Siena'nın koçu büyük ihtimalle bizde. Adını yazamıyorum yalnız.Saçlarını inek yalamış gibi yapıştıran bi adam
Pianicani olabilir adı
![]()
Siena'nın koçu büyük ihtimalle bizde. Adını yazamıyorum yalnız.Saçlarını inek yalamış gibi yapıştıran bi adam
Pianicani olabilir adı
![]()
Oktay mahmuti fenerbahceden gelen kocluk teklifini reddetti.
Bizzat arayıp kendimi söyledi sana kaynak nedir ?
"Galatasaray bana çok ciddi yaklaştı. Bu akşam Lütfi Arıboğan ile bir görüşme yapacağım. Unics Kazan’ın teklifi ciddiyetini koruyor ancak geleceğime bu akşam Galatasaray ile masaya oturduktan sonra karar vereceğim."
Ergin Ataman
Kaynak: Eurosport
3 Senelik antlaşma yıllık 700 bin dolar diye gsbasketde gördüm.Hayırlısı olsun.Ama bu taraftar Oktay Mahmuti'ye yapılan haksızlığı unutmayacak.
Son Dakika: Ergin Ataman GALATASARAY'da!
Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ile bir araya gelen Ataman, Sarı – Kırmızılılar ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Kaynak: Basketdergisi
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gelirken Hawkins'i,Arroyo'yuda getirsin.Yalnız büyük bir çalım oldu bu transfer.
Ergin Ataman Hayirli Olsun besiktastan oyuncu almaya gerek yok arayi bozmayada gerek yok
basketbol takımına olan inancımız oktay hocanın gidişinden sonra zaten kayboldu istedigini getirsinler![]()
Ntvspor'da verdi Ergin Ataman Galatasaray'da.Öncelikle çok şaşırdım ben böyle bir transfere.Ne Galatasaraylılar Oktay Mahmuti'nin ayrılmasını, nede Beşiktaşlılar başarılı bir sezonun ardından böyle bir olayı bekliyordu.
Ergin Ataman lig bittiğinden bugüne dek uyardı: 'Sponsor sorunu çözülmeli, takıma Eurolig'e göre takviyeler yapılmalı' vs. diye; ama Çorapören, pardon Demirören grubu yaptı yapacağını. Ergin Hoca, A.Efes'e giderken gidiş tarzına çok kızmıştım, şimdi kızamıyorum; çünkü adam bugünler için önceden konuştu. Her zaman olduğu gibi, burda da suçlu Demirören'dir. Al babayı, vur oğluna. Bu da, VEDA dedi.
@ErmanKunter Sn. Abdullah Sozer ile gorustum, cok olumlu gecti , su an icin baska bir sey soyleyemem
Erman Kunter'i getirmeliydik. Ergin Ataman'ın vizyonuyla bizim kadro çok alakasız. Çok yanlış bir hamle oldu bence.
Erceg ve Hawkins'e yeni sözleşme önerilmiş.
Erceg'i CSKA da istiyormuş.
Erceg ile Cska ilgileniyor diye duymuştum.Beşiktaş bana kalırsa ilk önce sponsor bulmalı.Sonra kadro yine kurulur.Ergin Ataman bile sponsor yok diye gidiyorsa oyuncular bence sözleşme yenilemez.
Medicana'yla anlaşıldı gibi. Beşiktaş gibi taraftar potansiyeli olan ve Euroleague oynayacak bir takımın sponsor bulamaması imkansız. Ergin Ataman onu biraz bahane etti.
10-12 Milyon Dolar'lık bir bütçe ayıracağız"
![]()
Reklam
22.06.2012 15:47:16
Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, Beşiktaş gündemi ve Erman Kunter'in twitter hesabından yapmış olduğu açıklamalar sonrası HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Sözer, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
" Erman Kunter ile görüşmelerimiz olumlu gidiyor. İnşallah iyi bir sonuca varacağız. Sponsorumuzu Salı yada Çarşamba günü açıklayacağız. Beşiktaş 109 yıllık bir kulüp. Milangaz sadece 1 yıl Beşiktaş'a sponsor oldu. 109 yıldır Beşiktaş devam ediyor. 10-12 milyon Dolar bir bütçe ile sezona başlamak istiyoruz. Oyuncularımızın hepsi ile görüşeceğiz. Gelecek hocamızın kararı doğrultusunda kalacak yada gidecek oyuncular belli olacak. Yarın yada Pazartesi günü hoca konusu netlik kazanır." dedi.
Erman Kunter, Beşiktaş'ta
Bana kalırsa kadro/koç tercihi bakımından GS-Erman Kunter, BJK-Ergin Ataman daha mantıklı olurdu. Hayırlı olsun.
Oktay Mahmuti kendi ipini kendisi çekti. Taraftarın sevgilisiyken, yönetim de devam etmeyi düşünüyorken öfkesine ve inadına yenik düştü. Açıklama yapmalarını da beklemiyorum zaten. Hiçbir koç hakemleri uyarın dememeli, hele Galatasaray'da düşünmemeli bile.
Ergin Ataman Hayirli Olsun.
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol takımımızın Başantrenörlüğü görevi için Sayın Ergin Ataman ile anlaşma sağlanmıştır. Sayın Ataman’a yeni görevinde üstün başarılar dileriz.
Sayın Oktay Mahmuti ile kulübümüz arasındaki sözleşme, 13 Haziran 2012 tarihi itibariyle karşılıklı olarak feshedilmiştir. Görevde bulunduğu dönem içerisinde Erkek Basketbol takımımıza yaptığı büyük katkı ve gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Sayın Oktay Mahmuti’ye Galatasaray Spor Kulübü adına en içten teşekkürlerimizi bildirir, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/basketbol...aber/13780.php
Hayırlı olsun.Oktay hocadan sonra beklemediğim bir hamleydi.
Erman Kunter hamlesine sevindim. Yerli olarak daha iyisi olamazdı, Ergin Ataman gittikten sonra. Hayırlı olsun.
Erman Hoca çok çok iyi oldu gerçekten..