İstedikleri yerden istedikleri kararı alsınlar benim zerre umrumda değil.Ben sahadaki o mücadeleyi gördüm 90 artı bilmem kaçta gelen golü gördüm alexe atılan kafaları , tekmeleri gördüm gerisi umrumda değil.
İstedikleri yerden istedikleri kararı alsınlar benim zerre umrumda değil.Ben sahadaki o mücadeleyi gördüm 90 artı bilmem kaçta gelen golü gördüm alexe atılan kafaları , tekmeleri gördüm gerisi umrumda değil.
Bunları ben de gördüm yeri geldi stadda yeri geldi televizyon başında, 10 bin Bucalının arasında (Bucaspor kombinem olduğu için) maçta öne geçince dayak yeme pahasına deli gibi sevindiğimi de hatırlıyorum. Bunlar yaşandı ve bu emek unutulmayacak.
Peki ya ortadaki somut gerçekler ve Aziz Yıldırım'ın bir türlü aksini sunmaması ?
Şampiyonlar Liginden atıldık rezil olduk
Kulüp başkanımız bir yıla yakın hapis yattı heder olduk
Hukuken şikeci olarak damgalandık temiz tarihten olduk
Vicdanımız, duygularımız ve hislerimiz bunu kabul etmiyor, etmez. Ama bunun sorumlularına da eyvallah demem, diyemem. Bırakın Ülkeyi, Mahkemeyi, Davaları... Aziz Yıldırım önce Fenerbahçe taraftarına hesap versin, ben hala Aziz Yıldırım'dan yaşanan tüm süreç ile ilgili mantıklı bir şeyler konuşmasını ve durumu açıklamasını bekliyorum mesela, Tutturmuş "Biz temiziz diyenden daha temiziz, Ben konuşursam yer yerinden oynar" diye, Konuş, konuşta Fenerbahçe'yi boynu bükük bırakma.
...
Aziz Yıldırım'ın çelişkili lafları ile kendisini zora sokuyor, biz şike yapmadıktan, teşvik primi almayan tek takım Fenerbahçedire getirdi işi, üstelik kimse Fenerbahçe'yi teşvik primi almakla suçlamıyorken.
İbrahim sen zeki birisin. Aziz Yıldırım'ın o sözlerinin birilerini tehdit amaçlı söylediğini anlamışsındır. Mahkeme kararı deme bana lütfen , zaten o makemeye karşı direnmedik mi biz. Başbakanın kendi müsteşarını yargılatmam dediği mahkemede biz yargılandık. o mahkemenin kararını kabul etmem asla mümkün değil. ki şuanda Aziz Yıldırım'ın konuşmama sebebi; kesinlikle hala pazarlık içerisindiler çıkacak kararla ilgili. eğer yargıtayın kararı olumlu olursa susacak , olumsuz olursa konuşacak. çünkü; kaybedeceği bir şey kalmamış olacak. ki bir şey ispat etmesine de gerek. iddia makamı suçlu olduğunu ispat etmeli. her ne kadar ispat ettiğini iddia etse de ben tatmin olmadım. mesela ; siyah poşetin para kabul edilmesi ?? bana orada para olduğunu gösteremediler. sadece tapelerle verilmiş kararlar vs. neyse bu ayrıntılara girmeyeceğim , konu uzar gider.
Aziz Yıldırım'ı her yönden eleştiririm ama 3 Temmuzla asla.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım, Mahkeme, Süreç, Başbakan, Oyunlar, Senaryolar...
Konu nereden nereye geldi : ) Çünkü ana faktör belli hep aynı kapıya çıkıyor.
Aziz Yıldırım başta oldukça
Bize olan nefret devam edecek
Bize karşı yaşanan olumsuz olaylar ve tepki bitmeyecek
Bize karşı oynanan oyunlar devam edecek
Bize karşı her türlü haksızlık zirve yapacak
Kısa ve net, Eğer önümüzdeki süreçte de tercihimiz Fenerbahçe değil de Aziz Yıldırım olacaksa kimse çıkıp olacaklardan dolayı ağlayıp sızlamasın çünkü bunu kabullenen biziz, başkası değil.
...
buna katılıyorum elbette. Aziz Yıldırım olduğu sürece hep sıkıntı olacak. Çünkü; Aziz Yıldırım sadece sporda yok. bu adamla uğraşmak isteyen her seferinde Fenerbahçe'yi kullanıyor / kullanacak.
3 Temmuz olayları için sana yazdım, onlara kesinlikle karşıyım ama ortak düşüncemiz ; Aziz Yıldırım olduğu sürece sıkıntıların olacağıdır. ama bu sıkıntılar her zaman Aziz Yıldırım'ın kendinin sebep olduğu olaylar değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O kısma itirazı olanı sanmıyorum zaten.
Ben ona katılmıyorum
Aziz yıldırım futbol camiasında eğilmeyen büyükmeyen 2 adamdan ( adnan polat diğeri ) bir tanesi olduğu için sevilmiyor.Adnan polatın hali ortada adamı nasıl alaşağı ettiler belli değil
Size göre o adamlardır bana göre Adnan Polattır.
Aziz Yıldırımı bende seviyordum taki Emrah hoca ile konuşana kadar.Aziz Yıldırım yüzünden düşman olmadığımız takım kalmadı.Adam resmen ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım diyor yani böyle bir adamdan ne bekelersiniz ki.Ha başka konular farklı bu konu farklı Fenerbahçe'yi belki'de dünya kulübü yaptı Stadımızı o mükemmel hale getirdi.Süper oyuncular getirdi Türkiye'ye bunlara birşey diyemem.
![]()
Aziz Yıldırım ve Adnan Polat gibi tiplerin futbol gibi güzel bir oyunun içinde asla yeri yok. Adnan Polat döneminde bize karşı da bir nefret vardı. Cunku hep rakipleri kucumseyici hareketler,laflar. Fair Play ruhuna tamamen aykırı davranışlar. En büyük biziz havaları, bize karşı oyunlar oynanıyor diyip hatalardan sıyrılma çabaları. Klüpleri mafya edasıyla yönetme tarzı. Futbol bunu kaldırmaz. Orjinal mafya olsan bile (abramovic gibi) ya susacaksın ya da mutevazi olacaksın. Rakibe saygı göstereceksin. Delikanlı gibi de hatanı kabul edeceksin. Ali Şen de sevilmezdi ama bu kadar değil. Ali Şen rakiplerini sürekli küçümsemezdi hatasını kabul eder klüpteki diğer insanların da sözlerine kulak asar yeri geldi mi bazı konularda en ezeli rakibine bile yardımcı olurdu. Zaten öyle bir adam olmasaydı Aziz Yıldırım doğmazdı.
Sizin klüp olarak dönüm noktanız Sadettin Saran'ın ihraç edilmesiydi. Çünkü o adam milletin açığını yüzüne vurdu, hataları gösterdi ve Aziz Yıldırım tarafından aforoz edildi. O adam başkan olsaydı ben iddia ediyorum sizin çok gerinizde kalırdık belki bir Avrupa Kupası bile tatmış olabilirdiniz şimdiye kadar. Çünkü biz klüp olarak bir sürü ekonomik problemle boğuştuk bu son 10 yılda. Ama ne oldu mahalle kabadayısı tarzına sahip tiplerin bulunduğu ortamda (Aziz Y. Şekip M. Nihat Özdemir..vb) düzgün adamlara yavaş yavaş yol verildi.
Neden? Fenerbahçe sevgisi mi ? Çıkar çatışması, nufüz isteği, pastadan nemalanmak,rant kavgası. Çünkü koltuk tatlı, Fenerbahce'de iktidar olmak herşeyden tatlı.
Not: Kesinlikle Özhan Canaydın da gelmiş geçmiş en düzgün başkandır.
Önümüzdeki maçlar
Elazığ
Bursa (kupa)
Antep d
Sivas (kupa)
Sivas
Mersin İ.Y d
Bate d
Trabzon d
Bate
Pazar günü kazanırsak fark 3 puana inicek ve antep maçı o kadar önem kazanacakki kazanırsak olası bir gs -bjk beraberliğinde fark 1 e inecek.Biz içerde sivasla yaparken de gs deplasmanda bursayla beşiktaş içerde karabükle oynucak avantaj bize geçicek diyebilirim ama antep maçı çok önemli eğer kazanamazsak hiç önemi yok bunların ayrıyettende galatasarayın schalke maçları arasındaki lig maçlarıda çok zorlu maçlar diyeceğim şuki eğer takım bursadaki gibi oynarsa içerdeki bate maçından sonraki hafta liderlik koltuğuna oturabiliriz.
Kanımca transferlerde yine geç kaldık. Ligin 2. yarısı başladı hala tık yok. Yönetim aynı zihniyette devam ediyo.. Beceremeyipte transfere ihtiyacımız yok bu takım inansın yeter felan denirse de çok normal karşılayacam...
Belhanda ilk hedef olduğuna göre tek seçenek beklemek zaten. Belhanda'dan başka transfer yapılacağını da sanmıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
yapılacak rahat olun en az 2 oyuncu gelicek
Takımda bir tek Sow'a acıyorum.
takımdaki diğer oyuncuların da sow kadar kaliteli olmaları lazım.
Fenerbahçe, Gourcuff la ilgileniyormu halen ? Bence tam aradığınız adam.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
@uAburak89
Bir kesim için Fenerbahçe'nin aslında ne durumda olduğunun önemi yok. Aziz Başkanın sırtı yere gelmesin yeter. Geçen gün divan kurulu toplantısı vardı, yeni gelen CEO tartışılıyordu, şimdi Fenerbahçeli herkes Aziz Yıldırım gibi düşünmek zorunda mı ? Ama yok onun gibi düşünmek zorunda, siz az da olsa onun ekseninden kayın bağırıp çağırır, şakşakçılarıyla beraber sizi alt etmeye çalışır.
Neyse konuşma sırası divan başkanı Yüksel Günay'daydı. Hani Aziz Yıldırım Alex konusunda meşhur çıkışı vardı "Büyüklere saygı, örf anene vs" Dinime küfreden müslüman olsa, Yüksel Günay'ın konuşmasını "Sen konuyu anlamamışsın" diye bodoslama kesip, Sözlerini söylerken "Bak seni uyarayım" diye efelenmeler falan. Yazık, bir de sesini yükseltip bir büyüğünün sözünü keserek konuşmasına izin vermeden konuşurken oturanlar arasında "Varol Başkan, Yürü Başkan, Helal" diye bağıran şakşakçılar yok mu ? İşte Fenerbahçe'nin asıl düşmanları bunlar.
Buyrun efenim görüntüler
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=SzISNl90Qrk"]Divan Toplantısı[/YOUTUBE]
...
Aziz Yildirim tamam cok hatali isler yapiyor fakat o konusmasinda dogrular soylemis. Kulupler bunca zamandir bakkal hesaplariyla yonetiliyor diyor ki cok hakli. Gerceklestirilmeye calisilan bu yapilanmayla kulup cok daha profesyonel kimlige kavusacak.
Orda Divan baskanina cikisi gercekten yanlisti, adamcagizin soylemeye calistigi tek sey yapilanlarin tuzuge aykiriligiydi halbuki. Fakat Aziz Yildiriminin uslubu disinda soyledikleri cok mantikli seylerdi.
Zaten dikkat edersen ben Aziz Yıldırım'ın söylediklerini eleştirmedim, Fenerbahçe içinde karşıt ya da farklı görüşte olan insanların düşüncelerini bastırma yönteminin nasıl olduğunu göstermek istedim, tabi bir de şakşakçı grubu. Yazık kendisinden yaşça büyük adam, olduğu yerden bağırıp çağırması ve destekçilerinin böğürtüsüyle karşıdaki insanın düşüncelerini bastırmaya çalışıyor olması... Buna rağmen Yüksel Günay saygısını bozmuyor ve konuşmasına eli, sesi titreyerek devam ediyor. Şimdi gel de kulüp içinde böyle bir kitle edinmiş grubu yaptıklarından dolayı eleştir, eleştirebiliyorsan.
...
Bu arada Recep'i unutmamısız..Aksine Messi'nin fiziksel gelişiminde kullanılan tüm programlarla birebir bir programa tabi tutuluyormus
Böyle bir tweet gördüm , inşallah doğrudur.
Fenerbahçe Çarşamba günü maça çıkıyor ve 3 gün sonra Cumartesi Antep ile lig maçı var.Galatasaray ve Beşiktaş 1 hafta önce maça çıktı Cumartesi onların maçı olsa ne olacak ?
Böylesin işte TFF !
Fenerbahçe' ye özel birşey değil. Biraz araştırsanız bu şekilde yoğun programı olan birçok takım bulabilirsiniz.
En basit örnek; Bursaspor 10 gün 4 maç
http://www.bursasportv.com/video/7699
Football is simple,but Football Manager is not
Baştan savma iş yapıyorlar kızmayın. TFF'nin hangi işi doğru ki.. Onlar maçları katleden hakemlerini yalandan cesaretlendirmeye çalışsınlar. Takımların durumu TFF için hiç önemli değil.
Herkes icin yapiyorlar diye dogru oldugu anlamina mi geliyor?
O zaman şikayet çıkmalı işte bu işten.