Sayfa 306 / 578 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007

Galatasaray ile Opel sponsorluk anlaşması imzalamış. Sanırım senelik 1.625 MN Euro'dan 2.5+1 yıllık. Güney tribününün ismi Opel olacakmış. Futbolcular, teknik heyet vs. de araba verilecekmiş.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15458.php

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu anlaşmadan sonra kurada Schalke çıkarsa, sivri zekalar anında senaryoları yazar.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının en iyi oyuncusu Burak Yılmaz;

http://www.uefa.com/uefachampionslea...+stage+winners
    Last edited by uAburak89 : 18.Aralık.2012 at 17:48

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Köşeyi döneceğiz beyler !!!
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadımızın zemini ve drenaj sistemi değişimiyormuş, ikinci yarıya yetişecekmiş. Maliyet 1 milyon euro. Gitti Opel'den gelen para.

Kulüpten açıklama gelmiş zemin konusunda, Beşiktaş maçı Olimpiyat ya da başka bir statta oynanabilir;

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15470.php
    Last edited by uAburak89 : 19.Aralık.2012 at 00:55

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Afrika kupası artık devre arası olmayacak falan deniyordu ama Amrabat ve Eboue afrika kupasından dolayı Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında olmayacak diye bir şey okudum.Var mı Afrika kupası ara dönemde?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Afrika kupası artık devre arası olmayacak falan deniyordu ama Amrabat ve Eboue afrika kupasından dolayı Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında olmayacak diye bir şey okudum.Var mı Afrika kupası ara dönemde?
    Evet, yanılmıyorsam 19 Ocak'ta başlayacak.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.

Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.

''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.

Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.

''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
    Böyle demedi diye biliyorum, ''Psikolojik baskıyı atmaları için'' dedi diye duydum.İkisi arasında fark var çünkü.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet dediğin gibiymiş, sporx'te öyle yazıyor. Ama diğer dediklerini doğru kılar mı ? Hem sen dostluk ortamı istiyorsun bi yandan da nifak tohumu atıyorsun çaktırmadan, alakasız açıklamalarla.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Her zaman ki Aziz Yıldırım.

Galatasaray'a mı yenildin, Avrupa'dan mı elendin, şampiyonluğu mu kaçırdın; hemen çık TV karşısına açıklamalar yap. Yemedi mi yıldız transferi yap. O da mı yemedi istifa etmeye teşebbüs et

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bırakın konuşsun,artık bizi ilgilendirmiyor

Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü
    29 Temmuz 2012

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray geçen o zattan hassasiyet ve saygı beklemiyor muydu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ayrıca yine Aziz Yıldırım'ın söyledikleri Fenerbahçe'lilerden çok Galatasaray'ı igilendiriyor sorun bizde mi anlamadım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Gs'nin şampiyonluklarından sonra yalandan istifa etmeler, mağlubiyetlerden sonra gündem değiştirmeler

Klasik Aziz Yıldırım. Şaşırılacak bir durum değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray geçen o zattan hassasiyet ve saygı beklemiyor muydu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ayrıca yine Aziz Yıldırım'ın söyledikleri Fenerbahçe'lilerden çok Galatasaray'ı igilendiriyor sorun bizde mi anlamadım.
    Bu ne biçim bir yorum şimdi! Adam 3 saat konuşsa 2 saatinde Galatasaray'ı şöyle geçeceğiz, yok psikolojik üstünlük hala bizde siz önce şunu yapın, yok efendim koreografi öyle yapılmaz böyle yapılır filan diye GS üzerine geyik yapıyor.

E bunun üzerine Galatasaraylı da konuşur tabii, ne bekliyorsunuz ki, şaka mısınız nesiniz!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aziz Yıldırım Meireles ilk defa kırmızı kartını Türkiye'de görmüş önceden görmemiş.Fenerbahçe üzerine oyun oynanıyomuş.Sırf bunu oraya bağladı ya.Aziz Başkan helal olsun ne diyelim tebessüm ettirdi

Uefa kupasi tarih oldu deyip hala 6-0 ile avunmak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Uefa kupasi tarih oldu deyip hala 6-0 ile avunmak
    Senin resimdeki F.Terim o lafa gülüyo galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'dan resmi bir açıklama gelmedi henüz. Olayı bu boyutlara getiren kendi takımından çok bizimle uğraşan başkanınız. O açıklamanın üstüne konuşmaya devam ediyor kulüp buna cevap vermek durumunda kalıyor ne yazık ki.

Fenerbahçe'lileri ilgilendiriyor aslında ama artık büyük bir kesim farkına vardığı için gerçeklerin açıklamalar Fenerbahçe konusunda paylaşılmıyor bile. Aziz Yıldırım konuşmasında 20-25 defa Galatasaray derse ithamlarda bulunursa pek tabii ki Galatasaray'lılar fikir belirtebilir.

Eskiden olsa Fenerbahçe konusunda çoktan tartışmalar çıkmıştı bile, ama artık iş La Fontaine'den masallar kıvamında olduğundan dolayı mevzu haline dönüşmüyor. Konuşmanın neredeyse tamamı çelişkiler ile dolu, tipik göstermelik istifa hareketleri veya merdiven söylemleri gibi aslında. Taraftarların bile artık yapmadığı skor göndermeleri, sene başındaki Süper Kupa maçı hakkında ceza almaları gerekiyordu söylemleri falan klasik Aziz Yıldırım anlayışından ibaret.

Bir tarafta evet kazandık ama sonuçta bu bir maçtı diyenler var, son yılların en olaysız derbisi olmuş, sonunda sadece 3 puan kazanılmış kupa & şampiyonluk yok, Galatasaray cephesinden size karşı en ufak bir saygısızlık yokken, kendi yöneticisi yalanlayan, taraftar grubu lideri gibi konuşan bir başkan var. Herhalde Yargıtay'dan gelecek haber kötü olacak bunun sendromu var, tabii bir de Meireles konusu hakem büyük ihtimal raporuna tükürük yazdı ve ciddi ceza gelecek olayı masumlaştırmak için hamleler gelmiş. Yarım puanla şampiyon oldular diyerek de taş atmış bize, statü gereğiymiş. Statüyü de biz çıkardık zaten, 9 puanlık fark yetmedi diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaman değişse de bazı şeyler hiç değişmiyor.

Mahkeme kararlarının gerekçeleri açıklanırken karara etki eden ana maddeyi size göstereyim.
    Aziz Yıldırım'ın 1998 yılından itibaren Fenerbahçe'nin yaptığının belirtildiği kararda, son şampiyonluğunu 2006-2007 yılında elde eden Fenerbahçe'nin 2005-2006 ve 2009-2010 sezonlarında ise şampiyonlukları son maçlarda dramatik bir şekilde kaybettiğine vurgu yapıldı. Kararda, Fenerbahçe'nin son maçlarda şampiyonlukları kaybetmesinin kulüp yönetimine aday kesimlerde de olumsuz etkilere neden olduğu, şüphesiz üst üste 3 yıl şampiyonluk vaadi ile yönetime gelen Aziz Yıldırım için, şampiyonluğu üçüncü kez, üstelik yine kendi başkanlığı döneminde kaybedilmesinin, akıllara dahi getirilmemesi gereken bir olay olduğu belirtildi.
    Dün dinliyorum Aziz Yıldırım'ı diyor ki "Biz muhakkak şampiyon olacağız, mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maçla bir 10 yıllık süreç daha başlayacak."

Yapma be adam, Neyine güvenerek kesin konuşursun, Allah var şu kulübü tesisleşme, ekonomik ve alt yapı bakımından en üst noktalara getiren kişi sensin, işin sadece yöneten kısmıyla ilgilenseydin şuan Türkiye'de tüm kesimler tarafından gıpta ile bakılan bir kişi olacak, Türk futbolunun efsanesi olacaktın. Ama şu futbola karışmaktan vazgeç, soyunma odalarına inmekten, hakem odalarına gitmekten vazgeç, yapamayacağın, olması imkansız şeyleri söyleyip taraftarları gaza getirme. Tamamen şova yönelik yapmış olduğun "3 yıl şampiyonluk vaadi" yüzünden asırlık kulübün üzerine yapışan kara lekenin gerekçesi oldu, hala aynı söylemlerde olmak niye ? Dün dinliyorum, TFF içine sızmışlar susmayacağız, onlar görecekler diyor.

Şuan futbol olarak iyi değiliz, 2 sezondur olduğu gibi yine şampiyonluğu geriden takip ediyoruz, Farz edelim ligin ikinci yarısında bu takım 10 maç üst üste maç kazandı, önüne geleni devirdi, senin bu söylemlerin yüzünden yine insanlar üzerinde negatif bir düşünce hakim olmayacak mı ? Acaba yine müdahale mi etti, demeyecekler mi ? Bir insan kendi takımının emeğine niye böyle zarar verir ki ?

Neyse ki artık eskisi gibi değil. Eskiden -ben dahil- taraftarların büyük çoğunluğu bu söylemleri destekler gaza gelirdik ama artık öyle değil, en azından sosyal medya takibimde rastladığım kadarıyla bir kesim hala sözlerini tekrarlayıp "Nasıl Kapak Yaptı Başkan" diye söylenirken, diğer kesim artık bu söylemlerin bize zarar verdiğinin farkında. Durumun böyle bir seyirde olması da bizim adımıza sevindirici.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence kendine bir danışman falan tutması lazım, bu tarz konuşma şike delili falan olamaz ama başka sorunlara yol açar. %100 emin konuşursan, olmadığı zaman hani derler adama.

Ben takıma ve hocaya güveniyorum, taraftarın da desteğiyle şampiyon olacağımıza inanıyorum demek de aynı kapıya çıkıyor, Aziz Yıldırım nedense yıllardır aynı tarzda.

Neyse konu Fenerbahçe'ye kayıyor iyice. Yarın kura çekimi var, Burak Yılmaz grup aşamasının MVP'si seçilmiş, zemin yenileniyor, sponsorluk anlaşmamız yapılmış yeni, Uefa'nın sitesinde yine manşetiz;

http://www.uefa.com/uefachampionslea...galatasaray+as

Boşvermek lazım kim ne derse desin, çok iyi top oynamıyoruz ama en azından gruptan çıktık, ligde lideriz, 1 yada 2 takviye olacak, şükür demek lazım renktaşlar.

Nesil
    2007

Klasik Fenerbahçeli türünden bir bireyin söylemleri Birçok defa örneğini görmüştük yine görüyoruz. Birkaç mesaj sonrada 3 temmuz, komplo söylemleri gelirse hiç şaşırmam

Daha önce de söyledik ama tekrarlayalım madem; konuşmalarında Galatasaray'a bol bol yer ayırdığı için konuşuyor olabilir miyiz acaba? Sadece biraz düşünün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi ki muhatap almıyosunuz.. GS Sohbet Alanında yaklaşık 1 sayfadır Aziz Yıldırım konuşuluyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İyi ki muhatap almıyosunuz.. GS Sohbet Alanında yaklaşık 1 sayfadır Aziz Yıldırım konuşuluyor..
    Muhattap almak, söylediklerine binaen karşı tarafa cevap vermek demektir. GS resmi stesinden yapılan açıklama tüm taraftarları bağlar diye bir kaide mi var?

Burası da sanki FB sohbet alanı, GS'liden çok FB'li var diye bir cevap da verilebilir ayrıca sizin bakış açınızdan yola çıkarsak.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Zaman değişse de bazı şeyler hiç değişmiyor.

Mahkeme kararlarının gerekçeleri açıklanırken karara etki eden ana maddeyi size göstereyim.

Dün dinliyorum Aziz Yıldırım'ı diyor ki "Biz muhakkak şampiyon olacağız, mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maçla bir 10 yıllık süreç daha başlayacak."

Yapma be adam, Neyine güvenerek kesin konuşursun, Allah var şu kulübü tesisleşme, ekonomik ve alt yapı bakımından en üst noktalara getiren kişi sensin, işin sadece yöneten kısmıyla ilgilenseydin şuan Türkiye'de tüm kesimler tarafından gıpta ile bakılan bir kişi olacak, Türk futbolunun efsanesi olacaktın. Ama şu futbola karışmaktan vazgeç, soyunma odalarına inmekten, hakem odalarına gitmekten vazgeç, yapamayacağın, olması imkansız şeyleri söyleyip taraftarları gaza getirme. Tamamen şova yönelik yapmış olduğun "3 yıl şampiyonluk vaadi" yüzünden asırlık kulübün üzerine yapışan kara lekenin gerekçesi oldu, hala aynı söylemlerde olmak niye ? Dün dinliyorum, TFF içine sızmışlar susmayacağız, onlar görecekler diyor.

Şuan futbol olarak iyi değiliz, 2 sezondur olduğu gibi yine şampiyonluğu geriden takip ediyoruz, Farz edelim ligin ikinci yarısında bu takım 10 maç üst üste maç kazandı, önüne geleni devirdi, senin bu söylemlerin yüzünden yine insanlar üzerinde negatif bir düşünce hakim olmayacak mı ? Acaba yine müdahale mi etti, demeyecekler mi ? Bir insan kendi takımının emeğine niye böyle zarar verir ki ?

Neyse ki artık eskisi gibi değil. Eskiden -ben dahil- taraftarların büyük çoğunluğu bu söylemleri destekler gaza gelirdik ama artık öyle değil, en azından sosyal medya takibimde rastladığım kadarıyla bir kesim hala sözlerini tekrarlayıp "Nasıl Kapak Yaptı Başkan" diye söylenirken, diğer kesim artık bu söylemlerin bize zarar verdiğinin farkında. Durumun böyle bir seyirde olması da bizim adımıza sevindirici.
    Şükür taraftarların arasında sizin gibi aklı selim insanlar da var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Muhattap almak, söylediklerine binaen karşı tarafa cevap vermek demektir. GS resmi stesinden yapılan açıklama tüm taraftarları bağlar diye bir kaide mi var?

Burası da sanki FB sohbet alanı, GS'liden çok FB'li var diye bir cevap da verilebilir ayrıca sizin bakış açınızdan yola çıkarsak.
    Görüşlerin seni bağlar.. Ben demedim ki cureshot böyle dedi böyle yapıyor.. Bizim bakış açımıza göre cevap verme ki senin görüşünü de bilelim..

Kaldı ki o açıklamayı kulüp yaptıktan sonra dahi defalarca muhatap alındı.. Herşeyde olduğu gibi sadece sözde kalıyor bazı şeyler.. Aynı fikir üzerinde paralel gittiğiniz Yönetim Kurulu'nun söylediği şeyler de sizi ilgilendirmiyosa biz mi alınalım üstümüze?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Kulübü tarafından Temmuz ayından beridir muhatap alınmıyor,defalarca ne zaman olmuş acaba ? Bu açıklamaların üstüne Aziz Yıldırım'ı muhatap almak isteyip istememesi ise kişiyi ilgilendirir,Galatasaray Spor Kulübü'nü değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aziz Yıldırım önce şuna bir cevap versin de ondan sonra çamur atsın sağa sola:

Fenerbahçe'nin 2010/11 sezonunda şike yaptığı iddia edilen maçlar ve skorları:

Sivasspor (deplasman): 4-3
    Ankaragücü: 6-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 4-2
    Eskişehirspor (deplasman): 3-1
    Konyaspor: 2-0
    Bucaspor (deplasman): 5-3
    İstanbul BB: 2-0
    Karabükspor (deplasman): 1-0

Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;

Sivasspor (deplasman): 2011/12=0-2 / 2012/13=0-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 2011/12=0-0
    Eskişehirspor (deplasman) 2011/12=1-2 / 2012/13=1-1
    Karabükspor (deplasman) 2011/12=1-2

İstanbul BB 2011/12=4-2 / 2012/13=2-1
    Ankaragücü 2011/12=4-2

Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.

Bu bir tesadüf mü sayın başkan?

Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Görüşlerin seni bağlar.. Ben demedim ki cureshot böyle dedi böyle yapıyor.. Bizim bakış açımıza göre cevap verme ki senin görüşünü de bilelim..

Kaldı ki o açıklamayı kulüp yaptıktan sonra dahi defalarca muhatap alındı.. Herşeyde olduğu gibi sadece sözde kalıyor bazı şeyler.. Aynı fikir üzerinde paralel gittiğiniz Yönetim Kurulu'nun söylediği şeyler de sizi ilgilendirmiyosa biz mi alınalım üstümüze?
    Sabır taşı diye bir şey var.

Bakın rica edildi Adnan Öztürk bile sustu. Bir iş yapıldı, hasır altı edildi, insanlar sustu artık faydası yok, herkes daha fazla zarar görecek diye. Ama ne oldu, koskoca Fenerbahçe Cumhuriyeti'ne bu da yetmedi, mağdur edebiyatı yapmaya başladılar, ya bu işin içinden de sıyrıldık susup oturalım diyecekleri yerde en temiz biziz deme cüretini buluyorlar hala kendilerinde, bir de hala rakiplerini karalıyorlar. Trabzonspor dışında herkes yine de sesini çıkarmadı, herkesin de bildiği üzere GS sessiz kaldı her şeye rağmen.

Bir maç oynanmış, zerre olay yok diyemeyceğim, olayı çıkaranlar gece gündüz GS Store'a saldıran Fenerliler yine, buna rağmen maçta en ufak bir olay yok, galip gelen biziz, çirkefliği yapan yine bir Fenerbahçeli oyuncu ne hikmetse. Bizim oyuncumuz aynısını yapınca biz ses mi çıkardık, cezası neyse verildi, herkes her şeyi kabullendi, ahlaki olarak daha beterini yapan adam Fenerli olunca binbir türlü bahane, yok Fener üzerine oyunlar oynanıyormuş da falan filan.

Bu da yetmedi, bahane küpü Aziz Yıldırım çıkmış utanmadan konuşuyor. Konuşmanın içeriğine kargalar bile güler, en fanatik Antu kafasının bile savunma cüreti gösteremeyeceği cinsten şeyler söylüyor artık, belli ki mental sorunlar var. Allah şifa versin tamam da her şeyin müsebbibi adam çıkacak ağzına geleni söyleyecek, saygıdeğer Fenerbahçeliler de hala bizden susmamızı bekleyecekler öyle mi?

Yok öyle yağma!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En iyi lafi Mehmet Demirkol etmis bu konuda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Aziz Yıldırım önce şuna bir cevap versin de ondan sonra çamur atsın sağa sola:

Fenerbahçe'nin 2010/11 sezonunda şike yaptığı iddia edilen maçlar ve skorları:

Sivasspor (deplasman): 4-3
    Ankaragücü: 6-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 4-2
    Eskişehirspor (deplasman): 3-1
    Konyaspor: 2-0
    Bucaspor (deplasman): 5-3
    İstanbul BB: 2-0
    Karabükspor (deplasman): 1-0

Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;

Sivasspor (deplasman): 2011/12=0-2 / 2012/13=0-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 2011/12=0-0
    Eskişehirspor (deplasman) 2011/12=1-2 / 2012/13=1-1
    Karabükspor (deplasman) 2011/12=1-2

İstanbul BB 2011/12=4-2 / 2012/13=2-1
    Ankaragücü 2011/12=4-2

Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.

Bu bir tesadüf mü sayın başkan?

Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.
    Hmm o zaman olaya soyle bakalım; aynı sekilde 2 yıl önce yenemedigi bir çok takımı gecen yıl Galatasaray yendi. Yoksa Galatasaray şike mı yaptı ? Ya da aynı sekilde Trabzonspor iki yıl önce yendiği birçok takımı gecen sene yenemedi. O zaman trabzonspor da şike yaptı.

Yahu değişkenler denilen şey sadece şike yapmış olmak ya da olmamak mıdır ? Bu kadar dar mı düşünüyorsunuz gercekten ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri