Sayfa 30 / 38 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Yok yok 5+3/4x12tan=cos falan olsun (:
    Türevini alsınlar daha iyi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Gerçekten çok saçma ya... Düzgün olanı da bozmaya çalışıyorlar. Bizimkiler, en azından söylediklerine göre, 5+0+3 e göre yapmışlar yapılanmayı. Sonra ne oluyor, 17 kulüp bizim canımız sıkıldı hesabımıza gelmedi, canımız istemiyor değiştircez diyor. Oldu canım, Beşiktaş ın itirazı bile yeterli olmalı ki olacaktır da. Ne alakası var arkadaş, işiniz gücünüz ne? Bu karar ilk alındığında neden birşey yapmadınız da yumurta kapıya dayanınca ayaklanıyorsunuz. Bazılarının fikri daha tuhaf, tribündeki oyunculara maaş mı ödeyelim... Ödemeyin arkadaşım, 5 yabancı olsun kadroda, ödemeyin. Bunlar hep federasyonun basiretsizliği, başa geldiklerinde bir hışımla kontenjanı değiştirdiler, şimdi de yan çiziyorlar. Niye arkadaş bu kural Türk Futbolu'nu daha yukarılara taşımak için alınmadı mı size göre? (ki bence yabancı sınırsız olsun, böylesi çok saçma da) Şimdi niye topu kulüplere atıp da yöneticileri birbirine düşürüyorsunuz.

Şu Demirören batsa da kurtulsak komple bu adamdan...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu + olayını çıkartan Allah'ından bulsun. Eğer yabancı sınırı olacaksa gereksiz ayrıntılar olmadan direk 5, 6, 7 şeklinde olmalı. Ya da doğrudan kaldırılmalı, eğer kulüpler kendilerini borç batağına sürüklüyorlarsa da kendi bilecekleri iş, Anadolu kulüpleri para kazanacak diye saçma sapan Türkleri izlemek zorunda değiliz.

Beşiktaş için de şunu söylemek istiyorum, seneye Gökhan'ın bonservisini alamazlarsa ve Oğuzhan uzun süreli sakatlanırsa acaba aynı kararı alacaklar mı?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İyi de konu o değil ki Düşünsene bizim teknik kadro kontenjan denildiği gibi olacak diye, yabancı kontenjanını boşaltmaya yönelik hamleler yaptı. Galatasaray elinde o kadar yabancı varken gitti 2-3 yabancı daha aldı, Fenerbahçe sezon başı yabancılar aldı, bu kuraldan haberdarken. Bu sezon alınabilecek tek karar 2015-2016 sezonuna ait olmalıdır ki, bizim teknik ekip aylardır o konuda haber beklediğini, 2 yıl sonra ki yabancı kuralının ne olacağını soruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

herşeyi geçtim +2 yada +1 i ne

direk 18 kadrosunda kaç yabancı olucak onu sınırlayın geri kalanda tribüne gitsin

isteyen yedeğine yabancı koyar isteyen tüm yabancıları oynatır.

gsden örnek sabri 11 başladı sakatlandı misal yerine girmesi gereken kişi eboue yabancı. ilk 11 de o an 5 yabancı oynamakta, mancini şimdi eboueyi oyuna almak için neden drogbayı çıkarmak zorunda kalsın aynı şekide sabride kenarda yani 2 değişiklik yapmış olmuyormu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her sene aynı şeyleri tartışıp duruyoruz.Seneye de Galatasaray çıkar biz planlamamızı şu kurala göre yaptık deyip değişmesine karşı çıkar.

TFF'nin kulüplere hiç sormadan kaldırması gerekiyor sınırı,başka çözümü olamaz bunun.Herkes dilediği gibi de planlamasına devam eder.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Gökhan Töre yi Fenerbahçe veya Galatasaray alacak. O zaman göreceğiz bakalim mustafa pektemek'i mi koyarlar, kerim frei ı mı beklerler, holosko yu oynatmak için almeida yi mi keserler...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    İnsallah Gökhan Töre yi Fenerbahçe veya Galatasaray alacak. O zaman göreceğiz bakalim mustafa pektemek'i mi koyarlar, kerim frei ı mı beklerler, holosko yu oynatmak için almeida yi mi keserler...
    bu ne şimdi benim istediğim olmazsa yaşasın kötülük

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    bu ne şimdi benim istediğim olmazsa yaşasın kötülük
    Fenerbahçe: volkan, gökhan, caner, egemen, mehmet topal, alper potuk, belki salih.
    Galatasaray: semih, hakan, sabri, ceyhun, selçuk, burak, umut.
    Beşiktaş: tolga, ersan, necip, oguzhan, veli, olcay, gökhan.

İyi yerli oyuncuları oldukça geniş bir şekilde yazdım. 3-5 tane yerli oyuncuları var diye bu triplerini anlayamıyorum Beşiktaş'ın. 6+2 gayet iyiydi niye bozdular ki anlamadım. 5+0+3 kuralı olsa da olmasa da Beşiktaş'ın olup olabileceği 3. lük gibi görünüyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe: volkan, gökhan, caner, egemen, mehmet topal, alper potuk, belki salih.

İyi yerli oyuncuları oldukça geniş bir şekilde yazdım. 3-5 tane yerli oyuncuları var diye bu triplerini anlayamıyorum Beşiktaş'ın. 6+2 gayet iyiydi niye bozdular ki anlamadım. 5+0+3 kuralı olsa da olmasa da Beşiktaş'ın olup olabileceği 3. lük gibi görünüyor zaten.
    Fenerbahçe'den Salih, Beşiktaş'tan Necip dışındakiler 11 oyuncusu. Yabancı sınırı kalksa bile yüksek ihtimal değişmeyecek isimler. Ama Galatasaray'da öyle değil. Orada şuan sadece Semih istenerek 11'de oynatılıyor. Yabancı sınırı kalksa Selçuk ve Burak bile 11'de olmayabilirler şuanki durumlarına göre değerlendirecek olursak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Fenerbahçe'den Salih, Beşiktaş'tan Necip dışındakiler 11 oyuncusu. Yabancı sınırı kalksa bile yüksek ihtimal değişmeyecek isimler. Ama Galatasaray'da öyle değil. Orada şuan sadece Semih istenerek 11'de oynatılıyor. Yabancı sınırı kalksa Selçuk ve Burak bile 11'de olmayabilirler şuanki durumlarına göre değerlendirecek olursak.
    Valla bana sorarsan ben semih'i de çok beğenmiyorum. Fakat Ersan ve Egemen'den iyidir. Burak son iki sezonun gol kralı, ligin en iyi golcüsüydü keza Selçuk da ligin en iyi yerli ortasaha oyuncusuydu bu sene biraz formsuzluk yaşıyor olabilirler o ayrı konu. Sabri ve Hakan bu sezon 20 maçta oynadılar. Açıkçası Beşiktaş'ta Sabri gibi sağ bek olsa banko oynardı şu takımlarında. Yabancı sınırı kalkarsa Selçuk ve Burak'ın ideal 11de olmayacağı ekonomide bir takım yok STSLde. En avantajlı gözüken Fenerbahçe bu yerli oyuncular konusunda.
    Volkan(mert)-gg,egemen, caner-m.topal,alper şeklinde 6 tane iyi yerli oyuncusu var, 5 yabancıyla ilk 11i tamamlayabiliyor.
    Hoş ben tamamen kalksın demiyorum, 6+2 iyiydi diyorum. Dönüp dolaşıp yapacakları kural eninde sonunda o zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende onu diyorum işte Sanki Beşiktaş koydu bu kuralı, bozulmuş bir şeyde yok ayrıca TFF yanlış hatırlamıyorsam 2012 de aldı bu kararı. Üçüncülük beşincilik çok önemli değil, önemli olan haklıya haklı demek.

Konuyu illa değiştirmek istiyorsan onu da söyleyeyim, 3. lük gibi görünmesi gayet doğal ama Beşiktaş ın bu kadar para harcamış Galatasaray la kafa kafaya son haftalara girmesi bence büyük başarı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bende onu diyorum işte Sanki Beşiktaş koydu bu kuralı, bozulmuş bir şeyde yok ayrıca TFF yanlış hatırlamıyorsam 2012 de aldı bu kararı. Üçüncülük beşincilik çok önemli değil, önemli olan haklıya haklı demek.

Konuyu illa değiştirmek istiyorsan onu da söyleyeyim, 3. lük gibi görünmesi gayet doğal ama Beşiktaş ın bu kadar para harcamış Galatasaray la kafa kafaya son haftalara girmesi bence büyük başarı.
    Bence de başarı. Galatasaray bu sene çok kötü zaten ona bir şey demiyorum ki. Bak şöyle düşünelim, yabancı sınırı 0+0+0 olsun. Yasak olsun. Bir takım da X spor a milli takımla aynı kadroya sahip olsun.
    Onur- gg , semih, ömer, caner - nuri, selçuk(topal), alper - arda, gökhan töre, burak(mevlüt).

Stsl ye ambargo koyar mı? Net şampiyon olur. Diğer takımlar nal toplar arkasından.
    Şampiyonlar liginde real madrid-juve-kopenhag grubundan çıkabilir mi peki?
    Galatasaray baya bir şansın yardımıyla gruptan çıktı eyvallah. Ama bu x spor da bu gruptan büyük ihtimalle çıkamaz.
    Biz kendi çapımızda eğleniriz, ingilizleri, ispanyolları, almanları tvden izleriz yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sezon koyulan bir kural var sonuçta, Beşiktaş itiraz ettiği müddetçe sanmıyorum değişiklik yapılabilsin. Ama bir sonraki sezonun kuralı henüz belli değil, en azından şu dönemde onu belirleseler, netleştirseler de yumurta kapıya dayandığında yine ortalık karışmasa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren: ''Şu ana kadar PassoLig Kart başvurusunda bulunan taraftar sayımız "1''

Güleriz ağlanacak halimize

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren: ''Şu ana kadar PassoLig Kart başvurusunda bulunan taraftar sayımız "1''

Bunu duyunca aklıma geldi şimdi

[YOUTUBE="4lmmDfVYc5g"]Şener Şen: Ula 1 Oy Sizinse Benim Oy Nere Gitti[/YOUTUBE]
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Biletleri bedava dağıtıp insanları 3 liralık bilet alınmaz kafasında yaşatmanın zararları onlar. Maça gidiyorum bilet gişede 3 lira küçük küçük bebeler ellerinde biletler 1 liraya satmaya çalışıyor. Sonra vay efendim... neyse ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla lige damgasını vuran Karabükspor'a Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen şok haberle sarsıldı.

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) iki sezon önce Samsunsporla sözleşmesini tek taraflı feshederek Karabükspor'a transfer olan Selim Teber ile ilgili uyuşmazlığı karara bağladı. UÇK'nın üç hakem heyeti Karabükspor'a transfer talimatına aykırılıktan ve "ayartma" gerekçesiyle iki dönem transfer yasağı verdi.

Ancak kurulun bu hakem heyetinin verdiği bu kadar, Karabükspor kadar TFF cephesinde de büyük şaşkınlıkla karşılandı.

"SKANDAL" OLARAK YORUMLANDI
    UÇK hakem heyetinin Samsunsporla, Selim Teber arasındaki dava ile ilgili haksız veya haklı fesih konusunda herhangi bir karar verilmeden Karabükspor'a 'ayartma' cezası vermesi talimatlara ve hukuka aykırı olduğu belirtildi. Hukukçular kararı 'skandal' olarak değerlendirirken usül yönünde dosyada hata yapıldığını ifade ettiler. Samsunspor'un Selim Teber'e karşı açtığı davayı geri çekmesine karşın futbolcunun Samsunsporla haksız feshettiği kanaatına varılmasının ciddi bir yanlış olduğu belirtildi.

Karabükspor cephesi ise kararın skandal olduğunu ve Tahkim Kurulu'nun bu yanlışı düzelteceği ve konuyla ilgili önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı.

33 yaşındaki futbolcu Selim Teber, Karabükspor ile 2012/2013 sezonunda 12 maça çıkarken bu sezon Ankaragücü'ne transfer oldu 2. Lig ekibinde 25 maça çıktı.

Karabükspor ligde 42 puanla 4. sırada bulunuyor ve Avrupa Kupaları'na katılım için mücadelesine devam ediyor.

Sporx - Eurosport

Şimdi Karabükspor Avrupa Ligi'ne giderse Federasyon bu cezayı bir para cezasına dönüştürebilme ihtimali var mıdır ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adamlarda ne kadro varmis ozamanlar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu sezon yanılmıyorsam ilk yarıyı ikinci tamamlamıştı Manisa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu sezon yanılmıyorsam ilk yarıyı ikinci tamamlamıştı Manisa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    11. Hafta sonunda liderdi. Sonradan bi düştü, 2. ya da 3. bitirmişti devreyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kulüpler Birliği denen zamazingo tam olarak ne işe yarıyor bilen veya anlayan var mı? İlhan Cavcav 2 ayda bir ortaya çıkıp yabancı sayısında anlaştık diyor, daha cümlesi bitmeden hayır biz onaylamıyoruz diyenler çıkıyor.

E-bilet'e onay verdik diyor, sonra ortaya çıkıyor ki Kasımpaşa ve Fenerbahçe kulüpleri bu sezon için kabul etmiyoruz diyorlar. Gelecek sezon edecekleri de muamma.

Diğer yandan Beşiktaş başkanı bu uygulama yasa ile zorunludur diyor, resmi sitesinden taraftarına sesleniyor. Kartal Yuvası'ndan alışveriş yapanlara hediye kampanyası başlatıyor, bunu kurumsal twitter hesabı ile ilginç bir şekilde duyuruyor.

Galatasaray kulübü kadın ve çocukların geleceği maçta da e-bilet uygulaması gelecek diyor. Bursaspor - Galatasaray maçında 800 TL ödemesi beklenen taraftarına destek çıkmak, hakkını savunmak yerine, o parayı verip bilet alan 3 kişiyi ödüllendirmek için sosyal medyadan çağrı yapıyor.

Bu e-bileti devlet çıkardı diyen kulüplerin söylediği yalan ortaya çıkıyor, kendilerinin de para alacağı için şimdiden bu uygulamaya başladığı ortaya çıkıyor. Bu durumda gerçek bir tane, yeri geldiğinde savunmak için kırk takla attığımız bu adamlar taraftarı hiç düşünmüyor. Basına başka, kapalı kapılar ardında ise bambaşka konuşuyorlar, farklı işler dönüyor o toplantılarda.

Taraftarların şimdi birlik olma zamanı, biz maçlara gitmediğimiz, ürün almadığımız sürece bu kulüplerin var olma şansı yok. Ama tabii olacak olan belli, şimdi boykot diyenlerin büyük çoğunluğu gelecek sene buna katılmış olacak. Takım sevgisi ağır basacak.

Bu arada e-bilet'e tamamen karşı değilim, fişlenme olayı bence komik. Esas mesele insanların bir bankaya para vermek zorunda bırakılması ve sistemin içindeki saçmalıklar. Tıpkı küfür talimatının değiştirilmesi gibi özünde doğru olsa da uygulama zamanlama ve detaylarına bakılınca fiyasko maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SON DAKİKA: TFF 1. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten istifa etti

Çok şükür,bu gitti,sıra patlıcanda,çok pahalı bu aralar,biraz ucuzlar umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    SON DAKİKA: TFF 1. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten istifa etti

Çok şükür,bu gitti,sıra patlıcanda,çok pahalı bu aralar,biraz ucuzlar umarım.

Gitme sebebiyle ilgili iddialar da ilginç:

Bilindiği gibi Özerten, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF binasında bir tartışma yaşamıştı. Bu tartışmadan birkaç gün sonra Aziz Yıldırım’ın TFF binasında Demirören ile yaptığı görüşmeye Özerten katılmamıştı.

Demirören, bu toplantıya katılmamasını 1. Başkenvekili’nden rica etmişti. Özerten o günden bu yana rahatsız olduğu ve bu rahatsızlıktan doğan kırgınlık sonucu istifa ettiği ifade ediliyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26274854.asp

Aziz Yıldırım & Yıldırım Demirören koalisyonuyla yönetilen federasyonumuz da kimseye yaranamıyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

80 milyonluk ''futbol ülkesi''(!) Türkiye...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Championship'in bizim neredeyse 3 katımız olması gerçekten çok acı. 3. liglerininse bizim dibimizde olmasına diyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Yalnız Championship'in bizim neredeyse 3 katımız olması gerçekten çok acı. 3. liglerininse bizim dibimizde olmasına diyecek söz yok.
    stad kapasiteleri izin verse o lig de bizi gecerdi, 3.ligde bircok takim 5-10bin kisilik stadlara sahip. doluluk oranlariyla kiyaslanirsa kesin onlar da onumuzdelerdir

haftasonu aktivitesi olma kimliginden hala cok uzakta turkiyedeki futbol maclari. izmirde haftada minimum 2 resmi mac oluyor ama hicbir cazibesi yok, gitmiyorum. stadlar uzak, eski, bakimsiz vs.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Zaten ne kadar futbolu seven bir ülke oldugumuz u20'de belli olmustu sasırtmadı bu tablo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mehmet Özdilek Gençlerbirliği'ne müthiş bir dinamizm getirdi.Umarım uzun yıllar kalır ve bu formu üstüne koyarak devam ettirir.

Sayfa 30 / 38 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri