Selam oğuz abi
Selam oğuz abi
Everybody goodnight , kalın sağlıcakla..
Good Dreams.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hepinize iyi geceLer,kaLın seLametLe.
iyi geceler gidenlere.. Konuyu okuyanlarda Kaan abiyi görüyorum yoksa gece tayfasına katılıp bizi şereflendirdimi
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Selam, Osman'dı sanırım..
Doğru cevapKimsecikler yok sanırım burda ses çıkmıyo
Her ne kadar kalabalık görünse de görüntüde ve aşağıda görünenlerden sadece ben kulüp üyesi değilim.. :$
Gidenler Selametle..
Sende ol hocamee hayat nasıl gidiyor?
Eh işte uğraşıyoruz...Senden naber..
Yarın AyDıN'a gidiyorum (: Bayramdan sonra ilk kez gitcm özlüyo insan uzakta kalınca yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dinleyecek birşey niye bulamıyorum ben yaa1 haftadır hep aynı şarkıyı dinliyorum
![]()
![]()
Last edited by KaPaLı : 14.Ocak.2009 at 02:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hangi şarkı ismail hangi sarkı olduguna baglı
1 saat önce hastaneden geldım bir yakınımı kaybettim Mekanı cennet olsun. Kanserdi Aniden öldü haberi geldi. Ondan biraz üzgünüm.
İsmail abi yolun açık olsun sag salim git gelözletme kendini buralarda
radyo dinle İso en iyisi..
Cem Özkan - Dön banaburcuya özel.. yazıyo
Başın sağolsn Osman. Aydındayken nete girmiyorm zaten prensip biyerde
Varmı güzel radyo istasyonları Oğuz bildiğin Kayseri havası olmasnda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.resimupload.com/ds527347509_Adsızasdasd.html az önce koydm resim çıkmamş![]()
Last edited by KaPaLı : 14.Ocak.2009 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail o zaman sana haktandan dilenci yada orhan gencebaydan dokunma yı tavsiye ediyorum şarkının sonunda burcu dönme diye isyan etmezsen gram bişey bilmiyorum
Allah Rahmet Eylesin..Başın Sağolsun
www.radyotsm.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Saolun Beyler. Saat geç oldu yatalım artık. Hadi iyi geceler tatlı rüyalar, rüyanızda beni görün![]()
Nasıl olalım Murat aynen devam
İsmail TSM iyidir arada dinlmek lazım..
MSN'e taşındı kuşluk![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hu huuu ??
Uçan kuşlar martılar ???
Açıl kafe...
Okuldan selamlar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
SeLam miLLet.
Selam gençlik.
Nasılsın Hayrocum?
Eyvah eyvah.En azından okul saati bitene kadar nete girmeyi yasaklamak lazım okullardaAskeriyedeki sistem gibi intranet bağlantısı olsun hep öğretim yerlerine girsin gençlik ilköğretim ve liselerde,ben bu önerimi bir sunayım
selam günaydın ahali