yaw forumda arızadan dolayı refleshlemekten bıktım sayfalarıbu arada transferler süper kardeşim gerçekten ligdede şampiyonluk için şansın azda olsa var
yaw forumda arızadan dolayı refleshlemekten bıktım sayfalarıbu arada transferler süper kardeşim gerçekten ligdede şampiyonluk için şansın azda olsa var
bende öyle yaf.ama netcen işte.
![]()
saolasın transferleri zor yaptık bütün parayı harcadık.
bakalım sezon sonu ne olacak suana kadar transferlerin büyük yararları oldu takım için.. ilerleyen haftalarda fazla zorlu maclarımız yok birtek atletico ve barca macı var kilit o maclarda cözülür diye düşünüyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonluga her takım kadar yakınız daha lig bitmedi
Kalan Maclarımız Söyle
Last edited by MoNToLiVo_ : 04.Nisan.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi takımda kime güveniyorsun ss sini koyar mısın..
Last edited by MoNToLiVo_ : 04.Nisan.2009 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Diyosun kazmalarla kurdum takımı gidiyorum![]()
evet
Yeteneksiz oyuncular hepsi ama takım oyununu cok güzel oynuyolar zaten heralde buyıl göze en hos gelen takım oyunu bizim takımınkidir.
Başlarına Hangi çobanı koydun abi böyle iyi takım oyunu oynuyorlar..
başlarında ben varım kardesim
sezon sonunu bekle cok flash isimlerle anlastım
takım seneye sampiyon olmazsa istifa ederim
Seneye favori kesinlikle sensin !
İnş. ama ligde sıralamalar baya degişiyo![]()
seneye la ligayı almadan gelme![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sevilla bizi Hezimete Ugrattı
Barcelonayı Eze eze Son nefeste
Vallahi bu kadar sezon çok zor bir iştir öncelikle tebrik ederim , baştan sona bir göz atayım daha akıllı yorumlarda bulunabilirim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sezonun En Flash Takımı Biziz
Bu Sezon En Büyük Gelişmeyi Gösteren Takımız.
Evet arkadaşlar sezonu bitirdik.. Önümüzdeki sezon C.lye Hakettigimiz Yerde Olacaz.. Büyük Transfer Bombalarım Var
Görüşünceye Kadar Keninize İYi Bakın
Last edited by MoNToLiVo_ : 04.Nisan.2009 at 04:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam barcelona extra large kalmısAma ilk sezonda cok büyük basarın var...Tebrikler.
3. oldun helal olsun valla![]()
saolasın Kardesim
kanka ipucu veriyorum cogu eski takımlarımdan eski ögrencilerimmisakisan kanka muhteşem olmuş herşey,yeni isimleride merak etmedim değil hani bakalım merakla bekliyoruz.
Biz İnandık Sizlerde İnanın Kardesimfifacan valla süper bi sezon geçirmişin gelice sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olucaksın
Bende Söyleyecek birşey BUlamıyorumAlieN Süper gidiyorsun vallahi ne söylenebilir ki![]()
![]()
Tşk ederim kardesim.southmaster07 Bana göre ayın değil FM 2009'un en iyi kariyeri.Böyle düşünüyorsan ne mutlu bana
Evet arkadaşlar oyunu açtım..
ilk sevindirici haber su.
Yönetim gelişmeden memnun ve hediye olarak stadyumu büyütüyo
kanka muhteşem olmuş herşey,yeni isimleride merak etmedim değil hani bakalım merakla bekliyoruz.
valla süper bi sezon geçirmişin gelice sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olucaksın
Süper gidiyorsun vallahi ne söylenebilir ki![]()
Bana göre ayın değil FM 2009'un en iyi kariyeri.
Abi senin stadyumun çimleri nasıl
Premier Ligin En Kötü Sahası bende Orta saha ve kalelerin önü kahverengi![]()
Bizim başkan bir değişmedi ya 100 milyon kazanıyor 50 milyonunu cebe atıyor kereta![]()
Vaay kankama yakışır yeni stad hayırlı olsun şimdiden.