Sayfa 30 / 476 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TOPLANTI BİTTİ, TOP MAMUR`DA

Beklenen toplantı sonra erdi, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Topuz`a ``Ben Fenerbahçe ile anlaştım, seneye sarı lacivertli formayı giyeceksin`` dedi. Bunun üzerine Topuz`un cevabı sert oldu, Topuz ``ben açıklamamı yaptım, Ben Beşiktaş`lıyım ve seneye Beşiktaş`ta oynayacağım, sizde lütfen bu konuda ısrarcı olmayın ve Beşiktaş ile bonservisim konusunda anlaşın`` cevabını verdi. Yapılan baskılara aldırmayan Mehmet Topuz Kayserisporlu yöneticilere Fenerbahçe formasını giymeyeceğini bildirerek toplantıdan ayrıldı.

Bunun üzerine mehmet Topuz`un ve Metin Korkmaz`ın basın toplantısı yapacağı bildirildi..

HABER1903

Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anilton View Post

Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?
    Anıl komik olmaya başladın bence.. Orası Başlık olarak tabir edilen kısım.. Yani başlıkta haberin tam içeriği yazmaz tamam? Kendi aldığın Haber 1903 kaynaklı haberdeki Başlığa bak.. Toplantı bitti top Mamur'da diyo değil mi? NTVSpor'a soruyasan neden yazmıyo diye buraya da soracaksın.. Ayrıca NTVSpor haberin devamını da ekleyecektir.. Artık Havadan nem kapmaya başladın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siteler kime yakınsa ona göre değiştirmişler Topuz'un lafını.
    Artık kabak tadı verdi BJK, FB gitse birinede hepimiz kurtulsak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topuz bu kadar Beşiktaş'ta oynamaya istekli gidip söylesin Aziz Yıldırım'a bunu, bunu yüz yüze söyledikten sonra Fenerbahçe vazgeçecektir transferden. İlk gün yapması gereken şeyi hala yapmadı, bakalım ne zaman görüşecek Aziz Yıldırım ile de bu sorun çözülecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Komiksem gülersin geçersin...

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...
    İşte bunu neden hala gidip alıcısı Aziz Yıldırım'a söylemiyor? Recep Mamur'a beni satmayın diyene kadar, Aziz Yıldırım'a beni almayın dese olay kapanmaz mı sence?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...

Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...
    Aziz Yıldırım söyledi kendi iradesinde kimsenin etkisi olmadan bana söylesin,bırakırım dedi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nasıl zorunluluğu yok yahu, olay buralara geldiyse Aziz Yıldırım'a gelmeyeceğim demediği için. Aziz YıldırımIn düşüncesi baskı altında olduğundan bu kararı verdi şeklinde, gidip Aziz Yıldırım'a yüz yüze bunu söylese, baskı altında değilim dese silah çıkarıp mı imzalatacak?

Olay buralara gelene kadar gidip konuşsa çözülmüş olmaz mıydı? Bu şekilde açıklamalar devam ettiği sürece zaten vazgeçmez Aziz Yıldırım. Basın toplantısını falan bıraksın, gitsin söylesin zaten olay kendiliğinden kapanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar gözlerinizi açın,iyi okuyun;

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...
    İşte şimdi yarın gidip Aziz Yıldırım'a kendi iradesiyle gelmeyeeğim dese vazgeçecek Aziz Yıldırım. İnşallah bunu da kısa sürede yapar da herkes rahatlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

KAYSERİ – Mehmet Topuz transferinde yaşanan son gelişmelerden sonra Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Mehmet Topuz bir araya geldi.

Mehmet Topuz'un bağ evinde gerçekleştiren ve yaklaşık 4 saat sürdüğü belirtilen toplantıda siyasilerin de bulunduğu öğrenildi.
    Toplantıda Kayserispor yönetimi Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'de oynamasını ısrarla yineledi ve kendilerinin sarı-lacivertli ekiple her konuda anlaştıklarını belirtirken, Mehmet Topuz ise Beşiktaş’ta oynamak istediğini ısrarla söyledi

NTVSPOR

http://www.ntvmsnbc.com/id/24975475/

Basına,kamuoyuna söylemek kolay olanı.

Aziz Yıldırım kendisi söyledi,bana gelsin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum desin ben transferden vazgeçerim diye.Ama bu kadar süredir neden söylemedi acaba gerçekten çok merak ediyorum .. (!)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz Yıldırım bana söylesin bizzat kendisi bırakırım dedi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuz Fnerele imzlayacak hala bunu savunuyorum her kaynka birşey yazıyor kendince nerden biliniyor bu konuşulanlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnşaLLah Fenerbahçe ye gider Topuz bu saatten sonra. Adam o kadar açıkLamasına rağmen, FenerbahçeLiLerin kabuL etmeyiz, istemeyiz demeLerine rağmen son anda kıvırmaLarı Topuz geLsin işte kabuL ederiz, napaLım feLan vs demeLeri..

Umarım Bize geLmez ve Fenerbahçe Formasını giyer. FenerbahçeLi arkadaşLar çok sevinecektir eminim.

Adam gitmeyecem diyor, zorLa adama gideceksin diyorLar, adam gitmeyeceğim diye açıkLıyor basında biLe Topuz Fenere gidecek yazıyor.

Git kardeşim bizde kurtuLaLım sende kurtuL. AL büyük Başkan Aziz YıLdırım Topuzunu, şapkasını da taktır, bakaLım ne kadar mutLu oLacaksınız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla Beşiktaşlı arkadasların hiç bir gülmeye hakkı yok Beşiktaşlıyım diyen futbolcuyu aldınız diye daha geçen güne kadar bütün Fenerli topcuları toplamıstı Demirören takıma yaptıgı acıklamada cok komikti.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.
    Niye kimsenin haberi yok bu gercekten?

Herkes topuzda topuz dıo mıllet baska bısıye bakmıorkı. Tevezın manUdakı kıralık suresı doldu ve bonservısının sahıbı sırkette onun ıcın takım arıyor. ıngıltere ıspanya almanya ve turkıyeden teklıf geldıgını hem sırketı hemde menejerı dogruladı ve tevezle ılgılenen tek turk kulubude besıktas. tevez nıe bıze gelmeye sıcak bakıo dersende sampıyonlar lıgınde oynayacak olmamazdan dolayı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevez'in gelmesi durumunda Tevez için yıllık 5.5 milyon euro kiralama bedeli ödenecek ve Tevez`in anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik firmasınada 1.5 milyon euro ödenecek.

Demirören elini cebine atsın artık getırsın Carlitosu.
    Last edited by Mercenary : 13.Haziran.2009 at 05:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tevez'i Liverpool istiyor. Ki kankası Mascherano'da orda. Liverpool mu Beşiktaş mı ?

Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.
    Tecrübe konuşuyor..Bkz.Holosko transferi..

M.Topuz'a yaptığı açıklamalardan sonra açıkcası inanmıştım ama Aziz Yıldırım'ın yüzüne neden söyleyemiyor herkese söylediğini onu anlayamadım bir türlü.Eğer gerçekten ama gerçekten isteseydi bence sonuna kadar diretirdi.Demekki açıkladığı gibi %100 samimi değilmiş.Neyse eğer denildiği gibi 8 milyon Euro'ya gittiyse o paranın açıkcası sırf şu yaşanan gelişmelerden sonra verilmesini isterdim ama normal şartlarda asla o kadar para verilmesini uygun bulmazdım doğrusu.Bunu daha öncedende belirtmiştim zaten.Ama olay çok farklı boyutlara geçti.Muhtemelen Fenerbahçe yönetimide bu parayı bu yüzden gözden çıkarmıştır..Neyse hayırlı olsun diyelim..

Nihat transferi gerçekleşseydi harika olurdu gerçekten.Nihat'ın satılması gündemde haberleri çıktığında basında keşke alsak diyordum içimden.Ciddi atılımlar olduğu haberini duyunca sevinmiştim ama Nihat haklı olarak kurduğu düzeni bozmak istemedinden reddetmiş.Saygı duymak lazım ama tekrar Beşiktaş formasını giyip o meşhur gol pozunu vermesini çok isterdim.Olmadı,sağlık olsun..

Fink transferine gelirsek.Açıkcası Fink isim olarak,kariyer olarak Cisse'den sonra heleki Cisse'nin son dönemdeki formundan sonra soru işareti.Fakat bu transferinde aylar öncesinden bittiğini ve Cisse'ninde o zaman istenmeyen adam olduğunu biliyoruz.Umarım Mustafa hoca bu tercihinde yanılmamıştır.Ona güvenimiz tam..

2 tane flaş transferde emelimize ulaşamadık.Bu olaylardan sonra başkanın transferde daha yırtıcı olacağını düşünüyorum.İnşallah Mustafa hocanın talimatları doğrultusunda kadroyu güçlendirecek isimleri kadroya katarlar.Açıkcası ilgilenilen isimler bu konuda beni umutlandırıyor ama biraz daha bitiricilik lazım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

soru mu bu şimdi tabii ki BEŞİKTAŞK! değil Liverpool der
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem
    İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kanka istiyosa Delgado'yu satmayız kanka olurlar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

hergun bırımız gıderız kankası oluruz yeterkı gelsın dıorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.

haklısın ama dunya capındakı krız sayesınde pek rahatlıkla verebıleceklerını dusunmuorum. ayrıca tevezın baglı oldugu sırketın Turkıyeyı onemlı bı pazar olarak gormesı ve yatırım ılla yapmak ısteyecegınıde goz onunde bulundurmak lazım tevezın besıktasa gelmesı sırket acısından taze pazara acılmak demektır. zaten gorduk kı oyuncu ıstedıgı kulupte oynayamıo gene en sonunda para konusuo
    Last edited by Mercenary : 13.Haziran.2009 at 05:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Beşiktaş'ın bütçesi Liverpool'dan daha mı fazla şimdi?

Mesaj Yetkileri