Sayfa 304 / 1204 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
9,091 ile 9,120 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sakın transfer yapmayın . 14 gün kaldı ha gayret !

rijkaard'da fazla suç bulmuyorum . adamın oyun sistemine göre adam almadık ki doğru düzgün . adam bu sistemden vazgeçmiyor küme düşse de . madem istediği adamı almayacan o zaman hiç getirmeyecektin rijkaard'ı . gerets gibi birini getirecektin kadrodan max. verim alsın .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milliyet'te okudum, Wolfsburg'la 8M€ karşılığında anlaşılmış ve Diego'nun transferi bekleniyormuş, Ledesma'yla da yeniden görüşülüyormuş, Lazio 10M€ istemiş şimdi adamlar tok satıcı tabi 10 gün önce daha ucuza buldular almadılar şimdi 10M€ veriyosanız verin diyorlar ama sözleşmesi bitiyor o ayrı mesele
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sozlesmesi biten bir adama Manchester City bile 10 vermez

Nesil
    2007
    Yer
    34

Son 2-3 gün kala son çare olarak City'e bi el atarız. [:

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

inamoto , bouazid , bu tarz adamlar bekliyorum bu saatten sonra , 2 ayda bir isi beceremeyin adamdan son 15 gunde mucize beklemek olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Böyle giderse city el atar 40 oyuncu var takımda 13 forvet

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

khaldoon ün haldün le arası iyiyd ama hatta medyada çıkan bi haber vardı " selamun aleyküm khaldoon" die (joyu kiralarken)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Few interesting phone calls already today...maybe abit of travelling for me this week
    Jenas Twitter'ında yazmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cimbom'a dev panter!

Orta sahasına ve forvetine oyuncu arayan Galatasaray, kalede yaşanan sorunu da halletmek için rüya gibi bir ismin peşine düştü: CSKA Moskova'nın dünyaca ünlü file bekçisi İgor Vladimirovich Akinfeev! Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'dan memnun olmayan Rijkaard'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, birçok seçeneğin arasından Akinfeev ismi üzerinde yoğunlaştı. CSKA ile ilk temasın sağlandığı, görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.

Ancak bu transferi bitirmek öyle kolay değil. CSKA, 41 kez Rus Milli Takımı'nın kaleci kazağını giyen 24 yaşındaki oyuncusu için büyük paralar istiyor. Arsenal de 1.85'lik file bekçisinin peşinde ancak onlar da yüksek bonservis ücreti engeline takılıyor. Akinfeev, 2003'ten beri kalesini koruduğu CSKA Moskova ile 1 UEFA Kupası, 3 lig şampiyonluğu, 4 Rusya Kupası, 4 Rusya Süper Kupası havaya kaldırırken, milli takımla da Avrupa üçüncülüğü sevinci yaşadı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Akinfeev demiştim ben ama

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu Akinfeev'in bonservisi ne kadardır acaba? FM'de 40'tan aşağıya alamıyorduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Akinfeev falan rüya olur bizim için bu adamın geleceğini hiç zannetmiyorum ama gelirse mükemmel ötesi olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bu Akinfeev'in bonservisi ne kadardır acaba? FM'de 40'tan aşağıya alamıyorduk.
    2 sezonun başında mı ne sözleşme imzalatıp 6M€ verip alıyodum ben eylül, ekim gibi olması lazım ama normalde minimum 30'a alıyorum

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Akinfeev falan rüya olur bizim için bu adamın geleceğini hiç zannetmiyorum ama gelirse mükemmel ötesi olur...
    zaten bu saatten sonra Adnan Sezgin kendini anca Akinfeev'le affetirir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    2 sezonun başında mı ne sözleşme imzalatıp 6M€ verip alıyodum ben eylül, ekim gibi olması lazım ama normalde minimum 30'a alıyorum

zaten bu saatten sonra Adnan Sezgin kendini anca Akinfeev'le affetirir

akinfeev + ledesma veya onun tarzında biri + barosu zorlayabilcek bi yedek ile affettirir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

akinfeev + ledesma + misimovic + iyi bir forvet

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

misimovic biraz fazla oldu elano idre eder iyi bi forvet lacina traore olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

= İmkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    = İmkansız.
    İmkanlı diyen oldu mu da imkansız diyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Büyük beklentiLere girmeyin beyLer...KaLeci aLmazLar bence bi tane orta saha alırlar işte onLa geçiştirirLer...Bu adnan poLat yönetimi artık tanıyın yahu adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

@ Clayman
    kasmaya gerek var mı neden alıntı yapıyorsun ki ?

Misimovic gelirse büyük sükse yapar Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Akinfeev'in bize gelmesi mucizelere bağlı.Hoş,bunca yıldır neden büyük bir kulübe gitmedi orası da muamma.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Akinfeev'in bize gelmesi mucizelere bağlı.Hoş,bunca yıldır neden büyük bir kulübe gitmedi orası da muamma.
    Büyük kulüpler almadı desek daha doğru.. Ben de onun çok iyi bi kaleci olduğuna inanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Büyük kulüpler almadı desek daha doğru.. Ben de onun çok iyi bi kaleci olduğuna inanmıyorum..
    Evet.FM'in torpillisi diyebiliriz biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

akınfeev iyi bir hayal ürünü

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Akinfeev'i genelde Fm'den bilyoruz. Sıkı takipçisi değiliz çoğumuz ve maçlarında nasıl bi performansı var onuda bilmiyoruz.Ben Rus araştırmacıların abartmasıyla Akinfeev'in gözümüzde geleceğin Casillas'ı felan olduğuna öyle bir imaj bıraktığına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Akinfeev'i genelde Fm'den bilyoruz. Sıkı takipçisi değiliz çoğumuz ve maçlarında nasıl bi performansı var onuda bilmiyoruz.Ben Rus araştırmacıların abartmasıyla Akinfeev'in gözümüzde geleceğin Casillas'ı felan olduğuna öyle bir imaj bıraktığına inanıyorum.
    Katılıyorum.Kalecilik çok garip bir meslektir.Abartırsınız,abartısınız kaleciyi 1-2 maçta hatalı gol yer,kariyerini mahveder kaleci.Böyle bir şey.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Enyeama gelse süper olur yaaaaa

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Misimovic için Schalke'de devredeymiş

Galatasaray'ın istediği Almanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Wolfsburg'ta oynayan Bosnalı futbolcu Zvjezdan Misimovic'e, Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın da talip olduğu bildirildi.

Alman Bild gazetesinde, ''Magath, Misimovic ile ilgili milyonluk savaşı kazanacak mı?'' başlığı ile yer alan haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Magath'a rakip olduğu ve Boşnak oyuncuyu istediği belirtildi.

Misimovic için transfer bedelinin 8 ila 10 milyon avro arasında olacağı ve bu miktarı hem Schalke 04 hem de Galatasaray'ın karşılayabileceği ifade edilen haberde, oyuncuya verilecek ücret konusunda iki kulübün büyük rekabet içine girdiği kaydedildi.

Magath'ın Pazar günü Aalen kentindeki Ramada otelinde Misimovic'in danışmanı Fali Ramadani ile buluştuğu, yarın da Magath ve Ramadani'nin biraraya geleceği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da bir teklif sunduğu ifade edildi.

Wolfsburg'un, Juventus'ta oynayan Diego'yu transfer etmesi durumunda Misimovic'in gitmesine izin verilebileceği kaydedildi.

Wolfsburg'un Diego ile 4 yıllığına anlaştığı, ancak Diego için 17 milyon avro transfer ücreti teklif eden Wolfsburg ile 19 milyon avro isteyen Juventus arasındaki pazarlığın sürdüğü belirtildi.
    Last edited by vego : 17.Ağustos.2010 at 18:18

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vego View Post
    Misimovic için Schalke'de devredeymiş
    Normaldir.Bu zamana kadar transfer bitiremezsen,daha çok ortak gelir yapacağın transferlere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben transferden ümidi kestim. Ligler başladıktan sonra iyi bir yabancı bulmak imkansız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Misimovic, Almanya dışında bir yerde oynamak istiyor ama Schalke'nin başında eski antranörü Magath'ın olması işin boyutunu değiştirir ayrıca fiyatı'da artırır

Mesaj Yetkileri