Sayfa 305 / 1204 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
9,121 ile 9,150 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Beklemedeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Akinfeev sadece FM'de değil normaldede süper kaleci.Aksini söyleyenlere Şampiyonlar Ligi maçlarını hatırlatırım.Fark yaratan kaleci.Üstelik çok geç ama Fiyatının çok pahalı olduğu kesin.Kiralık olarak CSKA'nın vereceğinide sanmıyorum.Kısacası fos haber.Zamaında Enyeama yada Kameni alınsaydı şimdi her maç kalemizde gol görmezdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi. West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
    Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
    Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor. Galatasaray Kulübü'nden bu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak: www.sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arda yı da satarlarsa klübü basar taraftarlar herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'nın West Ham'a gitmesi %0,000000...0001 ihtimal
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adnan Polat,Avrupa'daki liglerdeki en iyi 5 kulübe gitmezse satmam diyor,West Ham için haber yazıyorlar,ilginç
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

teklif geldiği doğrudur ama satılacağını pek sanmıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Zaten camianın büyük bir hevesle beklediği transferler yapılamamış, üzerine bir de Arda'yı satarsa kendi ipini çeker Adnan Polat.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Adnan Polat çekti kendi ipini çekeceği kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu sene sportif başarı gelmesin,Adnan Polat duramaz bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Adnan Polat çekti kendi ipini çekeceği kadar...
    Yıldırım Demirören'in bile birden tapılan başkan olduğu ülkemizde, Adnan Polat hala başkansa ipi çekilmemiş demektir bana göre.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Jermaine Jenas ve Misimovic ikilisini Cuma günü görmeyi umuyorum İstanbul'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jermaine Jenas'ı izleyenler var mı aramızda? Benim pek takip etme şansım olmadı da...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Jermaine Jenas'ı izleyenler var mı aramızda? Benim pek takip etme şansım olmadı da...
    Fena bir oyuncu değil. FM 2006'nın yıldızlarından.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

teknigi yok , savasir , paslari cana gibidir , orta sahamizda ayaginda top tutma ve topu ileri tasima gorevini yerine getiremez ama ayhandanda sarp danda 2 gomlek ustde bir futbolcudur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Fena bir oyuncu değil. FM 2006'nın yıldızlarından.
    2010'dayız yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım o zaman.. Pek sanmıyorum ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    2010'dayız yalnız
    Öyle ama demeden de geçemedim.

Wolfsburg, Diego transferi netleşmeden, bu oyuncuyu bırakmaz.Netleşirse de Galatasaray ve Schalke yarışa girecek bu oyuncu için.

Disiplin sorunları ya da formsuzluğu sayesinde gönderilmek istenen bir oyuncu değil Misimovic.Bonservisi 8-10 civarı olacaktır..Fakat onu almak için oyuncuya verilecek ücrette schalke'nin üstüne çıkmamız gerekiyor.

Oynayan bi oyuncu.Almamız gerçekten zor görünüyor.Umarım yanılırım..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Diego'yu Wolfsburg alacagına , Misimovic'ten vaz geçecelim bütün servetmizi Diego'ya dökelim.

Tabi yönetim yapmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Misimovic i ne yapicak GS anlamiyorum ki ben , nedir bu sacma sapan transferler arkadas , 2 hafta kaldi surda adam akilli 2 tane cif yonlu oyniyan teknigi fena olmiyan orta saha alamadilar bu kadar beceriksiz , basiretsiz bir yonetim daha gormedim , sorun belli adam alinmasi gereken yerler belli hala cozemediler su problemleri 2 senede onun yerine isleyen yerdeki Keita gibi adami satip yerine ne idugu belirsiz 2 gomlek alti adam aliyorlar , bu sezon bastaki herkesin sonu olucak eger 2 hafta icinde bir mucize gerceklestirmezlerse

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Jenas ufak ufak izlediğim kadarıyla ön libero oyuncusu.Orada cana var,öyle kallström gibi birisi değildi Jenas.Misimovic gelsin,Elano'yu arkaya çekelim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Diego'yu Wolfsburg alacagına , Misimovic'ten vaz geçecelim bütün servetmizi Diego'ya dökelim.

Tabi yönetim yapmaz.
    Ben olsam ben de yapmam.

Diyelim bütün sezonu sakat geçirdi ya da oynamadı adam gibi. N'olacak bizim bütün servetimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano savunmada maç izler artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elano'nun kaderi hiç değişmeyecek bu gidişle GS'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Jenas ufak ufak izlediğim kadarıyla ön libero oyuncusu.Orada cana var,öyle kallström gibi birisi değildi Jenas.Misimovic gelsin,Elano'yu arkaya çekelim.
    Defansif olarak çok zayıflarız bu sefer de...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Defansif olarak çok zayıflarız bu sefer de...
    O zaman Jenas gelecek iki ön libero koyacağız.Önlerinde ofansif olarak elano olacak forvet arkası olmayacak.İleride o atraksiyonu yapabilecek adam bulabilirsek bu dizilişle çok iyi şeyler başarabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mustafa cana ayhan ı birlikte oynatıyoruzda gol yemiyormuyuz sanki? eğer büyük takımsak

-----------------aykut-----------
    --sabri--servet--neill--balta------
    ----------elano---sarp(yada cana)----
    pino----------misimovic-------------arda
    ----------------baros------------------

böyle oynamalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hiçbir zaman çok adamla kapanmak gol yenmeyeceği anlamına gelmez.Biz takım savunması yapamıyoruz.Ancak bunu başardığımız zaman başarı gelecektir.Ha birde yan toptan gol yeme hastalığına son verdiğimiz zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Hiçbir zaman çok adamla kapanmak gol yenmeyeceği anlamına gelmez.Biz takım savunması yapamıyoruz.Ancak bunu başardığımız zaman başarı gelecektir.Ha birde yan toptan gol yeme hastalığına son verdiğimiz zaman.
    takım savunması yapamıyorsan orayı çok adamla kapatarak en azından gol yeme oranını aşağılara çekebilirsin yunus.bu işler servet'le olacak iş değil.hiç transfer yapılamayacaksa en azından zenci bir stoper alınsın.sola da iki yönlü hızlı bir bek istiyorum.

Mesaj Yetkileri