Chelsea Inter'den Ricardo Quaresma'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Quaresma Inter'in UEFA Listesinde yer almamıştı.
Arsenal ise Rus forvet Andrei Arshavin'i kadrosuna kattı.
Kaynak: Radyospor
Ayrıca Inter'den Dacourt sezon sonuna kadar Fulham'a kiralandı.
West Bromwich, Juan Carlos Mesenguez(Wolfsburg'du sanırım)'i transfer etti.
Newcastle'dan N'Zogbia ve Wigan'dan Ryan Taylor takası gerçekleşti. Newcastle teknik direktörü N'Zogbia'nın soyadını yanlış (insomnia şeklinde) telaffuz etmişti. Ayrıca Oyuncu teknik direktörün kendisine hakaret ettiğini ve onu aşağıladığını söylemişti.
Henri Camara sezon sonuna kadar Stoke City'e kiralandı.
Last edited by Hugo : 02.Şubat.2009 at 23:04
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum.
Spor sitelerini gezdim tek tek bulamadım..
Bri tek Arshavin haberini premier ligin resmi sitesinde bulamadım. Onun dışındakiler resmi siteden alıntıdır.
premierleague.co.uk
http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=72790
http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=72741
buyur hollanda dan bir kac site..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kaynak:Radyospor olunca şaşırdım.
Tamam şimdi oralarda gördüm.Benim gezdiğim aktif spor sitelerinde yoktu ondan dedim.. Arshavin daha çıkmamış premierleague.co.uk'da.
Quaresma şl listesine alınmamıştı demekki bu yüxdenmiş
Henri Camara da Stoke City'e Kiralandı.
yuhne olmuş öyle yahu
![]()
Arshavin'de sona varıldığına sevindim.![]()
Premier Lig de hergün 50 transfer oluyor yahu![]()
arshavin 13.3 milyon euroya alınmış.
wenger onu her maç oynatsın arshavin showun kralını yapar,sene başında alınsaydı şampiyonluğa bile oynatırdı.
İki tane son dakika transferi Lige renk kattı , Özellikle Quaresma kısa vadede başarılı olacaktır Arshavin konusunda şüphelerim var . . .
Futbolcu bilmeyenlerin yönettiği bir klüp City bunun bedelini ödüyorlar
Bizimkiler nal toplasın Maldonadoyla,Josicoyla sampiyonluk mücadelesi veriyorıuz.
Quaresma İngiltere Ligine göre bir oyuncu.Joe Coleun sakatlığının ardından iyi performans gösterir bence...
quaresma gereklı sovları burada yapar kanımca =)
Quaresma'nın neden Şampiyonlar Ligi kadrosuna eklenmediğinin sebebi ortaya çıktı.Chelsea Joe Cole'nin yerini iyi bir isimle doldurdu diye düşünüyorum.
Arshavin'in transferininde sonlanmasına bir futbolsever olarak sevindim.Bakalım Arshavin neler yapacak Arsenal'de?
So what?
Saike
Zaten kötü giden newcastle ne yapacak bakalım şimdi
Geeeel geeeel City'e gel . Bence bunların amacı etrafta oynatcak adam bırakmayıp hükmen şampiyon olmak .
Ne transferler olmuş öyle son dakikalarda,vay be ..
Quaresma Chelsea'ye faydalı olacaktır,zira takımın başında Scolari gibi tanıdığı,bildiği bir hoca var.
Arshavin sonunda transfer oldu başka bir takıma.Pavlyuchenko'nun yaşadığı uyum sorununu yaşamassa o da Arsenal'de başarılı olabilir diye düşünüyorum ..
Adebayorla Arshavin iyi bir ikili olabilirler..Güzel transferler.
Arshavin transferi Premier Lig'in resmi sitesinde yer almıyor. Ayrıca Arsenal'in de resmi web sitesinde yok. Acaba alamadılar mı?
Arshavin adına üzüLdüm,keşke önce ortaLama bir takımda mücadeLe edip Ligi rahat bir şekiLde tanısaydı.Sonradan büyük takımLara gitmesi onun açısından iyi oLurdu.Şimdi pek iyi bir durum yok ortada...
Arsenal uzun süredir Avrupa'da top koşturmak istediğini söyleyen Rus futbolcu Andrei Arshavin ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Zenit St. Petersburg sözcüsü yaptığı açıklamada, Arshavin'in Arsenal'e transferinin gerçekleştiğini, fakat Londra'daki hava koşulları nedeniyle küçük detayların bugün netleşeceğini duyurdu.
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=205605
bu transferin sebebi arsenal taraftarıdır bence..
Bonservisi için 14 milyon avro ödenmiş..
So what?
Saike
arshavin tecrübeli ve gelişmiş bir halde arsenale geldi.çok akıllı tecrübeli ve harika bir tekniğe sahip biri uefa kupası ve avrupa şampiyonasında kendini hayran bıraktı herekese.herkes onu konuşacak yakın bir zamanda.
Sun gazetesinde yayınlanan bir haberde, Inter'in Drogba'yı sezon sonu Milano'ya getirme ümitlerinin sürdüğü belirtildi.
Drogba ile harika bir ikili oluşturan Portekizli teknik direktörün hayallerini de bu transferin süslediği herkesçe biliniyor. Sun, aynı haberde lacivert siyahlıların Chelsea'ye Ricardo Quarema'yı takas olarak önereceğini iddia etti.
Mourinho'nun ayrılmasından sonra bir türlü beklenen formu yakalayamayan Fil Dişili golcünün de bu transfere sıcak baktığı ortalıkta dolaşan dedikodular arasında.
Hatırlanacağı üzere Drogba bu sezon sadece 20 maç forma giyip 3 gol atabilmişti. Bu formu onu 32 maçta 17 kez ağları sarsan Anelka'nın gölgesinde bırakınca, Drogba kulübeye demir attı.
Bu transfer söylentilerini gerçeğe dönüp dönmeyeceğini görmek için yazı beklemek gerekiyor galiba...
Goal
yok artık...