Kaka transferinde büyük bir aşama kaydeden Manchester City’nin Arap sahipleri, takımın başına Inter’in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho’yu getirmek istiyor.
Porto ve Chelsea'de görev alan ve büyük başarılara imza atan Portekizli teknik adam, Inter’de de başarılı bir sezon geçiriyor. Milan’dan Kaka’yı kadrolarına katma konusunda büyük ilerleme kaydeden City yöneticilerinin, Mourinho için de girişimlerde bulunacakları belirtiliyor.
Inter’de senede 9 milyon € kazanan tecrübeli teknik adamın, City’den şimdiki kazancının iki katı gibi bir teklif alması bekleniyor. Chlesea’nin başında 3 yıl bulunan tecrübeli teknik adam, Premier Lig tecrübesi olduğu için bir adım öne çıkıyor.
İtalya’daki futbol anlayışını eleştiren ve Inter taraftarıyla arası iyi olmayan teknik adamın, İngiltere’ye dönmek istediğini gizlemediği biliniyor.
Mark Hughes yönetiminde zor bir dönem geçiren City’nin kadrosundaki yeniden yapılanmayı teknik heyette de uygulaması bekleniyor.
Kaynak: Futbolgundem.com & Goal.com
Milan başkanı Silviao Berlusconi, Manchester City’nin Kaka için reddedilemeyecek bir teklif yaptığını belirtirken, transferin gerçekleşebileceği sinyallerini verdi.
Son birkaç aydır Brezilyalı yıldız oyuncu Manchester City’den teklifler alıyordu, ama bu sefer City’nin Arap sahipleri bu transferi yapmayı kafalarına koymuş gibi gözüküyorlar.
Manchester City’nin Milan kulübüne 112 milyon avro önerdiği, yıldız oyuncuya da haftalık 380.000 avro net kazanç teklif ettiği belirtiliyor.
Milan başkanı Silvio Berlusconi transferin gerçekleşmesini istediğini belirtirken, “Büyük ihtimalle ben satarım. City inanılmaz bir teklif yaptı. Hem biz hem de oyuncumuz için astronomik rakamlar önerdiler. Takımdaki dengeleri de gözetmek zorundayız. Şimdi bu transfere hayır dersek, ilerde hiçbir gelir elde etmeden oyuncuyu gönderme durumunda kalabiliriz” dedi.
Milan taraftarının transfere sert çıkması ve hatta aşırı tepkiler vermesi, Milan yönetimini düşündürüyor. Kaka’nın da artık transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.
Milan'ın yeni hedefleri belli oldu
Milan, Kaka'nın Manchester City'ye transferi ile eline geçecek parayı nasıl değerlendireceğinin planlarını yapmış bile. İtalyan devi bu parayı Chelsea ve Arsenal'e paylaştıracak.
Berlusconi'nin Kaka'nın Manchester City'ye gönderileceği konusunda yaptığı açıklamanın ardından artık iş imzaya kalmış gibi gözüküyor. Milan'da gelen parayı nasıl değerlendireceğinin hesaplarına başladı bile.
La Gazzetta Dello Sport'un iddiasına göre Milan gelen parayı Arsenal ve Chelsea'den isimleri kadrosuna katmak için kullanacak.
100 milyon avroluk bir gelir beklenen transferden gelen para iki Londra kulübüne kardeş payı yapılacak.
Milan her bölgede kadrosunu güçlendirmek isterken, hedefleri de ortaya çıktı.
Arsenal'den Adebayor için 35 milyon avro, Clichy için 15 milyon avroluk miktarlar öngörülürken. Chelsea'den Essien için 35 milyon avro, Alex için 15 milyon avro ödenecek.
Kaka'nın ise bu akşam oynanacak Fiorentina maçıyla San Siro'daki son karşılaşmasına çıkması, ardından pazartesi günü City ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
goal.com
İnter bırakırsa Mourinho mutlaka kabul eder.Mourinho benzer tecrübeyi Chelsea'de yaşamıştı ve altından kalkabilmeyi başarmıştı..
So what?
Saike
bu aralar tüm haberler : Man City Çıldırdı
Ben sevmiyorum Mourinhoyu inş. gelmez.![]()
Yakında Man City bir oyuncuya 5MiLyon Euro feLan vericek başLık şöyLe oLucak.
"Man City çıLdırdı"![]()
City değil Araplar cıldırdı yaptıkları ahlaksızlık bence...
Bu tip transferler eninde sonunda ters teperek futbolu yozlaştıracak ve sadece Premier Lig'i NBA tarzı bir ''şov'' a dönüştürmekle kalmayıp tüm dünya futbolunu bir sirke çevirecek.
Kaka'nın ise bu akşam oynanacak Fiorentina maçıyla San Siro'daki son karşılaşmasına çıkması, ardından pazartesi günü City ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Ne Kadarda Korkunç..
Umarım Ronaldinho haklı çıkar..
"Kaka para için bizi..."
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'ya yapmış olduğu 120 milyon avroluk teklif, futbol dünyasını meşgul etmeye devam ederken, söz konusu transfere bir yorum da Kaka'nın takım arkadaşı Ronaldinho'dan geldi. Ronaldinho, Kaka'nın takımdan ayrılma ihtimalini 'facia' olarak nitelendirdi.
Ronaldinho, konuyla ilgili olarak, "Kaka takımdan ayrılırsa bu bizim için resmen bir facia olur. Milan'da kazanılabilecek kupalar ve şampiyonluklar için ona ihtiyacımız var. Kaka'yı uzun yıllardır tanıyorum ve para için bizi terkedebilecek bir oyuncu değil. Milan oyuncuları olarak onu takımda kalmaya ikna etmeliyiz" dedi.
Kaka'nın idmanlarda sergilediği tavır ile ilgili de konuşan Ronaldinho, "Kaka sakin davranıyor. Bence bu takımda kalacağına işaret. O bizim için çok önemli. Hangi takımda oynarsa oynasın, mutlaka başarılı olacaktır çünkü o bir futbol canavarı! Fakat Kaka Milan'ın sembolüdür ve kalacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
So what?
Saike
özgür abi bu transfer olcak mı sence sen daha iyi bilirsin italya basınını.
milan için bu para büyük bir faktör bence milan satmalı gourcuff bir nevze olsun kakanın yerini doldurur ilerde.r80 idare eder şimdilik.
kakayı severim ama mantıklı olan milan açısından kakayı satmaktır bence.
Son anda bir aksilik çıkmazsa olacak.Aksilikten kastım Real Madrid'in olaya dahil olması, ancak onlarda şimdi yönetim açısından bir belirsizlik içindeler ve böyle bir yükün altına girecek durumda değiller.
Milan'ın Kaka'yı satması sanılanın aksine takımı yenilemelerine yetmeyecek.120 milyon € ile bile eskiden 3-4 süper oyuncu alınılabilecek iken bu transfer ile birlikte tüm oyuncu fiyatları fırlayacak.Milan'da para olduğunu bilen tüm kulüpler oyuncularını satarken değerinin üzerinde isteklerde bulunacaklar.Şu an oyunculara değerinin çok üzerinde para veren tek takım Real Madrid ve bunu karşılayabilecek durumdalar.Ama Milan eline geçen bu parayı tüketip sahada istediğini alamadığı takdirde dar boğaza girecektir.Galliani'nin transfer piyasasındaki dehasını(!) göz önünde bulundurursak paranın ne kadar iyi kullanılacağını tahmin etmek zor değil.
Gourcuff'un Milan'a kırgın olduğu biliniyor.Ayrıca Bordeaux'un 15 milyon € karşılığında bonservisini alma hakkı bulunuyor.Avrupa'nın başka bir devi istediği takdirde onu kapabilir veya Milan'ın onu takıma döndürmek için büyük fedakarlıklarda bulunması gerekebilir.
milan için bu para büyük bir faktör bence milan satmalı gourcuff bir nevze olsun kakanın yerini doldurur ilerde.r80 idare eder şimdilik.
kakayı severim ama mantıklı olan milan açısından kakayı satmaktır bence.
Evet para gerçekten mest edici bir rakam ama Milan Kaka'nın yerini doldurabilir mi gerçekten büyük soru işareti.Geçen sene sakatlıklarla boğuştuğu için Milan ligi 5. tamamladı.Her sene en az yarı final yaptığı ŞL'den erken elendi.Bu sene sezon başında tam hazır değildi;takım yine zorlandı. Juventus maçında Kaka yoktu.O kadar eksiğine rağmen Juve'ye 4-2 yenildiler.Yani Kaka giderse boşluğu doldurulabilir mi bilemiyorum.Kulübün bu paraya çok ihtiyacı var mı onuda bilmiyorum..
So what?
Saike
O paraya milan çok iyi simler alabilir kanımca bu transfer gerçekleşek gibi
Southend United karşılaşmasında ön çapraz bağları kopan Joe Cole'un sezonu kapattığı açıklandı.
Yapılan değerlendirmelerden sonra bu sabah başarılı bir operasyon geçiren Chelsea ve İngiltere milli takımı orta saha oyuncusu Joe Cole, sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek.
Antrenör Luis Felipe Scolari ise oyuncusu ile ilgili, "Joe Cole'un böyle bir sakatlık geçirmesine çok üzgünüm. Sezonun en önemli döneminde, benim için ve kulüp için çok önemli bir oyuncuyu kaybetmemiz hayal kırıklığı yarattı." dedi.
"Her şeye rağmen onun ruhu ile birlikte Chelsea'ye eskisinden daha güçlü döneceğine inanıyorum."
Bu sezon 20 kez forma giyen Joe Cole ağları üç kez havalandırmıştı.
Chelsea'de daha önce Essien sezonu kapatmıştı. Joe Cole'dan gelen kötü haber ile de sıkıntı yaşayan Chelsea ilerleyen günlerde zorlanacak gibi gözüküyor.
goal
Öncelikle Beckham'ın transferini gerçekleştirmek istiyorlar.
Adebayor uzun zamandır istedikleri bir oyuncu.Arsenal kapıyı 35 milyon € dan açıyor.O olmazsa Drogba'ya yönelecekler ama onun için ödeyecekleri rakam daha az olmayacaktır.Clichy'den bahsediliyor ki Wenger'in onu da 20 milyon € dan aşağı bırakacağını düşünmek hata olur.Defans için ise Maldini'nin yerine Chelsea'den Brezilyalı Alex'i alarak transferi bitirmek istiyorlar.Chelsea'nin onun için istediği rakam 15 milyon €.Bunları aldıktan sonra geriye fazla bir şey kalmıyor ve Pirlo'nun dünya kupasından sonra tamamen kaybolduğunu göz önüne aldığımızda takımı sürükleyen tek futbolcunun kaybına değer mi? Bence hayır.
VE BERLUSCONİ ONAYI VERDİ!
Berlusconi onayı verdi! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın Başkanı Silvio Berlusconi,İngiliz ekibi Manchester City'nin Brezilyalı yıldız Kaka için yaptığı teklifin geri çevrilemez olduğunu söyledi.
Aylardır İngiliz ekibi Manchester City'nin İtalyan ekibi AC Milan'da forma giyen Brezilyalı yıldız Kaka'yı transfer etmek istediği iddia ediliyordu. Ancak son günlerde bu konu iddia olmaktan çıktı ve resmi ağızlar tarafından da doğrulandı. Milan Kulübü Başkanı Berlusconi Manchester City'nin Kaka'yı istediğini doğrulayarak, "Manchester City inanılmaz bir teklif yaptı. Astronomik rakamlar öneriyorlar. Bu teklife hayır dersek ileride Kaka'yı bedelsiz satmak zorunda kalabiliriz" dedi.
İngiliz ekibinin Kaka için Milan'a 110 milyon euro'dan (yaklaşık 220 milyon TL), futbolcuya ise haftalık yaklaşık 350 bin euro (750 bin TL) önerdiği iddia ediliyor.
Kaynak: Futbolgundem.com & Sporx.com
bu İngiltere Joe Cole'a gereken değeri vermiyordu bence çok büyük yetenek ama kötü bir sakatlık yaşamış üzüldüm
Bu ne ya herkes sezonu kapıyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tüm futbolculara nazar değdi herhalde.![]()
Middlesbrough forması giyen milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, kulübün taraftarları tarafından yılın futbolcusu seçildi.
Tuncay, FIFA'nın milli takımımıza layık gördüğü 'Fair Play' ödülünü almak için Zürih'te bulunduğundan ödülünü takım kaptanı Emanuel Pogatetz kabul etti. Middlesbrough'un başarılı stoperi ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada milli oyuncumuza övgüler yağdırarak, "Tuncay gerçekten çok pozitif ve hırslı bir karaktere sahip. Enerjisini ve hırsını sahaya da yansıtmasını bilen mükemmel bir lider aynı zamanda. Bu ödül onu çok mutlu edecek. Umarım benim gibi uzun yıllar bu formayı giyer ve burada olmaktan ötürü mutluluk duyar" diye konuştu. Bu arada Boro'nun 24 yaşındaki file bekçisi Ross Turnbull da 'yılın genç oyuncusu' seçildi
Kaynak: tümspor.com
Tebrik ederim Tuncayı gerçekten onu artık daha iyi takımlarda görmek istiyoruz en azından ir basamak daha iyi takımlard aolmalı everton tottenham gibi
Cesur yürek ödüller topluyor , Zürich e gitmiş bi ödül için İngiltere'de ödül almış![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kaka-Robinho-Jo Hücüm Hattı Dehşet Olur Manchester.City İçin Ama Milan İçin Tam Bir Soru İşareti Bana Kalırsa Satmalı Çünkü Bir Çok Kaliteli Adam Alırlar
Tuncayı Büyük Takımlarda Görürüz İnşallah Kendisi Çok Beğendiğim Bir Oyuncu
Tuncay Şanlı'yı Tottenham Hotspur'da forma giyerken görmek çok istiyorum.
Hakettiği yerlere yavaş yavaş ulaşacak inşallah Tuncay Şanlı..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Man. City lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıyor ama bilmiyor ki yürüyemeyeceğini. Roman Abramoviç geldiğinde reklam yaparak ben bunu alacam demedi gitti takır takır paraları saydı aldı. Şuana kadar Man. City adam gibi bir tane transferi var o da Robinho gerisi beş kuruş edecek futbolcular değil. Hep reklam yaparak ben bunu alacağım yok ben onu almayacağım bunu alacağım ile olmuyor. Futbol piyasasında teklif etmediği futbolcu kalmadı.