Sayfa 308 / 447 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
9,211 ile 9,240 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Meireles'te 1232541231 açı kamera varken bu kadar emin olamıyordun buna nasıl emin oluyosun ? Hani arkadan kafaya bakarak tükürebiliyorsa o ağız hareketiylede tükürüyordur ? Nasılda dönüyor millet hayret arkadaş
    E hayır bu ondan daha net. Çok açık tükürmediği birde Meireles'in pozisyona bak farkı anlarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bizim yönetim galatasarayın arkasında kaldıkça çamura yatmaya başladı başka açıklaması yok
    melo nun tükrüğü resmen ispatlanmamışken böyle açıklama yapmak, psikolojik üstünlük bizde demek yönetimi daha da cibiliyetsizleştiriyor ne yazık ki gözümde
    ne hale geldiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles olayı GS - FB maçında oldu, açıklamaların ana noktası yaptığı el hareketleriydi, hani sizlerin şu sıfır demek istedi diye kılıf uydurmaya çalıştığı.

Fb yönetimine ne oluyor ki ? Yırtık dondan çıkar gibi kendilerini ortaya atıyorlar ?

Bunlar yoksa 3-4 transfer yapacağız, birisi kampa geliyor dedikten sonra bankalardan alınamayan krediler, gösterilemeyen teminatlardan ötürü gerilen sinirler ve bizim yaptığımız transferlerle çıldırma noktasına gelip yönetime, hocasına istifa diyen taraftarına şirin görünme çabası olabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O hareketi demişti. Tükürük yerine el hareketinden bahsediyordu.

Fenerbahçe'de bu yönetim inşallah hiç ayrılmaz bizim daha lehimize işler çeviriyorlar kendi kulupleriyle pek uğraştıklarını sanmıyorum işleri güçleri oraya buraya hesap sormak , tff binası basmak , x yere dava açmak , y yerine şikayet etmek vb.
    Kim nereyi basmış, ne dava açmış yahu sen iyice otomatiğe aldın gibi?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Adamlar Galatasaray'la uğraşmaktan kendi işlerini yapamiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yönetimin içine sow kaçmış
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles konusunda Galatasaray tarafından kopan yaygarayı bir ben mi hatırlıyorum yoksa hayal mi gördüm?

Zaten bu açıklama da "Rakibinle uğraşmak yerine kendi işine baksan." bu durumlara düşmezsin temalı.

Tüm bunların yanında rakiple uğraşmak konusunda Galatasaray'lılardan tenkit almak kendi yönetimlerinin doğru yola sonunda girdiğini gösteriyor tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Meireles olayı GS - FB maçında oldu, açıklamaların ana noktası yaptığı el hareketleriydi, hani sizlerin şu sıfır demek istedi diye kılıf uydurmaya çalıştığı.

Fb yönetimine ne oluyor ki ? Yırtık dondan çıkar gibi kendilerini ortaya atıyorlar ?

Bunlar yoksa 3-4 transfer yapacağız, birisi kampa geliyor dedikten sonra bankalardan alınamayan krediler, gösterilemeyen teminatlardan ötürü gerilen sinirler ve bizim yaptığımız transferlerle çıldırma noktasına gelip yönetime, hocasına istifa diyen taraftarına şirin görünme çabası olabilir mi ?
    Hayır her şeye burnunu sokan adnan öztürkün çocuklarına bu hareketi nasıl anlatabileceğini sorma ve Meireles'e linç kampanyaları başlatanlara bu harekette ne yapacaklarını sorma çabası. O harekette gs yönetimine ne olmuştu ? Kendileriyle ilgili bişey mi vardı ? Tamamen taraftara şirin gözükme, hareketi medya yoluyla iyice büyütme çabası vs.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Adamlar Galatasaray'la uğraşmaktan kendi işlerini yapamiyorlar.
    Aynı Adnan Öztürk gibi dimi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Aynı Adnan Öztürk gibi dimi
    gs fb maçında kart görmüş bi adam için yorum yapabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    gs fb maçında kart görmüş bi adam için yorum yapabilir.
    Kartı gören Fenerbahçeli futbolcu onla alakası ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

gs yönetiminin yaptığı da yanlış da hiç değilse adamlar klupteki işlerini yapıyorlar yanında transfer gelişmeleri takımın durumu vs gibi konularda da demeç veriyorlar.

bizimkiler deve kuşu gibi kafayı kuma gömdüler çıt çıkmıyordu, gs ile ilgili birşey olunca anında açıklama geldi.
    transfer takımın durumu verilen yalan vaadler gibi konularda ses yok benim canımı sıkan o.

taraftarın gözünü boyamaya çalışıyorlar ki az da olsa başarıyorlar bizim millet polemiğe bayılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncusu tekme tokat başka oyuncusunu döverken, tarihinin en başarılı futbolcusu dediğin adam hakemin yüzüne okkalı tükürük yapıştırmışken, türlü türlü bu tarz çirkeflikler meydandayken çıkıp artist artist konuşursan, döner seni bulur.

Futbolu artık futbolcular yönetsin yahu, federasyon ya da meclis direk yasa çıkarsın, futbol kulüplerinin yönetiminin çoğunluğunu sporun içinden gelmiş adamlar oluştursun, para kontrolü de şirket yönetir gibi profesyonellere bırakılsın, aksi halde ülkemizde böyle seviyesizlikler son bulmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Gebzeliye katiliyorum taraftarı oyalamak için Galatasaray'a saldırmaya devam ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayır her şeye burnunu sokan adnan öztürkün çocuklarına bu hareketi nasıl anlatabileceğini sorma ve Meireles'e linç kampanyaları başlatanlara bu harekette ne yapacaklarını sorma çabası. O harekette gs yönetimine ne olmuştu ? Kendileriyle ilgili bişey mi vardı ? Tamamen taraftara şirin gözükme, hareketi medya yoluyla iyice büyütme çabası vs.
    Herşeye derken ? Her hafta demeç mi veriyor Adnan Öztürk ? Beşiktaş'la stadımızı paylaşmıyoruz dedikten sonra kaç defa konuşmuş rakipler hakkında ? Avatarındaki şahıs Armayı öptü ve yaptığı terbiyesizlikler yanına kar kaldı. Tükürmediği halde tükürdü diye ceza alması ve armayı öpüp şov yapmasıyla doğru dürüst konuşulmadı bile. Adnan Öztürk kendi takımının maçında gelişen bir olay hakkında fikir belirtebilir, ülkede düşünce özgürlüğü var. Ayrıca resmi sitenizin ve sizlerin yaptığı gibi saçma bir kıyaslama da görmedim, Melo ya da bir başka oyuncumuz hakeme o tarz hareketler yapmadığı sürece, kıyaslama içerisine girmek elma & armuttan öteye gitmez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yönetimin içine sow kaçmış
    Aynısını ben dicektim Cuk diye oturan bir açıklama gelmiş yönetimden hala bi yerlere çekme çabası

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ayrıca adnan öztürk kendisi bireysel düşünceleri ile açıklama yapabilir fenerbahçe ise resmi yayın organından açıklama yapıyor direkt olarak, bu da yanlış bence.

şöyle bir polemiğe klubün resmi sitesini dahil etmek, hiç ama hiç olgunca bir davranış değil gerçekten aklım almıyor klup yönetenleri.bizimkiler genelde usturuplu olurlardı 3 temmuz olayları gs nin atağı bizimkilerinde tümden kimyasını bozdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maçında maç başı giren şarkıyı armağan ediyorum. Özellikle stadda şarkının nakaratında sesinin kısıldığı bölüm.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Herşeye derken ? Her hafta demeç mi veriyor Adnan Öztürk ? Beşiktaş'la stadımızı paylaşmıyoruz dedikten sonra kaç defa konuşmuş rakipler hakkında ? Avatarındaki şahıs Armayı öptü ve yaptığı terbiyesizlikler yanına kar kaldı. Tükürmediği halde tükürdü diye ceza alması ve armayı öpüp şov yapmasıyla doğru dürüst konuşulmadı bile. Adnan Öztürk kendi takımının maçında gelişen bir olay hakkında fikir belirtebilir, ülkede düşünce özgürlüğü var. Ayrıca resmi sitenizin ve sizlerin yaptığı gibi saçma bir kıyaslama da görmedim, Melo ya da bir başka oyuncumuz hakeme o tarz hareketler yapmadığı sürece, kıyaslama içerisine girmek elma & armuttan öteye gitmez.
    Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.
    Eğer tükürdüyse uçak bileti hazırdır rahat olun siz ve daha kanıtlanmamışken dün takım otobüsüne bile alınmamıış melo büyük ihtimalle büyük bir ceza gelecek tükürmediyse bile bizde cezasız kalmaz böyle bir olay

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gündem değiştirmeyi ve yaratmayı çok iyi biliyor Fenerbahçe Spor Kulübü,cidden ayrı bir yetenek.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlamıyor musun Adnan Öztürk niye aynı teraziye koysun ikisinide. İkiside farklı olaylar. Birinde tükürük ile suçlanıyor Fenerbahçe tarafından , Galatasaray'da Meireles'i o terbiyesiz hareket yüzünden suçladı. Birde Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor demişsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20.00'da Galatasaray'dan açıklama gelecek diyorlar resmi siteden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş maçında maç başı giren şarkıyı armağan ediyorum. Özellikle stadda şarkının nakaratında sesinin kısıldığı bölüm.
    Dinlemediğim için bilmiyorum, söyleyebilir misin o şarkıyı, özellikle nakarat kısmını, ona göre işlem yapacağım da mesaj hakkında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dinlemediğim için bilmiyorum, söyleyebilir misin o şarkıyı, özellikle nakarat kısmını, ona göre işlem yapacağım da mesaj hakkında.
    http://www.youtube.com/watch?v=5hkVJ2I3IUI

Buyrun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    ''Ağlama,Fener Ağlama'' diyordu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

fenerbahçe yönetimin çok daha önemli öncelikleri var onlar konusnda taraftar merak içinde hiç bir bilgi yok ortada verilen vaadler de yalan çıkmış üstelik.
    bu olay patlayınca anında cevap verilmesi taraftar olarak seni memnun ediyorsa diyecek birşeyim yok

şu açıkalamdan tatmin olmaması lazım hiç bir fenerbahçelilin
    bu ülke neden polemikle besleniyor tek meselemiz bu mu fenerbahçe olarak cok daha önemli meselelere sahibiz.
    ama yönetim bunun ortalığı nasıl karıştıracağını taraftarı uyutacağını iyi bildiği için buna sığınıyor..

galatasaray yönetimi ya susacak, yada kaale almaz bir açıkalama yapacaktır.

şaka maka ünal aysal aziz yıldırımı yendi. son hamleler oynanıyor aziz yıldırım ve yönetimi adına o kadar net gözüküyor ki
    gerek aziz yıldırım yoruldu deyin gerek ünal aysal ın iş bilirliği gerek 3 temmuz gerekse de artık sinerjinin uyuşmaması
    bazen öyle bir hava vardır ne yapsan ters teper artık aziz yıldırım ve yönetimi de o havada.
    hayatta herkes bir dönem rastlamıştır böyle dönemlere ama kendi hayatında ama başkasının hayatında.

inatla o koltuğa sarılmayı bırakırsa aziz yıldırım fenerbahçeye en büyük hizmetlerinden birini etmiş olacak.
    aksi taktirde galtasaray her sene farkı acacak gibi gözüküyor kendi kendilerinin ayaklarına dolanmazlarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    ayrıca adnan öztürk kendisi bireysel düşünceleri ile açıklama yapabilir fenerbahçe ise resmi yayın organından açıklama yapıyor direkt olarak, bu da yanlış bence.

şöyle bir polemiğe klubün resmi sitesini dahil etmek, hiç ama hiç olgunca bir davranış değil gerçekten aklım almıyor klup yönetenleri.bizimkiler genelde usturuplu olurlardı 3 temmuz olayları gs nin atağı bizimkilerinde tümden kimyasını bozdu.
    Senin ve balde_mir_07 gibi sorgulayan ve mantıklı düşünebilen Fenerbahçe'lilere hem saygı duyuyorum hem de çekiniyorum. Çünkü şu anda potansiyelinin kullanamayan bir rakibimiz var, ne Aykut Kocaman ne Aziz Yıldırım beni korkutmuyor. Bir kesim Fenerbahçe'li var, bu yönetimi değiştirecek, hocayı gönderecek gibi gözüküyorlar.

Seninle tartıştığım için pişman oldum çünkü sen Meireles tükürmedi derken görüntülere değil, üstündeki formaya bakanlardanmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

20.00'da Galatasaray'dan açıklama gelecek diyorlar resmi siteden.
    Bunu Fenerbahçe Sohbet Alanı'na yazmanın maksadı nedir ? Gidip Galatasaray Sohbet Alanı'na yazabilirsin.

Ha tekrar yazıyım Meireles'in sadece kafa hareketinden tükürdü diyenler Melo'nun o ağız hareketi ve Fernandes'in olay sonrası o tepkisi , Oğuzhan'ın yüzünü silmesi ve yardımcı hakemin uyarısı ile kırmızı kart verilmesine rağmen nasıl bu kadar emin oluyor tükürmediğine

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk Meireles'in tükürüğü ile ilgili biir açıklama yaptı zannediyorsunuz yanılıyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Mesaj Yetkileri