Canı sıkılan, Galatasaray'ı özleyen varsa 2012'nin son gününde 2012'ye ait en güzel olaylardan birinin öyküsü, tavsiye edilir;
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-ligi-macerasi
Devamı da gelecek inşallah..
Canı sıkılan, Galatasaray'ı özleyen varsa 2012'nin son gününde 2012'ye ait en güzel olaylardan birinin öyküsü, tavsiye edilir;
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-ligi-macerasi
Devamı da gelecek inşallah..
saha icinden cekimlerle macin icine daha fazla giriyorsun. cok farkli cekim acilariyla yeniden izleme sansimiz oldu bu program sayesinde. bence de umarim devami gelir, cok ilgi cekiciydi.
Galatasaray Ahmet Çakar'a açtığı 1 Milyon liralık tazminat davasını kazanmış. İyi para![]()
Dany Nounkeu: "Old Trafford'dasın. Sahaya bir çıkıyorsun, senin taraftarının sesi yine geliyor, yine oradalar. O anda her şeyi unutuyorsun."
Dany Nounkeu: "Taraftarımız bana oynama hissi veriyor. Tamam diyorum, bizimkiler buradalar, arkamızdalar, e hadi, biz de çıkalım oynayalım!"
Dany Nounkeu: "Bu taraftarı görünce kendime diyorum ki, neyin varsa sahaya dökmelisin. Afrika’da dediğimiz gibi, mayonu ıslatacaksın."
Dany aynı zamanda basit oynayamam, yapımda yok gibi birşeyler demiş. Az piyasa yapsın satalım gitsin, bir stoper için fazla seviyor topla oynamayı.
Ahmet Çakar'a açılan davayı kazanmışız ama 1 milyon ödemek durumunda mı o belli değil, kaldı ki temyize falan götürür orada da karar bozulmasa bile kulübun o paranın peşine düşeceğini sanmam.
Last edited by uAburak89 : 02.Ocak.2013 at 01:34
Yeteneğine diyecek birşey yok ancak defans dediğin sağlam oynar, riske girmez. Top Dany'e geldiğinde taraftarların yüreği ağzına geliyodur.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Ujfa
Football is simple,but Football Manager is not
Ortada ki Berk Yıldız mı yahu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cris Gremio ile bir günde anlaştığına göre bu karşılıklı fesih işlemi daha önceden planlanmış.
Saçma sapan tezahüratlar yerine maçlarda bunu söyleseler keşke;
http://s14.directupload.net/images/u...6/vzcanjm2.swf
Alanyaspor karşısındaki ilk 11'imiz: Ufuk, Sabri, Semih, Dany, Hakan Balta, Aydın, Engin, Yekta, Riera, Umut, Burak...
Allah Muslera'yı korusun, sakatlık olsa ayvayı yedik.
http://s14.directupload.net/images/130106/9a97oddp.swf
Peh dediğin gibi şöyle 4-5 maç Ufuk çıkarsa ligte yandık gerçekten.
Burak Yılmaz kendini yere atmış diye yazanlar var.
Burak Yılmaz: "Evet kendimi atıyorum ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum."
Böyle bir açıklaması oldu mu ? Gerçi neyse ilk atan Burak olmadı son atanda Burak olmayacak
Atmış
![]()
Öğrenmeye başladınız sonunda.Gerçi neyse ilk atan Burak olmadı son atanda Burak olmayacak![]()
İşi gücü bırakıp bu muhabbetlerin peşinde koşanları gördükçe, atmasın diyen benim bile içimden atsın arkadaş, inadına atsın hatta o İnönü'den gelen 1 puanlık farkla şampiyon olalım demek geliyor. Maçlarımızın ve Burak Yılmaz'ın özel bir kitlesi oluştu, merakla izliyorlar aha attı, attı caps al caps şeklinde gözler ekranda hep.![]()
Engin süper vurdu ama Elmander'e kısmet oldu.
3-2
Edit:
Aydın attı bu sefer
4-2
Şu maça 6.5 üst oynayacakken vazgeçtim son anda, gitti paralar ya.
Aydın 4-2 yaptı.
Emre çok güzel pas attı,Riera attı.
5-2
Riera'nın beke geçince daha iyi oynaması önemli bir detay.
sabri bitmis gerçekten su maclarda bile iyi oynuyamiyor.
Aman Selçuk![]()
Bence çok net penaltı adamın tabanına vuruyor gibi.
Maçı izlemedim bile. Twitter'dan yazanlar olunca baktım. Bu arada açıklamalarına rastladım. İki gün önce yere attığını kendisi söylemiş ve bir sonraki oynadığı maçta yine kendini yere atmış. Burak bunu hep yapıyor ve yapmaya devam edecek. Huylu huyundan vazgeçmez.. Sorun Burak'ın bu hareketlerine rağmen kendi taraftarının savunması. Yaptığı yanlış ama neyse sizce sorun yoksa tamamdır o halBol bol atsın.