Originally Posted by
uAburak89
Ünal Aysal ve yönetimi gittikçe düşüyor gözümden, Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Mehmet Arslan ve Gökmen Özdemir ile GS TV'de program yapılacakmış. Şaka gibi gerçekten. İçlerinden sadece Gökmen Özdemir'e eyvallah diğerleri ne amaçla geliyor aklım almıyor. İlla ki Galatasaray'lılar ile program yapılacak değil, zaman zaman tarafsız bir spor kanalı gibi işler yapıyor GS Tv ama bu kadarı da fazla. Çağırdığın Rıdvan'ı, Seten'i, M. Aslan'ı herkes biliyor, Galatasaray taraftarının istemediği kişilerle program yapılıyor. Fenerbahçe'li veya başka takımlı spor yazarı, gazeteci istiyorsan objektif bir program için, Mehmet Demirkol var, Ali Ece var, ne biliyim Sergen var, Uğur Meleke gelsin takımını bilmiyorum onun ama sonuçta objektif bir kişi. Engelsiz aslanların başarısını küçümseyen Mehmet Aslan, her fırsatta Galatasaray'a, oyuncusuna sallayan Rıdvan Dilmen düşündükçe sinir oluyorum. En çok da Rıdvan Dilmen olayı can sıkıcı, hadi diğerleri spor müdürü, gazeteci, Rıdvan kimdir ya, gol olur dedi adam milyonları götürüyor. nontvspor dedik aylarca bu adam yüzünden, bizim maçımızı veya başka takımların maçını bile Fb odaklı yorumlayan adamı karşına almak neyin kafasıdır ?
Rezillik çıkacak 8 Ocak'ta, tv'yi basmaya kalkanlar olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bahri Havadır hala Ligtv'de çalıştığını sanıyor, beni basında görmeyeceksiniz diyen başkan ise kimlerle program yapacağını şaşırmış. Kapatsınlar tv'yi böyle saçma işler yapılacaksa..