öldümü? hadi be Allah rahmet eylesin ne diyelim?
![]()
öldümü? hadi be Allah rahmet eylesin ne diyelim?
![]()
I'm back...
Hayatını kaybettiği haberi doğru mu?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Valla bilmiyorum Tarık, abi söyledi ve gelmedi bir daha...
I'm back...
gerçekten gelecek vaadeden bi futbolcuydu çok genç yaşta öldü allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eylesin genç yaştaydı.
Kalp krizi geçiren Puerta yaşamını kaybetti
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da forma giyen 22 yaşındaki Antanio Puerta yaşamını kaybetti.
Sevilla'nın, geçen hafta sonu Getafe ile oynadığı lig karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Puerta, kritik dönemi atlatamayarak hayatını yitirirken, genç futbolcu için La Liga'da yas ilan edildi.
Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan'ın AEK Atina takımıyla karşılaşacak olan Sevilla da yönetici ve teknik kadro ise Puerta'nın durumundan sonra UEFA'ya başvurup maçın ertelenmesini talep etti. Sevillalı futbolcular, Puerta'nın ölümünden dolayı derin üzüntü yaşadıklarını ve bu şekilde sahaya çıkmak istemediklerini söylediler.
UEFA da bunun üzerine yarın oynanacak karşılaşmayı erteleme kararı aldı.
Ölmüş Tarık ne diyelim Allah rahmet eylesin![]()
I'm back...
Arkadaslar fuerta adını valla daha yeni duydum...
Galiba yetenekli bir futbolcumus..
Allah Rahmet Eylesin![]()
Genç oyuncu geçtiğimiz cumartesi günü takımının Getafe'yle oynadığı maçın 35. dakikasında kalp krizi geçirmişti. Daha sonra sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan oyuncunun vefat ettiğinin ortaya çıkması futbol dünyasında büyük üzüntü yarattı.
kaynak: goal.com
İspanyol Futbolu Yasta..
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da forma giyen 22 yaşındaki Antonio Puerta yaşamını kaybetti.
Sevilla'nın, geçen hafta sonu Getafe ile oynadığı lig karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Puerta, kritik dönemi atlatamayarak hayatını yitirirken, genç futbolcu için La Liga'da yas ilan edildi.
Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan'ın AEK Atina takımıyla karşılaşacak olan Sevilla da yönetici ve teknik kadro ise Puerta'nın durumundan sonra UEFA'ya başvurup maçın ertelenmesini talep etti.
Sevillalı futbolcular, Puerta'nın ölümünden dolayı derin üzüntü yaşadıklarını ve bu şekilde sahaya çıkmak istemediklerini söylediler. UEFA da bunun üzerine yarın oynanacak karşılaşmayı erteleme kararı aldı.
Çok üzüldüm ya cok yetnekli bir futbolcuydu cok yazık oldu![]()
Yaşı 22 daha cok genc normalde bu yaslarda kalp hastalıkları zor rastlanır![]()
Gerçekten yetenekli bir sol kanat oyuncusu idi..
Feher ve Foe gibi, o da ölümle savaştan yenik ayrıldı.
![]()
Gelecek vaaden bir oyuncuyu kaybedildi.Çok üzüldüm gerçekten...
mutlaka bir rahatsızlığı vardır ve sezon öncesi kontrollerde es geçilmiştir yoksa kimse durup durduk yerde ve bu yaşta kalp krizi geçirmez...![]()
I'm back...
Ölümün nerden ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ALLAH rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...
Allah Rahmet Aylesin ... inş. türkiyede olmaz bu tür şeyler
allah rahmet eylesin
Foe , Feher ve şimdide Puerta ..
Nereye kadar gidecek bu ?!?!?!
yazık oldu cidden çok üzüldüm . ispanya milli takımında 1 kez oynamış 22 yaşında gencecik bir futbolcuydu.
kaderi böyleymiş demekki..
Futbol Camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun.
Antonio Puerta bundan önce 2 kez daha böyle baygınlık geçirmiş takım arkadaşı Luis Fabiano’nun söylediğine göre ancak hiç biri bu kadar ağır değilmiş . Gerçekten yazık.. . Göz göre göre ölüme gitmiş . Futbol aşkı bu olsa gerek . Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun .
Yazık...Çok yetenekli bir oyuncydu.Çok üzüldüm gerçekten
Allah rahmet eylesin...![]()
Allah Rahmet Eylesin...
Çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin
İspanya Puerta'ya ağlıyor
Getafe maçında kalp krizi geçiren ve 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören Sevilla'lı Antonio Puerta 22 yaşında yaşama veda etti.
İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Sevilla'da forma giyen 22 yaşındaki Antanio Puerta yaşamını kaybetti.
22 yaşındaki İspanyol futbolcu, karşılaşmanın 29.dakikasında top auta çıkmışken kalbini tutarak bilinçsiz bir şekilde sahaya yıkılmış,takım arkadaşları ve sağlık görevlerinin ani müdahelesiyle kendisine gelmişti. Sahadan yürüyerek çıkan Puerta, soyunma odasında tekrar fenalaşmış ve hemen hastaneye kaldırılmıştı.
3 gündür tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen genç futbolcu, solunum cihazına bağlı olarak yaşıyordu. Durumu ağırlaşan Antonio Puerta tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayata veda etti.
Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan'ın AEK Atina takımıyla karşılaşacak olan Sevilla da yönetici ve teknik kadro ise Puerta'nın durumundan sonra UEFA'ya başvurup maçın ertelenmesini talep etti.
Sevillalı futbolcular, Puerta'nın ölümünden dolayı derin üzüntü yaşadıklarını ve bu şekilde sahaya çıkmak istemediklerini söylediler.
UEFA da bunun üzerine yarın oynanacak karşılaşmayı erteleme kararı aldı.
NTVSpor
yazık gercekten cok uzuldum Allah rahmet eylesin
kesin genetik bir durum vardir Allah rahmet eylesin,cok uzucu gercekten bir tane de cocugu olcakmis ya cok yazik hakikaten...
çok çok çok üzgünüm allah rahmet eğlesin....
Allah rahmet eylesin.