Hoca beğendi mi seni?
Hoca beğendi mi seni?
So what?
Saike
Almanca Ich willAlmanca'da açılsın
![]()
Mehmet Demirkol müthiş yorumlar yapıyor Beşiktaş için valla bravo bu adamı çok beğeniyorum.
Birebir konuşmadı yani.Aferin sende iş var tarzından..
So what?
Saike
Olum ben bu antremanda hoca senin hakkında karar verecek diye biliyordum.Ondan soruyorum.Aslında diğer antremana gelme dememeside dediklerimle aynı şeymiş gibi sayabiliriz..![]()
So what?
Saike
Umarım yükselirim ya bundan sonraki antremanlarda daha çok parçalıycam kendimi![]()
ParçaLamak mı?
Hocanın boyu ne kadar ?![]()
Benden biraz daha uzun. Fakat kale bayağı bir büyük![]()
Ağır takıl bence.Beyler rahat olun ben bu işi biliyorum tarzında mesajlar ver duruşunla.![]()
So what?
Saike
Degaj yapıyoruz o adama neden attın diyo topu e bizim takımdan diyorum çocukta diyo ama o kazma onla başlama bi daha. Yahu ben nerden bileyimçok şerefsiz tipler var
![]()
Senden uzunda senden iriyse kork bence.
Yok sıska bişeyse ağırLığını hissettir yeter ona.![]()
kaleci dediğin adam diğer oyunculardan farklı olmalı, çünkü ondan 22 kişi arasında sadece 2 tane var (: farklılığını hissettirmelisin öncelikle. reflekslerin iyi olmalı. maç boyunca susmamalısın çünkü sahayı en net gören kişi sensin. arkadaşlarını sürekli rahatlatmaya ve motive etmeye çalış. rakipten boş adam varsa tutmalarını söyle v.s susmamaya çalış yani maç boyunca -ya da idman boyunca her neyse (:-
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
dinleyin tosun abinizi, prof futbolcu olursunuz.
işin koptuğu nokta konuşma zaten.. bence bu eksikliğini gidermelisin.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Reflexes 20 , Communication 1 yani
Aslında ilk antremanım oldugumdan birazda çekindim konuşmaya adamlar ne yapsam azarlıyordu beni çünkü. Bir anlamda ezildim 5-4 kazandık antreman maçını fakat ben daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum ilerleyen maçlarda.
adamlar senin umrunda olmamalı.. senin yapacağın iş hocayı etkilesin yeter. utanma sıkılma bir zaman sonra geçecektir. sen işinin en iyisini yaptığın sürece adamlarda kabullenir zaten seni.
O da doğru hoca sevsin beni yeterli bencede. Birazda kondisyonu düzeltmem gerek çok çabuk yoruluyorum. Öneriler için teşekkürler.
kalede nası yoruluyon yahu![]()
maçtan önce antreman yaptırıyor belli bir alanda 2 takım paslaşıyor orda koşmak zorundasın herkes oyunda çünkü. Çok yoruldum o antremanda![]()
Birazda kiLo vermeye çaLış.Tamam kaLecisin cüsse iyide koşmak zorLar.Bak CasiLLas tığ gibi.![]()
Bak hata ediyorsunBen çok uçucu bir kaleciyim her yere zıplarım
![]()
Gerçi 180-90çokta abartıLı değiL ama hiçbir yerde göbekLi kaLeci yoktur.Sende hafif vardır onuda kasa dönüştürme çaLışmaLarına başLa süper oLur tezimce.
![]()
Sana inat futbolcu olursam nah kameralara göbeğimi açıp sallıycam![]()
Açılsın ........
Geçen sene turnuva maçında (yarı final maçıydı) bir ara o kadar abartmışımki arkadaşlarla iletişim kurmayı (şunu al,bunu tut vs.) rakibin frikikten gelen şutunu geç farkettim ve topu filelerimden çıkarmıştım.Bir daha maç boyunca ağzımı açmadım sonrada.
Allah'tan maçı çevirmeyi başarmıştıkta finale yükselmiştik.Yoksa ayvayı yemiştim.
![]()
So what?
Saike
Farkına varmamışız kafenin kapandığının..![]()
So what?
Saike