guşluk camiası ben yavaştan yavaştan kaçıyorum..
guşluk camiası ben yavaştan yavaştan kaçıyorum..
iyi geceler hamza.
herkese hayırlı geceler.. nasılsınız? aranızda tv kartı hakkında çok şey bilen var mı?![]()
hiç bişey olan olsa olurmu![]()
Originally Posted by TaşkınMahmut
yok işime yaramaz
![]()
gel sana ikinci el tv kartı satıyım kullanmıyorum bi işe yarasın bari.Originally Posted by ermoon
![]()
Originally Posted by r_a_z_o_r
valla almak isterdim ama dün aldım bişi ama şimdi tam bilmiyorum frekans fln kanal nasıl ekleyeceğim onu arıyorum
![]()
abi sende hep benim gideceğim vakitte geliyorsun ya..Originally Posted by ermoon
senden guşluk topicinde FM maceraları dinlemeyeli uzun zaman oldu, ne oldu yoksa bıraktın mı menacerliği..
ben tv kartı konusunda cahil kesim kısmına giriyorum abi..![]()
kablomu yoksa çatı antenimi.Hayırlı olsun bu arada önerdiğimimi aldın?Originally Posted by ermoon
ben burdayım
tmm da sırf senle olmuyoki![]()
yok hamza bıraktım bu işler bana göre değil. kendimi yazarlığa verrdim
ya çatı olayını sordum işte uydu fln bişiler almak daha lazımmış dedim ne gerek var evde kablo tv var. iyikide öyle yapmışım. evet dediğin tv kartını aldım. avermedia mükemmel bişi 50-60 kanal çekiyor. digiturk gibi mübarekOriginally Posted by r_a_z_o_r
kayıtta yapıyor. ama işte birde kanal ekleyebilsem.
neyse arkadaşlar bana biraz ara 1-2 saaat sonra gelirim
olur olur![]()
olmuyo olm![]()
olur mu abi FM camiası senden yeni hikayeler bekliyor..Originally Posted by ermoon
yazarlığa yine devam et, tüzemen röportajı gecesindeki bahsettiğin yeni röportajıda bekliyorum zaten..
abi senin şu 2000 ruhu yazısına baktım geçende 3.sayfadaydı şimdi 6 ya kadar düşmüş..
orada son 2 yoruma varya gülmekten bihal oldum, bende yorum yazacaktım zıplatmayayım dedim şimdi topici..
edit: ben kaçtım size iyi geceler..
Bu ne biçim bir yer.
Kafe hakkında diyorum.Eskiden iğne atsan düşmezdi şimdi ne olmuş.
daha i işte yer çekimi almışlar kafeye demekki yere düşüo artık![]()
gençler iyi geceler uzun zaman oldu kuşlara katılmayalı nasılsınız bakalım içmeye devammı hala
:içmeyedevamsmile![]()
![]()
vayt 2:30 da uğruyon assolist![]()
Ben Geldim iyi geceler![]()
senin avatar yakıyo abi yaOriginally Posted by AzraiL™
![]()
haydi herkese iyi geceler . Çok uykum geldi![]()
akşam şerifleriniz hayırlı olsun beyler![]()
2:38 de uykun mu geldi cık cıkOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
Hayırlı olsun olsun da siz şu FM'de benden niye kaçıyonuz ya berkay'la![]()
Selam ahali.Keyifler nasıl?
Aleyküm selam. Dersim bitti![]()