Sayfa 303 / 436 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
9,061 ile 9,090 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    20 Ekim 2012 Cumartesi günü oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının deplasman biletlerinin İstanbul'dan satıldığı söylenmişti, ben de Texas tribününden izlemiştim maçı. Galatasaray maçında da aynı durum olmuş sanırım, statlarda deplasman bileti satılmıyor mu acaba? Gerçi arkadaşım Bursaspor - İBB maçınn deplasman biletini stadyumdan almış.
    Biletlerin hepsini kulüp aldığı ve kulüpten satıldığı için maalesef. Ben Mersinde yaşasaydım isyan ederdim mesela, böyle bir şey olmaz, olmamalı. Oradaki adamında hakkı kendi tribününde oturup kendi takımını desteklemesi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

@balde_mir_07

Dediğim gibi ben Bursa'daki maçın biletini bulamadım, geçtiğimiz günlerde oynanan Bursaspor - Galatasaray maçının biletleri de İstanbul'da satışa çıkmış sanırım. Maçı izlemek istiyorsak biletleri bir şekilde İstanbul'dan almamız gerekiyor bu durumda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yeni taraftar kimliği uygulaması başlayınca kimlik bilgileriniz elde edilmeyecek mı sanıyorsunuz?

Ceza sınırında iken yapılmamalı. Taraftar akıllarına kadar yapılmalı. Deplasman giden seyirciyi izleyip seçemezsin. Bu mantığı geçin. Paranoya bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aslında bu olayı fişlenme olarak nitelendirecek olsak bile bir bakıma iyi. Şuan GFB-Aziz Yıldırım gerilimi takıma çok zarar veriyor her yönden. Ligde iyi top oynanmıyor. çok değişik bir lig izliyoruz. istikrarlı takım yok. senin takımın kupada ilerliyor avrupada ilerliyor. ligde 6 puan fazla ama asla kapanmayacak fark değil. 3-4 maçlık seri herşeyi değiştirir. durum böyleyken GFB-Aziz Yıldırım gerilimi hep bir kaos ortamının varlığına sebep oluyor. biri kaybetsin ve sussun , gerekiyorsa da gitsin. şimdi Aziz Yıldırım gitmez , gidemez. gitmesi için olayların daha da büyümesi gerek. bu da takıma zarar veriyor. o yüzden GFB'nin susması daha mantıklı. böyle kimlikle oy satmaları o yüzden mantıklı. olay çıkarmazlar / çıkaramazlar.

Sular 1-2 hafta dinse çok şey değişir. ama her puan kaybından sonra yönetim istifa , Aykut istifa , de Souza Alex diye bağırılacak olursa işimiz iş gerçekten. Sivas maçını 2-1 kaybetmeyip de 2-1 kazansaydık şuanki ortam mükemmel olurdu. takım , yönetim , hoca ; tribünlerle barışmış olurdu. Şanssızdık olmadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Her yenilgi ya da puan kaybında bağırırsak işimiz var diyosun da her maç puan kaybı be Muhammet

Susup oturalım mı yani göz göre göre bazı şeyler elden giderken ?

Hoca gitse emin ol gelecek olan daha fazla şey yapar. Hayatım boyunca izlemediğim bir Fenerbahçe izliyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aslında bu olayı fişlenme olarak nitelendirecek olsak bile bir bakıma iyi. Şuan GFB-Aziz Yıldırım gerilimi takıma çok zarar veriyor her yönden. Ligde iyi top oynanmıyor. çok değişik bir lig izliyoruz. istikrarlı takım yok. senin takımın kupada ilerliyor avrupada ilerliyor. ligde 6 puan fazla ama asla kapanmayacak fark değil. 3-4 maçlık seri herşeyi değiştirir. durum böyleyken GFB-Aziz Yıldırım gerilimi hep bir kaos ortamının varlığına sebep oluyor. biri kaybetsin ve sussun , gerekiyorsa da gitsin. şimdi Aziz Yıldırım gitmez , gidemez. gitmesi için olayların daha da büyümesi gerek. bu da takıma zarar veriyor. o yüzden GFB'nin susması daha mantıklı. böyle kimlikle oy satmaları o yüzden mantıklı. olay çıkarmazlar / çıkaramazlar.

Sular 1-2 hafta dinse çok şey değişir. ama her puan kaybından sonra yönetim istifa , Aykut istifa , de Souza Alex diye bağırılacak olursa işimiz iş gerçekten. Sivas maçını 2-1 kaybetmeyip de 2-1 kazansaydık şuanki ortam mükemmel olurdu. takım , yönetim , hoca ; tribünlerle barışmış olurdu. Şanssızdık olmadı.
    Genç Fenerbahceliyim.Futbola göre yorum yapıyorum.2 Seneden beri söylüyorum Fenerbahce top falan oynamıyor diye.O kadar transfer o kadar para saçıldı etrafa karşılığı bu mu olucak ? 12 senedir FB'yi seyrediyorum hiç bir zaman böyle görmedim.Çöküş yaşasa bile o sezon böyle futbol oynamıyordu Fenerbahce.İşte Aziz Yıldırım kurduğu kadroyu izliyoruz ve oynattığı oyunu.Yoksa Aykut Kocaman falan yönetmiyor takımı.Kadroyu o kurmuyor.

Fenerbahce Avrupa da cok mi iyi oynuyor ? AEL bile 4-5 net poziyon verdik.İşte Allah ın sevdiği takımız atamadılar.Marsilya maçı 8-9 net poziyon.Almanya'daki maç 8-9 net poziyon %100 atamadılar sadece.Şu anda atsalardı cok farklı şeyler konuşurduk.

2010/2011,2011/2012 Sezonlarında Fenerbahce evinde maç kaybetmiyordu.Bırak maç kaybetmeyi Kolay Kolay berabere kalmıyordu.Bu sezon ne değişti elinde daha iyi oyuncular var.Neden Karabük yeniyor ? Elazığ geliyor 90+4 Yılmaz Vural maçı berabere bitiyor.Sivas geliyor yeniyor. ? Antalya geliyor 3 atıyor.Ne değişti şimdi ?

Değişen şu Aziz Yıldırım takıma el attı.Şu anda tamamen Futboldan anlamayan bir adam kuruyor takımı ve böyle bir Fenerbahce iziyoruz.Ali Şen-Aziz Yıldırım arasındaki fark şudur.Ali Şen bir oyuncuyu takip ettirir.İhtiyacına göre adam alır.Aziz Yıldırım futbolcuyu amele işcisi olarak görür ismine parasına göre adam alır.Arasındaki fark budur.

Ali Şen "Fenerbahcenin başkanı olsam 1 Dakika durmam Yılmaz Vural'ı getiririm."..

Not=Alex hiç bir zaman sevmedim sevmeyeceğim takıma katıığı hiç bir şey yoktu.Fenerbahce ne kazandı onun zamanında ? 3 Lig Kupası,1 Türkiye Kupası.Avrupa'da hani başarı.Bir oyuncuyu bu kadar övüyorsan Sana Avrupa'da başarı sağlıyıcak Türkiye'de değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

@benbenim
    sahada oynanan top ile tarafatarin ne alakasi var?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adamlarda hep panik havası var yahu. şut çekmeye korkuyor adamlar. önceden nereden olsa vuran adamlar ceza sahası içinde bile şut çekmez oldular. tepki görmekten korkuyorlar.

Ayrıca ; camiada hep huzursuzluk hakim. bu saatten sonra hoca da başkan da gitse yeni gelenler şuankilerden fazla bir şey yapamaz.

bir de ben takımın Sivas maçındaki oyununu beğendim. maça hükmettik ama olmadı. diyorum ya 2-1 kaybetmeyip 2-1 kazansaydık şuan farklı şeyleri konuşuyor olurduk.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tamam da bağırmanın bir faydasını görmedik ki. En azından bu sezon susalım bence. dediğim gibi yeni gelenler de şu aşamada pek bir şey katamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bundan sonra yurt içi ve yurt dışı bütün deplasman biletlerini Fenerbahçe A.Ş alıp, kendisi satacakmış. Yurt dışı kısmı özellikle ilgi çekici. Belki bizim gibi site açarlar. Yoksa taraftara yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan Sosyal Medya'da bu bilet olayının patlak vermesiyle beraber büyük tepki var Başkana
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sivas maçının son dakikalarında o golü yemesek aksine biz atsak herşey günlük güneşlik olacaktı, yani istifa diye bağıran, Alex diye bağıran olmayacaktı. Skor taraftarlarını ciddiye alamıyorum maalesef.

Not : İşbu yorumum, genel olarak eleştirenlere değil, özellikle sadece son maçta tribünde gördüğüm istifacılar için söylenmiştir. Genel olarak eleştirenlere lafım yok.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gian Piero Gasperin kovulmuş Palermo'dan , bize gelse 3-4-3 oynatsa güzel olur =) yada Yılmaz Hocayı alsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gian Piero Gasperin kovulmuş Palermo'dan , bize gelse 3-4-3 oynatsa güzel olur =) yada Yılmaz Hocayı alsınlar
    3 defans şu durumda bile stoperleri tartışırken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3 defans şu durumda bile stoperleri tartışırken
    2 tanesi beceremiyor , belki 3 tane yanyana olursa becerirler savunma yapmayı =)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Zamanında Aziz Yıldırım'ın adeta kalesi olan antu.com sırf sahiplerinin babası yüzünden böyle bir işe soyunuyor. GFB de malum. O yüzden Aziz Yıldırım'a verilen destek ile muhalefetin yarısından çoğu değersiz ve fırsatçı.

Olan bu işlerden hiç ekmek yiyemeyen taraftarlara oluyor.

Aziz Yıldırım'ı bugüne kadar hep savundum. Ancak bizim başkan ne yaptığını bilmez bir halde şu an... Kontrolden tamamen çıktı. Başkanlığının sonu da yakın görünüyor, bu çok aşikar. (Bu yaptıklarıyla kendi kuyusunu kazıyor)

İç saha maç biletlerinin dahi kulüp tarafından satılacak olması demek, tribünde protesto eden taraftarın sindirilmesi demektir. Yani, ıslıklayan, yuhalayan, "Aykut istifa", "Yönetim istifa", "I Love You Alex" diye bağıran taraftar stada alınmayacak demektir. Bu da artık tribünlerde toz pembe bir hava göreceğimiz anlamına geliyor. Yani yenilsek bile protesto olmayacak

Başkan resmen bir DİKTATÖRdür. Bugüne kadar hiç böyle bir ifade kullanmamıştım, başkan aleyhine en ufak bir şey yazmamıştım, beni bilen bilir, yazdıklarımı okuyanlar bilir. Ancak Aziz Yıldırım'ın hapisten çıktıktan sonra yaptıklarını göz önünde bulunduruyorum ve sayın başkan tahliye olduktan sonra BAMBAŞKA BİR İNSAN olmuştur, bizim bildiğimiz-tanıdığımız insan olmaktan çıkmıştır.

Önce anons skandalı (G.Antepspor maçında, kadın taraftarla karşı karşıya gelmesi), akabinde Alex'i göndermesi ve söyledikleri, Kocaman'ı istemeyen taraftara rağmen arkasında durması ve son yaşananlar. Daha nice olaylar, örnekler var, aklıma gelen en ciddileri bunlar.

Umarım Aziz Yıldırım diktatörlüğü bitecek çok yakında. Fenerbahçe bugüne kadar böyle bir diktatörlükle yönetilmedi. Ne demek taraftarı fişlemek, aleyhine olana bilet satmamak? Bu mu senin demokrasi anlayışın? Hem sana yapılanlar haksızlık de, hem de seni ıslıklayanı tribüne alma. Senin babanın stadyumu mu orası?

Başkanı zor gününde destekleyenlere şu yapılana bakın. Bugün Aziz Yıldırım dışarıda rahat rahat dolaşıyorsa, camianın birliği ve desteği sayesindedir. 6,5 yıl hapis cezası alıp da tutuksuz yargılanıyor. Bu camiaya borçludur, ancak kendisi şu an camiaya ihanet etmektedir.

Gün gelip de Yargıtay süreci yaklaştığında, o zaman bu yaptıklarının bedelini arkasında destek bulmayarak ödeyeceğine eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aziz Yıldırım'ı bugüne kadar hep savundum. Ancak bizim başkan ne yaptığını bilmez bir halde şu an... Kontrolden tamamen çıktı. Başkanlığının sonu da yakın görünüyor, bu çok aşikar. (Bu yaptıklarıyla kendi kuyusunu kazıyor)

İç saha maç biletlerinin dahi kulüp tarafından satılacak olması demek, tribünde protesto eden taraftarın sindirilmesi demektir. Yani, ıslıklayan, yuhalayan, "Aykut istifa", "Yönetim istifa", "I Love You Alex" diye bağıran taraftar stada alınmayacak demektir. Bu da artık tribünlerde toz pembe bir hava göreceğimiz anlamına geliyor. Yani yenilsek bile protesto olmayacak

Başkan resmen bir DİKTATÖRdür. Bugüne kadar hiç böyle bir ifade kullanmamıştım, başkan aleyhine en ufak bir şey yazmamıştım, beni bilen bilir, yazdıklarımı okuyanlar bilir. Ancak Aziz Yıldırım'ın hapisten çıktıktan sonra yaptıklarını göz önünde bulunduruyorum ve sayın başkan tahliye olduktan sonra BAMBAŞKA BİR İNSAN olmuştur, bizim bildiğimiz-tanıdığımız insan olmaktan çıkmıştır.

Önce anons skandalı (G.Antepspor maçında, kadın taraftarla karşı karşıya gelmesi), akabinde Alex'i göndermesi ve söyledikleri, Kocaman'ı istemeyen taraftara rağmen arkasında durması ve son yaşananlar. Daha nice olaylar, örnekler var, aklıma gelen en ciddileri bunlar.

Umarım Aziz Yıldırım diktatörlüğü bitecek çok yakında. Fenerbahçe bugüne kadar böyle bir diktatörlükle yönetilmedi. Ne demek taraftarı fişlemek, aleyhine olana bilet satmamak? Bu mu senin demokrasi anlayışın? Hem sana yapılanlar haksızlık de, hem de seni ıslıklayanı tribüne alma. Senin babanın stadyumu mu orası?

Başkanı zor gününde destekleyenlere şu yapılana bakın. Bugün Aziz Yıldırım dışarıda rahat rahat dolaşıyorsa, camianın birliği ve desteği sayesindedir. 6,5 yıl hapis cezası alıp da tutuksuz yargılanıyor. Bu camiaya borçludur, ancak kendisi şu an camiaya ihanet etmektedir.

Gün gelip de Yargıtay süreci yaklaştığında, o zaman bu yaptıklarının bedelini arkasında destek bulmayarak ödeyeceğine eminim.
    Söylediğin şey yanlış, en azından bu sezon için yanlış. İstifa diye bağıran kısım Okul Açık tribünüdür ve tamamı kombinedir. Bu durumda kendisi satarak nasıl sindirecek bunu bana izah edemezsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

GFB'lilere deplasman bileti satılmamak için yapıldığı çok açık bu uygulamanın. Aziz Yıldırım da şu menfaatçi taraftar grubu da rahat bıraksın şu kulübü artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    GFB'lilere deplasman bileti satılmamak için yapıldığı çok açık bu uygulamanın. Aziz Yıldırım da şu menfaatçi taraftar grubu da rahat bıraksın şu kulübü artık.
    GFB..Taraftarıyım menfaat peşinde koşmadık koşmayız.Maraton Tribününde yapılanları unutmadık.Bilekler falan takıldı.. Bedava bilet dağıtıp olaylar cıkarmak ? Senelerdir Migros tribünene Kombine istedik verilmedi.Yönetim Maraton A-B taraftar blokları yaptı.Paramızı vererek Kombinemizi aldık.Türk Telekom geçtik bu sezon daha orginize olduk.Alex taraftarın %80 seviyor maalesef.Maalesef diyorum ben sevmiyorum.Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Bu bir günlük vs.bir olay değil ortada ters giden bir şey vardır.Takım kendi evinde mağlup olmaya başladı.Alışkanlık haline geldi.Artık Fener yenilmiş diyince şaşırıyormusunuz ? Hayır şaşırmıyorum.Transfere dünyaların parasını harcayıp sahada gelen Antalya,Sivas,Karabük yeniliyorsan orda sıkıntı var demektir.

Başkanın mikrofunu alıp Kadın taraftarları uyarması ile başladı her şey.Orda en büyük hatayı yaptı ? Alex diye bağıranlara Orginize oldu diyor.Bunlar fenerbahceli değildir diyor ? Sen kimsin ki İnsanların fenerbahceliğinini yargılıyorsun ? Sen neye dayanarak bunlar FENERABAHCE li değil diyorsun ?

Alex öyle bir yolladaki tamam bende sevmiyorum ama öyle gönderilmesi yanlıştı yapardın sezon sonu bir jubile yollardın.Oynatmazdın yaşlı falan derdin ? Öyle gönderirsen böyle tepki alırsın.

Her maç sonu Soyunma Odasına iner falan.Orda Teknik Sorumlu yokmu ?Takımla calışan ordaki adamı bostan korkuluğu mu ? Sen ne diye iniyorsun ?

Aziz Yıldırım "SEN KÖTÜ OLSAYDIN BEN SENİ COKTAN YOLLARDIM" demişti Aykut Kocaman'a ?

O cümlenin aslı şudur "SEN GİDERSEN BEN NASIL TAKIM KURARIM YENİ GELİCEK TEKNİK ADAM BUNA İZİN VERMEZ"...(ANCA TÜRK OLURSA)

Biz mahkeme kapısında yattık.En kötü günde gittik destekledik.Neler yaptık onun için o şimdi neler yapıyor.?

Aslında bakarsan bizi Suçlamanız normal.Olayı tamamen GFB-AZİZ YILDIRIM polemiğine cevirdiniz.

Diktatör gibi yönetilen bir kulup istiyorsunuz siz devam edin.Fenerbahce bu değil .

Hıncal Uluç (SEVİN SEVMEYİN) "AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNDİ KONUŞTU FENERBAHCE MAÇI KAZANDI.GAZETELERDE BÖYLE YAZIYORLAR ODA BUNDAN ZEVK ALIYOR"
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Şubat.2013 at 02:56

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben ortada iki taraf görüyorum ve ikisinin de kulübe zarar verdiklerini düşünüyorum. Bu sebeple iki tarafın da yok olmasını temenni etmek en doğal hakkım. Başka söze gerek yok. Gfb zamanında Aziz Yıldırım'ın en büyük destekçisiydi. Ne oldu da karşısına geçtiler önce bunu görmek lazım. Asıl mesele oralardan başlıyor zaten. Olan parasını verip, kombinesini-formasını alan taraftara oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Haber : http://skorer.milliyet.com.tr/penalt...14/default.htm

Ve Yorumlar.

Mayıs 2009 : 3 sene üst üste şampiyon olacağız. Şubat 2013 : Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok.

Aziz Yıldırım Olmasaydı Fener Şuan Neredeydi Düşünmek Lazım Bu kadarda Haksızlık Yapılmaz Şampiyon olunca ondan iyi Yok Kötü Gidince Hemen İstifa Peki Gerçek Taraftar Takımına Böylemi Destek Olur Sizce

hala suçu baskalarına atma çabası fener cok kötü oynuyo sorun burda yok fener yenilmiş yenilcek tabi yenmesi kadar yenilmesi de normal ama ortada oyun yok mucadele yok artık fener macını izlemiyom canım sıkılıyo izlerken bence asıl sorun bu

kulüp şampiyon olduğunda "ben yaptım" demesini biliyorsun ama.."o golleri sen mi attın, yada şutları sen mi çıkardın?" diye sorarlar...olamadığı zaman da yenilen golleri ve atılamayan penaltıları da sahiplenmeyi bileceksin...

Mustafa Denizli döneminde şampiyon olan takımın başarısını üstlenirken öyle demiyordun ama...

her sene şampiyon olmazsın kabul de, her sene güzel iyi futbolda mı oynanmaz...

"takımı ben mi şampiyon yaptım" diye sormuyorsun peki?

Skora göre yorum yazanların olduğu ülkeye Aziz Yıldırım, 10 numara büyük gelir...

fenerbahçe bugün 3 kulvarda yarışan tek takım ,bu yenilgilerde aykut kocamanın sucu bazı oyunları performansına göre değerlendirmek olmalı bu volkanda olsa fark etmez.aziz yıldırıma şu konuda katılıyorum bazı guruplar gerçekten 3 temmuz sürecine büyük destek sunuyorlar yani maç başlamada maşa olmaya aletler

Biz de soralım kendisine "Takımı benmi yönetiyorum" yoksa "Aykut Kocaman mı " Teknik drektörün bile haberi yokken sürekli soyunma odasına girip çıkan kim. İşte golü yiyen de odur.

futbolcusunu hedef yapan başkan, sanada bu yakışır

15 sene başkanlık yaptınız 2 si avrupa şampiyonluğu olmak üzere ( UEFA CUP SUPER CUP) 7 defa galatasaray (98,99,2000,2002,2006,2008,2012) 4 defa fenerbahçe (2001,2004,2005,2007) 2 defa beşiktaş (2003,2009) 1 defa bursa (2010) 1 defa trabzon (2011) şampiyon olmuş. SPORTİF BAŞARI İSTİYORUZ

İyide seni istifaya çağıran taraftarlaramı 6222 sayılı yasayı uygulayıp tribünlerden kovacaksın. ne yapmış bu adamlar seni eleştirip, seni istifaya davet etmekten başka.. hahahahaha.... tam bir aziz yıldırım bakış açısı....

davalar boyunca kaya gibi arkasinda duran volkan'i bir gol icin iki dakikada satmis...helal...

simdi buraya Gs li arkadaslar yorum yazar tek dertleri aziz yildirim .ben kendi adima sonuna kadar büyük baskan aziz yildirimin yanindayim ve bütün arkadaslarimda ayni seyi düsünüyor.200-300 kisilik grup istedigini yapamaz asil o bagiran grup bizlerin huzurunu bozuyor

Her sene şampiyon oluncak diye bişey yoksa Daum'u niye yolladın, Zico'yu niye yolladın; Löw'ü niye yolladın !!! Uzatmaları oynuyorsunuz hepiniz!!

Üsteki Yoruma Cevap ..Zico'yu yolladigi gün bir cimbomlu olarak göbek atmistim. Eger Zico sizde dursaydi su an 4. yildizi coktan takmistiniz ve de Avrupa'da belki de söz sahibiydiniz. Sagol varol Aziz Baskan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Haber : http://skorer.milliyet.com.tr/penalt...14/default.htm

Ve Yorumlar.

Mayıs 2009 : 3 sene üst üste şampiyon olacağız. Şubat 2013 : Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok.
    Haberin üst bölümünü ve bu yorumdan sonrasını okumadım, "Bu takımın yürüyerek olması şampiyon gerekiyor" diye Zico'yu kovan babam olsa gerek. Adam, Maldonado, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Ali Bilgin, Uğur Boral, Kazım vs gibi oyuncularla sana neler yaşattı, bugün Fenerbahçe tarihinin en pahalı kadrosu neler yapıyor.

Sürekli söylediği sözler arasında bir lafına da hak vermiyorum değil "Bazı televizyon programlarında eleştiriler yapılıyor, kasıtlı ve Fenerbahçe’yi hedef alan yorumlarla yıpratmaya çalışıyorlar" bu konuda haklı hem de sonuna kadar, Ancak bunun kaynağının kendisi olduğunu da birilerinin Başkana söylemesi gerekiyor.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu metinde bir anlamsızlık var. ''Galatasaraylı arkadaşlar mesaj falan yazar, Aziz Yıldırım'ın arkasındayım, arkadaşlarımda aynı düşünüyor. O bağıran grup bizlerin huzurunu bozuyor.'' falan bu cümleden Fenerli olduğu anlaşılıyor ve sonunda da Zico'yu yolladığı gün bir Galatasaraylı olarak göbek atmıştım diyor.

Başkan olduğu süreç içindeki şampiyonlukları yazarken Fener kategorisine 2007 yazıp, Trabzon'a da 2011 yazmış. Kendisiyle feci çelişmiş.

Şimdi aga bunu yazan herhalde her paragrafa göre takım değiştiriyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Edit ;
    tamam bende yeni gördüm editlediğini
    Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 04:03

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Alicanfmfan
    Ne yazıyorsa onu aktardım.Değiştirme olmasın diye.Cok yorum vardı 20 sayfa gezdim baya cıbızladım içinden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok yani sana birşey demedim de. Bunu yazan kişi her paragrafta başka takımı tutuyormuş gibi hissettiriyor.

Edit ; Her paragraf başka birine aitse sorun yok. Ben toptan biri yazmıs zannettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam farkettim, editledim zaten.

Ne Fenerbahçe Ne Aykut Kocaman Ne de GFB

Mesele :

Aziz Yıldırım'a sallamak.

Geçen hafta çok iyi top oynadık 90 artı bilmem kaçta golü yedik maç kaybettik.Bi önceki gün lider bursada top oynayamadı bursa top oynatmadı - bence - ama 1 tane medya konuştu mu bunu ? konuşmadı.

Diyorlar ki başkan odaya girmiş oyuncularla konuşmuş ne var bunda başkan gireme zmi oyuncuların yanına moral veremez mi nesi yanlış bunun sevilla maçından öncede başkan girmişti chelsea maçından öncede girmişti

Aykut Kocaman bu işi bilmiyormuş...sadece gülüyorum açın kaytın neden Fenerbahçeyi seçtiğini okuyun .

Tarih 4 Ocak :

Aykut Kocaman : Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti'

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aziz Yıldırım Türk Futbolu'nun başına gelmiş en talihsiz şeydir.

Buna da sadece ' '

Mesaj Yetkileri