Suçu at taraftarın üstüne.İyi başkan afferin devam.98.500.00.-TL Bu para Trilyon mu yoksa bin lira mı ?
Bin lira hesaplandığı zaman.Eğer yukardaki trilyon değilse.Toplam 3 Milyon Tl zarara girmişiz..
Peki ya başkan krasiçe 7.000.000 Mehmet Topal transferinde 4.500.000 Euro para ödedik ne verim aldık 0.Hasan Ali 3.750.000 Euro
Bakalım bu üç transferin maliyeti ne yapıyor ? 35.000.000 Trilyon para yapıyor başkanım şimdi kim daha cok sokağa para atmış oluyor biz mi Siz mi ?
Yok yere alınan bir saha kapatma cezası var ortada. Bu tamamen taraftarın suçudur. Son zamanlarda sürekli saha kapatma cezası alıyoruz zaten.
Bunun dışında fenerbahçe'yi bu haline bizim aldığımız formalar getirmedi. Mali olarak büyüyebilmek bir sistem işidir. Aziz Yıldırım ilk geldiği yıllar başarısızlığı göze aldı ve yatırımını spor kulübü olmaya,tesisleşmeye odakladı. O zamanki Türkiye şartlarında bunu yapabilmek büyük iştir. Kaldı ki hala öyle. Biraz başarısız olan herkes gider.
Şimdi kalkıp sırf mualif olmak için başkanı ve ekibini mali konularda eleştirmek insafsızca geliyor bana. Bu adam ve ekibi bir kaç sınıf atlattı fenerbahçeye bu tip konularda. Mali olarak sıkıntıdaysak bunun sebebi 3 temmuz sürecinden sonra aksayan nakit girişidir. Bunun sorumlusu olarak da başkanı göstermek, "şike yapmasaydı" demek o zamandan beri şike yapmadığımıza inanan insanları sırtından vurmak oluyor.
Biraz yukarda da yazılmış Krasic,Hasan Ali ve Mehmet Topal'ın maliyetleri. Hasan Ali ve Topal gayet verimli oynuyorlar zaten ona yorum yapma gereği bile duymuyorum ama Krasic transferi şu an için boşa gitmiş gibi duruyor evet. Sezon öncesine gelecek olsak gerçek bir sağ açığımız yokken Krasic önerildiğinde kim hayır derdi? Hangimiz "Krasic'in ölüsü bile yeter bu lige" demezdi? Bir çoğumuz bunları derdik diye düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Caner'den beklediği bek performansını göremediği için Ziegler alınmıştır. Topal zaten 4-3-3 için alındı kimsenin yerine değil. İlla birinin yerineyse Selçuk'un yerinedir. Emre'nin gönderilmesine hep karşıydım ama sağolsun basın rahat bırakmıyordu. 6 ay kafa dinlemesi iyi gelmiştir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O zaman transfer politakası komple yanlış yapıldı.Emre'yle sözleşme imzalayacaktın.Miereles-Topal hiç gerek kalmıyıcaktı.Ziiegler'de Oturup sözleşme imzalıyıcaktın.Hasan Ali'ye gerek kalmıyıcaktı.Özgür Çek yedeği olucaktı.
Kuyt,Salih Uçan transferiyle transfer sezonunu kapatıcaktık.
Zokora ilk maçta yine Emre'ye tekme sallar bir tane.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Krasiç transfer hilesiydi ama tutmadı gibi görülüyor.
@sananes
Aziz Yıldırım bu iş sistemli yaptı doğrudur ama taraftarın kulübe verdiği maddi desteği sadece "alınan formalar" olarak görüp küçümsemek olmaz, Sırf Aziz Yıldırım'ı paklamak için kendinizi düşürmeyin. Hani resmi sitede yazıyor ya sadece Bate maçından uçan gelir 2 milyon lira diye, Taraftar o fahiş fiyatlara almasın o biletleri, doldurmasın o stadı bakayım hangi sistem sizin kalkınmanıza yardım ediyor. Arz ve Talep dengesi bu ve ekonomik yönden (reklam,sponsor,ödül dışında) iş taraftarın vereceği desteğe ve paraya bakıyor.
"Sezon öncesine gelecek olsak gerçek bir sağ açığımız yokken Krasic önerildiğinde kim hayır derdi? Hangimiz "Krasic'in ölüsü bile yeter bu lige" demezdi? Bir çoğumuz bunları derdik diye düşünüyorum."
Aykut Kocaman bu sistemde oynayacağını ilk günden biliyordu. Mehmet Topuz varken, Üzerine bir de Kuyt alınmışken gidip 3. bir sağ açık almak transfer yapmak için yapılan bir transferdi ve elde patladı maalesef. İşin komik tarafı Krasiç'i oynattığı zamanda Sol tarafta oynatıyor.
...
Topal gelirken tino costa ile beraber gelecekti ama bizim beceriksiz Ali Yıldırım getiremedi tino costayı.Siz Meirelesi Aykut Kocamanında raporu doğrultusunda alındığınımı zannediyorsunuz ?
Son çara olarak meireles geldi oda nasıl geldi hala anlamış değilim.
Meirelesin yaptığını Salih çok iyi yapar demiş arkadaş futbol sadece top bizdeyken oynanmıyor. Top rakipteyken pozisyon alma çok önemli meireles bunu saha içinde müthiş yapıyor değil salih 4 tane salih olsa meirelesin yaptığını top rakipteyken yapamaz.
meireles o kadar abartilacak bir oyuncu degil üstelik cok para verildi..
Meirelesin topsuz alanda oynadığı oyunu bizim ligimizde kimse oynayamıyor.
Baroni'nin oynadığı yer yanlış, bu yüzden biz ileride bi yerden sonra kilitleniyoruz.
İlla oynayacak Baroni tamam da bari geri de oynasa, çok sinirimi bozuyor Baroni zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Baroninin yeri bence pek yanlış değil.
Emre gelmeden önce baroniye arkadan destek gelmiyor oyuncuda geri gelip top almayınca stoperler uzun top oynamak zorunda kalıyordu ama emre geliyor topu alıyor topla hareket halinde buda crisi biraz daha rahatlatıcaktır bence
Diğer konuda stoch.
Geçen sene hucum da serbest oyuncuydu sağ kanatta da topuz olunca orta alan - cris emre topuzla - dirençli olup stochun daha rahat oynamasına olanak sağlıyordu ama bu sene kayt gelince stoch pek etkisiz kaldı.
Baroni'nin hücumda tercihleri yanlış. Takımı hücumda yönlendirebilecek bir adam değil, oyun görüşü kısıtlı. Bu sebeple oynadığı yerde çok sırıtıyor.
Kulübümüzden , Aktar'ın Sneijder için Fenerbahçe devreye girdi iddialarına karşın açıklama gelmiş
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33259Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkan’ı Aktar yaptığı talihsiz açıklamada, "Duyumlara" dayanarak kulübümüzü zan altında bırakan ispatsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunmuş, devamında da Başkanımız hakkında yakışıksız ve haddini aşan beyanlarda bulunmaktan kaçınmamıştır.
Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu seviyedeki bir kişinin sözü ve iddiası şerefidir. Bu nedenle Aktar’ı hiçbir dolambaçlı yola sapmadan, konuyu saptırmadan iddiasını, sözünü ve şerefini ispat etmeye davet ediyoruz.
Bu zat bilmelidir ki, duyumlara dayanarak hayatını idame ettirebilir ya da şahsi tasarruflarını ikame edebilir, hatta Galatasaray’da idarecilik yaparak Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’nı idare edebilir. Ancak ve asla duyumlara dayanarak Fenerbahçe Camiasına ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’na saygısızlık edemez.
Bu nedenlerle iddiasını ispat edemeyenlerin konuşmaya yetecek kadar zekasının yanı sıra, susmaya yetecek kadar aklı da olması gerektiği yolundaki düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşırız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ben istemiyorum , uğraşmak böyle saçma sapan açıklamalarla , istemiyorum kulübüm böyle işlere girsin ama kimin başlattığı belli değil , böyle gelmiş böyle gidiyor.He şu da varki , bu açıklamayı haklı buluyorum , çünkü senin takımın şampiyonluğun en büyük adayı , 2 tane yıldız transfer yapmışsın , hala karman çorman halde olan Fenerbahçe'yi saçma sapan şeylerle itham etmeye çalışıyorsun.Gereksiz bir ithama yapılmış , gerekli bir açıklama ama tekrar söylüyorum keşke bitse bu saçmalıklar.
kulübü atarlı ergenler yönetiyor![]()
Bu konuda her ne kadar tavırları yanlış olsa da Fenerbahçe haklı.Bazı kişiler kendi takımından biri açıklama yapınca onu savunmaya geçiyor.Önemli olan yanlış yapıldığından biz tepki verelim ki bir daha olmasın.Böyle yanlışları savundukça güvenip daha çok yaparlar.İrfan Aktar'ın yaptığı açıklamalar talihsiz ve yanlış.Fenerbahçe devreye girse de girmese de böyle açıklama yapılmaz.Hadi böyle bir açıklama yaptın diyelim ozaman kanıtlayacaksın.En yakın zamanda özür dilemesini bekliyorum İrfan Aktar'ın.
Kulübün resmi sitesine bir de ben bakayım dedim, o da ne ?
"Cevap veriyoruz"
"Yalanlıyoruz"
"Açıklama Yapıyoruz"
"Zorunlusunu da Yapıyoruz"
Kulübü Dallas'a çevirmişiz bu ne böyle ?
Olmadı Flash Tv'ye Yalçın Çakır'a çıkalım, Müge Anlı'ya da gidip kaybolan huzuru bulalım : )
...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Diğer kulüplerde yapsalarya özellikle ...
Protestolara Aziz Yıldırım'ın cevabı.
http://imageshack.us/photo/my-images...cfyvuygob.mp4/
Çok güzel cevap vermiş
- ben ne dersem o olur, bunu bilin.
(/s)