mAyg.01 sen halâ burda mısın?
mAyg.01 sen halâ burda mısın?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Abi derken ? Tosuncan benim abim mi![]()
değil mi?![]()
Bende an itibariyle feysbuka giriş yapamamaktayım.-dayım yazmadım.Düzelmeye başlayan ortamın içine etmiyeyim dedim..![]()
So what?
Saike
sebep Şemsi?![]()
ahahah
sen 13 yaşındasın adam 15-16 yaşında![]()
geç kalmaktasın şem şem şemocan.. abin değil miyim hayaticiğim benim
bu arada avatar değiştirmek amacıylan ayarlarıma girince değiştiremediğimi gördüm. bu avatar modken vardı diye mi hayla duruyor acaba?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
alayım mı Aliican![]()
ee ne diyorduk havalar diyoduk heralde en sonşemo sana daha sebep? diye bir soru iletmeyeceğim. iletilmemesinide rica edeceğim, lütfen..
evet havalarda avatarlandı iyice![]()
evet Emre abi baya öyle oldu ama düzelmemesini umut ediyoruz. bakalım ne olacak![]()
Hızınıza yetişmek ne mümkün.Bir mesaj atıyorum.Başka muhabbete çoktan geçmiş oluyorsunuz..geç kalmaktasın şem şem şemocan..![]()
So what?
Saike
bende bende gayet memnunum bir sıkıntım yok![]()
ÇGH başladı![]()
sıkıntınız olmamasına sevindiğimi belirterek teveccühlerimi sunuyorum
emre abimi yakalamışım uzun vakitler sonra bırakta geçelim. hem itirazın mı var kardeşim çekemiyor musun yoksa biziHızınıza yetişmek ne mümkün.Bir mesaj atıyorum.Başka muhabbete çoktan geçmiş oluyorsunuz..
farkındayımÇGH başladı![]()
![]()
Beyler bu akşam ÇGH var mı? Varsa yeni bölüm mü? Bu konuda beni aydınlatabilecek birileri var mı?
So what?
Saike
yeah şemocan aynen öyleler..Beyler bu akşam ÇGH var mı? Varsa yeni bölüm mü? Bu konuda beni aydınlatabilecek birileri var mı?
rica ederiz efendim
yeni yeni Şemsi.![]()
O zaman ben kaçtım.Malum bizim evde bilgisayar ile televizyon aynı odada değil maalesef..Kendinize iyi davranın..
So what?
Saike
bizde de aynı odada değil ama kaçmıyoruz şemsi. bu hareketin derinden sarstı beni.. kınıyorum hepinizi.
Selam kafe ahalisi kaçtır selam verip devamını getiremiyorum ama elimde değil net düşüp düşüp duruyor..
Bizde de öyle değil ama interneti salona çekince aynı ortamda oluyorlar.![]()
aygün ne biçim pis iğrenç bir espiri yaptın ya![]()
abisine çekti.![]()
evet, yegenim tosun abisine çekmiş![]()
neden üzerine alındın ki abi deyince![]()