Herkese selam beyler
Herkese selam beyler
Cidden mi ?
2-0 mağlub ?
Selamlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 yenildik ya Tavşanlı diri bir takım bizde iyi oynadık ama Hakem filan derken öle yenildik valla![]()
Last edited by BaFraLı : 22.Ocak.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçmiş olsun..
hayırlısı böylemiş ama Tavşanlı çok sağlam bir takım yani play offlara kalmadan direk gider diye düşünüyorum..
bizim Nilüferspor'da olacak bu herifler öff..
başkan var para babası ah ulen ah![]()
Yok yok kuşlar göçüyonuzmu yahu![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Herkez karne heyecanından erken yattıanlasılan valla benim öyle bir heyecanım malaasef yok
, Herkeze iyi geceler + Tatlı rüyalar
Burak 'a Selam Olsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herkese Selamlar
karneyi aldık internetteyim....![]()
Selamlar...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aleyküm selam Taylan...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
karneler nasıl gençler. Bende 4 tane kırık var![]()
Bendede 4 tane büyük tehlike var Emre abi bey.![]()
I'm back...
geçmiş olsun![]()
Günaydınlar....
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Geçecek geçecekte biraz sancılı olacak Emre Abi.
Ne günaydını Enes öğle oldu yahu.![]()
I'm back...
Fifa Manager'da süper bir data hazırladım.. Çok güzel oldu o yüzden onu oynayacagım ve kaçıyorum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamlar..
selam aygün.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
pc ile son saatlerimi yaşıyorum...annemler 4 tane zayıfı görücne kim bilir ne olacak..
Selamlar kafe ahalisi keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Ben mağdur değilim ne olacak şimdi ?![]()
selam tsi bugün herkesi karne heyecanı sarmış bakıyorumda hadi bakalım hayırlısı olsun.sonunda tatilede girdik.oyun oynama işini epey bir azalttım artık.yavaş yavaş elimi oyunlardan çekiyorum.bu tatilde eğey bir kitap okumayı planlıyorum.inşallah hevesim kırılmaz![]()
Karne Kimin Umurundaki ? 3 zayıftan banane yahu hayatımı yaşıyorum![]()
en iyisi![]()
hehe aynısını benim babamda diyordu2 yıllık okuyacağına git çoban ol daha iyi filan
Benim için hava hoş. Liseyi öyle böyle bitiririz. Sonra öss'ye bile girmeden direk İtalya'ya.
Haftaya oynanacak olan kupa maçı için bileti aldım.Aynı anda iyi bir kazıkta yemiş oldum ama Beşiktaş için değer..
So what?
Saike