Sayfa 30 / 57 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

herkese günaydın ben birazdan çıkıyorum yola arkadaşlar, kendinize ve kariyere iyi bakın... kapıyı çıkarken kilitlemeyin,zaten çalınacak birşeyimiz yok Allah izin verir de akşama dönersek taktik,antreman vs bu tür belgelerimizi sitede paylaşıma açacağız inşallah....üstte bahsedilen sorunun çözümünü bilen varsa yardım etseydi keşke arkadaşa... ben bilmiyorum,sorry... vaktim olsa bulurdum netten ama vakit de yok,daha giyinecez
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    herkese günaydın ben birazdan çıkıyorum yola arkadaşlar, kendinize ve kariyere iyi bakın... kapıyı çıkarken kilitlemeyin,zaten çalınacak birşeyimiz yok Allah izin verir de akşama dönersek taktik,antreman vs bu tür belgelerimizi sitede paylaşıma açacağız inşallah....üstte bahsedilen sorunun çözümünü bilen varsa yardım etseydi keşke arkadaşa... ben bilmiyorum,sorry... vaktim olsa bulurdum netten ama vakit de yok,daha giyinecez

Hocam akşamı 4 gözle bekliyorum

Hocam Gercekten Senin kariyer gibisi Zevk Vermiyor Kendi Kariyerimde bile bu kadar eglenmiyorum :P

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

afyonspor yetkililerine bu kariyeri göndermek lazım
    devam hocam tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kötü hava şartları sebebiyle bizim afyon'a gidiş ertelendi.okullar tatil olmuş il merkezinde. dersim bitti ve eve geldim kariyere devam.... Açılışı ben hariç 4 kişiyle yapıyoruz bakalım... 1 kişi kayıtlıymış okuyanlardan haydi başlayalım bakalım....

akşama da belge paylaşımlarım olacak arkadaşlar...

başla hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TAŞLAR YERİNE OTURMAYA BAŞLADI!

Afyonkarahisarspor gün geçtikçe Hasan Hüseyin Coşkun'un aklındaki takım kurgusu ve kalitesine yaklaşıyor. Posizyon vermeden maçlar yapmasına ragmen gol bulmakta sorun yaşayan ekip son maçlarda bu sorunu da halletmiş gibi görünüyor....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel galibiyet.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR PUANI SON NEFESTE KAPTI !

19 maçlık seri , rekor getirdi!!!

Oo Hocam basarilar Ben Senin kadar istikrarli Sabirli degilmisim hocam ya

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar sizler için antreman ve taktik dosyaları ayarlıyorum... o yüzden kariyer yavaş gidiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sen dosyaları ayarla abi yavaşlığı önemli değil .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TÜRK FUTBOL TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR !!!

Fortis Türkiye kupasında ölüm grubu diye adlandırılan gruptan Haşigolar öyle bir çıktı ki tüm basın ve futbol dünyası şokta!!! Önce Afyon'da Kayserispor'u , sonra da Sivasspor'u deplasmanda son dakika golüyle deviren mor beyazlılar ,grubun son maçında TSL devi Beşiktaşı son vuruşlarındaki ustalıkla devirdiler ve grubu lider tamamladılar!!!Artık Haşigolar kupada çeyrek finalde

oooo hocam olağan üstü galibiyet tebrk ederimm

hocam 5 senenin acısını bank asyadan çıkarıyorsun valla..afyon fırtınası durdurulamaz yaptın helal olsun..yalnız sucuk ekmek olayını genişletmişindir umarım.
    seneye tsl de ikinci olman dileğiyle ...1.gs olsun ilk seneden ayıp olmasın cıkar cıkmaz şampiyon olmamak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

devre arası aldıgım forvet 2 maçtır gol atıyor iyi bir oğlana benziyor zaten.... bizim gözcüler baya iyi adamlar buluyorlar bana yaww

Ben de aşırı fanatik cimbomluyumdur yaww seneye yatarım zaten eğer cimboma puan lazım olursa sakın kulüp yönetimi duymasın bu dediklerimi

abi tek kelimeyle helal olsun süper sonuçlar :

Hocam bank asyada şampiyonlukta sucuk partisi varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık misyon genişlemeli

menüde:

yağda yumurta
    ekmek arası sucuk
    ekmek arası döner
    ayran
    kokoreç falan olmalı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

abi yaw sana böyle başka klüplerden teklif geliyor mu bence gelsin artık TSL de kim varsa kupada dağıttın yaw artık sezon sonu bir GALATASARAY yaparsın bu arada senin kariyerde şu anda GALATASARAY ı kim çalıştırıyor sonuçlar süper BAŞARILAR...

hocam birşey sorayım 5 senedir hala gelen giden teklif yokmu ya..

afyon real madrid oldu adamlar hala sana teklif vermedi.5 senedir nasıl keşfedemedilerse hicmi scoutları yok

Harbi Hocam Hic teklif gelmedi mi sana valla bana ilk sene bursa sivas antep manisa dan teklif geldi :d tabi ben senin kadar sabirli olmadigim icin bursayi sectim direk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

çok enteresan ama Güngören Belediyespor'dan bile teklif yok ne iş anlamadım profilimi koyayım da bir yorum yapın bari yaww valla ben de anlamadım... sırf bu yüzden 7-8 lig açık oynuyoruz ama teklif yok

hahaha Eyüpspor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Finans kontrolünün iyi olmayışının sebebi kulübün parası az da olsa ben gençleri doldurup kulübü baya zor durumu düşürdüm başarıyı yakalamak uğruna Genelde oyunculara ayırdıkları haftalık ücreti aştım geçen sezona kadar ama bu sezon normale çektiler "Hands on approach" ne iş anlamadım? bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilen varsa söylesin de geliştireyim

en azından tanınmışlıgımız arttı BJK'yi falan yenince eskiden yereldi tanınmışlıgım, şu anda tüm ülke tanıdı. Afyonkarahisar civarında büyük takım olmadıgı için olabilir teklif gelmeyişi. Yani bilinmiyor olabiliriz... ama TSL'ye çıkınca teklifler gelebilir...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HASAN HÜSEYİN COŞKUN'DAN
    ANTREMAN VE TAKTİK PAKETİ

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71151
    Last edited by nannar : 29.Aralık.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

hocam sadakat yokmuş sende ....adamlar güvenemiyor tabi sana...

artık ne yaptıysan afyon yönetimine öyle aile fotoğraflarında bulunmaz isen alırsın 5 loyalty den

hocam çok saol da biz bu training i nereye atıcaz bunu bir söylersen sevinirim ayrıca emin ol FTK da bir çeyrek veya yarı final oyna sezon sonu kesin teklif gelir BAŞARILAR...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hasan sen İngilizce öğretmeni değil miydin ya? Sen de soruyorsan "Şu ne, bu ne?" diye biz ölelim. "Hands on approach" benim bildiğim kadarıyla kulüp işlerinde ne kadar aktif rol aldığın. Basın toplantılarına sürekli katılırsan, her soruya cevap verirsen, vs. yüksek olur o özellik.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    hocam sadakat yokmuş sende ....adamlar güvenemiyor tabi sana...
    Quote Originally Posted by mimar35 View Post

artık ne yaptıysan afyon yönetimine öyle aile fotoğraflarında bulunmaz isen alırsın 5 loyalty den

bilemiyeceğim artık

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    hocam çok saol da biz bu training i nereye atıcaz bunu bir söylersen sevinirim ayrıca emin ol FTK da bir çeyrek veya yarı final oyna sezon sonu kesin teklif gelir BAŞARILAR...

belgelerim/sportsinteractive/fm 2009/schedules klasörüne atacaksın... yoksa kendin oluştur.

Ayrıca şu anda kupada çeyrel finaldeyiz

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Hasan sen İngilizce öğretmeni değil miydin ya? Sen de soruyorsan "Şu ne, bu ne?" diye biz ölelim. "Hands on approach" benim bildiğim kadarıyla kulüp işlerinde ne kadar aktif rol aldığın. Basın toplantılarına sürekli katılırsan, her soruya cevap verirsen, vs. yüksek olur o özellik.

iyi de anlam olarak gelen başvurulara yaklaşımın anlamına geliyor bu senin anlattıgın anlam çıkmıyor ki ya da ben ingilizceyi unuttum

hand on 1. babadan oğula geçirmek. 2. başkasına vermek.

approach f. yaklaşmak, yanaşmak. i. 1. yaklaşma, yanaşma. 2. yaklaşım tarzı: We need to change our approach to this problem. Bu soruna yaklaşım tarzımızı değiştirmemiz gerek. 3. yol, giriş.

netten aldık bak bana güvenmezsin diye

arkadaşlar siz antreman ve training inceleyin , benden şimdilik bu kadar... biraz işlerim var... geceye belki gelirim... görüşürüz yorumlarınızı bekliyorum taktiği kullanınca...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hasancığım buyur kardeşim bak neymiş, değişik yaklaşımlar sana. (Yok yok sen kesin işliyorsun bizi İngilizce öğretmeniyim filan diye. )

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...0on%20approach

Sayfa 30 / 57 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri