Beklemedeyiz![]()
![]()
![]()
Beklemedeyiz![]()
![]()
![]()
Akinfeev sadece FM'de değil normaldede süper kaleci.Aksini söyleyenlere Şampiyonlar Ligi maçlarını hatırlatırım.Fark yaratan kaleci.Üstelik çok geç ama Fiyatının çok pahalı olduğu kesin.Kiralık olarak CSKA'nın vereceğinide sanmıyorum.Kısacası fos haber.Zamaında Enyeama yada Kameni alınsaydı şimdi her maç kalemizde gol görmezdik.
Kaynak: www.sporx.comGalatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi. West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor. Galatasaray Kulübü'nden bu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.
Arda yı da satarlarsa klübü basar taraftarlar herhalde
Arda'nın West Ham'a gitmesi %0,000000...0001 ihtimal![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Adnan Polat,Avrupa'daki liglerdeki en iyi 5 kulübe gitmezse satmam diyor,West Ham için haber yazıyorlar,ilginç![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
teklif geldiği doğrudur ama satılacağını pek sanmıyorum
Zaten camianın büyük bir hevesle beklediği transferler yapılamamış, üzerine bir de Arda'yı satarsa kendi ipini çeker Adnan Polat.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adnan Polat çekti kendi ipini çekeceği kadar...
Bu sene sportif başarı gelmesin,Adnan Polat duramaz bence.
Jermaine Jenas ve Misimovic ikilisini Cuma günü görmeyi umuyorum İstanbul'da.
Jermaine Jenas'ı izleyenler var mı aramızda? Benim pek takip etme şansım olmadı da...
teknigi yok , savasir , paslari cana gibidir , orta sahamizda ayaginda top tutma ve topu ileri tasima gorevini yerine getiremez ama ayhandanda sarp danda 2 gomlek ustde bir futbolcudur
Hadi bakalım o zaman.. Pek sanmıyorum ama.
Wolfsburg, Diego transferi netleşmeden, bu oyuncuyu bırakmaz.Netleşirse de Galatasaray ve Schalke yarışa girecek bu oyuncu için.
Disiplin sorunları ya da formsuzluğu sayesinde gönderilmek istenen bir oyuncu değil Misimovic.Bonservisi 8-10 civarı olacaktır..Fakat onu almak için oyuncuya verilecek ücrette schalke'nin üstüne çıkmamız gerekiyor.
Oynayan bi oyuncu.Almamız gerçekten zor görünüyor.Umarım yanılırım..
Diego'yu Wolfsburg alacagına , Misimovic'ten vaz geçecelim bütün servetmizi Diego'ya dökelim.
Tabi yönetim yapmaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Misimovic i ne yapicak GS anlamiyorum ki ben , nedir bu sacma sapan transferler arkadas , 2 hafta kaldi surda adam akilli 2 tane cif yonlu oyniyan teknigi fena olmiyan orta saha alamadilar bu kadar beceriksiz , basiretsiz bir yonetim daha gormedim , sorun belli adam alinmasi gereken yerler belli hala cozemediler su problemleri 2 senede onun yerine isleyen yerdeki Keita gibi adami satip yerine ne idugu belirsiz 2 gomlek alti adam aliyorlar , bu sezon bastaki herkesin sonu olucak eger 2 hafta icinde bir mucize gerceklestirmezlerse
Jenas ufak ufak izlediğim kadarıyla ön libero oyuncusu.Orada cana var,öyle kallström gibi birisi değildi Jenas.Misimovic gelsin,Elano'yu arkaya çekelim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Elano savunmada maç izler artık.
Elano'nun kaderi hiç değişmeyecek bu gidişle GS'de.
Mustafa cana ayhan ı birlikte oynatıyoruzda gol yemiyormuyuz sanki? eğer büyük takımsak
-----------------aykut-----------
--sabri--servet--neill--balta------
----------elano---sarp(yada cana)----
pino----------misimovic-------------arda
----------------baros------------------
böyle oynamalıyız..
Hiçbir zaman çok adamla kapanmak gol yenmeyeceği anlamına gelmez.Biz takım savunması yapamıyoruz.Ancak bunu başardığımız zaman başarı gelecektir.Ha birde yan toptan gol yeme hastalığına son verdiğimiz zaman.