afyonspor yetkililerine bu kariyeri göndermek lazım
devam hocam tebrikler
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

afyonspor yetkililerine bu kariyeri göndermek lazım
devam hocam tebrikler
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

kötü hava şartları sebebiyle bizim afyon'a gidiş ertelendi.okullar tatil olmuş il merkezinde.dersim bitti ve eve geldim
kariyere devam.... Açılışı ben hariç 4 kişiyle yapıyoruz bakalım... 1 kişi kayıtlıymış okuyanlardan
haydi başlayalım bakalım....
akşama da belge paylaşımlarım olacak arkadaşlar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc

başla hocam
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

TAŞLAR YERİNE OTURMAYA BAŞLADI!
Afyonkarahisarspor gün geçtikçe Hasan Hüseyin Coşkun'un aklındaki takım kurgusu ve kalitesine yaklaşıyor. Posizyon vermeden maçlar yapmasına ragmen gol bulmakta sorun yaşayan ekip son maçlarda bu sorunu da halletmiş gibi görünüyor....

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
 Wonderkid

Wonderkid

güzel galibiyet.

Oo Hocam basarilarBen Senin kadar istikrarli Sabirli degilmisim hocam ya

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

arkadaşlar sizler için antreman ve taktik dosyaları ayarlıyorum... o yüzden kariyer yavaş gidiyor

Paragon of Virtue

Özel Oyuncu

Paragon of Virtue

Özel Oyuncu

Sen dosyaları ayarla abi yavaşlığı önemli değil.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

TÜRK FUTBOL TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR !!!
Fortis Türkiye kupasında ölüm grubu diye adlandırılan gruptan Haşigolar öyle bir çıktı ki tüm basın ve futbol dünyası şokta!!! Önce Afyon'da Kayserispor'u , sonra da Sivasspor'u deplasmanda son dakika golüyle deviren mor beyazlılar ,grubun son maçında TSL devi Beşiktaşı son vuruşlarındaki ustalıkla devirdiler ve grubu lider tamamladılar!!!Artık Haşigolar kupada çeyrek finalde

oooo hocam olağan üstü galibiyet tebrk ederimm

hocam 5 senenin acısını bank asyadan çıkarıyorsun valla..afyon fırtınası durdurulamaz yaptın helal olsun..yalnız sucuk ekmek olayını genişletmişindir umarım.
seneye tsl de ikinci olman dileğiyle...1.gs olsun ilk seneden ayıp olmasın cıkar cıkmaz şampiyon olmamak lazım
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

devre arası aldıgım forvet 2 maçtır gol atıyoriyi bir oğlana benziyor zaten.... bizim gözcüler baya iyi adamlar buluyorlar bana yaww
Ben de aşırı fanatik cimbomluyumdur yawwseneye yatarım zaten eğer cimboma puan lazım olursa
sakın kulüp yönetimi duymasın bu dediklerimi

abi tek kelimeyle helal olsun süper sonuçlar :

Hocam bank asyada şampiyonlukta sucuk partisi varmı ?
 Editör

Editör

Artık misyon genişlemeli
menüde:
yağda yumurta
ekmek arası sucuk
ekmek arası döner
ayran
kokoreç falan olmalı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

abi yaw sana böyle başka klüplerden teklif geliyor mu bence gelsin artık TSL de kim varsa kupada dağıttın yaw artık sezon sonu bir GALATASARAY yaparsınbu arada senin kariyerde şu anda GALATASARAY ı kim çalıştırıyor sonuçlar süper BAŞARILAR...

hocam birşey sorayım 5 senedir hala gelen giden teklif yokmu ya..
afyon real madrid oldu adamlar hala sana teklif vermedi.5 senedir nasıl keşfedemedilerse hicmi scoutları yok

Harbi Hocam Hic teklif gelmedi mi sanavalla bana ilk sene bursa sivas antep manisa dan teklif geldi :d tabi ben senin kadar sabirli olmadigim icin bursayi sectim direk

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

çok enteresan ama Güngören Belediyespor'dan bile teklif yok
ne iş anlamadım
profilimi koyayım da bir yorum yapın bari yaww
valla ben de anlamadım... sırf bu yüzden 7-8 lig açık oynuyoruz ama teklif yok

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Finans kontrolünün iyi olmayışının sebebi kulübün parası az da olsa ben gençleri doldurup kulübü baya zor durumu düşürdüm başarıyı yakalamak uğrunaGenelde oyunculara ayırdıkları haftalık ücreti aştım geçen sezona kadar ama bu sezon normale çektiler
"Hands on approach" ne iş anlamadım? bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilen varsa söylesin de geliştireyim
en azından tanınmışlıgımız arttı BJK'yi falan yeninceeskiden yereldi tanınmışlıgım, şu anda tüm ülke tanıdı. Afyonkarahisar civarında büyük takım olmadıgı için olabilir teklif gelmeyişi. Yani bilinmiyor olabiliriz... ama TSL'ye çıkınca teklifler gelebilir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HASAN HÜSEYİN COŞKUN'DAN
ANTREMAN VE TAKTİK PAKETİ
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71151
Last edited by nannar : 29.Aralık.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

hahaha
Eyüpspor

hocam sadakat yokmuş sende....adamlar güvenemiyor tabi sana...
artık ne yaptıysan afyon yönetimine öyle aile fotoğraflarında bulunmaz isen alırsın 5 loyalty den

hocam çok saol da biz bu training i nereye atıcaz bunu bir söylersen sevinirim ayrıca emin ol FTK da bir çeyrek veya yarı final oyna sezon sonu kesin teklif gelir BAŞARILAR...
 Wonderkid

Wonderkid

Hasan sen İngilizce öğretmeni değil miydin ya? Sen de soruyorsan "Şu ne, bu ne?" diye biz ölelim."Hands on approach" benim bildiğim kadarıyla kulüp işlerinde ne kadar aktif rol aldığın. Basın toplantılarına sürekli katılırsan, her soruya cevap verirsen, vs. yüksek olur o özellik.
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

bilemiyeceğim artık
belgelerim/sportsinteractive/fm 2009/schedules klasörüne atacaksın... yoksa kendin oluştur.
Ayrıca şu anda kupada çeyrel finaldeyiz
iyi de anlam olarak gelen başvurulara yaklaşımın anlamına geliyor busenin anlattıgın anlam çıkmıyor ki
ya da ben ingilizceyi unuttum

hand on 1. babadan oğula geçirmek. 2. başkasına vermek.
approach f. yaklaşmak, yanaşmak. i. 1. yaklaşma, yanaşma. 2. yaklaşım tarzı: We need to change our approach to this problem. Bu soruna yaklaşım tarzımızı değiştirmemiz gerek. 3. yol, giriş.
netten aldık bak bana güvenmezsin diye
arkadaşlar siz antreman ve training inceleyin , benden şimdilik bu kadar...biraz işlerim var... geceye belki gelirim... görüşürüz
yorumlarınızı bekliyorum taktiği kullanınca...
 Wonderkid

Wonderkid

Hasancığım buyur kardeşim bak neymiş, değişik yaklaşımlar sana.(Yok yok sen kesin işliyorsun bizi İngilizce öğretmeniyim filan diye.
)
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...0on%20approach
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

ben de netten araştırdım şimdi... yönetime el atmakmış.. yani düşük olması iyi birşeymiş(böyle diyenler var)
kelime anlamı farklı bunun fakat FM de farklı anlama geliyor... bazı yerlerde yönetime el atmak yazıyor... fakat bazı yerlerde daha değişik anlamlar verilmişhangisi şimdi bu ?
1)ing. işleri ele almak, kolları sıvayıp işe girişmek.
ukteyi veren için not: football managerda bu değerin düşük olması, aslında muhtemelen benim gibi bol bol save ederek, kaybettiğiniz maçları tekrar tekrar oynarak garantici bir oyun tarzı uygulamanızdan kaynaklanıyordur, işleri ele almanızı gerektirecek bir durum oluşmuyordur.
2)football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...
3)football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.
4)ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
Bana en mantıklı gelen en sondaki yani 4. seçenekteki yazılanlar
 Emektar Menajer

Özel Oyuncu

Emektar Menajer

Özel Oyuncu

HAŞİGO HALA ZİRVEDE

Editör

Editör

football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...
football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.
ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
 Wonderkid

Wonderkid