Sakaryaspor 0 - 0 Beşiktaş (TURKCELL SüperLig 4. Hafta)
0-0 berabere bittiğinden ekran görüntüsüne gerek duymadım arkadaşlar.![]()
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Sakaryaspor 0 - 0 Beşiktaş (TURKCELL SüperLig 4. Hafta)
0-0 berabere bittiğinden ekran görüntüsüne gerek duymadım arkadaşlar.![]()
Bir süredir bakmıyordum ama toplu okuyunca daha zevkli oluyor.İlk sezon için Fb ile Bjk yi kıyasıya şampiyonluk yarışından dolayı Gs yide türkiye kupası için tebrik ederim.
Veli Kavlak Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Avusturya'nın Rapid Wien takımından transfer ettiği Veli Kavlak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen bir törenle kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.
Veli Kavlak için Rapid Wien kulübüne 1.3 milyon Pound bonservis bedeli ödenecektir.
18 yaşındaki Türk asıllı Veli Kavlak, 7 kere formasını giydiği Avusturya Milli Takımında 1 gole imzasını attı.
veli kavlak iyi transfer olmuş![]()
Tolga Zengin Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Trabzonspor takımından transfer ettiği Tolga Zengin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen bir törenle kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.
Tolga Zengin'in 28 Ağustos 2007'de sözleşmesi sona erdiğinde Bosman kuralları gereğinde Trabzonspor'a herhangi bir bonservis ücreti ödenmemiştir.
23 yaşındaki kaleci Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve Rüştü Reçber'den çok şey öğreneceğini söyledi.
Jose Sosa Racing Santander'de
Jose Sosa adlı oyucumuz 3.2 milyon pound karsılıgında Racing Santander'e verilmiştir.Kendisine futbol hayatında basarılar dileriz.
FENERBAHÇE TRANSFER DOSYASI
Gelen Oyuncular
Giden Oyuncular
Kiralık Gelenler
Hasan Kabze (Galatasaray)
Kiralık Gidenler
![]()
Freddy Gurain Galatasaray'da
Galatasaray Spor Kulübü'nün,Kolombiya'nın Envigado kulübünden transfer ettiği Freddy Guarin, Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen bir törenle kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza atmıstır.
Freddy Guarin için Envigado kulübüne 1.1 milyon Pound bonservis bedeli ödenecektir.
21 yaşındaki Kolombiyalı Fey Guarin, 11 kere formasını giydiği Kolombiya Milli Takımında 1 gole imzasını attı.
Galatasaray Spor Kulübü
Erkin Caner Besiktas`ta
Erkin Caner, Cska Moskova takımından 5.5M Pound karşılığında transfer edilmiştir.
Beşiktaş 0 - 1 Olympiakos (Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç)
Maçın Ardından:
Bu kadar çok mücadele verdiğimiz, sayısız gol pozisyonundan sonuç alamadığımız maçtan 1-0 ayrılmayı haketmedik. 13'ncü dakikada Runje'nin hatasıyla 1-0 yenik duruma düştük ve maça asılmaya başladık. Forvetlerimin son vuruşundaki etkisiyle golü bulamadık. Yine de takımımı kutluyorum azminden dolayı...
Not: Yeni transferimiz Erkin, giydiği ilk maçta sakatlanarak sahalara 4-6 ay veda etti.
Caner Erkin Olympiakos maçında sakatlandı, 6 ay sahalardan uzak kalacak.
Fenerbahçe 3 - 0 Rennes (UEFA Kupası 1. Tur 1. Maç)
Goller: Vela ( 2 ), Bieswar
GS - AaB maçında Lavezzi ilginç bir dakikada gol atmış..![]()
DERBİ ÖZEL: FENERBAHÇE-GALATASARAY
TURKCELL SüperLig 5. Hafta
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
19.00 / LİG TV
Dev derbiye saatler kaldı...
Fenerbahçe mi Galatasaray mı?
Galatasaray TFF Süper Kupa'nın intikamını alabilecek mi?
İki senedir Fenerbahçe'yi yenemeyen Galatasaray, şanssızlığını kırabilecek mi?
Fenerbahçe'de Önder sakat, Galatasaray'da ise Hasan Şaş cezalı durumda.
Fenerbahçe 1 - 0 Galatasaray (TURKCELL SüperLig 5. Hafta)
Goller: Uğur Uçar (KK)
Mertcan 1 kere kazan..!![]()
Bence mertcan iyi gidiyor sadece fenerbahçeye yeniliyor o kadar![]()
Baktım..Ben kazan derken FB'yle olan derbileri kazan demek istedim.
Adam FB'li niye kazansın ki?![]()
Güzel gidiyorsunuz
Yine FB kazanmış... Başarılar....
bize yardimcı olacak kimse yok galiba...
takip ettiğim kadarıyla bu lig baya zormus.. hangi versiyonla oynuyorsunuz ki bu kadar kastırmıs sizi..
7.02 ile oynuyoruz. Resmi güncellemeyle. Oldukça zevkli geçiyor.