Sayfa 306 / 896 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhasebeci olarak çalışmaya gerek yok, geçen sene o kadar yüksek ücret istedi ki Lugano, avrupadan kimse o parayı vermedi ona ve mecbur Fenerbahçe'ye döndü, ayırlacaksa da, daha yüksek para isteyecektir, Galatasaray bunu karşılar mı?

Ayrıca Figer akıllıdır, Lugano döndüğünde sözleşme yenilenir muhtemelen ve geçen sene istediği para bu sene verilir Lugano'ya, maç başı ve serbest kalma maddeleri de kalkar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nerden biliyorsun bizim istediğimizi Lugano'yu ?
    Bilmiyorum spor haberlerinde spiker söyledi

Resmi olmayabilir yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Verir yada vermez, zaten Lugano mantık olarak bize gelmez yada biz almak istemeyiz. Direk olarak paraları yok demek bence garip. Gerçi şu an mesaj editlenmiş biraz...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bunu anlamak için muhasebeci olmaya gerek yok ve taraftarlık yapmamında anlamı yok gerçek olan bu ben takımını yermek için söylemedim o lafı doğru bir düşünceyi aktardım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Lugano'ya bizim verdiğimiz parayı başka bi klübün vereceğini zannetmiyorum. Lazio nun adı geçiyo geçen yıl çok düşük tekliflerden dolayı gitmedi. Lugano'yu Barça,Chelsea gibi takımlarda almıyacağına göre bence çok gereksiz bir tartışma .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düşünceni aktarma biçimi de oldukça önemlidir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü onu takip eden daha büyük liglerdeki daha büyük takımları tercih edecektir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü Fenerbahçe'nin çapı yetmez.

Düşünce aynı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Editlenmemiş yahu duruyor.

Yıllık yaklaşık 4 milyon Euroyu bir defans oyuncusuna Türkiye'de hiç bir kulüp veremez, eğer gelen Roberto Carlos değilse, sonuçta Fenerbahçe de bu kadar para veremez, defans oyucusuna bu kadar verecek para Fenerbahçe'de de yok. Ayrıca Figer, bu tür durumlarda kendisi de imzalama bedeli istiyor ama şimdi teklif var diye gelip, Fenerbahçe ile sözleşme yenilettirecektir, sözleşme yenilerken yine bir miktar para alacaktır Figer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tartışmanın Lugano ile alakası yok ki, işin para kısmına gelene kadar Lugano'nun Galatasaray'a gelmemesi için bir dünya neden var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başta paraları yok yazıyordu, sonra maaş verecek paraları yoka çevrildi mesaj.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Düşünceni aktarma biçimi de oldukça önemlidir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü onu takip eden daha büyük liglerdeki daha büyük takımları tercih edecektir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü Fenerbahçe'nin çapı yetmez.

Düşünce aynı...
    Ekonomiden bahsediyoruz takımların avrupadaki düzeyinden değil.Fenerbahce Hazarda istediği parayı rahatlıkla verir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başta paraları yok yazıyordu, sonra maaş verecek paraları yoka çevrildi mesaj.
    Evet editledim çünkü üslubün sert ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecegini düşündüm bana göre öyle değildi ama bundan bile alınıyorsan yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ekonomiden bahsediyoruz takımların avrupadaki düzeyinden değil.Fenerbahce Hazarda istediği parayı rahatlıkla verir.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Evet editledim çünkü üslubün sert ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecegini düşündüm bana göre öyle değildi ama bundan bile alınıyorsan yapacak birşey yok.
    Derdimi anlatamadım bir türlü, para, düzey vs değil olay. Söyleyiş tarzı diyorum. Anlatım biçimi.

En sonunda kendin yazdın aslında neden tepki verdiğimi, üslup yanlıştı, hem de oldukça.

Ayrıca son dönemde çok görüyorum, sürekli Galatasaray'ın parası yok falan deniyor. Yapılan transferler, verilen paralar ortada. Vadeli yada vadesiz transfer yapıyorsak para kilişesi oldukça saçma. Galatasaray'ın parası da çokmuş denilmesi için 3 liralık adama 30 lira verecek halimiz yok ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ne Lugano GS'ye gelir , Ne de GS 4M euro verir yillik Lugano'ya

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Derdimi anlatamadım bir türlü, para, düzey vs değil olay. Söyleyiş tarzı diyorum. Anlatım biçimi.

En sonunda kendin yazdın aslında neden tepki verdiğimi, üslup yanlıştı, hem de oldukça.
    Neyse kusura bakma sen haklısın

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Grafite için Wolfsburg 10 milyon euro istiyormuş.

http://beta.ntvspor.net/haber/turkce...10-milyon-euro

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.
    Ne konu açmışım be

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Krasic ve Grafite iyi olabilir aslında ama Krasiç ve Klose'de hani iyi dururdu bonservisine 5 milyon € istiyordu Bayern.

Lugano eğer gidecek olsaydı geçen sene boştayken giderdi.Şu an Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve gitme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum Lugano'nun.

Qtm'nin eline bir koz geçti,artık bol keseden sallarlar.Lugano'nun tatili bitip de kampa katılana kadar bu saçmalık ötesi haberleri görmeye devam edeceğiz gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Lugano bu takımda eskilerden güvendiğim üç-dört futbolcudan birisi... Ama bu güven sahadaki performansına... Hırsına, mücadeledine hayranlık... Milyonlarca Fenerbahçeli gibi... Fakat sözkonusu para olunca ona güvenmek mümkün değil... Sanırım dün Serkan'da bununla ilgili hislerime tercüman olan birşeyler yazdı. Geçen yıldan dolayı kırgınım ona... Takımda en sevdiğim futbolculardan birisidir, ama kırgınım. Para konusunda güvenmiyorum. NE KADAR PARA DÜŞKÜNÜ ve CİMRİ OLDUĞU FB TV.de BİLE MAGAZİNLERDE ŞAKALARA KONU OLUYOR. HATTA R.CARLOS'un VEDA TÖRENİNDE DE KONUYLA İLGİLİ BİR ESPRİ YAPILMIŞTI. (CİMRİLİĞİNE DAİR...) YANİ ADAM PARAYI ÇOK SEVİYOR, YAPACAK BİRŞEY YOK. CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

transfer haberlerini okuyorum da FB Forlan-Krasic-Hazard-Suarez gibi oyuncularla alınıyor.bunlar gelmez değil ama gerekli şartlar oluşmalı
    1-bu adamların tek ciddi talibi FB olacak
    2-Diğer talipler bu adamlara 2 milyon euro verirken FB 4.5 verecek.
    benim fikrim böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by juanov View Post
    transfer haberlerini okuyorum da FB Forlan-Krasic-Hazard-Suarez gibi oyuncularla alınıyor.bunlar gelmez değil ama gerekli şartlar oluşmalı
    1-bu adamların tek ciddi talibi FB olacak
    2-Diğer talipler bu adamlara 2 milyon euro verirken FB 4.5 verecek.
    benim fikrim böyle
    Zaten böyle .

Nesil
    2006

Hazard gelse keşke.
    Şampiyonlar Ligi için listeler en son ne zaman veriliyor?2.turu geçtik diyelim ki 3. tur için bi liste daha veriliyor mu yoksa bir daha Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli olduktan sonra mı liste veriliyor?

Ek: Gökhan Gönül'ün transferi söz konusu mu?İnşallah satmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Hazard gelse keşke.
    Şampiyonlar Ligi için listeler en son ne zaman veriliyor?2.turu geçtik diyelim ki 3. tur için bi liste daha veriliyor mu yoksa bir daha Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli olduktan sonra mı liste veriliyor?

Ek: Gökhan Gönül'ün transferi söz konusu mu?İnşallah satmazlar.
    17 m € verdiler diyolar Krasiç'e.Gitmez Gökhan Gönül Bayern'i reddeti geçen sene bu sene CSKA'ya mı gitcek ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bayern'de ne isi var ya Basina bakarsaniz Sabri'yi Milan istiyordu gecen sene.. Lahm varken Gökhan'i ne yapsinlar Lahm Gökhan'dan 10 kat daha üstün bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Bayern'de ne isi var ya Basina bakarsaniz Sabri'yi Milan istiyordu gecen sene.. Lahm varken Gökhan'i ne yapsinlar Lahm Gökhan'dan 10 kat daha üstün bir oyuncu.
    Lahm sag kanatta ne kadar iyi oynuyorsa sol kanattada okadar iyi oynuyor , sol kanatta gecen sezon oynattiklari genc badstuber pek etkilemedi kimseyi o nedenle Lahm i sola kaydirip gokhan'i saga dusunuyor olabilirler , Gokhan Bayern'de cok rahat oyniycak kalitede bir adam

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Lahm sag kanatta ne kadar iyi oynuyorsa sol kanattada okadar iyi oynuyor , sol kanatta gecen sezon oynattiklari genc badstuber pek etkilemedi kimseyi o nedenle Lahm i sola kaydirip gokhan'i saga dusunuyor olabilirler , Gokhan Bayern'de cok rahat oyniycak kalitede bir adam
    iste onun icin diyorum ya Lahm Gökhan'dan 10 kat üstün bir oyuncu diye. Seneyede Badstuber oynar solda transfer yapmazlar beklere.

Fenerbahçenin Gyan'la ilgilendiği söyleniyor.
    Umarım doğru değildir. Pek faydası olmaz gibi geliyor bana.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    17 m € verdiler diyolar Krasiç'e.Gitmez Gökhan Gönül Bayern'i reddeti geçen sene bu sene CSKA'ya mı gitcek ?
    Krasiç yerine Hazard gelse keşke.Gerçi Krasiç de daha gelmedi ama. İnşallah gitmez Gökhan Gönül hem Bayern ne yapsın Lahm'dan 10 kat kötü olan oyuncuyu(!)...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Krasiç yerine Hazard gelse keşke.Gerçi Krasiç de daha gelmedi ama. İnşallah gitmez Gökhan Gönül hem Bayern ne yapsın Lahm'dan 10 kat kötü olan oyuncuyu(!)...
    Lahm Gökhan'dan daha yetenekli bir oyuncudur kim ne derse desin.. Adamin savunmadan gelip gol atabilme özelligi var Gökhan ne zaman savunmadan alip topu gol atti? Yaptigi ortalardan hic bahsetmiyorum zaten 20 orta yapiyor 2 tanesi isabetli 18 tanesi abuk subuk.. Türkiye standartlari icin tabi iyi oyuncu Türkiye'de zaten dogru dürüst kac tane bek oyuncusu var?

Mesaj Yetkileri