Sayfa 300 / 578 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
8,971 ile 9,000 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezonu Amrabat'ın iyi oynamasını bekleyerek tamamlayacağız gibi. Amrabat - Umut yerine, Engin - Elmander'i denemek çok daha mantıklı olabilir ama hocanın tercihi.

Bu arada Fatih Terim'in Galatasaray ile 250. lig maçıymış, bugün kazanmak lazım, Braga maçı öncesi çok iyi moral olur.

Bence çocuk gayet iyi oynuyor da biz göremiyoruz. Çok top kaybı yapmasından falan dem vuruyoruz ama bu sadece o oyuncunun suçu olarak görülemez. Adam sorumluluk alıyor risk alıyor adam eksiltmeye giriyor. 2-3 kişilik kademeli savunma karşılayınca top kaybı yaşıyor. Önemli olan o top kaybından sonra takımın ne reaksiyon gösterdiği. Cunku bu tip oyuncuların hepsi top kaybı yaşar zaten anormal derecede. Bence çok etkili bir silah Amrabat. Rakip bekin hucum hayallerini hep suya düşürmesi bile yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam da modern futbolda bu çok kalmadı artık. Kontr-atak futbolu oynayan bir takıma gitsin orada oynasın Amrabat
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Amrabat bizim oyun sistemimizde 0-0'ın, 1-0'ın, ya da geride olduğumuz herhangi bir skorun oyuncusu değil. Bul 2 farkı, al oyuna Amrabat'ı işte o zaman tehlike olur ancak.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Ambrabatı çok kucumsuyorsunuz.. Adam oynuyor.Dirençli takıma karşıda oynuyor..Sorululuk alıyor çalım atıyor.. Farkettiyseniz ambrabata 2-3 kişi dalıyor..
    Bence benden her maç 10 üzerindne 7,5 alır..Bugunde gerekeni yapar golünü atar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat gereksiz şutlar çekmezse ve daha sık paslaşırsa yararlı olabilir.Ama tek başına öyle maçı alıp götürdüğü,fark yarattığı bir maç göremedim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

amrabat ilk oynadığı fenerbahçe maçındaki gibi zekice paslar atsa yeter

Amrabat açık oyunda oynar katı savunmalara karşı pek etkisiz kalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut ve Amrabat dışında takım iyi, istekli, bu iki oyuncu el freni bizim için. Elmander ve Engin girse şu görüntüsüyle bu maçtan farklı galip ayrılmamız lazım.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Umut ve Amrabat dışında takım iyi, istekli, bu iki oyuncu el freni bizim için. Elmander ve Engin girse şu görüntüsüyle bu maçtan farklı galip ayrılmamız lazım.
    Evet istatistik olarak ortaya bir şey koymamış olsalar da "el freni" tabirini haketmiyorlar. Bence o tabiri hakeden 2 oyuncu var sahada biri bu sezon hiçbir maçta hiçbir varlık gösteremeyen Selçuk bir diğeri de sadece Şamp ligi maçlarında varolan Hamit. O kadar yavaş o kadar ağırkanlı oynuyorlar ki boşta kendini gösteren Amrabat Umut Burak gibi oyuncuları oyuna küstürüyorlar. Bu maçta yine oldu ben Tv başında cinnet geçirecektim oraya koşuyu yapan Burak'ı düşünemiyorum. Burak 30 35 metrelik çapraz koşu yaptı koşu yolunu gösterdi. Hamit top ayagında bekledi bekledi bekledi. En sonunda ta geri dany'ye döndü. Rakip yerleştikten sonra hızlı paslaşabilsek hadi sete dönersin. Ama zaten ağır çekim oynuyorsun, orada kontra şansını da değerlendirmiyorsun. Her pozisyon her ayaga alınan topta set hücumuna dönülmez ki. Hamit hep aynı şeyi yapıyor. Selcuk'un topu alıp donup pas vermesi 2 sene.
    +
    Yukarıda modern futbol demişsiniz yalnız dikkatinizi çekerim modern futbolda hız / tempo önemli. Bir top kazanılıp gol atılmasına kadar geçen ortalama pas sayısı 1,5 un altında. Topa basıp geri dönüp bir saat paslaşma futbolu "Barcelona" futbolu değil. Barcelona ışık hızıyla paslaşıyor yarım pas yapıyor adamlar. Ayrıca dikkat edin gollerinin çoğunluğunu da rakip yarısahada yaptıkları şok presle kazanıp 2-3 saniye içinde topu kaleye göndererek kazanıyorlar. Yani Hamit modern futbola uygun ama Amrabat uygun değil derseniz yanlış konuşmuş olursunuz. Aksine Amrabat, Ronaldo tipi Messi tipi Krasic tipi Mata tipi bir oyuncu. Tabi ki onların kalitesine sahip değil şimdilik ama çabuk düşünüp çapuk hareket edebilme özelliği var. Kararlarının şu anda %90'ı belki doğru değil. Ama önemli olan bu kararı cabuk verip pratiğe dökebilmesi. İsabet zamanla kazanılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk'a katılırım sezonu genelleme yapamam ama kötü olduğu maç sayısı iyi olduğu maç sayısından fazla, doğrudur. Hamit'e ise katılmıyorum, Hamit'ten ne beklenildiğini de anlamış değilim, taktik değişikliği gelirse 4-3-3 göbeğinde sol yakın oynayacak Hamit'in etkili şutlarıyla çok gol bulacağız, o zaman göreceğim Hamit'i asıp kesenleri, dün ıslıklamak gibi gaflete düşenleri. 3 kez direklere takılmış, özellikle Şampiyonlar Liginde fark yaratmış, takımın en iyisi konumundaki oyuncuya çok büyük haksızlık ediliyor. Umarım morali bozulmaz. Dün ilk yarıda tek pozisyon var, Hamit'in sol ayağını kullanarak çektiği şut...

Bu arada fikstüre bakarken dikkatimi çekti, çarşamba Braga maçı var, perşembe sabah Türkiye'ye dönen takım, Cumartesi günü Sivas deplasmanında maça çıkacak, neden pazar değil, çözemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ELMANDER: "Manchester Utd maçındaki Formamı ve "Cimbombom" yazan kramponları açık artırmayla satıp, geliri hayır kuruluşuna bağışlayacağım."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Röportajın tamamı, güzel bir söyleşi olmuş Ulu Johan ile.

http://tr.eurosport.com/futbol/super...96/story.shtml

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hala lideriz ya el insaf be.Bu takım en üst sıradan inmeden kendine gelmez.Birinciyiz diye müthişiz mi sanıyorlar napıyorlar bilmiyorum ancak bu gidişat iyi değil.Tamam top oynuyoruz da pozisyon nerde hani ? Goller nerede ? Puanlar nerede ? Ayıptır günahtır böyle oyun oynayıp puan kaybetmek tam bir beceriksizlik öğreneğidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi falan oynamıyoruz. yana ve geriye oynaya oynaya 90 dk bitiyor. kesinlikle orta alana dikine oynayan bir sistem getirilmeli. oyuncu değil sistem!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Haftaya kaptırırsınız ya liderliği sıkmayın canınızı Ama harbi lig çok enteresan bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım bu bir işarettir. Bu şekilde giderse yoksa liderlik gidecek ve geri gelmeyecek gibi. Ben Fatih Terim'in son basın toplantısından sonra bir nebze umutlandım, en azından 4-4-2'de ısrar etmeyiz, gerekeni yaparız dedi. Bizim tribünde, tvde gördüklerimizi gören bir hocamız var. Son maçın ilk yarısında hemen hemen herkes Umut ve Amrabat çıkmalı derken, ikinci yarının başında ikisini birden oyundan aldı hoca. Şampiyonlar Liginde maçlar devam ettiği sürece konsantrasyon problemi olması normal özellikle genç isimlerde. Takımın Avrupa'da oynadığı oyun ile lig maçları arasında da ciddi farklar ama en iyi maçımız bile geçen sezona kıyasla kötü tabii.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyi falan oynamıyoruz. yana ve geriye oynaya oynaya 90 dk bitiyor. kesinlikle orta alana dikine oynayan bir sistem getirilmeli. oyuncu değil sistem!
    Ben sadece top oynuyoruz dedim iyi oynuyoruz demedim.Biz iyi oynamıyoruz ancak karşımızda ki takımda top oynamıyor.Top oynuyorsan atacaksın yoksa birinin burnuna çarpar girer biri topu ayağından kaçırır girer biri vurur çimden seker girer.Gol atamazsan böyle saçma sapan goller yersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi magazin programında Burak Yılmaz'a özel bölüm ayırmışlar, yayın 23.15'te ntvspor'da, ilgi & bilgi.

[YOUTUBE="CX8dx6rgLN4"]ŞL Magazin Galatasaray Bölümü[/YOUTUBE]
    Last edited by uAburak89 : 03.Aralık.2012 at 01:41

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Bu sene bizi zorla şampiyon yapacaklar..
    Şaka bir tarafa Bu kadar puan kaybına ragmen hala lidersek diger klüpler bi düşünmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera Braga maçı kafilesinde, inşallah oynar maçta. Takım moralli gözüküyordu. Özel uçakla gidiliyor Porto'ya, oradan da karayolu ile Braga'ya geçilecekmiş. Abdürrahim Albayrak direk Sivas'a geçebiliriz dedi, çok mantıklı bir hamle olacağı kesin.

ManU cephesinden de açıklamalar var, Ferguson, Galatasaray ve Cluj'un mücadelesine saygı duyuyorum demiş ve eklemiş, bizim maçtaki gibi bir kadro olacakmış. Tek avantajımız bu sefer iç saha da oynayacak olmaları.

ooooh Braga maçına Rizzoli'yi vermişler ) Tagliavento'yu mumla arayacaksınız Dünyanın en ezik hakemi bu, deplasman takımlarının yüzüne bakmaz. Korkak tırsak etkisiz bi adam.

Cluj maçı başlığında söyle demişim :
    Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini.
    heheh hay ben bu şom ağzımı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit Altıntop: Taraftarlarla herşeyi başarabiliriz.

Bu videoyu ıslıklamak gibi bir hataya düşenlerin izlemesi lazım;

http://www.uefa.com/uefachampionslea...?autoplay=true

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa yılın takımını seçiyor, forvet hattında oylar Burak Yılmaz'a.

http://en.toty.uefa.com/

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Braga resmi sitesi gereksiz bir aciklama yapmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burak'ın yarıştığı adamlar çok fena. Burak'ın güçlü rakiplerine oy vermemek için ikinci forveti Huntelaar olarak seçtim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Braga resmi internet sitesi hakikaten saçmalamış.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Uefa yılın takımını seçiyor, forvet hattında oylar Burak Yılmaz'a.

http://en.toty.uefa.com/
    Messi 82 gol atmış ben bile düşündüm Burak'ı seçerken

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Messi her sene seçiliyor zaten amaç tabuyu yıkmak.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri