Sayfa 308 / 439 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
9,211 ile 9,240 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Sag acıga romehdall ( bonservisi yok )
    defans saga trabelsi ( 3 mılyon daolara alınır heralde)
    forwete saviola( bonservisi yok) veya elmander (15 mılyon dolar) gelmedıkce avrupada basarı sansımız cok az...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yabancı kontenjanı açıklanıyor

Futbol Federasyonu, bugün Trabzon'da yapacağı toplantıda yabancı futbolcularla ilgili 6 artı 2 formülünü karara bağlayacak. Bu doğrultuda 6 yabancı futbolcu sahada yer alacak, diğer 2 yabancı futbolcu ise tribünde oturacak.

Fenerbahçe başta olmak üzere Süper Lig'deki ekiplerin çok önemli bölümünün sınırsız yabancı futbolcu istemesi nedeni ile eski kararını gözden geçirecek olan federasyonun, Trabzon'da bugün yapacağı toplantıda 8 yabancı kararı alacağı bildirildi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in karşı çıktığı, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın ise çekimser kaldığı yabancı futbolcu konusu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın istediği şekilde sonuçlanmış olacak. Yıldırım'ın yanısıra Anadolu kulüplerinin tamamına yakını bu konudaki tercihini sınırsız yabancıdan yana kullanmıştı. Sadece İlhan Cavcav, "Sayı arttırılsın ama belli kriterler saptansın" görüşü bildirmişti.

Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nüzhet Kiper Bağış'ın vefatı nedeni ile dün Ankara'ya gelen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetiminin, geç saatlerde yaptığı durum değerlendirme toplantısında da 6 artı 2 formülüne sıcak baktığı bildirildi. Öte yandan bugün yapılacak olan federasyon yönetim kurulu toplantısında Merkez Hakem Kurulu başta olmak üzere, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu da belirlenecek.

Kaynak : Hürriyet

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    bence cok cok dusuk ıhtımaL sawıoLa'nın geLmesı

ama onun yerıne santa cruz yada eLmander'de cok ii oLur
    elmanderin bonservisi en az 15 milyon euro,üstelik o.lyon gibi takımlarda peşinde,buna rağmen bonservisi elinde ve hala bir takımla anlaşamamış saviola,bnde saviolanın gelme ihtimalinin düşük olduğuna inanıyorum ama ikisini karılaştıracak olursak saviola çok daa kolay bir transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Fenerbahçenin kadrosunda zaten 11 yabancı var hala ne bekliyorsnuzkı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bize iyi bir isim geliyor şuan ismi bende gizli kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Navarro olmadı!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği İspanyol futbolcu Javi Navarro'nun, Sevilla'da kalacağı açıklandı. Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, 33 yaşındaki Navarro ile yaptığı görüşme sonrasında, ''Kaptanımız, Sevilla için boş kontrata imza attı'' dedi. Navarro'nun, futbol kariyerini Sevilla'da sona erdirmek istediğini söyleyen del Nido, sözleşmedeki ayrıntıların gelecek hafta şekilleneceğini ve İspanyol futbolcunun bu zamana kadar gösterdiği başarılara layık olacağını duyurdu.

Bir süre önce Sevilla'ya gelerek futbolcu ve kulübü ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler, Navarro'ya 3 yıllık kontrat ve Sevilla'da kazandığından daha fazla maaş teklif etmişlerdi.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

11 degil 13 yabancı forvet alcaklar onun içn

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forvet gelirse fransadan gelir gokhan unal zor unutalim dun gece hurma baglandi adam hala satmayacagiz diyor o yuzden unutalim bu transferi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    SavioLa transferinin gerçekLeşeceğini sanmıyorum ben.FeLdkamp zaten dün idman sonrası topLantıda yabancı santrafor düşünmedikLerini aLabiLirsek yerLi bir goLcü aLabiLiriz diye açıkLama yaptı.Bence Gs nin bu transferi yapma ihtimaLi çok düşük..
    kalli kontenjan olmadıgından dolayı öyle dedi..yoksa adam yabancı santrafor ister
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Sag acıga romehdall ( bonservisi yok )
    defans saga trabelsi ( 3 mılyon daolara alınır heralde)
    forwete saviola( bonservisi yok) veya elmander (15 mılyon dolar) gelmedıkce avrupada basarı sansımız cok az...

kardes baska bi istegin haklısın elmander hariç digerlerinin gelmesi iyi olur

ama hala elmanderin konusuluyo olmazı bana göre zaman kaybı 15 milyon $ diyosn kardes nsl verilecek o para

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Savioladan ümidi kesmeyin

Ya gokhan unal alamayiz sat-mi-yor-lar o yuzden yabanci gelecek hurma dun gece telefon baglantisinda yi ne soyledi satmayacagiz dedi bu kadar basit saviola gelecek gelmesse forvet fransadan gelecek yani kesin yabanci forvet gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    11 degil 13 yabancı forvet alcaklar onun içn
    Yabancı ama Türk asıllı futbolcular var adamlara biz mi dedik gelin Türk olun diye onlar oluyor biz alıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lima işi noldu ? saviolanın alternatifi lima diyolardı

fransadan gelecekse chevanton olabilr bu ism adı geçyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hayırlısı neyse o olsun bizim için ama gönlüm Savioladan yana

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hadi hadi zorla ypyosnz adamları

ya fenerdeki bu şansı hiç bi kulüpte görmedm ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kombineler cikacak ya o yuzden yonetim bana gore bu transferi kombinelere kadar bitirir ozaman kombineye daha cok ilgi artar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ernani Orduda

Superlig takimlarindan Konyasporda ve Azerbaycan kavran takimlarinda forma giyen brezilyali ernani pereira bu yil orduspor defansinda gorev yapacak

29 yasindaki tecrubeli oyuncu 92 kg 1.88 cm boyunda konyasporda 2 yil forma giyen ernani daha sonra azerbaycanin kavran takimina transfer oldu.Azerbaycan milli takiminda forma giyen ernani defansin her kademesinde gorev yapabiliyor.hizli ve sert futbolu ile dikkat ceken ernani hava toplarindada hakimiyeti ile one cikiyor

Kaynak-Ordu olay

Orduya hayirli olsun ben 2 gun once soylemistim haber simdi ordu gazetlerinde cikti hatta bu adami gecen gun yemek yerken gordum kapkara adam,valla ordulular bunu cok sever

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi olmuş Trabzon için.Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla bakiyorumda hikmet hocanin dedigi gibi herkez kontejani kendi cikarlarina gore hazirliyor yatriim yapmak cok onemli her basari yabanci ile gelmez dogru ve akilli transferler onemli kontejan 6 kalirsa karismam

Kontenjan açılırsa 1-2 yabancı transferi daha yaparız demişti Nihat Özdemir, Fenerbahçe'ye yakışacak transferler yaparız demişti, Deivid ve Edmar gönderilir büyük ihtimalle. Edmar boşuna alındı zaten, Brezilya 2. ligi takımı Iraty'den oyuncu transfer etmek hangi akla hizmetse artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fener'den 'Parlak' transfer

Her iki ayağını iyi kullanıyor. Çok kıvrak ve hızlı.. Hocalar onu anlatıyor..
    Kayserispor ve milli takımdaki hocaları, İlhan Parlak'ın Fenerbahçe'ye geçişini yorumladılar... 'İki ayağını da çok iyi kullanabilen, zamanlaması iyi, gol pozisyonuna çok çabuk girip gol atan İlhan’ı alan Fenerbahçe çok büyük bir iş yaptı'

Hikmet Karaman (Ankaragücü eski Teknik Direktörü)

“Kayserispor’a geldiğimde bir gün PAF takımının idmanını seyrediyordum. Onu gördüğümde daha sırt numarası yoktu. Hemen A takıma aldım. Fenerbahçe, forvette Kezman’dan daha iyi işler yapacak, Hollandalı Van Basten’in özelliklerine sahip bir futbolcu aldı. Ailesi, karakteri müthiştir. İki ayağını çok iyi kullanabilen, sezgi gücü müthiş bir futbolcu. Yeter ki güvenilsin. Geçen seneden daha fazla oynatılsın. Tek başına çok maç alır. Başarılar diliyorum, müthiş transfer.''

Ertuğrul Sağlam (Beşiktaş Teknik Direktörü)

Geçen sezon Kayserispor’u çalıştıran Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, eski öğrencisi İlhan hakkında kısa bir yorum yapmakla yetindi. Sağlam’ın yorumu şöyle: “Sabredildiği takdirde ileride hem Türk futboluna hem de Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet edecektir. Son derece yetenekli ve çalışkan bir oyuncudur. Biz Beşiktaş olarak İlhan’la ilgilenmedik. Kadromuzda o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız yoktu.''

Cem Pamiroğlu (U-19 Milli Takım Teknik Direktörü)

''Geçen sene U-19 Milli Takımı’nın katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 6 golle gol kralı olmuştu. Oradaki bütün büyük takımların menacerleri gelip İlhan’ı bize sormuşlardı. İki ayağını iyi kullanabilen, araya iyi kaçan, kafa topuna zamanlama açısından iyi çıkan ve topu kazanan, rakibine duvar olan bir yetenek. Gol pozisyonuna çabuk girip golü rahatlıkla atabilen ya da attırabilen bir futbolcu. Fenerbahçe bu sezon ve gelecek için inanılmaz iyi bir transfer yaptı.''

Hüsnü Özkara (Sakaryaspor Teknik Direktörü)

''Kayserispor’un başındayken onun yetenekli olduğunu görüyordum ve hemen kadroya dahil edilmesini yönetimden istemiştim. Müthiş bir yetenek ancak 2 veya 3 yıl Kayseri’de kalmalıydı. Biraz daha pişmeliydi. Fenerbahçe büyük bir camia. Umarım kaybolmaz. Bu çocuğu 10 yaşından beri İngiliz takımlarının takip ettiğini bizzat ben biliyorum. Araya girmesi, rakip defansı karıştırması, pozisyona girmesi olağanüstü. İlhan’a başarılar diliyorum.''
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

21. Default

Tjikuzu İstanbul Belediye'de

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen Razundara Tjikuzu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Namibyalı orta saha oyuncusu Tjikuzu, kendisini 3 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Adriano'nun ardından ikinci yabancı transferlerini Tjikuzu'yu alarak yaptıklarını belirterek, "Tjikuzu fizik gücü yüksek teknik bir oyuncu. Bize çok şey katacağına inanıyorum" diye konuştu.
    Turuncu-lacivertli takımın yeni transferi Tjikuzu, sağlık kontrollerinin ardından Kızılcahamam kampına katıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saviola transferi cok zor ama inş gelir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlhan hakkında yorumlar çok iyi.İnşAllah büyük yerlere gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tjikuzu çok güçlü bir ön libero.Bana göre güzel bir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK ile Kasımpaşa hazırlık çaı yapmış BJK pafla 6 - 1 yenimş BJK yi seney kasımpaşa 10 puan toplarsa öpsün başına koyusn

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten Sevilla bıraksaydı alabilecetik.İnşallah alacakları isim kaliteli birisi olur yoksa Avrupa'da işimiz zor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Saviola transferi cok zor ama inş gelir..
    Suan icin zor olan tek sey kontejan

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bana göre kontejan kolay yeterli Saviola geliyorum desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dedigim gib herkes cikarani dusunuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Appiah+Alex+Kezman+Carlos+Lugano+Edu+Deivid+Matheu s=8 aradaki 3 fark nereye uçtu onu anlamadım ben

Mesaj Yetkileri