Sayfa 309 / 1204 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulan istifa etmeden bi kombine ayiraydim keske kendime. Arkadaslar var mi kombine satan falan? @adnansezgin ayarlayabilir misin abi sen?
    bu da Haldun babadan
    Screw you guys, I'm goin' home

Ntvpor Misimovic de sona yaklasildigini Elano'nun da takimda kalacagini yazmis internet sitesine.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elano kalsın Misimovic gelsin en azından güzel olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mutlu sona yaklaştı

18 Ağustos 2010 10:59 | NTV Spor
    Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Misimovic için Almanya'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, bu transferde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı yönetimin Boşnak yıldızın fiyatını istediği seviyeye çektiği öğrenildi..

Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, buna karşın Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Misimovic'in Wolsburg'a ayrılmak istediğini söylemesinin ardından transferde sıcak saatler yaşanıyor.
    Pazarlıkların ödeme planı konusunda devam ettiği ve taraftarların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu ufak pürüzünde aşılmasının ardından sarı-kırmızılıların Zvjezdan Misimovic transferini en geç Cuma günü resmen açıklaması bekleniyor. Adı Galatasaray'dan gönderilecek futbolcular arasında yer alan Elano ise takımda kalıyor. Galatasaray yönetimi teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla kadroda tutmak istediği Brezilyalı oyuncuyu satmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncu sakatlığının geçmesinin ardından sarı-kırmızılı takımdaki yerini alacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisi de hücum oynayacaksa güzel futbol izleriz en azından..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahahahah Bu çok iyiymiş

geçen gün kaleci transferi düşünürken "simovic mi, simovic mi?" diye tekrarlıyordum. basında da misimovic ismi bu yüzden yer alıyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İkisi de hücum oynayacaksa güzel futbol izleriz en azından..
    Aynen Kaan.Böyle düşünürsek güzel.Nasılsa defans yapmayı beceremiyoruz,bari hücum yapalım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yediğimizden daha çok atalım psikolojisi vardı geçen sene başında güzeldi o baya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz hangi dönem kontrollü futbol oynamışız ki arkadaş kendimi bildim bileli hücum futbolu oynarız. Vazgeçsinler şu modern futboldan biz bize yeteriz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz hangi dönem kontrollü futbol oynamışız ki arkadaş kendimi bildim bileli hücum futbolu oynarız. Vazgeçsinler şu modern futboldan biz bize yeteriz
    Aynen.3 forvetle çıktığımız zamanlar vardı ve o zaman şampiyon olduk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi arkadaş bana msn de Misimovic Gs de Resmi attı galatasaray.org un giriş sayfasında ama suan da kaldırmıslar pino gibi mi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scout ve Fossa artık korkudan yazamıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bi arkadaş bana msn de Misimovic Gs de Resmi attı galatasaray.org un giriş sayfasında ama suan da kaldırmıslar pino gibi mi olacak
    Photoshop da olabilir.Ama aynı Pino'nunki gibiyse,o zaman hayırlı olsun Misi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yediğimizden daha çok atalım psikolojisi vardı geçen sene başında güzeldi o baya
    geri dönsekte o taktiğe şu an için sadece yeriz

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi site antreman resmi yerine Misimoviç'in resmini koymazsa yanlışlıkla veya kendisi açıklamazsa, en kötü Yalçın Dümer söylemezse inanırım artık transferlere

Misimovic 1-2 gune kadar aciklanabilirmis.Ntvspor Galatasaray spikeri soylemisti saat 7 civarinda haberlerde.Klubuyle anlasma cok yakinmis..

Sonuna kadar katılıyorum yahu.. şu Türk futboluna adeta bir virüs gibi bulaştı şu 433. oynayamıyoruz arkadaş yahu oynayamıyoruz. Türkiye'de oynayabilen yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dönün klasik 4-4-2'ye.En temizi,en kolayı o

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fakedir o Pinoda nasıl oldu ben yoktum ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Rijkaard benim gözümde bitmiştir.4-3-3 sisteminden çakmayan fakat uygulamaya çalışacan bir çocuktur benim gözümde.

En büyük Transferimiz Rijkaard'ı GÖNDERMEK Olucaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Rijkaard benim gözümde bitmiştir.4-3-3 sisteminden çakmayan fakat uygulamaya çalışacan bir çocuktur benim gözümde.

En büyük Transferimiz Rijkaard'ı GÖNDERMEK Olucaktır..
    Aha adam kıvırcığı çocuk yaptı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Antrenman fotoğrafları kısmına Pino'nun resmini koydular.Ama ana kısma,yani herkesin daha girdiği gibi gözüne çarpan Ülker İdman Raporu kısmına

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Antrenman haberinde yanlışlıkla Pino resmi koydular habere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat taraftarın beklediği gibi transferler olucak gibi bir şey söyledi.O transferler inşallah Misimovic ve Ledesma olur.Bu saatten sonra ancak ikisi gelirse adam gibi takım oluruz.Özellikle Ledesma gelir inşallah.Ayrıca Ntvspor'da Elano takımda kalıcak denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam herkes hücum futbolu lafını mı bekliyormuş yahu Misimoviç gelirse FM diliyle advanced playmaker support oynar, Elano reyiz de attack

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Aha adam kıvırcığı çocuk yaptı yahu
    Yaptıklarının çocuktan bi farkı yokki..Gs goL yiyince bi suratına bakın.Emziqini kaybetmiş çocuk gibi.
    2 dakika deLikanLı olur insan bi sert falan bakar.Yaymış göbeği taraftar gibi maçı izlio..

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post

Yaptıklarının çocuktan bi farkı yokki..Gs goL yiyince bi suratına bakın.Emziqini kaybetmiş çocuk gibi.
    2 dakika deLikanLı olur insan bi sert falan bakar.Yaymış göbeği taraftar gibi maçı izlio..
    Sen gec takimin basina da alem Teknik direktör görsün madem

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gs'de tek sorun orta alan değil ki.. Bekler ve savunmanın göbeği de sorunlu. Ehh biraz Neill sağlam. Servet-hakan ikilisi potansiyel hatacılar Sabri sabri diyorduk adamı arar olduk Ali Turan'ı görünce Valla ne bilem çok ümitsiz olmaya başladım özellikle Trabzonspor'u izleyince. Belki benle dalga geçenler olacaktır ama bence Trabzonspor ilk 2'nin en güçlü adayı şu anda.Sonra Bursa,BJK,FB var yine ilk 2 için savaşacak. Antep,Kayseri geriden sıkıştırabilir. Baya zor geçer lig bu yıl bizim açımızdan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Millet kimi şikayet edeceğini şaşırdı iyice

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sen gec takimin basina da alem Teknik direktör görsün madem

Mesaj Yetkileri