ozaman dreamlightı uçuralım![]()
ozaman dreamlightı uçuralım![]()
Uçur tabi.Benim senden genç olmam lazım.O olursa senden yaşlı gözüküyorum
Neyse zaten ben buraya ilk üye olduğumda buralar daha bostandıGenciz tabi kanımız kaynıyor ,o sıralarda menejerlik oyunlarıyla ilgileniyorum,bir yandan bir sitede co-pilotluk yapıyorum,bir gezineyim dedim tam üye olarak devam etme kararı almıştım bu sefer gitmek zorunda kaldım dünyanın bir ucuna.Tabi döndüğümde aklımda sitede yok girdiğimi bile hatırlamıyorum,yavaş yaşıyorduk o zamanlar tabi ondan olsa gerek. Sonra aradan yıllar geçti sene 2006 .Askerden dönmüşüm.O zamanlarda FM2005 vardı elimde yanlış hatırlamıyorsam.En iyi seridir. Bir ara arkadaşlarla falan oynarken bunun online işileri falan nasıl olur derken yine bura ile karşılaştım.Tabela falan değişmişti galabi o zaman öbür zamana göre,dedim burasını benim bir yerden gözüm ısırıyor ama burası mı değil mi bilemiyorum. Hadi üye oldum bu ikincisi dreamlight olan ,ilkini hala hatırlayamıyorum anca ikinci bir karışıklık olursa
Bu seferde yeniden çalışmaya başlayacağız falan , bu aradaki zamanın keyfini çıkarayım derken ben yine unuttum oyun nedir nasıl oynanır ben kimim
Aradan yine zaman geçti benim hafıza yine 0.Tabi zaman geçtikçe beyin hücrelerimde ihtiyarlıyor bazen evi falan şaşırıyorum
Sonra bir gün bizim moruk dedi,moruk gel bak sana online oynamayı öğreteyim. Hadi öğrendik oynuyoruz.Dedi bak ben turnuvalarda falan oynuyorum ,iyi gençler var zevkli oluyor hadi sende katıl. Linki attı bana,ben dedim ben burayı tanıyorum. Ama kim olarak nasıl girdiğimi unuttum.Bir kaç kombinasyon denedim olmadı.Yeniden üye oldum. O zaman turnuvaya katılmak için 75 mesaj sınırı vardı galiba. Böyle şimdiki gibi de değil.Kısa kısa mesaj yazanların siliniyordu.Bende zaten çok severim kısa yazmayı aynı bunun gibiHep önemli bir konu olduğunda uzunca bir görüş yazıyordum ,hemen 75 e tamamlama girişiminde bulunmadım.İlk turnuvaya katılana kadar aradan 4 turnuva geçti o derece
Dedenizden bugunku masalınızı da dinlediniz.Daha uzun ve gereksiz bir başka hikayemle tekrar aranızda olacağım.Şimdi kendime dönüp normal yazmaya başlayayım
Selam cafe sakinleri.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
selamlar kafe..
kaan abi mesajını okumaya çalıştım ancak o kadar yorgunum ki bana bir özet geçermisin..![]()
![]()
Okuyamam bir daha Oğuzcum yorulurum,zaten bir gıdımlık kondisyonum var
Sınavın nasıl geçti abisi?
s.a cafe günaydın herkese
Selamlar Mustafacım.Sanada günaydın.Bugün erkencisin abisi![]()
Ya abı kalktım yedık bıraz ders yapayım dedım nerden estı bende bılmıyorumamcam vardı okey oynuyodu ben devraldım sımdı bılgısayarı
![]()
Selam ehteyarlar.![]()
Emeğe yazık abisi ama malesef Teknik resimcilerin büyük çoğunluğu öyle. Hatta bazıları egomanyaktır bulaşmazsan rahat geçerdin . Bizim sınıfta bir cocuk vardı finalde çizim yaparken çağırdı adamı,Hocam nasıl süper çizmişim değil mi işte bu dedi ,hoca da kağıda aldın yazdı. evet oğlum gerçekten aldın dedi.Ne aldım hocam dedi.Yanına önüne K yazdı işte bunu aldın dedi
Adamın kağıtları okuma şeklini tahmin edebiliyorum tüm kağıtları arka arkaya sıralayıp para sayar gibi ilerliyor arada farklı olana 0'ı basıyor..Adam zaten okul kurulduğundan beri teknik resim derslerine giriyor hala emekli olmadı gitti..Profesörlerin teknik resim hocası..Okulu adamın üzerine kurmuşlar..
![]()
Bzimki biraz daha değişikti , her hattı tam çizerdin bir yerde hata yap benim istediğim yer orası derdi bırakırdı,ben bir sınavda 3 görünüşü bile bitiremedim parçanın arasında bir yerle uğraşıyodum çizsen topu tope 5 dakikanı alıyor zaten ,mühim olan orayı görmek dedi 70 verdiSonra öbürü geldi aynı seninki gibi yılların tecrübesi,final kağıtlarını bir önceki okumasa halim haraptı neyseki torununun düğünü falan çıkmıştı,öbürü psiko falandı ama bende deliydim,birbirimizin halinden anlıyoduk en azından
![]()
Abi tam yapmışsın puan alırsın az yapmışsan hiç puan alamazsın yani ya hep ya hiç mantığı..İşin komik tarafı hocam elle çizimlerde neden ufa tefek şeylere dikkat ediyorsunuz artık bilgisayarlı sistemdeyiz çağ değişti diyoruz..DAğ başına kalsanız çizmeniz gerekse bilgisayar mı olacak diyo insanı çileden çıkarıyor sanki dağ başında kalınca teknik resim masası te cetveli iletkisi pergeli kalemleri silgisi hazırda bekliyor..
![]()
![]()
![]()
Garson 1 çay...![]()
Alırım yanıma bir laptop zaten ben manyağım ya açarım autocad i ya da solid i işim gücüm yok dağ başında çizim yapacagım belki kurt kapmaz beni öyle görünce diyeceksin
![]()
SeLamLAr..
neyse ben çok yorgunum bşraz uyuduktan sonra tekrar buralardayim şimdilik hoşçakalın..
Bencede bir uyu. Dünü zaten bugün ettin arada dinlenmek lazım.
22222. cevabı uyku isteğine kurban ettin abisi
Yeni gelenlere Selamlar.İlk ve liselerde tatil ne zaman?
Selamlar..Tatil 23'ünde.
Bugün netim kapanabilir![]()
Neden Aygün ?
Tatil tam 7 gün sonra.![]()
Hoşgeldin Aygüncüm. Hayırdır neden?
Son hafta sonra tatil zaten son hafta sınavlarınız yoktur herhalde![]()
Aygün işte herşeyi garip, okul boyu açık son hafta kapalı...![]()
Bugün okula gitmedim.Sabah annem zorla göndermeye çalıştı.Niye gitmiyceksin falan dedi.Bende ödev vardı yapmadım dedi.Ben anlamam gidiceksin dedi.Sonra yattım yatağa.Babana söyliyim bugün kapatsın o zaman interneti dedi.Baya sinirliydi![]()
Gidermiş gibi yap gitme.![]()
Bak o zaman ben de olsam ben de kapatırdımİyi halin göz önünde bulundurulursa pazartesi günü açılabilir ya da uyarı puanı alırsın sadece bu akşam giremezsin abisi
![]()
Aygüncüm o zaman sana C şıkkı yakışır.En iyisi mi senin neti kapamasınlar. Bilgisayardan iki kablo uçurdular mı net de açık olur sen de rahat olursun abisi,telepati ile bağlanırsın![]()
benım nette bu araalr tehlıke altında evın oturan boğasıile aramda prüzler var
:d
nüfusuma alırım seni aygun ben korkma sen.