Sayfa 305 / 476 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
9,121 ile 9,150 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    1.4 milyon euro karşılığında fesh konusunda anlaşılmış diye biliyorum. Böyle olması kötü oldu ama faydadan çok zararı dokunmaya başlamıştı. Bu olayla 7den 70 e herkes görmelidir ki kimse veya hiç birşey Beşiktaş'tan üstün değildir.
    Yıllardır Demirören şu olayı yapıyor. Oyunculara yığınla tazminat veriyoruz. Bu karar doğru, hak veriyorum ama Demirören bunu çok yapıyor. Kulübün parası haybeye gidiyor sürekli. Ama Guti'nin gitmesine sevinmedim desem yalan olur. Veli Guti'yi aratmayacak ileri günlerde. Bir form tutsun şu takım, devrilemeyecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah dediğin gibi olur Görkem. Ben de Veli'ye çok güveniyorum ve en azından şu haldeki bir Guti'yi aratmayağı kesin ama Guti bambaşka bir dünya onu da unutmamak lazım

Demirören'in bu huyu konusunda da katılıyorum sana. Ama zararından neresinden dönsen kardır kafası yaşıyor her seferinde. Kendince haklı ancak her seferinde böyle nereye kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi ki zararın neresinden dönülse kardır. Bazen doğru bir karardır bu hak veriyorum zaten. Ama her zamanda değil. Demirören için bu konuda yığınla örnek verilir ne yazık ki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Gitmesi bizim için daha iyi olacak zaten oynamiyordu. Yine'de Guti'yi Besiktas formasi altinda izlemek güzeldi, özellikle geçen sene'nin ilk yari performansi ve inanilmaz paslari.

Del Piero_10 Misafir

Artık tüm kulüpler böyle 34'lük kazıklardan uzak durur İnşAllah.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HoşçakaL Guti 14.

Az oynadın ama keşke daha önce geLseydinde, geLdiğinde oLduğu gibi göstereceğin performansLar giderken de seni doğru düzgün uğurLayabiLseydik.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti'den sadece yarım devre yararlanabilmiş olmamız gerçekten çok kötü bir durum bizim için.Keşke güzel hatıralarla ayrılsaydı bizden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sevindim. Umarım Fernandes artık kendine gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

benim anlamadığım sözleşmesini fesh etceğinize bonservissiz bi amerikan kulübüne satsanıza

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter
    beckham başkadır tabikide o adamı ve karısını türkiyede yaşatabilcek bi güç yok c.ronaldo gelir beckham gelmez adam kurmuş düzenini amerikada gitse gitse ingiltereye döner

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu kadar para kaybetmenin mantığını anlamıyorum.Ne bekliyorlardı ki alırken?Guti gelip 2-3 yıl üst düzey oynayıp takımı başarıdan başarıya koşturmasını mı?Çok ama çok yanlış politikalar yüzünden dünyanın parasını kaybediyor kulüplerimiz.Yazık günah.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Medya başını yedi Guti'nin, şimdi kına yaksın. Sırada Quaresma ve Fernandes var sanırım. Guti, alemlerde göründü tamam eyvallah. Hataları var tabii ki, hiç hatası yok diyemeyiz ve hatta biraz da kendisi istedi böyle olmasını. Fakat medya da abarttıkça abarttı haber yaparken, orası da bir gerçek. ''O alemden o aleme koştu, içkili bir şekilde idmana geldi.'' diye haber yapmayı bildiler de, şunu niye haber yapmadılar ya da ön plana çıkarmadılar? Neden hiç iyi yönlerini göstermediler?

Sözleşmesi zaten bitiyordu 6-7 ay sonra, sezonu tamamlamasını isterdim ve bu şekilde ayrılmasını beklemezdim. Her neyse, yolun açık olsun Guti. FORZA GUTİ ALÊ...!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA: Besiktas,Guti'nin sozlesmesinin feshi konusunda gorusmelere baslandigini KAP'a bildirdi.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=177269

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hz. Guti #14

Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.

Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hz. Guti #14

Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.

Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
    Şunu yapmayın bari

Çocukken parklarda Guti Guti diye dolaşırdım hatta futbol oynadığım dönemlerde 14 numara giymemin en büyük sebeplerindendi.Rakip takıma gelmesine rağmen çok sevinmiştim belki dünya gözüyle çocukluk kahramanımı görürüm diye.Gördüm de ama o çocukken parklarda adını söyleye söyleye koşturduğum adam değildi.Her geçen gün kendinden daha da soğudum ama yine de ileride en iyi zamanlarında mevkisinin en önemli oyuncularındandı diyebilmeme izin verdiği için bunu da demeyecek hale getirmeden gittiği için kendisine teşekkür ediyorum.Keşke gerçek Guti'yi izleyebilseydik..

Guti'nin Sözleşmesi Feshedildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Guti'nin sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcularımızdan Gutierrez Hernandez ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun kalan alacaklarına istinaden 1.400.000.€ ödenmek suretiyle, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."

BJK.COM.TR

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Guti alê, Guti alê... Forza Guti, Guti alê...!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

" Hz." sadece peygamberlerimiz için kullanılan bir ifade değil

Hazretleri, değerli anlamına geliyor Arapçada ve yanlış bilmiyorsam hazret-i şeklinde yazılıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

" Hz." sadece peygamberlerimiz için kullanılan bir ifade değil

Hazretleri, değerli anlamına geliyor Arapçada ve yanlış bilmiyorsam hazret-i şeklinde yazılıyor.
    Öncelikle katılmıyorum Futbolcular için filan kullanılmasını hiç doğru bulmamakla birlikte senin demek istediğin 'Guti Haz.' abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Öncelikle katılmıyorum Futbolcular için filan kullanılmasını hiç doğru bulmamakla birlikte senin demek istediğin 'Guti Haz.' abi.
    Hz. : Hazret-i, Hazretleri'nin kısaltılmışıdır ve saygı belirten bir ifadedir. Peygamberlere saygıdan Hz. denir. Ama aleyhisselam (A.S.) veya sallallahü aleyhi vesellem (S.A.V.) gibi dini bir ifade değil yani.

Ayrıca benim bildiğim o Guti'nin formasındaki Hz., İsminin Gutierrez Hernandez olmasından kaynaklanıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Hz. : Hazret-i, Hazretleri'nin kısaltılmışıdır ve saygı belirten bir ifadedir. Peygamberlere saygıdan Hz. denir. Ama aleyhisselam (A.S.) veya sallallahü aleyhi vesellem (S.A.V.) gibi dini bir ifade değil yani.

Ayrıca benim bildiğim o Guti'nin formasındaki Hz., İsminin Gutierrez Hernandez olmasından kaynaklanıyor
    "H" harfini kendi ismindeki Hernandez'den esinlenerek formasına yazdıran Guti, "A" harfini oğlu Aitor ve "Z" harfini de kızı Zaira için kullanıyor. Hernandez Aitor Zaira...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futbolcular için değil Guti için kullanırım ve hala da derim Hz.Guti.

Bu arada dipnot Araplar Peygamberlerimiz için Hazret-i kelimesini kullanmıyorlar
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kartalbakisi.nete göre Holosko ile lige damga vuracak bir yerli takası yapılacakmış.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kartalbakisi nete göre o isim Olcanmış.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk mesajı görünce aklıma Olcan gelmişti.Eğer olursa çok iyi olur bizim için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Holosko Ozan İpek takası da olabilirmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ertuğrul Sağlam takımdaki çalım atabilecek tek oyuncuyuda göndermeye çalışıyo sanırım? Yadırgamam bu transferi.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gaymaklı Ekmek Gadayıfından da lezzetli bişey olur

Mesaj Yetkileri