Sayfa 307 / 483 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
9,181 ile 9,210 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İşte bende onu dedim en başta kaçış yok bu işten.LigTv kötü diye takımının maçını izlemicekmisin.Özette izlemiyceksin o zaman ondanda para kazanıyor LigTv.
    İkisini hakikatten bir mi tutuyorsun? Yayın yapan mahallendeki yere örgütlenir gitmezsin, adam da iptal ettirir LigTV'sini iş yapmıyor diye. TRT'yi protesto etsek ne olacak? Kanalı mı kapatacak? Özetleri mi almayacak? TRT'den bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O iptal ettirenlerin hepsi şimdi maç yayını yapan yerleri tıklım tıklım doldurmuş durumda Kendi hallerine güleceklerine bize gülüyorlar napsınlar
    Kahveler gelen kişi sayısına göre Ligtv'ye ödeme yapmıyor. Sabit bir para ödüyorlar(Digiturk Ticari Kanal 777).

Maç fiyatı kahvede: 1 maç 3 TL(derbiler 5 TL). Ha gidersen sağlam bir yere orası ayrı.

Ben 49 TL ödüyordum. Kapattıracaktım adamlar yalvar yakar dondurdu üyeliğimi 2 ay. Sonra HD cihaz verdiler. Elden kaçırmamak için her şeyi yaptılar. Hala devam ediyor üyeliğim aynı paraya + HD iziliyorum.

Ben hergün kahveye gitmek zorunda değilim. Ligtv'sini kapatan insanlara helal olsun. Bir amaç uğruna yapıyorlar bunu. Ama maçları izlemeden olmuyor işte

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İşte bende onu dedim en başta kaçış yok bu işten.LigTv kötü diye takımının maçını izlemicekmisin.Özette izlemiyceksin o zaman ondanda para kazanıyor LigTv.
    özet hakları trt de olduğu için özetten para falan alamıyo ligtv kaldıki cafe/kahveye gitmememizle cafe/kahve dekoderi iade edicekse oralarada gitmeyelim ama böyle bişeyin olcağı yok bana göre

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim bildigim özetleri Ligtv hazırlayıp gönderiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pratikte pek mümkün olmadığını biliyorum ama insanlar birşeyleri göstermek için tepki gösterirler. Tepkinin meyvesini almak için değil. Zaten paranın izindekiler o tepki gösterenlerden de birşeyler koparmak için belli tavizler vereceklerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Pratikte pek mümkün olmadığını biliyorum ama insanlar birşeyleri göstermek için tepki gösterirler. Tepkinin meyvesini almak için değil.
    Meyvesini almadıktan sonra kendin çalar kendin eglenirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bildigim özetleri Ligtv hazırlayıp gönderiyor.
    TRT özetler için milyon dolarlar ödüyor Önceden habertürk falan veriyordu özetleri Ligtv bu ihaleye çok para verince özet fiyatlarını arttırdı. Birtek TRT alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meyvesini almadıktan sonra kendin çalar kendin eglenirsin.
    Sen hiç bir bakkala kızıp bir daha oradan alışveriş yapmadığında o bakkalın kapandığını gördün mü? Bu yaptığını kendin çalıp kendin eğlenmek olarak mı gördün?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suan ligtvyi arayip abone olmak istiyorum desek bizle dalgami geciyorsun diye sorarlarmi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İptal ettirin sonrasında gidip kahveden izleyin.

Kahve kazanıyor değil mi o zaman parayı ?

Senin 50 tl verdiğin Lig TV'ye kahvehane gidip 500 TL veriyor.

Açıkcası bu durum LİGTV'nin işine gelir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Fazlanın fazlasıyla hemde.
    Lig Tv ticariden 8 ile 12 bin lira yıllık para alıyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz kapattırıyoruz diye kahve açılmayacak ki. En fazla 10 tabure fazla ekleyecekler. Gitsekte gitmesekte aynı para ligtv için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

açık ve net; 2020 Türkiye'ye verilirse bunu Fenerbahçe sağlamıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Alaka ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım'ın açıklamasına bak ve Platini'nin gelip başbakanla görüştükten sonra neden 2020 için Türkiye'yi desteklerim dediğini düşün. davadan feragat edildi , Platini rahatladı ve 2020'yi almamızı sağlayacak. davadan feragat etmenin ilk getirisi bu, bakalım başka neler çıkacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyide lig tv o kafeden her zaman aynı parayı kazanıyor. Lig tv ye gelen ek bir ücret yok. Ben gitsemde gitmesem de lig tv ordan izlemiş oluyor. Ben izleyince para lig tvye değil kafeye gidiyor. Her kafenin belli bir izleyici kitlesi vardır zaten. O grup lig tv nin aylık parasına yetiyor. Bizim gittiklerimiz de kafenin kârına geçiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kahve değilde arkadaş grubunda tek kişi Lig Tv'yi bırakıyor gerisi iptal maçlar onun evinde izleniyor hem Lig Tv zarar ediyor hem biz kazanıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şahsen ben kahvede değil de yurtlarda izliyorum para da vermemiş oluyorum problem yok

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben gidiyorum kaveye hem içimi boşaltıyorum hemde maçımı izliyorum eğer 18 bin olduysa helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O rakamlar tamamen hayal ürünü, 2 hafta sonra Lig bitiyor zaten Bunlar gereksiz uğraşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sözde MAA da Fenerbahçe'yi kurtarıyordu. İstifa ettikten sonra öğrendiğimiz üzere eğer o genel kuruldaki formül kabul edilseydi Fenerbahçe'yi yakıp, yıkacaklardı. Hayır işin garip tarafı onun adı da Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonuydu ama bir gerçekleşse tüm yükü Fenerbahçe'ye yükleyip aradan malı götürenler olacaktı. Fenerbahçe bu işin başında ŞL'ye gönderilmedikten sonra madem beni suçlu görüyorsun düşür diyebilmiş bir kulüptür. Hala ne Fenerbahçe'yi kurtarması ? 58'in değiştirilmesi de saçmalıktır.

CAS davasıyla ilgili yarınki basın toplantısında eğer en ufak bir Euro2020 vurgusu olursa şahsen büyük hayal kırıklığına uğrarım. Şuan Türk futbolu falan umrumda değil, varsa yoksa Fenerbahçe. Benim yöneticilerimin de Türk futbolundan ziyade önce Fenerbahçe'yi düşünmesini isterim. Yerler Euro2020'yi. Platini gelip burda pazarlık edercesine konuştuktan sonra Euro2020 gibi bir şey karşılığında CAS davası verilmişse taraftara büyük ayıp edilmiş olur. Biz özellikle son yıllarda hangi takımla çekişiyorsak o illerin bakanlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldık. Her gün ayrı bir bakan çıkıp sanki rakip takım yöneticisiymiş gibi rahatça açıklama yaptı. Dolayısıyla biz kulübümüzü siyaset üstü gördük. Biz gerektiğinde siyasetle de ters düşmeyi göze aldık. Ama eğer bu dava siyasi baskılarla çekilmişse mücadelemizde bir cephe ağır yara alır. Umarım böyle bir şey yoktur, yarınki açıklamalar tatmin edici olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla helal olsun Fenerbahçe'ye çok borçlandık desene CAS'a dava açarken bizim yüzümüzden 2020'ye gidemeyecek Türkiye demediniz, ama CAS'tan davayı çektik sayemizde 2020 ye gidicek Türkiye diyorsunuz. Bu olaylar olmasaydıda heralde sayemizde Türkiye 2020'ye gidiyor yargılanmadığımız için CAS'a dava açacak birşey bulamadık derdiniz?

iz' ler uz'lar saygıdandır tüm Fenerbahçe'lileri kapsamamaktadır böyle düşünenleri kapsamaktadır.
    Last edited by meddah : 02.Mayıs.2012 at 02:30 Reason: kelime yanlışlıklarının yeterince düzeltilememesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

türk futbolu umrumda değil fenerbahçem şu pislikten kurtulsunda isterse tüm türkiye 50 yıl men yesin zerre umrumda olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kahve değilde arkadaş grubunda tek kişi Lig Tv'yi bırakıyor gerisi iptal maçlar onun evinde izleniyor hem Lig Tv zarar ediyor hem biz kazanıyoruz.

Öyle bir arkadaş grubunuz varsa helal olsun, ama bana kalırsa hayal ürünü geldi bu. Sonuçta eli mahkum tepki gösterdiğin kanalı öyle veya böyle ne yapıp ne edip tıpış tıpış ayağına gidiyorsun...

Haa, GS'yi izlemek için aylık verdiğimiz paradan dolayı tepki koyduk değmez diyorsan o sizin sorununuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın açıklamasına bak ve Platini'nin gelip başbakanla görüştükten sonra neden 2020 için Türkiye'yi desteklerim dediğini düşün. davadan feragat edildi , Platini rahatladı ve 2020'yi almamızı sağlayacak. davadan feragat etmenin ilk getirisi bu, bakalım başka neler çıkacak.
    CAS'taki davayı çekmenin kılıfı da hazırlanmış anladığım kadarıyla. Madem böyle bir durum vardı kimse yok CAS namusumuz, onurumuz demeyecekti. Platini çok yandaşımız olsa 2016 için binbir türlü dolap çevirmezdi. Tamamen taraftarın sesini CAS konusunda kesmek için yapılmış birşey. Açık konuşayım bu Galatasaray'ın başına gelseydi "Başlarım 2020'sine, benim gururum-hakkım ne olacak?" derdim. Tabii herkes bir değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CAS'taki davayı çekmenin kılıfı da hazırlanmış anladığım kadarıyla. Madem böyle bir durum vardı kimse yok CAS namusumuz, onurumuz demeyecekti. Platini çok yandaşımız olsa 2016 için binbir türlü dolap çevirmezdi. Tamamen taraftarın sesini CAS konusunda kesmek için yapılmış birşey. Açık konuşayım bu Galatasaray'ın başına gelseydi "Başlarım 2020'sine, benim gururum-hakkım ne olacak?" derdim. Tabii herkes bir değil.
    Açık konuşayım bu Galatasaray'ın başına gelseydi ben daha çok ilgi göstermem,neden çektiklerini öğrenmeden namus gitti onur gitti geyiği yapmazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Açık konuşayım bu Galatasaray'ın başına gelseydi ben daha çok ilgi göstermem,neden çektiklerini öğrenmeden namus gitti onur gitti geyiği yapmazdım.
    Şu tribinizi de anlamıyorum. Gayet ilgilenirdiniz. En basitinden Trabzonspor maçında "Trabzon'a bak maçı ne güzel sattı." diyenler sosyal medya'da da çevremde de sadece Fenerbahçelilerdi.

Ben herhangi bir geyik yapmıyorum. "CAS davası namusumuzdur" pankartıyla dolaşan Kartalsporlular değil Fenerbahçelilerdi. Eğer davayı çekme ihtimali varsa Fenerbahçe'nin, avukatı kanal kanal gezip CAS davası konusunda ahkam kesip, aba altından sopa göstermeyecek. Sonra sava çekilince Fenerbahçe taraftarı tepki gösterilmediğinde de diğer taraftarlardan bir tepki toplamanız gayet normal. İnsan sosyal bir varlıktır ve etrafındaki gelişmeler kendini doğrudan ilgilendirmese bile o konu hakkında ilgi oluşur, istese de istemese de. Zaten salt kendini ilgilendiren konulara ilgisi uyanan kişiye de asosyal deniyor. Her seferinde başkalarına ders vermeye kalkışan kendini bulutların üstünde gören bir kısım Fenerbahçeliler neden CAS davasına olan iğnelemelere bu kadar alınıyor anlamıyorum.

"Şike davası" sürecinden midir nedir bilmiyorum ama herkes özeleştiri yeteneğini tamamen kaybetti bu sene. Özellikle davanın göbeğinde bulunduğu için Fenerbahçeliler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu tribinizi de anlamıyorum. Gayet ilgilenirdiniz. En basitinden Trabzonspor maçında "Trabzon'a bak maçı ne güzel sattı." diyenler sosyal medya'da da çevremde de sadece Fenerbahçelilerdi.

Ben herhangi bir geyik yapmıyorum. "CAS davası namusumuzdur" pankartıyla dolaşan Kartalsporlular değil Fenerbahçelilerdi. Eğer davayı çekme ihtimali varsa Fenerbahçe'nin, avukatı kanal kanal gezip CAS davası konusunda ahkam kesip, aba altından sopa göstermeyecek. Sonra sava çekilince Fenerbahçe taraftarı tepki gösterilmediğinde de diğer taraftarlardan bir tepki toplamanız gayet normal. İnsan sosyal bir varlıktır ve etrafındaki gelişmeler kendini doğrudan ilgilendirmese bile o konu hakkında ilgi oluşur, istese de istemese de. Zaten salt kendini ilgilendiren konulara ilgisi uyanan kişiye de asosyal deniyor. Her seferinde başkalarına ders vermeye kalkışan kendini bulutların üstünde gören bir kısım Fenerbahçeliler neden CAS davasına olan iğnelemelere bu kadar alınıyor anlamıyorum.

"Şike davası" sürecinden midir nedir bilmiyorum ama herkes özeleştiri yeteneğini tamamen kaybetti bu sene. Özellikle davanın göbeğinde bulunduğu için Fenerbahçeliler.
    Oraya yazmışım ama bir daha açıklayayım ; Galatasaray'lılardan daha çok ilgilenmem,hele bilmeden cas gitti namus gitti geyiği yapmam. Bu konuda bir şey bilmediğin malum. Yönetim de çekilebilir demişti zaten zamanında.

2 şey çıkardım yazdıklarından.1.si bu dava yanlışlıkla çekildi ona kılıf aranıyor. Diğeri ise şikeyle alakası olmayan dava aslında şike yapıldığı için çekildi çünkü Uefa 10 yıl men edecekti. Burada başka bir şey varsa beni aydınlatırsan sevinirim.

Kaldı ki Fenerbahçe taraftarı da bu durumdan son derece rahatsız zaten yine de bir açıklama bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike nereden çıktı ben onu anlamadım. Aziz Yıldırım "Ülke menfaati için çekildik." dedi onu biliyorum da yanlış hatırlamıyorsam Aziz Yıldırım "Benim tasarrufumda olmayan bir karardı." dedi davanın çekilmesi konusunda. Sebebi de açıklanmadı yönetim tarafından. Ama haklı olduğuna %100 inandığın bir davadan (Avrupa'ya FB'nin alınmaması ve FB'nin zararı vb.) çekilmenin 8 sene sonraki organizasyonu etkileyeceğini sanmıyorum. Zaten Fenerbahçe emin olduğu gibi haklıysa davayı kazanacaktır ve "Pislikler bize dava açtı kazandı organizasyonu vermeyelim." diyeceklerini sanmıyorum.

Dediğim şu madem yönetim çekilebilir diyor o zaman neden avukat kanal kanal dolaşıp ahkam kesiyor. Madem çekme ihtimalin var, ortalığı velveleye neden veriyorsun? Tepkim buna bir de.

Dava yanlışlıkla çekildi de demedim, şikeyle alakası da var demedim. Ama TFF'nin yaptığı açıklamadan birkaç gün önce davanın çekilmesi, TFF'yle bu konuda bir görüşmenin olabileceği ihtimallerini de akıllara getirmiyor değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Madem çekme ihtimalin var, ortalığı velveleye neden veriyorsun? Tepkim buna bir de.
    Zaten tepki buna verilmelidir. Öyle bir ortam oluşturdular ki insanlar kendi isimlerine inanmadıkları kadar bu davaya inandılar. Kitleleri bir yere yönlendirip sonra aa pardon demek olmaz. Ya bu yönlendirme anormal sonuçlara neden olsaydı? Haklıısınız, neden olmadı değil mi? Aman, boşverelim(!); olunca konuşuruz.

Büyük ihtimalle bugün kendilerinin de inanmadığı bir şeyi söyleyeceklerdir. Herkesin, söylenenlere onlardan daha çok inandığı görünce kendi dediklerine kendileri de inanacaklardır.

Sonrada ölene kadar övünürüz; 2020'yi aldık diye. İşte, biz bu kadar ufak bir ülkeyiz.

Mesaj Yetkileri