güiza belçika kampına götürülmeyecekmiş sanırım.
güiza belçika kampına götürülmeyecekmiş sanırım.
(/s)
Asamoah Gyan haberleri var Gyan gelirse çok iyi olur.Tam aradığımız forvet bence.
Bence Gyan iyi olmaz.
Adamın tek avantajı hızlı olması.
Klüp kariyerinde 110 maçta forma giyip forvet olmasına rağmen 30 golü var.
Bıraksak adam dünya kupasında penaltıdan gol kralı olacaktı.
Gyan ile Galatasaray ilgileniyor. Gazeteler sözde misilleme haberi yapmak için uğraşıyor.
Guiza Belçika'ya götürülmemiş.
Fenerbahçe'de Güiza depremi yaşanıyor.
Sarı-lacivertli ekibin Belçika kampına sorunlu futbolcu İspanyol Daniel Güiza kadroya alınmadı.
Aykut Kocaman, sezon başı kampından bu yana sorun yaratan futbolcuyu kamp kadrosuna almayarak tavrını ortaya koymuş oldu.
NTVSpor
İspanya final maçı için davet etmiş Güiza'yı ama Aykut Kocaman izin vermemiş, tesislerde kalıp kendi başına çalışmalara devam edecekmiş Güiza.
"YÜCE ATATÜRK"
Kurtuluyoruz galiba.
Nancy kulübü Dia ile görüşme başladı demişti.Bu transferin akibetini bilen var mı?
Güiza nasıl yollanacak merak ediyorum. Ciddi bir maddi zarara uğramış olacak Fenerbahçe Güiza yüzünden..
Yönetim yine büyük bir hataya düştü. Bu adamı 14 milyon Euro'ya aldık, belki 25 milyon Euro'luk zarara gireceğiz. Sebebi de yönetim. Gözden çıkarıyorsan, 17 milyon Euro'luk teklif geldiğinde satacaktın, satmadın. Şimdi zaten adamın piyasası düşmüş, sen onu kampa almayarak ve bu tarz şeyler yaparak iyice piyasasını düşürüyorsun. Satsan satamazsın, oynatsan artık oynatamazsın. Anelka gibi yaptılar milyon dolarlık adamı, yazıklar olsun yönetime.
Geçen sene Daum Güiza'ya inanılmaz moral ve güven aşılamıştı sezon başında, şimdi ondan eser yok ve düşünün bu halde adamın ne performansından bir hayır gelir ne de satsan para gelir.
Maddi zarar sorun değil, sonuçta takımda kalsa yıllık alacağı para ile zaten yine maddi zarar olmuş olacak, o nedenle herhangi bir fiyata göndermek sorun olmaz, sonuçta İspanya Gol Kralı'nı getirmek için ödendi o ücret, tutmadı. Aragones'in bir kazığı olarak hafızalarda kalacak hep.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kampa katılsa ne olacak, takım 1 haftadır çalışırken hiç bir idmana çıkmayan adam, kampa katılsa ne olacak? Orada sanki idman yapacak, sakatım diyor, sakatsa tedavi olsun, değilse de zaten çıksın idmanlara, Aykut Kocaman hakdene verecektir formayı, çıksın formayı kapmak için mücadele etsin, yatarak geçirmesin günlerini.
"YÜCE ATATÜRK"
Ego şuanda Güiza'nın bir şekilde takımdan gitmesi zararına bile olsa seni beni veya tüm Fenerbahçelileri memnun eder yoksa ben mi yanılıyorum (:
Bazı şeylerde zararına iş yaparsanda kara geçersin aslında
Mesela Güiza ! Takas yoluyla veya bizim aldığımız fiyatın çok aşşağısına Güiza'nın satılması bize birşey kaybettirmez aksine kazandırır.Maddi yönden klube belki biraz sekte vurabilir ki ben buna bile ihtimal vermiyorum aksine kazancımız olur.Hem oyuncuya verilen para verilmemiş olur hemde biz tv başında maçımızı izlerken relax bir şekilde maçımızı izleri![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sürekli problem çıkaran Guiza bu sefer muhabirlere dönüp, çirkin bir hareket yaptı. Türkiye'de her kesimin antipatisini çeken Guiza olay çıkartmaya devam ediyor.
Sarı lacivertlilerin ‘İspanya Ligi Gol Kralı’ unvanıyla 2 yıl önce 15 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer ettiği Daniel Güiza’ya 2 milyon Euro’dan fazla veren çıkmadı.
Hani derler ya; “Atsan atılmaz, satsan satılmaz.” Bu söz, Fenerbahçe’nin elden çıkarmak için her yolu denediği Daniel Güiza için söylenmiş adeta... İki yıl önce 15 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilen ‘Okçu’ lakaplı İspanyol forvet için bu süreçte sarı lacivertlilerin kasasından tam 23 milyon Euro çıktı. Fenerbahçe, “Zararın neresinden dönersem kardır” felsefesiyle hareket etse de, Güiza’dan kolay kolay kurtulamayacağa benziyor. Bırakın 15 milyon Euro’yu, yönetimin gönlünden geçen 7 milyon Euro’nun yanına bile yaklaşan yok. Okçu’nun bonservisine biçilen değer en fazla 2 milyon Euro. F.Bahçe’nin ödediği yıllık 3.5 milyon Euro’yu veren de çıkmadı bugüne kadar.
Vergileri bile kulüp ödüyor
İki sezonda, kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurup taraftarı çileden çıkaran, son bir haftadır tavırlarıyla Aykut Kocaman’ı bezdiren Güiza’dan ne olursa olsun kurtulmanın planlarını yapan sarı lacivertli yönetim, son çare olarak kiralık verme yöntemine başvuracak. Bu bile zor. Neden mi? İşte yanıtı...
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Güiza’nın sarı lacivertlilere maliyeti dudak uçuklatacak cinsten. 15 milyon Euro bonservis bedeliyle sarı lacivertli ekibe gelen İspanyol forvet, yapılan sözleşme gereği yıllık 3.5 milyon Euro kazanıyor. Üstelik bu paranın yüzde 15’lik vergisini de kulüp ödüyor. Bu da yıllık 525 bin Euro ediyor. Okçu’nun Fenerbahçe’ye iki yıllık maliyeti toplam 23 milyon Euro’yu buldu.
F.Bahçe’deki performansı sürekli tartışılan İspanyol futbolcu, Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinden sonra sakatlığını bahane ederek ‘yıldırma’ taktiği uyguluyor.
Sadece Malaga istiyor
Güiza’nın yüksek maliyeti nedeniyle kendisine talip olan kulüp sayısı da son derece kısıtlı. İspanyol kulübü Malaga, bonservisi için 2 milyon Euro gibi komik bir rakam teklif ediyor. Fenerbahçe’den yılda 3.5 milyon Euro kazanan Okçu, Malaga’nın önerdiği 1.5 milyon Euro’yu az bulduğu için ülkesine gitmeye yanaşmıyor. Bunun için bir yol var. Ancak bu durumda aradaki 2 milyon Euro’luk farkı F.Bahçe Kulübü’nün ödemesi gerekiyor. Tecrübeli oyuncu kiralık olarak verildiği taktirde sarı lacivertliler yıllık ücretin geri kalan kısmını da ödemek zorunda.
Hiç yakışmadı
Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıklarına geç katılan, sakatlığını öne sürerek de antrenmanlara çıkmayan Daniel Güiza, dün ilk kez çalıştı. Sahanın etrafında 2-3 tur attıktan sonra tesislere giren ve çalışmalarına salonda devam eden Okçu, koşu sırasında terbiye sınırlarını zorlayan hareketiyle büyük tepki çekt
Yanlış hatırlıyormuşuz
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Keşke yine yapsa![]()
Kamp listesinde Güiza yok. Good bye Güiza.
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.
Fenerbahçe.org
Ayrıca tahminimce bir forvet ile anlaşıldı veya anlaşılmak üzere.
(/s)
lugano da yok. muhtemelen tatil yapıp öyle dönecektir.
(/s)
Guiza kamp listesinde olmadığına göre büyük ihtimalle bir forvet ile anlaşıldı..Ayrıca Stoch bu kadar durduğuna göre Lugano'nun gelmesi belki 3-4 haftayı bulabilir..
ve bana kalırsa lugano gelirken yanında birini de getirecek![]()
(/s)
Godin'i getirsin savunma sağlam olur bayağı.![]()
Fuçule gelsin.![]()
Fuçule'yi vermez Porto
Güiza'yla devam edelim
Yada Halk'ın Otobüsü'nü getirelim(Hulk)