Sayfa 303 / 1204 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
9,061 ile 9,090 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Elano da Misimoviç de hücum oynarsa gerçekten çok zevkli maçlar izleriz. Benim korkum Elano sağ açık oynamasın.
    Sağ Arda'ya kalır öyle bir şey olur Kaan.Kewell sola,Baros forvete.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bana göre galatasaray'ın iki ortasaha, bir de forvet alması gerekir.

2 haftada nasıl yapılacak bilmiyorum ama yapılmalı. yoksa galatasaray'ın gidişatı iyi değil gibi.

avrupa'da hemen hemen bütün futbolcular uefa, şl ön elemelerinde oynadılar. bu yüzden avrupa kupalarında yer almayan takımların iyi oyuncularını almalılar.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'da transfer bitmez.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Misimovic gelirse box to box alınmaz çünkü yer kalmıyor.Cana-Elano-Misimovic.
    Elano'nun satilma ihtimalini düsünerek öyle söylemistim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cana transferinden şu ana kadar memnun mu acaba Galatasaraylı arkadaşlar ?

Hani Mehmet Topal bence daha iyiydi Cana'dan pek bir artısı yok gibi Baroni misali bir oyuncu gibi geliyor bana.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Cana transferinden şu ana kadar memnun mu acaba Galatasaraylı arkadaşlar ?

Hani Mehmet Topal bence daha iyiydi Cana'dan pek bir artısı yok gibi Baroni misali bir oyuncu gibi geliyor bana.
    Daha hazır değil Turgut abi.5-6 hafta geçsin ondan sonra daha net bir yorum yapabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lorik Cana tam bir doğuştan lider. İlerleyen haftalarda kalitesini gösterecektir. Özellikle derbiler gibi baskısı yüksek maçlarda iyi izlemenizi tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal geçen sene çok vasat bir performans gösterdi. Ben Cana'nın Topal'dan + olarak kalıbını görebiliyorum şuan sadece. Ama takıma uyum sağladığı sürece çok daha iyi olacağı kesin..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Daha hazır değil Turgut abi.5-6 hafta geçsin ondan sonra daha net bir yorum yapabiliriz.

Hmm anLadım.Şuan için hep yorumlar olumsuz yöndede birde sizlere sorayım dedim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Cana ile Topal arasındaki mali bir farkta var. Topal 750.000 TL ücrete oynuyordu. Cana ise £2M kazanıyor. Yıllıklarıda baz almak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets, " Savaşa gidiyorsanız yanınıza alabileceğiniz nadir oyunculardan biri." yorumunu yapmıştı Cana için.. Gerets dediyse bizim için değeri büyüktür. Ben çok faydalı olacağına inanıyorum. Göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Şurlarda aman gitsin diyorduk Topal içinde, bunlar inandırıcı gelmiyor bana .Ben şahsen beğenmiyordum M.Topal'ı .Cana için henüz erken, takım olmayı başarırsak zaten kimse sırıtmaz .Önce takım olmalıyız .

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Sence Sercan volkan ozan hüseyin ergic turgay ivankov ali tandoğan bunlar vasat oyuncular..Bunlar egoları olmayan hem yetenekli hem taktik adamı oyuncular.İşte galatasaray'da sorun buydu sadece yeteneklli oyuncular vardı.Taktiksel açıdan bi biçim vermek zordu o takıma.Barcelona'da ronaldinho messi eto'o henry deco xavi vardı bunlar kağıt üstünde çok iyi oyunculardı ancak taktiksel açıdan zayıflardı.Bunu söylemeye çalışıyorum sadece iyi oyuncuyla olmaz bu iş...
    Saydığın oyuncular senin görüşüne göre çok üst düzey oyuncular olabilir ama çoğunluğu yansıtmaz.Burda tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama Sercan ve Ozan'da dahil olmak üzere hiç biri Galatasaray,Beşiktaş yada Fenerbahçe'de doğrudan ilk 11 oynayamaz.Ama egoları olmadığı yönüne bende katılıyorum.

Galatasaray'ın transferleride yetenekliydi ama 6 aylık bir süre verildi.Bu sürenin zaten yarısı Kulübe uyum sürecine geçti.Gerçi Jo İstanbula uyum sağlamakta sorun çekmedi ya neyse Ama oyuncuların yetenekleri tartışılmazdı ve Rijkaard bu yetenekleri değerlendiremedi.Sonuçta Teknik Direktör'ün görevlerinden en önemlisi takım taktiğini oturtmaktır.Rijkaard'da bu kadar yetenekli isme rağmen bu taktiği oturtamadığı için şu ana kadar Başarısızdır.

Rijkaard'in taktigini oturtmasi icin yerden pas yapmasini bloklarin mesafesinin kisa olmasini bilen futbolcular lazim.Ayrica savunmada top yapabilmeleri gerek.

Orta sahada pas yapabilcek kaliteli oyuncumuz ne yazik ki yok günümüz futbolunun en önemli mevkisidir bana kalirsa Xavi Iniesta örnegi verilir hep neden cünkü en iyileridir mevkilerinde.Bu iki adami cikarin Barca'dan cok iyi pas trafigine sahip olamazlar.

Gs'de orta sahaya 2 önemli orta saha oyuncusu transfer olursa Rijkaard biseyler yapabilir bu takimda.

Ama Servet'le Aykut'la savunmada ne yapilir bilemem...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bana göre Kaleye takviye şart oğlu şart.Aykut'la devam edilirse ilk yarıyı ilk 5'te bile bitirmemiz çok zor olur.Devre arası Transfer dönemini dört gözle bekleriz.İkinci olarakda Sabri'nin alternatifi yok.Son olarakda Oyun kurucu alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Bana göre Kaleye takviye şart oğlu şart.Aykut'la devam edilirse ilk yarıyı ilk 5'te bile bitirmemiz çok zor olur.Devre arası Transfer dönemini dört gözle bekleriz.İkinci olarakda Sabri'nin alternatifi yok.Son olarakda Oyun kurucu alınmalı.
    Steau Bükreş maçından beri belli olan eksikliğin giderilememesi yönetimin en büyük zaaflarından.

3-5 kurus icin Mondi'yi gönderdik yerini bi daha dolduramadik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Aynen ya.Ne kadar acı bir durum.Bir takımın 5 yıldır kaleci bulamaması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mondi bize o saatten sonra Sanctis'ten, Franco'dan fazlasını veremezdi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kaleye alıcazda kimi alıcaz, Ruffier ya da Akinfeev gelirse çok güzel olur mesela bence Emirhan'da ısrar edilmeli refleksleri ve birebirleri çok iyi biraz tecrübe kazanırsa 10 yıl sıkıntı çekmeyiz. ama bi gol yerse medyamız yerden yere vuracağı için çocuğu kaybederiz diye korkuyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mondi bize o saatten sonra Sanctis'ten, Franco'dan fazlasını veremezdi..
    Sorun aslında Mondi değil Kaan.Ondan sonra,iyi bir kaleci bulunamaması.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    kaleye alıcazda kimi alıcaz, Ruffier ya da Akinfeev gelirse çok güzel olur mesela bence Emirhan'da ısrar edilmeli refleksleri ve birebirleri çok iyi biraz tecrübe kazanırsa 10 yıl sıkıntı çekmeyiz. ama bi gol yerse medyamız yerden yere vuracağı için çocuğu kaybederiz diye korkuyorum.
    Ah ah Castellazzi'yi kaçırdık ya daha çok yanarız Adam beleşe İnter'e gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şöyLe FM'in iyi kalecilerine bakıyorum da, Ruffier, Ochoa, Handanovic, Akinfeev, Consigli, Mandanda, Benaglio, Boruc bi de Renan var Galatasaray'a uygun kalitede peki bunlardan hangisini takımları satar belki Ochoa, Consigli, Ruffier 3'lüsünü peki hangisine gücümüz yeter hepsine yeter ama Adnan Sezgin hangisine para verir Akinfeev'e bile vermez...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer döneminde çok sessiz kaldı G.Saray bu sene.

Umarım taraftarların bekledikleri birkaç isim alırlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4 ülkede 4 arkadaşımız 4 oyuncu ile görüşüyorlar dedikya şaka gibi açıklamalar yaww Bakalım kim gelecek. Adnan Sezgin gibi bir beceri fakirini görevlendirirsen böyle olur.Haldun Üstünel olsa şimdiye Rijkaard'ın listesinden 4-5 tane adamı bitirmişti de içinden 2-3 tanes,n, seçip alırdık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Misimoviç FM'deki gibi güçsüz ise iş açar Galatasaray'ın başına. Tekniğe laf yok tabi...

Fenerbahçe'de Appiah, Anelka, Aurelio gibi yabancılar varken Maldonado, Josico, Cristian gibi yabancılar geldi; şimdiki Galatasaray'ın durumu da buna benzer. Yabancı kalitesi çok üst düzeydeyken düşüşe geçti.

Elano ve Keita'nın transfer haberlerini duyunca bir Fenerbahçeli olarak şok olmuştum ve kıskanmıştım. Galatasaray bu yıl parmak ısırtacak transferler yapamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Misimovic Gs'ye gelmek Rijkaard'La çalışmak istiyorum demiş..

Rijkaard adam mı ki onunLa çalışacan Takımı batırdı be

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

"Aslan Jenas'ın peşinde"

İngiliz basını Galatasaray'ın Jermaine Jenas'ın peşinde olduğunu iddia etti.

İngiliz medyasına göre Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Jermaine Jenas'ın peşinde.

The Sun Gazetesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da oynayan Jermaine Jenas'ı istediğinin altı çizlirken, Sarı kırmızılıların bu transferde rakiplerinin Juventus, Sampdoria ve AC Milan olduğu vurgulandı.

27 yaşındaki İngiliz futbolcunun değerinin 10 Milyon Pound civarında olduğu belirtilirken, Jenas, takımının ligde ilk hafta oynadığı Manchester City karşılaşmasında forma giymedi.

17 Ağustos 2010 Salı - 10:40
    DHA

10 Milyon Pound mu?Bu parayı hayatta veremeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne oynatılıyor, ne gönderiliyor!

Galatasaray'da Elano belirsizliği devam ediyor.

Galatasaray'da Brezilyalı futbolculcu Elano belirsizliği devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin öncelikle elden çıkarmayı planladığı ve en az 12 Milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planladığı Brezilyalı yıldızın durumu belirsizliğini koruyor. Geçen yıl 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Elano bilindiği gibi G.Saray'dan yılda 3,5 milyon euro kazanıyor.

G.Saray yılda 3,5 milyon euro ödediği oyuncusunu şu ana kadar hiçbir kulübe pazarlayabilmiş değil. Dünya Kupası'ndan sakat dönen Brezilyalı oyuncunun sağlık durumu ve ne zaman futbola döneceği konusunda da hiçbir açıklama yapılmıyor. Elano sadece fizyoterapist eşliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde koşmaya devam ediyor. Şu ana kadar 3 resmi maçta forma giymemiş durumda. Bu hafta oynanacak Karpaty Lviv ve Bursaspor maçların kadrosunda bulunması da mümkün değil.

Madalyonun diğer tarafında ise Sivasspor'a yanilen G.Saray'da birçok şey tartışılırken, Elano'nun eksikliği konusunda ne yönetim ne de teknik direktör Frank Rijkaard'ın bir görüş bildirmemesi. Elano açıkca yok sayılıyor. Ama ne satılıyor, ne oynatılıyor. Yerli futbolcuların transfer taksitlerinde önemli sayılacak gecikmeler yaşanırken, Elano'nun transfer taksitleri ise günü gününe ödeniyor.

17 Ağustos 2010 Salı - 11:31
    DHA

Mesaj Yetkileri