çok para vermişLer..
çok para vermişLer..
Bencede. Son derece yararlı olacak bir transfer.
Düzenli oynarsa faydalı olabilir ...
Wigan'a çabuk uyum sağlarsa başarılı olacaktır.Kiralandı ama Wigan sezon sonunda bonservisini de alır bence.
Cudicini düzenli oynayabileceği bir takıma geldi,Gomes'ten formayı aldığı zaman bir daha bırakmassa çok faydalı olur Tottenham'a.
Seneye Türkiye'ye de bekleriz Mido.![]()
Mido kaLiteLi bir goLcü,bu kadar gezmesine anLam veremiyorum.Şahsen bize geLse rahatLıkLa oynar hatta kraL biLe oLabiLir..
hiç yararlı olmaz
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yeni transferi Craig Bellamy, yeni bir rekora imza attı. Bellamy, Premier Lig'de 6 faklı takımda görev alıp, gol atmayı başardı. Daha önce Andy Cole, Les Ferdinand, Marcus Bent ve Nick Barmby'de 6 kulüp forması giyip, o takımlarda gol atma başarısı göstermişti.Premier Lig'de faklı takımlarda en fazla gol atma başarısı gösteren futbolcular (1992/1993 sezonu itibariyle)
#FutbolcuKulüpler6Andy ColeNewcastle United, Manchester United, Blackburn Rovers, Fulham, Manchester City, Portsmouth6Les FerdinandQPR, Newcastle United, Tottenham Hotspur, West Ham United, Leicester City, Bolton Wanderers6Marcus BentCrystal Palace, Ipswich Town, Leicester City, Everton, Charlton Athletic, Wigan Athletic6Nick BarmbyTottenham Hotspur, Middlesbrough, Everton, Liverpool, Leeds United, Hull City6Craig BellamyCoventry City, Newcastle United, Blackburn Rovers, Liverpool, West Ham United, Manchester City5Stan CollymoreNottingham Forest, Liverpool, Aston Villa, Leicester City, Bradford City5Mark HughesManchester United, Chelsea, Southampton, Everton, Blackburn Rovers5Benito CarboneSheffield Wednesday, Aston Villa, Bradford City, Derby County, Middlesbrough5Ashley WardNorwich City, Derby County, Barnsley, Blackburn Rovers, Bradford City5Teddy SheringhamNottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United, Portsmouth, West Ham United5Chris SuttonNorwich City, Blackburn Rovers, Chelsea, Birmingham City, Aston Villa5Nicolas AnelkaArsenal, Liverpool, Manchester City, Bolton Wanderers, Chelsea5Hermann HreidarssonCrystal Palace, Wimbledon, Ipswich Town, Charlton Athletic, Portsmouth5Dwight YorkeAston Villa, Manchester United, Blackburn Rovers, Birmingham City, Sunderland
29.01.2009Kaynak : Sporx.com dış haberler
Blackburn Rovers, genç santrforu Matt Derbyshire'ı Yunan ekibi Olympiakos'a kiraladı. Genç futbolcu 6 ay sonra Rovers'a geri dönecek.
Genç oyuncu " Böylesine büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Umarım aradığım forma şansını burda bulabilirim. Olympiakos'un ligin zirvesinde olduğunu ve fanatik taraftarlara sahip olduğunu öğrendim. Daha önce Lomana Lua Lua'nın da burada forma giydiğini biliyorum. Buraya gelmek benim için Avrupa maçı tecrübesi kazandıracak ve yeni kültürleri öğreneceğim" dedi.
premierleague.co.uk
Newcastle UTD - Manchester City maçında Newcastle'ın forvet oyuncusu Owen ve orta sahada oynayan Barton sakatlandılar.
![]()
2-1 kaybettikleri maçta iki de sakat veren Newcastle'da moraller iyice bozuldu.
premierleague.co.uk
Owen 6-8 hafta yokmuş. Böylesine önemli bir oyuncuyu sakatlıkların yiyip bitirmesi üzücü bir durum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
owen çok cabuk sakatlanıyor onunda tek dezavantajı bu ya.
Owen zaten bir sakatlandı pir sakatlandı. Ufak bir darbede sakatlanabiliyor Owen. Futbolu bırakması yakındır.
Başarılarının devamını dilemek düşer bizede.
Mido kendini harcamıyor Teknik adamlar onu harcıyor. Gerçekten kaliteli bir futbolcu ve istikrar sağladığı zaman çok şeyler yapabilecek kapasitede.
Newcastle United’ın Fransız defans oyuncusu Charles N’Zogbia, Joe Kinnear’ın, bir röportajında kendisini aşağılayan laflar etmesi sebebiyle, bir daha Newcastle forması giymeyeceğini söyledi.
Newcastle United’tan ayrılmak için neredeyse her yolu deneyen Charles N’Zogbia, kendisini dinleyen her medya organına, Arsenal veya Aston Villa’da forma giymek istediğini belirtmiş, bunun yanında takım arkadaşı Andy Carroll ile kavga etmişti.
Fransız oyuncu şimdi de başka bir yol bulmuş gibi gözüküyor.
Dün akşam bir basın toplantısı yapan ve Manchester City karşısında alınan 2-0 lık mağlubiyetten dolayı, takımı ile ilgili kızgın konuşan teknik direktör Joe Kinnear, yanlışlıkla N’Zogbia’nın adını yanlış teleffuz etmiş ve hatasını telafi etmek için oyuncunun adını, Charlie olarak değiştirmişti.
Bunu bir hakaret olarak algılayan N’Zogbia, “İlk olarak; takımdan ayrılmak istediğim için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Fakat Joe Kinnear, Newcastle teknik direktörü olduğu sürece bu takımda forma giymek istemiyorum. Çünkü o beni aşağıladı. Kulübe benim için birçok teklif gelmiş ve bunları değerlendirip, birini kabul edeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.
Bu arada son dedikodulara göre N’Zogbia, 7 milyon pound karşılığında Aston Villa veya Wigan’a transfer olabilir. Fakat kulüpler arasında herhangi bir anlaşmanın henüz sağlanmadığı da alınan haberler arasında.
Goal
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence aston vılla alsın zaten kadroları mukemmel bır de n'zogbia gelirsen tamam ıste daha ne olsun =) forvet hattı charles, agbonlahor, ashley young, carew .. Beşiktaşımdan bile iyi denebilir![]()
N'Zogbia haklı,artık bu dakikadan sonra istekle oynamıyacağından ve takımda kalmamama kararından vazgeçeceğini sanmam..
Premier Lig'in dev kulübü Chelsea, Bayern Leverkusen'in alt yapısından yetişen Türk oyuncu Gokhan Töre'yi renklerine bağladı.
İngiliz Sky Sport'un verdiği haberde, Chelsea'nin, 17 yaşındaki Gökhan Töre ile 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtilirken Töre'nin 5 yaşından beri Bayern Leverkusen'de yetiştiği de vurgulandı.
MARATON.COM.TR/ÖZEL
HABER: KORAY BULUT
Hayırlısı olur, umarım kendini gösterir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hayırlı olsun,böyle bir kulübe gelmişken kendini göstermemesi için hiç bir sebebi yok..
Hangi genç milli takımda oynuyor acaba?
So what?
Saike
1992 doğumlu Şemsi.Türkiye U-17 forması giyiyor...
Geçen sene Antalya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında oynadığı futbolla dikkat çekmişti...
İyi o zaman.Umarım Türk futbolu adına ileride isminden çokca bahsettirebilir..
So what?
Saike
Yine de iyi takip etmek gerekir elden kaçırmamak gerek..
Umarım Çok Başarılı Olur Ve Bizi Orda En İyi Şekilde Temsil Eder
İnşallah birkaç seneye kadar gerek Chelsea gerekse milli takımda direk oynayacak kapasiteye kavuşur.
Alman scoutların da gözünden kaçmayan Gökhan(PA -9) Chelsea'de başarılı olacaktır.
Abdülkadir'de Chelsea'ye gidiyordu. Umarım başarılı olur Gökhan. Oyunumda Sivasa aldım 2. sezon
![]()