Sayfa 30 / 43 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zeki gibi bir bek varken Celustka'nın yollanması normal. Bizim kulüpteki politika hep tersine işlediği için yadırgamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA: UEFA Finansal Kontrol Kurumu Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu altı kulübün Avrupa gelirlerine geçiçi olarak el koydu..

Bu adam bu Trabzon'u batırır

Last edited by Ralph : 20.Eylül.2013 at 19:46
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu adamla ne alakasi var ?

Sadri Sener is hayatinda nasil iflas ettirdiyse kendini simdide kulubu buralara surukledi.

Bilmem hangi sezona kadar gelirlerimize el konuldu onun yaptigi borclar yuzunden.

Bu kararin sebebi Musampa davasi, oda davalarimizdan sadece 1 tanesi.

Haciosmanoglu geldiginden beri 20 milyon TL'ye yakin borc odemesi yapildi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor yönetimi, hissedarlara dağıtılacak kar payı (temettü) ödemeleri ve borçları eritmek için hisse satışına karar verdi. 1 Şubat’ta 700 bin hisse satan bordo – mavililer, 25 Şubat’ta 8.24 – 8.68 TL fiyat aralığından 220 bin 20, 26 Şubat’ta da 1 milyon 58 bin 76 lot hisse satışı gerçekleştirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ’de kulübün hisse oranı yüzde 64,12'ye kadar geriledi.

Yönetimin hisse satışı yoluyla temettü ödemesi yoluna gitmesi ve kulübün hisse oranının yüzde 64.12'ye gerilemesi camiadan sert eleştiriler aldı. Yerel basın, “Sat yönet ile bu iş yürümez, taraftar sizi asla affetmez”, “Şener yönetimi çareyi hisse satmakta buldu. Daha ne kadar satacaksın?” başlıklarıyla Başkan Sadri Şener’i eleştiri yağmuruna tuttu. Üyeler ise, “Ekonomik krizden hisse satarak mı çıkacağız? Yönetim kaynak yaratmak varken hazırdan yiyor” ifadeleriyle yönetimi eleştirdi.

BAŞKAN ŞENER: HİSSELER SÜS DİYE DURMAZ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimsenin ahı kimsede kalmazmış .. Üzülmüyorum o yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu adamla ne alakasi var ?

Sadri Sener is hayatinda nasil iflas ettirdiyse kendini simdide kulubu buralara surukledi.

Bilmem hangi sezona kadar gelirlerimize el konuldu onun yaptigi borclar yuzunden.

Bu kararin sebebi Musampa davasi, oda davalarimizdan sadece 1 tanesi.

Haciosmanoglu geldiginden beri 20 milyon TL'ye yakin borc odemesi yapildi.
    Yanlış anlaşıldım sanırım, ben tavırlarına bakarak söyledim. Şu resime bir bakar mısınız? Spor kulübü yöneten bir başkana hiç benzemiyor bence. Yer altı dünyasının liderine benziyor en fazla... Yakıştırmıyorum ben Trabzonspor'a böyle bir başkanı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yanlış anlaşıldım sanırım, ben tavırlarına bakarak söyledim. Şu resime bir bakar mısınız? Spor kulübü yöneten bir başkana hiç benzemiyor bence. Yer altı dünyasının liderine benziyor en fazla... Yakıştırmıyorum ben Trabzonspor'a böyle bir başkanı.
    Photoshop'u nasıl farketmedin yahu. Bir kere adamın önünde viski var. Adam tesislerde komple alkolü yasaklattı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Scarface'i de mi izlemedin

zaten türkiye de ki gelirleri de temlik altındaydı galiba ekime kadar ödenmesi gereken çok ciddi borçlar varmış o yüzden diye bir haber okumuştum 1 hafta önce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Photoshop'u nasıl farketmedin yahu. Bir kere adamın önünde viski var. Adam tesislerde komple alkolü yasaklattı.
    Doğru, biraz baktım PS varmış. Ama yine de (içki hariç) bundan farklı bir adam olmadığını düşünüyorum.

Scarface den fotoymuş
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Kimsenin ahı kimsede kalmazmış .. Üzülmüyorum o yüzden.
    kalmaz kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizde isterdik Muharrem Usta olsun, daha cok vizyon sahibi

ama

Ibrahim Haciosmanoglu gibi biri lazimmis su surecte, biraz kemeleri sikmak lazim. Sadri Sener kendi seyahat masraflarini bile kulube yazdirmis, THY'a bi ton borc cikti yoneticilerin kendi gezmeleri yuzunden. Haci baskanin en azindan kulupten bu sekilde para koparmiyacagini biliyoruz

+

bizim baskan dogru insanlari ornek almasi lazim, Fikret Orman gecen sene FEDA dedi bu sene Besiktasi sampiyonlugun adaylarindan biri yapti. Hepsi dogru planlamanin sonucu

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Doğru, biraz baktım PS varmış. Ama yine de (içki hariç) bundan farklı bir adam olmadığını düşünüyorum.

Scarface den fotoymuş
    Hocam koskoca Al Pacino en ünlü fotolarından biri, iyi güldüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Hocam koskoca Al Pacino en ünlü fotolarından biri, iyi güldüm
    sorma iyi keklendik
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Musampa'nin butun alacaklari odenmis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan ve Batuhan kadro disi birakilmis

Batuhan icin umitliydim ne yalan soylim, Trabzondada duzelmediyse hayatina PTT'de devam eder ondan sonra amatore.

Volkan kararina cok sevindim, hoca oynatmak istemis o sakatim demis. Okadar berbat oyununa ragmen hoca oynatmak istiyor o burun kiviriyor onunda taliplisi cok olmaz

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Alın size enstantane,Oğuzhan al tam senlik.

ya akşam akşam ne güldüm arkadaş

Ama yani işin garip kısmı gerçekten böyle bir fotosu olsa kimse şaşırmazdı. Öyle bir tat bırakıyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan Şen, Malouda'nın kendisine verdiği nasihatlere "dün geldin bugün akıl veriyorsun" şeklinde karşılık vermiş... Kadro dışı kalma harekatı, bu ateşlenmeyle başlamış...

Boyle bir iddia var Volkandan beklerim o herseyin en iyisini biliyorya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Volkan Şen, Malouda'nın kendisine verdiği nasihatlere "dün geldin bugün akıl veriyorsun" şeklinde karşılık vermiş... Kadro dışı kalma harekatı, bu ateşlenmeyle başlamış...

Boyle bir iddia var Volkandan beklerim o herseyin en iyisini biliyorya
    Yalnız Malouda'nın verdiği cevap kadro dışı kalmaktan beter.

Adımı google a yaz kim oldugumu gorursun.

Ben yazdım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Florent...istatistikleri

Güzelmiş. Turkiye'de bu çocugu stoper olarak begenen bir tek ben varım sanırım.
    Oysa stoper dediğin bunun gibi sert hırslı ve guclu olmalı. Teknik eksiklikler bence cok onemli değil orada. Pozisyon alma becerisini geliştirebilseydi ki bu TR'de çok zor, üst düzey bir stoper olmaması için bir sebep yoktu. Akçay onun için büyük bir şans. O da deyim yerindeyse çok "underrated" ama 10 numara bir teknik direktör tam Avrupa kafası var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mustafa Reşit Akçay: "Kalan 7 haftada 22-25 arası puan istiyoruz, planlarımız bu yönde."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahaha
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fıkralık olay olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Enfes bir plan

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oluyor böyle şeyler ya dalgınlıktır rıdvan da 9 da 9 yapsalar 29 puanla başlarlar demişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mustafa Reşit Akçay: "Kalan 7 haftada 22-25 arası puan istiyoruz, planlarımız bu yönde."
    Avrupa'da oynayacağımız maçları da içine katarak söylemek istemiş sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uğur Uzunali ‏@_mtrx 1 sa

Hakan Calhanoglu ile TS'nin mahkemesi TS'nin lehine devam etmekte.Oyuncunun futbol hayati TS'ye bagli olabilir.İsguzar Babasina soyleyin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stadimizin temeli bugun atildi. Hayirlisi diyelim, 2006-2007 gibi afisler asilmisti ozamandan beri bekliyorduk bugune nasipmis stadin temelinin atilmasi. Dahada uzamaz bu fikra umarim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim haci bu aralar Ali Agaoglu ve Reza(Ebru Gundesin esi, azeri is adami) ile cok takiliyor, ufaktan bi sponsor olsalarda su kadroya 2 iyi yabanci katsakya

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Stad hayırlı olsun. Tamamlandığını görmek nasip olur inş.

Sayfa 30 / 43 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri