Sayfa 30 / 68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Hybrid View

Fink Bursa yolunda

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinden sonra şimdi de Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'i kadrosuna katmak istiyor.

Son şampiyon Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinin ardından Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Michael Fink'in peşine düştü. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeni ile gözden çıkardığı Michael Fink, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı ekipte 35 maçta forma giyerken başarılı oyuncunun ligde 2 golü bulunuyor.
    İki kulüp yöneticileri arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, transferin birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.

Ntvspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink Bursaspor'a çok yararlı olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fink Bursaspor'a çok yararlı olur bence..
    Ligde iş yapmacağı takım yok. Fink'in gönderilmesi çok saçma. Umarım Bursaspor'da iyi oyununu sürdürür.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bursa Maşallah nokta atışı yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fink iyi adam sampiyonlar liginde ön liberoda Hüseyin'in yerine Fink olursa daha iyi olur.

Bursaspor'da Mido sesleri!
    Son şampiyon, Mısırlı golcünün peşine düştü...

Yeşil-Beyazlı ekip, bir dönem Galatasaray ile de adı geçen Ahmed Mido için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Transfer döneminde Ajax ile anlaşan ancak kulübü Middlesbrough'nun 1 milyon Euro talep etmesi ile transferi yatan Mısırlı golcü Mido, "Uygun bir teklif gelene kadar Middlesbrough'dan ayrılmayacağım. Böyle bir teklif gelmezse de sezon sonunda bitecek sözleşmemin dolmasını bekleyeceğim. Middlesbrough yıllık üzretimi karşıyalamayacağı için beni satmak istiyor ancak sözleşmemdeki parayı almak benim hakkım"sözleriyle hem kulübüne kızgınlığını hem de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Bursaspor'un kendisine uygun bir takım olduğunun sinyallerini verdi.

HTSpor

Mido sağı solu belli olmayan bir oyuncu.

Gerek yok takımın yapısını bozmaya, Mido bize göre oyuncu değil.
    Last edited by Deus Dominus : 01.Ağustos.2010 at 21:52

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Munez mi ne onu almıs bursa

Leonel Nunez Bursa`da
    13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Leonel Nunez Bursa`da
    13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
    Arkadaş bu adam bana benziyor bu sene Bursalıyız .

Nunez etine dolgun bir transfer olmus bu adama kilo verdırmek lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

biraz iri bir adam .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iyi adam iyi..

şimdibizim takım nasıl oynayacak acaba.. nasıl bir ilk 11 ile oynıcaz ?
    Sentugo.

Sezonun ilk kadrosu gelsin o zaman
    1 )
    --------------------------Ivankov --------------------------------

--Ali-----------Ömer-----------Stepanov------Vederson---

------------------ Hüseyin ---------- Ergiç --------------------

Volkan ---------------- Insua ---------------------- Ozan----

--------------------------Turgay -------------------------------

2)

------------------------------ Yavuz (Harun) ----------------------

-- Ramazan -------- Serdar -------- İbrahim -------- Keçeli --

---------------------- Bekir Ozan ---------- Kirita ------------------

-- Steinert ------------------ Batalla ------------------- Eren --

----------------------------- Sercan ---------------------------------

Muhammed, Nunez ve İsmail duruyor, ön liberoya da bir oyuncu gelebilir. Al sana alternatifli kadro

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nunez'in maşallah'ı var..

Nunez Bursaspor’da!
    Kulübümüz Arjantinli golcü Leonel Nunez ile 1 yılı satış opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Bursaspor`un sağlık sponsoru Acıbadem Bursa Hastanesi`nde gerçekleşen kontrolün ardından Nunez yeşil beyazlı renklere bağlandı.

Arjantin`in İndepentiente takımının formasını 2 sezondur giyen 1.85 metre boyundaki Leonel Jorge Nunez, 57 maçta 18 gol attı. 2007-08 sezonunda Yunanistan`da Olimpiakos formasını yarım sezon giyen Nunez, ligde 18 maçta 2 gol atarken, Şampiyonlar Ligi`nde de 3 maçta forma giymişti.

Nunez’in imza töreni 4 ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Ben batallanın ilk 11 den kesılmesının yanlıs oldugunu dusunuorum bence orta sahadan bırı kesılıp ınsuayla yanyana oynamalı

Hüseyin yada Ergicten bırının

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    Ben batallanın ilk 11 den kesılmesının yanlıs oldugunu dusunuorum bence orta sahadan bırı kesılıp ınsuayla yanyana oynamalı

Hüseyin yada Ergicten bırının
    bursa dediğin gibi oynarsa çok atar çok da yer.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa 10 numara kadro kurdu açıkçası..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa'nın kadrosu çok güzel de inşallah bu kadar Arjantinli sorun yaratmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nasil 10 numara kadro kurdu insua disinda aldiklari 2 adami taniyan varmi ben sanmiyorum kimsenin tanidigini bursa bu sene transferlerde tam bir fiyaskoydu bana göre.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ne bekliyordun ki, sokağa para saçıp oyuncu getirip hiç bişey yapmadan gitmesini mi? Alıştınız değil mi Ülkemin parasının yaban ellere saçılmasına, sizi mutlu eden bu değil mi?

Sizin gibiler isimlere kaptırmış kendini, adı varsa ''Ooo süperdir,iyi iş çıkardılar,tamamdır'' zihniyeti ile yaşıyor. Hadi deki yok böyle değil. Getirecek tabikide ismi adı duyulmamış oyuncuları. Avrupada ki takımlar hep isim yapmış oyuncularımı alıyor. ''Hayır'' Onlar ne yapıyor biliyormusun. 50 Bin Euroya alıp 5 - 10 Milyon Eurolara kakalıyor güzelce bizim takımlarımıza, O zaman yarabbi şükür demeyi biliyorsunuz. Guiza geldi. Türkiye yıkıldı neredeyse. İspanya'nın gol kralı geldi, şöyle geldi, süper oyuncu, bu ligi esip kavurur dendi. Şimdi ne durumda göruyoruz. İyi takım olmak iyi oyuncuları getirmekle, milyon dolarlar vermekle olmuyor. Hereşyin bir sırası vardır. Bir anda sıçrarsan, tepe üstü çakılırsın. Parasını iyi kullanıp, takım oyunu oynayan ve kendini geliştirip iyi yerelere gelen bir çok kulup var.

Kurtulun şu zihniyetten. Ertugrul Sağlam dün ASTVde katıldııgı programda aynen şunu diyor'' Yıldız oyuncu almayı bizde biliriz, hatta getirirdikte. Ama taraftarımızın ayakları yere bassın artık. Gerçekci olsunlar dedi. Verirdik 6-7 Milyon Euroyu, oyuncununda aldıgı parayla 10 Milyon Euro ederdi, ama biz böyle yapmıyacaz. Kulubumuze inandıgımız, gereken yerlere potansiyel güce sahip oyuncuları aldık ve ben çok inanıyorum dedi. O paraları sokağa saçmaktansa borçsuz bir kulup yaratma peşinde başkanımız dedi.

Mükemmel bir cevaptı. O yüzden şu takındıgınız klişe laflardan kurtulun. Görün, tartın öyle yorum yapın. DÜne kadar kim tanıyordu ki Batallayı, neler yaptı geçen sene gördük... Ön yargılı olmayın.

Not: Kızdıgım falan yok yoktur yanlış anlaşılmasın.
    kesinlikle ön yargili degilim evet iyi performans sergileyebilirler önceden söyleyemeyiz kötü olduklarini ben zaten kötü oyuncu demedim taninmayan oyuncular dedim sahsen bursadan daha süper transferler bekliyordum illa 10-15 milyon € bonservis vermek zorunda degiller 5-6 ya saglam adamlar bulabilirlerdi avrupadan fakat onlara arjantin pazari tatli gelmis habire arjantinden oyuncu getiriyorlar seneye fiyasko da cikabilir bu adamlar patlamada yapabilir orasini bilemeyiz fakat kagit üstünde bursanin kadrosu su anda 3 büyüklerden kötü.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    nasil 10 numara kadro kurdu insua disinda aldiklari 2 adami taniyan varmi ben sanmiyorum kimsenin tanidigini bursa bu sene transferlerde tam bir fiyaskoydu bana göre.
    Herkesin tanıyıp bildiği Guiza ve Jo transferleri mükemmel transferlerdi o zaman.

Daha adam herhangi bir resmi maça çıkmamış, nasıl oynuyor görmemişiz, adını sapını bilmiyoruz diye fiyasko transfer oluyor. Sizi anlamak gerçekten güç. . .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Herkesin tanıyıp bildiği Guiza ve Jo transferleri mükemmel transferlerdi o zaman.

Daha adam herhangi bir resmi maça çıkmamış, nasıl oynuyor görmemişiz, adını sapını bilmiyoruz diye fiyasko transfer oluyor. Sizi anlamak gerçekten güç. . .
    vallahi ben sampiyon olan bir takimdan daha taninmis oyuncular bekliyordum en azindan avrupa liglerinden 1-2 transfer bekliyordum fakat bursaspora arjantin pazari cok tatli gelmis adamlar sürekli arjantinden yabanci transferi yaptilar bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Bobo gelirken kaç kişi tanıyordu Bobo'yu ? Nobre gelirken kaç kişi biliyordu ? Bursaspor'un sanki 20 milyonluk bütçesi var da tanınmış adamlar bekliyoruz. Eğer bu takıma şimdi bir Baptista, gelse takımın dengesi altüst olur. Bursaspor savaşan takım kuruyor. Kadrolarını korudular. Bu takımın kimyası tutarsa çok büyük bir zevkle izleriz Bursaspor'u..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence bu sene bursa süper transferler yaptı.Sivas gibi takımı dağıtmadı.Onun yerine eklemeler yaptı avrupa için.Umarım mayaları külüple uyuşurda bu senede heyecanlı bir lig izleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence iyi politika izliyorlar. Bu oyuncuların çoğu Avrupa görmemiş ve kendini gösterme çabasında. Atıyorum getir 30luk bir ismi bunlar kadar istekli olmayabilir. Bekleyip göreceğiz oyuncu kalitesinide..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önyargı değil, Ertuğrul Sağlam'In Beşiktaş'ta yine bu tür adı sanı duyulmamış fiyasko transferleri oldu ve sonrasında avrupada yaşanan hezimetler var. Bu demek değil ki gelen isimler faydalı olmayacak, olabilirler ama Bursa bu ülkenin şampiyonuysa ve Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyorsa, en azından getirdiği yabancılar Stepanov gibi ya da İnsua gibi olmasını beklerdim.

10 milyonluk yatırım yaparsın ŞL'den 20 milyon kazanırsın, bu şekilde de borçsuz kulüp yaratılır, gerçi 10 milyonluk adama aldığında da başarının garantisi yok tıpkı şu anda olmadığı gibi, umarım faydalı olurlar, bekleyip göreceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor'a hayırlı olsun.
    Tam bir topçu fiziği var elamanda umarım Avrupada birşeyler yaparda iyi transfer diye mutlu oluruz..

Sayfa 30 / 68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri