Sayfa 306 / 1204 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    takım savunması yapamıyorsan orayı çok adamla kapatarak en azından gol yeme oranını aşağılara çekebilirsin yunus.bu işler servet'le olacak iş değil.hiç transfer yapılamayacaksa en azından zenci bir stoper alınsın.sola da iki yönlü hızlı bir bek istiyorum.
    Haklısın,kişisel beceriksizlik hat safhada takımda.Sabri'nin sağ bekte yıllardır bıraktığı boşluklarla nice goller yedik ama,hala Sabri oynuyor orada.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Haklısın,kişisel beceriksizlik hat safhada takımda.Sabri'nin sağ bekte yıllardır bıraktığı boşluklarla nice goller yedik ama,hala Sabri oynuyor orada.
    orası öyle ama en azından sabri kadar yürekli adam yok takımda yeterli hücum atraksiyonları olmuyor Baros gibi 2.bir forvet olmuyor işte.Batdal giriyor sistem değişiyor havadan oynaman gerekiyor.Baros giriyor sistem değişiyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok mücadele ettiği için seviyorum o adamı ama haklısın..

O bölgeye uzun süre transfer olmaz gibi.

2 yabancı transfer gerekiyor Galatasaray'a. Bana kalırsa Misimovic'e hiç gerek yok. Transfer önceliğini kaleye ve orta sahaya yapmamız gerekiyor.

Kale için Igor Akinfeev ismi geçiyor. Bana kalırsa çok ekstra bir transfer olur Akinfeev. Müthiş bir eldiven, harika refleksleri var. Bir sıralama yapmam gerekirse dünya sıralamasında ilk 7-8'e koyarım. Üstelik Reina'nın, Valdes'in önüne koyarım Akinfeev'i. Eksiğimizi rahat rahat kapatacağı kanaatindeyim. Yanlış bilmiyorsam Rusya veya CSKA'da bi dönem kaptanlıkta yaptı Akinfeev. Velhasıl, Akinfeev bize yeter üstüne üstlük artar bile. Avrupa'da da ekstra şeyler katar.

Orta saha için ise kızgınım açıkcası yönetime. Çoktan 2. transfer yapılmalıydı oraya. Burada şu anda geçen isim Jermaine Jenas. Ama o adamı az çok izlediğimden teknik kıtlığı olduğunu görüyorum. Kallström çoktan alınmalıydı... Şu anda ismi geçen bu iki isim alınırsa şöyle bi kadro oluşmalı.

Akinfeev - Sabri - Hakan - Neill - Ali Turan - Cana - Jermaine Jenas - Serdar - Arda - Elano - Baros

Kewell, Serdar, Batdal'da iyi yedeklerimiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Çok mücadele ettiği için seviyorum o adamı ama haklısın..

O bölgeye uzun süre transfer olmaz gibi.

2 yabancı transfer gerekiyor Galatasaray'a. Bana kalırsa Misimovic'e hiç gerek yok. Transfer önceliğini kaleye ve orta sahaya yapmamız gerekiyor.

Kale için Igor Akinfeev ismi geçiyor. Bana kalırsa çok ekstra bir transfer olur Akinfeev. Müthiş bir eldiven, harika refleksleri var. Bir sıralama yapmam gerekirse dünya sıralamasında ilk 7-8'e koyarım. Üstelik Reina'nın, Valdes'in önüne koyarım Akinfeev'i. Eksiğimizi rahat rahat kapatacağı kanaatindeyim. Yanlış bilmiyorsam Rusya veya CSKA'da bi dönem kaptanlıkta yaptı Akinfeev. Velhasıl, Akinfeev bize yeter üstüne üstlük artar bile. Avrupa'da da ekstra şeyler katar.

Orta saha için ise kızgınım açıkcası yönetime. Çoktan 2. transfer yapılmalıydı oraya. Burada şu anda geçen isim Jermaine Jenas. Ama o adamı az çok izlediğimden teknik kıtlığı olduğunu görüyorum. Kallström çoktan alınmalıydı... Şu anda ismi geçen bu iki isim alınırsa şöyle bi kadro oluşmalı.

Akinfeev - Sabri - Hakan - Neill - Ali Turan - Cana - Jermaine Jenas - Serdar - Arda - Elano - Baros

Kewell, Serdar, Batdal'da iyi yedeklerimiz olur.
    Ali Turan'ı sol bek olarak mı düşündün Çağdaş,yoksa stoper olarak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Turan'ın cidden sol bekte işi ne yahu DR-DL'yi önce yazmış arkadaş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok artık Yunus : D . Stoper çünkü sağ ve sol bekleri ard arda söylemiş.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ali Turan'ın cidden sol bekte işi ne yahu DR-DL'yi önce yazmış arkadaş
    Quote Originally Posted by Börk View Post
    Yok artık Yunus : D . Stoper çünkü sağ ve sol bekleri ard arda söylemiş.
    Yok ben de öyle düşünmedim de,hani sıradan yazmaya alışık olduğumuz için dr-dc-dc-dl o yüzden dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill-Ali-Sabri 3lüsüyle çok kısa bir savunmamız olmaz mı yalnız

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ali Turan'ı DC olarak düşündüm.

Ne solda ne de sağda iş yapamaz. Sağda berbattı Sivas'ta.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uzun olsa da fark etmiyor Kaan.Yan toplara yükselmek akıllarına gelmediğin için bizim savunmacıların

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yapılacak bi şey yok.

Servetle de çok açık veren bi savunmamız olur. Mümkün olsa da transfer yapsalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Artık sıra Ufuk'ta diye düşünüyorum yeter yahu Aykut on araba gol yedi.

Defansa gelirsek Hakan Balta iyi olsa da istikrarsız özellikle bu ara formsuz. Sabri, yetenek yok, hırs çok. Servet, ayıboğan sınıfından. Hantal, güçlü, defansın aksamasına sebep oluyor bazen. Neill, lider, defansı toparlayan adam, ileriye top taşıyan kişi. Sivas maçında asist için Arda'ya zemini hazırlayan kişi. (Birçok maçta olduğu gibi.)

Orta sahada, Cana beklentimin altında ancak kötü değil. Sarp yine iyi başladı fakat ilerisi olacağını düşünmüyorum. Ayhan, yaşlandı artık. Elano'yu hiç göremedik zaten. Barış, hırslı fakat pas yapmaktan aciz.

Kanatlar, Kewell, her zamanki Daddy Cool işte, çok seviyoruz! Arda, şu anlık iyi götürüyor. Serdar, bu takımın topçusu değil bence bir şey yapamıyor. Pino, gözüme iyi gözüktü ama sakatlanmasaydı iyiydi.

Forvet, Baros üstün yetenek sıkı golcü. Mehmet Batdal ise bu seneki transferlerimiz arasında en iyisi olarak göze çarptı bence. Cana ve Pino isim olarak öne geçseler de şu ana kadar Mehmet kadar aktif olamadılar. Beklediğimden daha teknik kendileri.

Elano kalacaksa 1, gidecekse 2 orta saha lazım bence. Aslında ihtiyaç bol ya, demeçlere göre konuşuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayhan gitsin de şu takımdan başka bişey istemiyorum. Etrafında kimsecikler yokken boştaki adama pas atamayan Ayhan ve aynı onun gibi olan Barış'ı bu takımda görmek beni üzüyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Defansa gelirsek Hakan Balta iyi olsa da istikrarsız özellikle bu ara formsuz. Sabri, yetenek yok, hırs çok. Servet, ayıboğan sınıfından. Hantal, güçlü, defansın aksamasına sebep oluyor bazen. Neill, lider, defansı toparlayan adam, ileriye top taşıyan kişi. Sivas maçında asist için Arda'ya zemini hazırlayan kişi. (Birçok maçta olduğu gibi.)

Orta sahada, Cana beklentimin altında ancak kötü değil. Sarp yine iyi başladı fakat ilerisi olacağını düşünmüyorum. Ayhan, yaşlandı artık. Elano'yu hiç göremedik zaten. Barış, hırslı fakat pas yapmaktan aciz.

Kanatlar, Kewell, her zamanki Daddy Cool işte, çok seviyoruz! Arda, şu anlık iyi götürüyor. Serdar, bu takımın topçusu değil bence bir şey yapamıyor. Pino, gözüme iyi gözüktü ama sakatlanmasaydı iyiydi.

Forvet, Baros üstün yetenek sıkı golcü. Mehmet Batdal ise bu seneki transferlerimiz arasında en iyisi olarak göze çarptı bence. Cana ve Pino isim olarak öne geçseler de şu ana kadar Mehmet kadar aktif olamadılar. Beklediğimden daha teknik kendileri.

Elano kalacaksa 1, gidecekse 2 orta saha lazım bence. Aslında ihtiyaç bol ya, demeçlere göre konuşuyorum.
    Bu yorumlardan da şunu çıkartmak gerekir ki;Arda hariç kaliteli Türk oyuncumuz yok malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ufuk Ceylan'dan bende çok ümitliydim ama o da çok kilo almış sanki hantallaşmış.. İzlemeden göremeyiz tabii...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu yorumlardan da şunu çıkartmak gerekir ki;Arda hariç kaliteli Türk oyuncumuz yok malesef.
    Hangi takımımızda var ki?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de Semih-Emre-Mehmet-Özer var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hangi takımımızda var ki?
    Evet,bu konuda ayrı bir tartışma konusu.Kaliteli oyuncular olsaydı zaten,şu anda Milli Takım bu halde olmazdı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'de Semih-Emre-Mehmet-Özer var
    Emre ve Gökhan Günül'ü belki biraz da Volkan Demirel'i sayabilirim Fenerbahçe'den sadece. Beşiktaş'tan potansiyeli olan Necip var ama onu da ilk etapta sayamam. Galatasaray'dan da Arda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sabri bence iyi bi oyuncu hem Galatasaray hem milli takım için iki yerde de önemli işlerini gördük

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Ne yaptı ki M.Batdal? 2buçuk metre boyuyla kafa vuramıyor yahu
    Ayrıca lütfen şu adamdan gelecek vaat eden oyuncu diye bahsetmesinler. Adam 85 doğumlu yahu.. Geleceğine gelmiş adam zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Batdal'ın yeteneği gerçekten kendini belli ediyor. İlhan Mansız da 28 yaşında patlama yaptı yani..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ne yaptı ki M.Batdal? 2buçuk metre boyuyla kafa vuramıyor yahu
    Ayrıca lütfen şu adamdan gelecek vaat eden oyuncu diye bahsetmesinler. Adam 85 doğumlu yahu.. Geleceğine gelmiş adam zaten.
    Didier Drogba.............

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Didier Drogba.............
    Nasıl yani?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani?
    23 yaşında Drogba Le Mans ile 2. ligdeydi. 24 yaşında Fransa 1. Ligine ilk kez Guingamp ile adım attı. Ayrıca Miroslav Klose 23 yaşında Kaiserslautern'in yedek takımında oynuyordu. Yani hiç bir zaman geç değil. Oyuncu yetenekliyse mutlaka parlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

drogba 18inde parlamadı onu demek istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl yani?
    Drogba da o yaşlarda yıldız olmaya başladı diyor galiba Eralp.

Drogba yo yaşlarda parlayıp Chelsea'ye gidebilecek kadar yetenekli oldu diyorum ben de. Büyütmemek lazım. İnşallah nerede oynadığını bilir. Ben de istiyorum Batdal'ın çok gol atmasını takımın yıldızı olmasını ama biraz mantıklı düşününce aklıma yatmıyor.

J.Jenas ve Misimoviç diyorlar.. İnşallah en azından birini alabiliriz. Ancak jenas'ın gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani ben olsam Premier Ligi bırakıp gelmem, buraya geleceğime başka bir premier lig takımına giderim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

J.Jenas ve Misimoviç diyorlar.. İnşallah en azından birini alabiliriz. Ancak jenas'ın gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani ben olsam Premier Ligi bırakıp gelmem, buraya geleceğime başka bir premier lig takımına giderim.
    Cana geldi Ertuğrul.Hem de kaptanlığı bırakarak geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jermaine Jenas ruh hastası yahu gelmesin .

Mesaj Yetkileri