bu da Haldun babadanUlan istifa etmeden bi kombine ayiraydim keske kendime. Arkadaslar var mi kombine satan falan? @adnansezgin ayarlayabilir misin abi sen?![]()
bu da Haldun babadanUlan istifa etmeden bi kombine ayiraydim keske kendime. Arkadaslar var mi kombine satan falan? @adnansezgin ayarlayabilir misin abi sen?![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ntvpor Misimovic de sona yaklasildigini Elano'nun da takimda kalacagini yazmis internet sitesine.
Elano kalsın Misimovic gelsin en azından güzel olur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mutlu sona yaklaştı
18 Ağustos 2010 10:59 | NTV Spor
Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Misimovic için Almanya'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, bu transferde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı yönetimin Boşnak yıldızın fiyatını istediği seviyeye çektiği öğrenildi..
![]()
Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, buna karşın Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Misimovic'in Wolsburg'a ayrılmak istediğini söylemesinin ardından transferde sıcak saatler yaşanıyor.
Pazarlıkların ödeme planı konusunda devam ettiği ve taraftarların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu ufak pürüzünde aşılmasının ardından sarı-kırmızılıların Zvjezdan Misimovic transferini en geç Cuma günü resmen açıklaması bekleniyor. Adı Galatasaray'dan gönderilecek futbolcular arasında yer alan Elano ise takımda kalıyor. Galatasaray yönetimi teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla kadroda tutmak istediği Brezilyalı oyuncuyu satmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncu sakatlığının geçmesinin ardından sarı-kırmızılı takımdaki yerini alacak
İkisi de hücum oynayacaksa güzel futbol izleriz en azından..
AhahahahBu çok iyiymiş
geçen gün kaleci transferi düşünürken "simovic mi, simovic mi?" diye tekrarlıyordum. basında da misimovic ismi bu yüzden yer alıyor galiba.
Yediğimizden daha çok atalım psikolojisi vardı geçen sene başında güzeldi o baya![]()
Biz hangi dönem kontrollü futbol oynamışız ki arkadaş kendimi bildim bileli hücum futbolu oynarız. Vazgeçsinler şu modern futboldan biz bize yeteriz![]()
Bi arkadaş bana msn de Misimovic Gs de Resmi attı galatasaray.org un giriş sayfasında ama suan da kaldırmıslar pino gibi mi olacak
Scout ve Fossa artık korkudan yazamıyorlar![]()
Resmi site antreman resmi yerine Misimoviç'in resmini koymazsa yanlışlıkla veya kendisi açıklamazsa, en kötü Yalçın Dümer söylemezse inanırım artık transferlere![]()
Misimovic 1-2 gune kadar aciklanabilirmis.Ntvspor Galatasaray spikeri soylemisti saat 7 civarinda haberlerde.Klubuyle anlasma cok yakinmis..
Dönün klasik 4-4-2'ye.En temizi,en kolayı o![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rijkaard benim gözümde bitmiştir.4-3-3 sisteminden çakmayan fakat uygulamaya çalışacan bir çocuktur benim gözümde.
En büyük Transferimiz Rijkaard'ı GÖNDERMEK Olucaktır..
Hadi bakalım...
Adnan Polat taraftarın beklediği gibi transferler olucak gibi bir şey söyledi.O transferler inşallah Misimovic ve Ledesma olur.Bu saatten sonra ancak ikisi gelirse adam gibi takım oluruz.Özellikle Ledesma gelir inşallah.Ayrıca Ntvspor'da Elano takımda kalıcak denildi.
Hocam herkes hücum futbolu lafını mı bekliyormuş yahuMisimoviç gelirse FM diliyle advanced playmaker support oynar, Elano reyiz de attack
![]()
Gs'de tek sorun orta alan değil ki.. Bekler ve savunmanın göbeği de sorunlu. Ehh biraz Neill sağlam. Servet-hakan ikilisi potansiyel hatacılarSabri sabri diyorduk adamı arar olduk Ali Turan'ı görünce
Valla ne bilem çok ümitsiz olmaya başladım özellikle Trabzonspor'u izleyince. Belki benle dalga geçenler olacaktır ama bence Trabzonspor ilk 2'nin en güçlü adayı şu anda.Sonra Bursa,BJK,FB var yine ilk 2 için savaşacak. Antep,Kayseri geriden sıkıştırabilir. Baya zor geçer lig bu yıl bizim açımızdan
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc