bizim yönetim galatasarayın arkasında kaldıkça çamura yatmaya başladı başka açıklaması yok
melo nun tükrüğü resmen ispatlanmamışken böyle açıklama yapmak, psikolojik üstünlük bizde demek yönetimi daha da cibiliyetsizleştiriyor ne yazık ki gözümde
ne hale geldiler..
Meireles olayı GS - FB maçında oldu, açıklamaların ana noktası yaptığı el hareketleriydi, hani sizlerin şu sıfır demek istedi diye kılıf uydurmaya çalıştığı.
Fb yönetimine ne oluyor ki ? Yırtık dondan çıkar gibi kendilerini ortaya atıyorlar ?
Bunlar yoksa 3-4 transfer yapacağız, birisi kampa geliyor dedikten sonra bankalardan alınamayan krediler, gösterilemeyen teminatlardan ötürü gerilen sinirler ve bizim yaptığımız transferlerle çıldırma noktasına gelip yönetime, hocasına istifa diyen taraftarına şirin görünme çabası olabilir mi ?
Adamlar Galatasaray'la uğraşmaktan kendi işlerini yapamiyorlar.
Yönetimin içine sow kaçmış![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Meireles konusunda Galatasaray tarafından kopan yaygarayı bir ben mi hatırlıyorum yoksa hayal mi gördüm?
Zaten bu açıklama da "Rakibinle uğraşmak yerine kendi işine baksan." bu durumlara düşmezsin temalı.
Tüm bunların yanında rakiple uğraşmak konusunda Galatasaray'lılardan tenkit almak kendi yönetimlerinin doğru yola sonunda girdiğini gösteriyor tebrik ederim.
Hayır her şeye burnunu sokan adnan öztürkün çocuklarına bu hareketi nasıl anlatabileceğini sorma ve Meireles'e linç kampanyaları başlatanlara bu harekette ne yapacaklarını sorma çabası. O harekette gs yönetimine ne olmuştu ? Kendileriyle ilgili bişey mi vardı ? Tamamen taraftara şirin gözükme, hareketi medya yoluyla iyice büyütme çabası vs.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
gs yönetiminin yaptığı da yanlış da hiç değilse adamlar klupteki işlerini yapıyorlar yanında transfer gelişmeleri takımın durumu vs gibi konularda da demeç veriyorlar.
bizimkiler deve kuşu gibi kafayı kuma gömdüler çıt çıkmıyordu, gs ile ilgili birşey olunca anında açıklama geldi.
transfer takımın durumu verilen yalan vaadler gibi konularda ses yok benim canımı sıkan o.
taraftarın gözünü boyamaya çalışıyorlar ki az da olsa başarıyorlar bizim millet polemiğe bayılır.
Oyuncusu tekme tokat başka oyuncusunu döverken, tarihinin en başarılı futbolcusu dediğin adam hakemin yüzüne okkalı tükürük yapıştırmışken, türlü türlü bu tarz çirkeflikler meydandayken çıkıp artist artist konuşursan, döner seni bulur.
Futbolu artık futbolcular yönetsin yahu, federasyon ya da meclis direk yasa çıkarsın, futbol kulüplerinin yönetiminin çoğunluğunu sporun içinden gelmiş adamlar oluştursun, para kontrolü de şirket yönetir gibi profesyonellere bırakılsın, aksi halde ülkemizde böyle seviyesizlikler son bulmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Gebzeliye katiliyorum taraftarı oyalamak için Galatasaray'a saldırmaya devam ediyorlar.
Herşeye derken ? Her hafta demeç mi veriyor Adnan Öztürk ? Beşiktaş'la stadımızı paylaşmıyoruz dedikten sonra kaç defa konuşmuş rakipler hakkında ? Avatarındaki şahıs Armayı öptü ve yaptığı terbiyesizlikler yanına kar kaldı. Tükürmediği halde tükürdü diye ceza alması ve armayı öpüp şov yapmasıyla doğru dürüst konuşulmadı bile. Adnan Öztürk kendi takımının maçında gelişen bir olay hakkında fikir belirtebilir, ülkede düşünce özgürlüğü var. Ayrıca resmi sitenizin ve sizlerin yaptığı gibi saçma bir kıyaslama da görmedim, Melo ya da bir başka oyuncumuz hakeme o tarz hareketler yapmadığı sürece, kıyaslama içerisine girmek elma & armuttan öteye gitmez.
ayrıca adnan öztürk kendisi bireysel düşünceleri ile açıklama yapabilir fenerbahçe ise resmi yayın organından açıklama yapıyor direkt olarak, bu da yanlış bence.
şöyle bir polemiğe klubün resmi sitesini dahil etmek, hiç ama hiç olgunca bir davranış değil gerçekten aklım almıyor klup yönetenleri.bizimkiler genelde usturuplu olurlardı 3 temmuz olayları gs nin atağı bizimkilerinde tümden kimyasını bozdu.
Beşiktaş maçında maç başı giren şarkıyı armağan ediyorum. Özellikle stadda şarkının nakaratında sesinin kısıldığı bölüm.
Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.
Gündem değiştirmeyi ve yaratmayı çok iyi biliyor Fenerbahçe Spor Kulübü,cidden ayrı bir yetenek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
20.00'da Galatasaray'dan açıklama gelecek diyorlar resmi siteden.
fenerbahçe yönetimin çok daha önemli öncelikleri var onlar konusnda taraftar merak içinde hiç bir bilgi yok ortada verilen vaadler de yalan çıkmış üstelik.
bu olay patlayınca anında cevap verilmesi taraftar olarak seni memnun ediyorsa diyecek birşeyim yok
şu açıkalamdan tatmin olmaması lazım hiç bir fenerbahçelilin
bu ülke neden polemikle besleniyor tek meselemiz bu mu fenerbahçe olarak cok daha önemli meselelere sahibiz.
ama yönetim bunun ortalığı nasıl karıştıracağını taraftarı uyutacağını iyi bildiği için buna sığınıyor..
galatasaray yönetimi ya susacak, yada kaale almaz bir açıkalama yapacaktır.
şaka maka ünal aysal aziz yıldırımı yendi. son hamleler oynanıyor aziz yıldırım ve yönetimi adına o kadar net gözüküyor ki
gerek aziz yıldırım yoruldu deyin gerek ünal aysal ın iş bilirliği gerek 3 temmuz gerekse de artık sinerjinin uyuşmaması
bazen öyle bir hava vardır ne yapsan ters teper artık aziz yıldırım ve yönetimi de o havada.
hayatta herkes bir dönem rastlamıştır böyle dönemlere ama kendi hayatında ama başkasının hayatında.
inatla o koltuğa sarılmayı bırakırsa aziz yıldırım fenerbahçeye en büyük hizmetlerinden birini etmiş olacak.
aksi taktirde galtasaray her sene farkı acacak gibi gözüküyor kendi kendilerinin ayaklarına dolanmazlarsa.
Senin ve balde_mir_07 gibi sorgulayan ve mantıklı düşünebilen Fenerbahçe'lilere hem saygı duyuyorum hem de çekiniyorum. Çünkü şu anda potansiyelinin kullanamayan bir rakibimiz var, ne Aykut Kocaman ne Aziz Yıldırım beni korkutmuyor. Bir kesim Fenerbahçe'li var, bu yönetimi değiştirecek, hocayı gönderecek gibi gözüküyorlar.
Seninle tartıştığım için pişman oldum çünkü sen Meireles tükürmedi derken görüntülere değil, üstündeki formaya bakanlardanmışsın.
Bunu Fenerbahçe Sohbet Alanı'na yazmanın maksadı nedir ? Gidip Galatasaray Sohbet Alanı'na yazabilirsin.
Ha tekrar yazıyım Meireles'in sadece kafa hareketinden tükürdü diyenler Melo'nun o ağız hareketi ve Fernandes'in olay sonrası o tepkisi , Oğuzhan'ın yüzünü silmesi ve yardımcı hakemin uyarısı ile kırmızı kart verilmesine rağmen nasıl bu kadar emin oluyor tükürmediğine![]()
Adnan Öztürk Meireles'in tükürüğü ile ilgili biir açıklama yaptı zannediyorsunuz yanılıyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyoruz.