

Quote Originally Posted by XsZone View Post
    ben lazio da gayet basarılı bi sezon gecirdim.lig 2. si ve ayrıca coppa italia yı kazandım.ve lazio dan baska kulube gecmek istiyorum acaba baska kulube gecmek nasıl olacak yani kulup menejerinin konumu illaki guvensizmi olmak zorunda?ornegin milan.hiçbir zaman guvensiz olmazki menejerin durumu? şimdiden teşekkürler..
    Öncelikle oyun başında açtığın lig sayısına bağlı.Sadece İtalya ligini açtıysan İtalyan kulüplerine gidebilirsin.İtalya'daki kulüplerden teklif gelir sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by XsZone View Post
    Senin teklif verebiliyor olman için evet ya güvensiz olmalı yada menajer kovulmuş olmalı. Ayrıca sadece İtalya ligini açtıysan sadece İtalyan takımlarından teklif gelebilir. Tabii takımına kazandırdığın başarılarda teklifin gelecek oldugu kulübün büyüklüğünü değiştirir. Eğer çok başarılıysan birgün mutlaka seni büyük takımlar göreceklerdir.

Mesela ben Feyenoord ile oynuyorum 2 CL şampiyonluğu sonrasında 2010'da Barcelona ve Arsenal gibi takımlardan teklif aldım. Anlıyacağın birazda sabır gerektiren bir iş. Biraz başarı kazanmalısın ayriyetten.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Senin teklif verebiliyor olman için evet ya güvensiz olmalı yada menajer kovulmuş olmalı. Ayrıca sadece İtalya ligini açtıysan sadece İtalyan takımlarından teklif gelebilir. Tabii takımına kazandırdığın başarılarda teklifin gelecek oldugu kulübün büyüklüğünü değiştirir. Eğer çok başarılıysan birgün mutlaka seni büyük takımlar göreceklerdir.

Mesela ben Feyenoord ile oynuyorum 2 CL şampiyonluğu sonrasında 2010'da Barcelona ve Arsenal gibi takımlardan teklif aldım. Anlıyacağın birazda sabır gerektiren bir iş. Biraz başarı kazanmalısın ayriyetten.
    tesekkurler yardımın icin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar kayıtlı oyun üzerinde oynama mkanı veren program vardıya fm editör galiba onu nerde bulabilirim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ermis1991 View Post
    ya ben valencia yı aldım ilk yarıda öne geçiyorum 2-0 3-0 gibi skorlar alıyorum ama maçın ikinci yarısında rakip beraberliği yakalıyo ben de buna bir türlü engel olamıyorum defansif oynamama rağmen sizce ne yapmalıyım
    Taktiğini yeniden gözden geçir derim.Birde bunda iLk yarı sonunda takım konuşmaLarının da etkisi oLabiLir.Rehavetten uzak tutmaLısın takımı ve sürekLi daha da motive edici konuşmaLar dene.

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    ya arkadaşlar kayıtlı oyun üzerinde oynama mkanı veren program vardıya fm editör galiba onu nerde bulabilirim
    Forumda mevcut zaten.Burda buLamadın Ana sayfandan rahatLıkLa buLabiLirsin..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

[quote=eXcitinG;829718]Taktiğini yeniden gözden geçir derim.Birde bunda iLk yarı sonunda takım konuşmaLarının da etkisi oLabiLir.Rehavetten uzak tutmaLısın takımı ve sürekLi daha da motive edici konuşmaLar dene.

saol tesekkur ederim

sagol cok tesekkur ederim

Default Pa Ve Ca sı

Arkadaşlar oyuncunun pa ve ca sına nasıl baka bilirim?Data Editor den bakarım ama bana alt yapıdan çıkmış oyuncuların ca ve pa larına bakmak istiyorum oyunun kendi içinde var mı yoksa ayriyeten program gerekir mi? şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

fm genie scout diye bi program var oradan bakılıyor bu forumda da olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fm Genie Scot Fm Modifier
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bende ilk başta başlığa baktım diyorum bu ne PaVeCa sı

Pvc den mi bahsediyo acaba dedim kendi kendime

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Pa ve Ca ne cidden?Ben bilmiyorum desem cahil der misiniz?

Sağolun.Genie Scout'a bir bakayım.Bu arada Pa gelecekdeki gücü Ca şimdiki gücü -10 Ca larda Wonderkidler diye biliyorum yanlış değilse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar yrdmcı olmuş zaten fm scout prosuyla bakabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Pa Potantiel Ability Yani Gelecekteki Yetenek Ca Current Ability İse Suan ki yeteneğidir yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Default manager profili

biliyorum son zamanlarda cok soru soruyorum.

menejer profilinde.
    ben sadece kendimin zihinsel ozelliklerimi gorebiliyorum

oysaki arsene wenger , benitez , van gaal .
    hatta bas antranorler listesine girdigimde.
    elin tanınmamıs adamının bile antrenorluk diye bi bolumu var.

bizlerde neden olmuyor bu.
    oyuna baska bi kullanıcı ekleyip kendi profilime baktım yine sonuc yok

Sayfa 30 / 32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon

Mesaj Yetkileri