Zeki gibi bir bek varken Celustka'nın yollanması normal. Bizim kulüpteki politika hep tersine işlediği için yadırgamıyoruz.
Zeki gibi bir bek varken Celustka'nın yollanması normal. Bizim kulüpteki politika hep tersine işlediği için yadırgamıyoruz.
Bu adamla ne alakasi var ?
Sadri Sener is hayatinda nasil iflas ettirdiyse kendini simdide kulubu buralara surukledi.
Bilmem hangi sezona kadar gelirlerimize el konuldu onun yaptigi borclar yuzunden.
Bu kararin sebebi Musampa davasi, oda davalarimizdan sadece 1 tanesi.
Haciosmanoglu geldiginden beri 20 milyon TL'ye yakin borc odemesi yapildi.
Trabzonspor yönetimi, hissedarlara dağıtılacak kar payı (temettü) ödemeleri ve borçları eritmek için hisse satışına karar verdi. 1 Şubat’ta 700 bin hisse satan bordo – mavililer, 25 Şubat’ta 8.24 – 8.68 TL fiyat aralığından 220 bin 20, 26 Şubat’ta da 1 milyon 58 bin 76 lot hisse satışı gerçekleştirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ’de kulübün hisse oranı yüzde 64,12'ye kadar geriledi.
Yönetimin hisse satışı yoluyla temettü ödemesi yoluna gitmesi ve kulübün hisse oranının yüzde 64.12'ye gerilemesi camiadan sert eleştiriler aldı. Yerel basın, “Sat yönet ile bu iş yürümez, taraftar sizi asla affetmez”, “Şener yönetimi çareyi hisse satmakta buldu. Daha ne kadar satacaksın?” başlıklarıyla Başkan Sadri Şener’i eleştiri yağmuruna tuttu. Üyeler ise, “Ekonomik krizden hisse satarak mı çıkacağız? Yönetim kaynak yaratmak varken hazırdan yiyor” ifadeleriyle yönetimi eleştirdi.
BAŞKAN ŞENER: HİSSELER SÜS DİYE DURMAZ
Kimsenin ahı kimsede kalmazmış .. Üzülmüyorum o yüzden.
Scarface'i de mi izlemedin![]()
zaten türkiye de ki gelirleri de temlik altındaydı galiba ekime kadar ödenmesi gereken çok ciddi borçlar varmış o yüzden diye bir haber okumuştum 1 hafta önce.
Bizde isterdik Muharrem Usta olsun, daha cok vizyon sahibi
ama
Ibrahim Haciosmanoglu gibi biri lazimmis su surecte, biraz kemeleri sikmak lazim. Sadri Sener kendi seyahat masraflarini bile kulube yazdirmis, THY'a bi ton borc cikti yoneticilerin kendi gezmeleri yuzunden. Haci baskanin en azindan kulupten bu sekilde para koparmiyacagini biliyoruz
+
bizim baskan dogru insanlari ornek almasi lazim, Fikret Orman gecen sene FEDA dedi bu sene Besiktasi sampiyonlugun adaylarindan biri yapti. Hepsi dogru planlamanin sonucu
Musampa'nin butun alacaklari odenmis
Volkan ve Batuhan kadro disi birakilmis
Batuhan icin umitliydim ne yalan soylim, Trabzondada duzelmediyse hayatina PTT'de devam eder ondan sonra amatore.
Volkan kararina cok sevindim, hoca oynatmak istemis o sakatim demis. Okadar berbat oyununa ragmen hoca oynatmak istiyor o burun kiviriyoronunda taliplisi cok olmaz
Alın size enstantane,Oğuzhan al tam senlik.![]()
Volkan Şen, Malouda'nın kendisine verdiği nasihatlere "dün geldin bugün akıl veriyorsun" şeklinde karşılık vermiş... Kadro dışı kalma harekatı, bu ateşlenmeyle başlamış...
Boyle bir iddia varVolkandan beklerim o herseyin en iyisini biliyorya
Yalnız Malouda'nın verdiği cevap kadro dışı kalmaktan beter.
Adımı google a yaz kim oldugumu gorursun.
Ben yazdım.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Florent...istatistikleri
Güzelmiş. Turkiye'de bu çocugu stoper olarak begenen bir tek ben varım sanırım.
Oysa stoper dediğin bunun gibi sert hırslı ve guclu olmalı. Teknik eksiklikler bence cok onemli değil orada. Pozisyon alma becerisini geliştirebilseydi ki bu TR'de çok zor, üst düzey bir stoper olmaması için bir sebep yoktu. Akçay onun için büyük bir şans. O da deyim yerindeyse çok "underrated" ama 10 numara bir teknik direktör tam Avrupa kafası var.
Mustafa Reşit Akçay: "Kalan 7 haftada 22-25 arası puan istiyoruz, planlarımız bu yönde."
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ahahahaha![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fıkralık olay olmuş.![]()
Enfes bir plan![]()
Oluyor böyle şeyler ya dalgınlıktır rıdvan da 9 da 9 yapsalar 29 puanla başlarlar demişti
Uğur Uzunali @_mtrx 1 sa
Hakan Calhanoglu ile TS'nin mahkemesi TS'nin lehine devam etmekte.Oyuncunun futbol hayati TS'ye bagli olabilir.İsguzar Babasina soyleyin.
Stadimizin temeli bugun atildi. Hayirlisi diyelim, 2006-2007 gibi afisler asilmisti ozamandan beri bekliyorduk bugune nasipmis stadin temelinin atilmasi. Dahada uzamaz bu fikra umarim
Bizim haci bu aralar Ali Agaoglu ve Reza(Ebru Gundesin esi, azeri is adami) ile cok takiliyor, ufaktan bi sponsor olsalarda su kadroya 2 iyi yabanci katsakya
Stad hayırlı olsun. Tamamlandığını görmek nasip olur inş.