bekleyip görmek lazım ama ben basarıyı yakalayacağı kanısında değilim. hele ki 100. yıl da hedefler bu kadar büyükken....
bekleyip görmek lazım ama ben basarıyı yakalayacağı kanısında değilim. hele ki 100. yıl da hedefler bu kadar büyükken....
hayırlı olsun, bakalım bekleneni verebilecek mi...
bie fb olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum yani bula bula td kariyeri olmayan bir adamı 100.yılda takımın başına getiriyorlar gerçekten çok yazık zizo sezonu bile tamamlayamadan ülkesine döner şimdiden tüm fb geçmiş olsun
Originally Posted by SaMaNYoLu
olur böyle vakalar...
keşke daha tecrübeli bi teknik adam olsaydı ama sezonu kapatamamak gibi bi sorunu olacağını sanmıyorum belki bizi yanıltır bile
size yemin ediyorum dün güce rüyamda zbu mansetleri gördüm Zico fenerde imza töreni falan.. iyi niyetli insanız ya..
eH iste 100.yilda tozu duman edecezhiz
hıms fb için gayet üst sinif bir hoja bence adi geçen diğer hojalarin geleceğine inanan arkadaşlar var. capello juventus - real mad gibi klüpleri birakcakdi fb ye gelicekdi akil var mantik var. neyse mantikli olmak lazim hayirlisi olsun fb için bakalim şimdide adi geçen crespo falan filan gelebilecekmi yoksa gene 2. sinif oyuncularmi alicaklar
Zico ile beraber Alex, Aurelio ve Luciano'nun cok daha mutlu olacaklarini tahmin ediyorum. Hatta yanlarina bir tane daha Brezilya'li oyuncu katilirsa hic sasirmamak lazim.
Simdiden on yargili olmamak lazim Zico konusunda cunku bu tip hamleler bazen iyi sonuclar, bazen de kotu sonuclar verebilir. Bence Fenerbahce icin en buyuk handikap, Zico'ya fazla alisma zamani verilmeyecek olmasidir (100. yil oldugundan dolayi). Bir teknik direktor'un iki hafta icinde takima adapte olup hemen basarili olmasini beklemek pek dogru olmaz. Ozellikle sezonun baslarinda profesyonellikleri konusunda suphe duydugum Turk futbolcular Zico'nun yapmak istediklerini anlayana kadar bazi supriz sonuclar ortaya cikabilir. Eger Fenerbahce sezona kolay bir fikstur ile baslarsa, zamanla Zico ve futbolcular birbirine alisir. Tabii bu yazdiklarimda Zico'nun ismini, Turkiye'yi ve futbolculari fazla tanimayan herhangi bir isimle degistirebilirsiniz.
Yukarida yazilmis Cuper dusuncesine ben katilmiyorum. Cuper ozellikle Valencia'dan ilk ayrildiktan sonra demode futbol oynattigi icin cok elestirilmis bir isim. Ayrica futbolculari normal pozisyonlarinda farkli yerlerde oynattigi icin cok elestiri almis bir teknik direktor. Alex'i sol kanat, Tuncay'i on libero, Luciano'yu forvet oynatabilir yani.
Neyse, Zico'nun nasil bir takim ortaya cikartacagini, futbolculardan nasil bir performans alacagini gorecegiz. Zico konusunda tek korkum, Brezilyali oyuncular ile Turk ve oyuncular arasinda bir ucurum yaratilma ihtimali olmasi. Eger Brezilya'li Zico'nun secilmesinin nedenini, takimdaki Brezilyalilar olarak kabul edersek, ucurumun gerceklesme ihtimali beklendiginden daha yuksek olabilir.
Scolari sesleri geldi sonra Zico geldihayırlı oLsun.
hayırlı olsun. Belki scolari gelse daha iyi olurdu ama benim umudum tam. Hem ersun yanal da tecrübesizdi. Hatta bir futbolculuk deneyimi bile yoktu. Ama gençlerbirliği ile yapmış olduğu güzel şeyleri kimse yok sayamaz. Milli takımda da harcandığını düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın hayırlı olsun diyorum
Scolari portekiz ile kesin olarak tekrar sözleşme imzalayacak bu belliOriginally Posted by fifamen
Bırak Ersun Yanal'ı Brezilya'nın hocası pareira (yanlış yazmış olabilirim) onunda hiçbir futbol tecrübesi yok umarım Zico kendi oynadığı tarzda oynatabilir takımı
Neredeyse hiç bir teknik direktör futbolda nası tarzda oynuyorsa öyle oynatamaz futbolcuları...
Örnek:
Hagi : Duran toplarda iyi olmasına karşın takımı yönetirken duran toptan neredeyse gol yokur..
Gerets: Defansın sağında oynuyordu.Fakat GS nin sağkanadı tam anlamıyla vasat..
ayıp yaa o kadar gün geçti gelele bu sünepe mi geldi vallahi cok ayıp etti aziz yıldırım...
millet onun için sokaklara döküldü o ne yaptı gitti japonyanın hocasını getirdi rıdvanı getirsen zicoya 100 basar... ama ben dedim bana güldüler dedim aziz gitsin bundan sonra bize faydası olmaz ama bizi banladılar şimdi vurun kafanızı taşlara ama çok geç...
GEÇMİŞ OLSUN GİTTİ 100. YIL.............................................
Kaynağı nedir haberin, resmi mi?
abı cok kotu olduya 100 yılda hıc karıyerı olmayan bı teknık adam bakalım hayırlısı olsun ınsallah ıyı bı sonuca varıcaz camıa olarak
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe iyice Real Madrid'e benzemeye başladı.. Transfer tamam teknik direktör yok.. Bence Zico'ya boşuna para vericekler.. Madem Zİco gelecekti Daum niye gitti ki?
Originally Posted by hurmet
mhauhuah kopdüm gülmekden
Evet, haklısın. Madem Daum'u gönderdiniz, Daum'dan daha iyi bir hoca almanız gerekirdi. Ama Daum'dan beter birini takımın başına getirince, tüm Fenerbahçeliler hayal kırıklığına uğradı.
bence en can alıcı nokta bu kesinlikle katılıyorum takımda gruplaşma olursa çok kötü günler yaşanır. Tümer geldiğinde alex biraz daha çok çalışır diye seviniyorduk artık öyle bir durumda kalmadıOriginally Posted by perpetua
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bizimkiler izin vermez ozaman tümer i hemen postalarlar.
Lorant tan sonra o dönem artık yasanmaz dilimiz yanmıstı cok..
valla gruplaşma olursa vay fenerin haline olur o zaman
fenerbahce.org dada var haber. Fb ye hayırlı olsun diyerlim.
şimdiden adamın üstünde acayip bir baskı oluştu allah yardım etsin zico ya
E transfer için bu kadar beklerseniz istediğiniz adamı alamazsınız.Ama bence iyi oldu artık Türkiye'ye 32-33 yaşındaki adamları getirmekten vazgeçmezliyiz,bi kere adamlar doymuş oluyo kariyeri için değil para için oynuyo sadece.Ayrıca Campbell kaprisli bi adamdı daha bu sezon özel hayatını bahane ederek sezon içinde 2 hafta antremanlara katılmadı bu adam.
EMERSON HAREKATI
Fenerbahçe teknik direktörü Zico'nun, Sarı-Lacivertli yönetimden ilk etapta İtalya'nın Juventus takımında forma giyen ön libero Emerson'u istediği de öğrenildi. Yönetim bugün hocaya daha önce yapılan ve listede yer alan futbolcularla ilgili bilgiyi aktaracak.
Emerson ile ilgili çalışmaları yapmak üzere Celalettin Bilgiç görevlendirildi. Yönetim bugün imzadan sonra hoca ile bir toplantı yapacak ve başta Anelka'nın durumu ve Nobre'nin yerine alınması istenen futbolcu hakkında bir ön görüşme yapacaklar. Hoca daha sonra ayağının tozu ile idmana çıkacak.
----------------
Rüstü !00.yıl kadrosundaki yerini aldı. Fenerbahce Rüştü yü bonservisi ile birlikte aldı. Rüştü 2010 yılına kadar bizlerle maalesef.
---------
Anelka=Carew + 5.5 milyon euro
Her transfer döneminde Fenerbahçe’de sorun haline gelen Anelka yine başrollerde. Sezon başı hazırlıklarına normal bir şekilde başlayan ve ilk 10 günlük etap sonrasında bir günlüğüne izin alarak ülkesine giden Fransız oyuncu, sakatlığını bahane ederek zamanında Türkiye’ye dönmedi. Bu gelişmeler üzerine transferi gündeme gelen Anelka’ya 4 kulübün talip olduğu ortaya çıktı. F.Bahçe yönetimi resmi bir teklif gelmediğini dile getirirken, Anelka cephesinden gelen haberlere göre başta Lyon olmak üzere, İngiliz ve İtalyan kulüpleri devreye girdi. Lyon’un F.Bahçe’ye 5.5 milyon Euro ve Carew’i önermek istediği bildirildi. Portsmouth’un da Anelka’dan vazgeçmediği belirtildi.
merak etmeyin Zico Fenerbahce de ii işler çıkaracak inş. Japonya ya oynattıgı oyunu ben begenmiştim. cesur oynuyorlardı ve atak. parreira gibi garantici deil en azından. ama keske Scolari olsaydı.
Arkadaşım tamam cesur oynuyorlardı ama Brezilya'dan ve diğer takımlardan yedikleri golleri gördük.Şampiyonlar Ligi'nde de böyle oynatırsa vay bizim halimize..Bi Manchester vakası daha yaşanır.![]()
futbolda garantici olmak çok önemlidir. yenemiyorsan yenilmeyeceksin... Avustralya maçında son 5 dakikada 3 gol yedi japonya eğer atak oyun anlayışı buysa fenerin işi gerçekten zor
ben yenilmeyi zevksiz bi mac oynamaya tercih ederim o yüzden. garantici adamları sewmem. parreira nın france karsısında yenik durumdayken forvet cıkarıp ortasaha oyuncu alması beni cok sinirlendirdi. senin elinde brezilya var, her oyuncusunun gol atabilecek kabiliyetleri var forvet almıyosun oyuna . robinho gibi bi cevher var adan oyuna almıyo. ben sevmedim sewemem de bole sıkıcı futbolu
duserlerse alabilirsiniz..