ben herkes gibi sevmiyorum ama![]()
ben herkes gibi sevmiyorum ama![]()
Sağolasın.
Abi bizim biolojicide beni gördüğü yerde tosun diye bağırır. Diplomayı aldığım günün provasını her gün yapıyorum. Cevabı hazır![]()
emre abi sen var ya askerde çok dayak yersin ha(bkz: çgh)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
diplomayı alınca ne olacak ki.
dosunum başlamak istememek-dayım.![]()
Gözlerinizi kapatın ve arkanıza yaslanın.
Elimde diploma çıkış kapısına doğru gidiyorum. Karşıdan Biyomanyak geliyor, ve yavaş yavaş yaklaşıyoruz. İşte o an - Tosuuun... ve 5 yıldır buna cevap vermeyi bekleyen genç bir öğrenci,
- Sana Ko...................n![]()
öhöhöhöm tamam beyler detaya inmeyelim.
Bir video olursa seviniriz Serkan![]()
Muhabbetin kalitesi çok yüksek..![]()
ben yollıyayımhttp://www.akilli.tv/video/305605/SE...DAYAK-YER.aspx
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tabi abi o anı ölümsüzleştiricem
Sabahtan beri [ Jose Mourinho Başarının Anatomisi ve Ajax,Barcelona,Cruyff ] Kitaplarını arıyorum. 10 Kitapcı gezdim ve yok. İnternetten sipariş versem mi diye düşünüyorum?![]()
D&R'lara söyle yoksa sipariş etmek istiyorum de olmadı İstiklal'de Mephisto yada ADA kitabevine git Serkan.
D&R'lara baktım abi. Hatta tüm mağazalara baktı 2 kitapta kalmamış. Bir site var. Sipariş edeyim diyorum 22.50 Ytl tutuyor.
Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana...
Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor
Peki görüşmek çok mu kolaydı?
Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla
Bence gayet iyi de anlaştık
bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız
ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan
asla vazgeçme..
güvenilir bir siteyse et Serkan. Yoksa ktapçıları gezmeye devam. Yada yayınevini falan biliyorsan oradan alabilirsin.
yalnız benim için bak ulquiorra ulquiora
aman Allahım admin kafeye geldi.
sorması ayıp o ne demek.![]()
yüce edminim -tıssss-
Hemen geçin sıraya teftiş var...
"YÜCE ATATÜRK"
tısssslamayın yahu hemen![]()
o kim ?![]()
aslında yoooh öyle biri.![]()
yaramaz bir adam o gitti gelmez daha.
Yarın dersane var. Babam beni yanında ister tam 50 soru çözecekmişim. Hatırlıyorumda geçen seneyi sınava hazırlanırken tam 10 soru çözmüştüm. Herkese iyi akşamlar millet. Yarın görüşürüz. Bu arada ilk kez Emre Abiyle aynı mekanda bu kadar uzun kalıyorum, memnun kaldım.![]()