"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok mücadele ettiği için seviyorum o adamı ama haklısın..
O bölgeye uzun süre transfer olmaz gibi.
2 yabancı transfer gerekiyor Galatasaray'a. Bana kalırsa Misimovic'e hiç gerek yok. Transfer önceliğini kaleye ve orta sahaya yapmamız gerekiyor.
Kale için Igor Akinfeev ismi geçiyor. Bana kalırsa çok ekstra bir transfer olur Akinfeev. Müthiş bir eldiven, harika refleksleri var. Bir sıralama yapmam gerekirse dünya sıralamasında ilk 7-8'e koyarım. Üstelik Reina'nın, Valdes'in önüne koyarım Akinfeev'i. Eksiğimizi rahat rahat kapatacağı kanaatindeyim. Yanlış bilmiyorsam Rusya veya CSKA'da bi dönem kaptanlıkta yaptı Akinfeev. Velhasıl, Akinfeev bize yeter üstüne üstlük artar bile. Avrupa'da da ekstra şeyler katar.
Orta saha için ise kızgınım açıkcası yönetime. Çoktan 2. transfer yapılmalıydı oraya. Burada şu anda geçen isim Jermaine Jenas. Ama o adamı az çok izlediğimden teknik kıtlığı olduğunu görüyorum. Kallström çoktan alınmalıydı... Şu anda ismi geçen bu iki isim alınırsa şöyle bi kadro oluşmalı.
Akinfeev - Sabri - Hakan - Neill - Ali Turan - Cana - Jermaine Jenas - Serdar - Arda - Elano - Baros
Kewell, Serdar, Batdal'da iyi yedeklerimiz olur.
Ali Turan'ın cidden sol bekte işi ne yahuDR-DL'yi önce yazmış arkadaş
![]()
Yok artık Yunus : D . Stoper çünkü sağ ve sol bekleri ard arda söylemiş.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Neill-Ali-Sabri 3lüsüyle çok kısa bir savunmamız olmaz mı yalnız![]()
Ali Turan'ı DC olarak düşündüm.
Ne solda ne de sağda iş yapamaz. Sağda berbattı Sivas'ta.
Artık sıra Ufuk'ta diye düşünüyorum yeter yahu Aykut on araba gol yedi.
Defansa gelirsek Hakan Balta iyi olsa da istikrarsız özellikle bu ara formsuz. Sabri, yetenek yok, hırs çok. Servet, ayıboğan sınıfından. Hantal, güçlü, defansın aksamasına sebep oluyor bazen. Neill, lider, defansı toparlayan adam, ileriye top taşıyan kişi. Sivas maçında asist için Arda'ya zemini hazırlayan kişi. (Birçok maçta olduğu gibi.)
Orta sahada, Cana beklentimin altında ancak kötü değil. Sarp yine iyi başladı fakat ilerisi olacağını düşünmüyorum. Ayhan, yaşlandı artık. Elano'yu hiç göremedik zaten. Barış, hırslı fakat pas yapmaktan aciz.
Kanatlar, Kewell, her zamanki Daddy Cool işte, çok seviyoruz! Arda, şu anlık iyi götürüyor. Serdar, bu takımın topçusu değil bence bir şey yapamıyor. Pino, gözüme iyi gözüktü ama sakatlanmasaydı iyiydi.
Forvet, Baros üstün yetenek sıkı golcü.Mehmet Batdal ise bu seneki transferlerimiz arasında en iyisi olarak göze çarptı bence. Cana ve Pino isim olarak öne geçseler de şu ana kadar Mehmet kadar aktif olamadılar. Beklediğimden daha teknik kendileri.
Elano kalacaksa 1, gidecekse 2 orta saha lazım bence.Aslında ihtiyaç bol ya, demeçlere göre konuşuyorum.
Ayhan gitsin de şu takımdan başka bişey istemiyorum. Etrafında kimsecikler yokken boştaki adama pas atamayan Ayhan ve aynı onun gibi olan Barış'ı bu takımda görmek beni üzüyor artık.
Ufuk Ceylan'dan bende çok ümitliydim ama o da çok kilo almış sanki hantallaşmış.. İzlemeden göremeyiz tabii...
Fenerbahçe'de Semih-Emre-Mehmet-Özer var![]()
Sabri bence iyi bi oyuncu hem Galatasaray hem milli takım için iki yerde de önemli işlerini gördük
Mehmet Batdal'ın yeteneği gerçekten kendini belli ediyor. İlhan Mansız da 28 yaşında patlama yaptı yani..
drogba 18inde parlamadı onu demek istiyor![]()
Drogba yo yaşlarda parlayıp Chelsea'ye gidebilecek kadar yetenekli oldu diyorum ben de. Büyütmemek lazım. İnşallah nerede oynadığını bilir. Ben de istiyorum Batdal'ın çok gol atmasını takımın yıldızı olmasını ama biraz mantıklı düşününce aklıma yatmıyor.
J.Jenas ve Misimoviç diyorlar.. İnşallah en azından birini alabiliriz. Ancak jenas'ın gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani ben olsam Premier Ligi bırakıp gelmem, buraya geleceğime başka bir premier lig takımına giderim.
Jermaine Jenas ruh hastası yahu gelmesin.