mr de oynuyo ve amlc/mr yazamayacaklarından oluyor o.
mr de oynuyo ve amlc/mr yazamayacaklarından oluyor o.
İzlanda liginde bir adam ml-amc-mr oynuyordu(AMrlc gözüküyordu).
Uploaded with ImageShack.us
Koskoca Zidane profesyonel değil yıllık 50 Sterlin'e çalışıyor.
Bu Durum Daha Önce Eklenmişti Arka Sayfalarda Var SSi.
Sembolik Bir Maaş O![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yeni Bozkurtsporla oynarken başkan takımdan maaş alıyordu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Vay paragöz![]()
Ben Mee ?
Evet sen.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Eee Vet
![]()
Sen Chelsea'yi İngilterede Sahasında Ez 15 Yaşındaki Kalecin Maçı Satsın Olacak İş mi Bu Şimdi Fm
Cech ve Suarez Hayatının Maçını Oynadı Biri Topları Tuttu Diğeri Topları Şutladı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
totti'ye bak adam 34 yasinda birakmis futboluüstelik antrenör oldugu takimda Palermo vefasiz Roma..
Daha çok şey var ama foruma koyabileceğim türden değil![]()
2020 yılına gelmiştim bi kariyerimde
5 6 sezon türkyiede gs ile oynadım fener kupayı alamadı gittim avrupaya fener halen türkyie kupasını alamamış
birz öncede gs ile ordu maçını oynadım 36 atak var 20si kaleyi bulmuş attığım gol sayısı dört :![]()
adamların atakları 0 attıkları gol 1![]()
Wolverhampton'ım ligin ilk maçı evimde Aston Villa ile oynuyorum ilk yarı 2-0 bitti. İkinci yarı bir tane daha attım 3-0 oldu daha Aston Villa'nın atağı yok. Her neyse 3-0 olduktan sonra sanki herşey değişti 60. dakika 3-1 tamam dedim yarım saat dayanırız biraz oyunu falan yavaşlatmaya çalıştım 62. dakika kendi kalemize gol 3-2 oldu. Zaman geçirmeyi falan arttırdım rakibin 3. atağı ve 86. dakika falan ve gol Agbonlahor 3-3 oldu. İnanın etmediğim küfür kalmadı bütün maç baskılı oyna 3-0'dan maç ver. İşte insanlar bu yüzden bu oyunu bırakıyor.
Oyunla ne alakası varmış 30 dakikada 3-0'dan 3-3'e bir maçın gelmesi ne kadar mümkün ? Sistemin bize oynadığı oyunlardan bir tanesi maksat sen zorlan hak ettiğin puanı alama ben kaç yıldır manager oyunlarının içindeyim bir tane 3-0'dan maç çevirdiğimi hatırlarım oda FM 2008'de.