Yine yanlışlarla başlandı sezona, hadi hayırlısı.
Yine yanlışlarla başlandı sezona, hadi hayırlısı.
gyan gelecek sanırım forvete çok ciddi geçmeye başladı ismi
türkiye nin tozunu attırır bana göre heleki bizim takımda tam aradığımız tarzda bi forvet olursa tam isabet olur.
kısa zamanda açıklanabilir..
forlan'a falan zaten pek ihtimal vermiyorum gelebileceğine gyan getirilebiletesi olan bi adam.
gyan'I ben söyle düşünüyorum appiahın forvet oynayanı güçlü fizikli bilekleride fena değil tamam ama plase yaparken görmedim daha gyan'ı sevmiyorum bu tarz forvetleri
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gyan sadece süratli ve kuvvetli fizige sahip adamda bitiricilik sifir sadece bu sezon 13 gol atabilmis önceki sezonlarda istatistikleri cok berbat 1 ile 8 gol arasi atmis. Güiza'ya tahammül edemeyenler bu adama hic tahammül edemezler.
Güiza'da 27 gol attı ama sonuç ortadaHiç belli olmaz neyin ne olacağı. Baros da Gs ye gelmeden önce ingilterede 12 maçta gol atamamıştı.
Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Özer Hurmacı, Gökhan Gönül, Daniel Güiza ve Uğur Boral Belçika kampına götürülmeyecek. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını İstanbul’da ve Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek. Dünya 4.’sü olan Uruguay Milli Takımı’nda yer alan oyuncumuz Lugano ise daha sonra takıma katılacak.
Bu adam bir yere gitmez arkadaş.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Güiza sakatım diye idmanlara çıkmıyor, Aykut Kocaman doktorlar sakat değil dedi diyor. Oysa gelip konuşsa Güiza Aykut Kocamanla, ne olacağı belli olur, Zico ilk geldiğinde gitmişti Anelka ve milli takımda oynamak istiyorum, Türkiye'de göz önünde değilim, burada mutluyum ama gitmem lazım demişti Zico'ya ve gtmesine izin verilmişti.
Güiza aynısını yapmıyor, sorun çıkartıyor, takımdan gidene kadar da böyle sürecek sanırım.
Ayrıca Güiza'nın sakatlı var topuğundan, geçen sene milli takımda olduğundan ameliyat olamamıştı, lig devam ederken de olmadı, onun etkisi vardı geçen sene ama idmanlara çıkarttırmayacak kadar büyük bir sakatlık değildi.
"YÜCE ATATÜRK"
Anelka gittiği takımda Fenerbahçe'den daha fazla para alıyordu ki zaten adam hedefini koymuş
Güiza gideceği takımda ki zor bi ihtimal keşke gitse (: Fenerbahçe'den aldığı paradan daha az bir para alacak bu yüzgen gitmek istemiyor.Ayrıca gitse bile adam'ın hedefi yok bundan sonra vasat'ın üstünde bir takımda oynarsa yatsın kalksın dua etsin.Ya Fenerbahçe'de 1-2 sene daha yatar yada gider düşmemeye oynayan bir takımda 2-3 gol atar sezonu kapatır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Güiza'nın bu saatten sonra takımda kalması maddi olarak değil, manevi olarak büyük bir zarar. Maddi olarak her türlü zarar ettik Güiza'dan, artık üçe beşe bakmadan satmak zorundayız. Mutlaka alıcısı çıkar.
Gitmek istemese bunları yapmaz diye düşünüyorum, o da gitmek istiyor yoksa yedek otursa da alacağı para garanti, bu tür sorunlar çıkarmaz. Para önemli ama sonuçta adam burada mutsuz, zaten 7 sülalesine yetecek parayı da kazanmıştır o. Ayrılmak istediği için, sıkıntı çıkartıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Buraya gelip Cavani Fener'de diyesim geliyor.Ama nerde bi Cavani gibi adam alsak.
Esat Dergi'nin Fenerbahçe 2.yabancı transferini 3 Temmuz Cumartesi bitirdi diye bir duyumu vardı.Ya pek inanmak istemiyorum aslında ama eğer doğruysa bu forvet Dünya Kupası'nda demektir ve benim aklıma ilk Forlan geliyor.
Forlan Atletico Madrid'de kalacağını açıklamıştı sanırım..
Guiza konusunda daha önce de yazdım: Edeceğimiz kadar zarar ettik. Bu adamın futbol hayatını bitirin. Uygulanabilecek her yasal prosedürü uygulayın ve futbol oynamaması, tıpış tıpış İstanbul'a mıhlanıp kalması için ne gerekiyorsa yapın. N'olur üçün beşin hesabını yapmayın artık ve her futbolcuya ibret-i alem olacak müeyyideleri uygulayın. İzzet-i nefsimiz herşeyden değerlidir. (İşte Ali Şen'i en çok böyle durumlarda arıyorum. Şirrete şirretlikle mukabele etme noktasında kimse yanına yaklaşamazdı. Amiyane tabirle "öttürürdü" bu "küçük Emrah" kılıklı kendini bilmezi...)
Bir kere de yüreğimizin yağını eritecek birşeyler yapın; kaçan şampiyonluğun hıncını biraz da olsa çıkarmış olalım.Guiza'nın oldu bittilerine boyun eğmeyin, üçün beşin derdine düşmeyin ve şu futbolcu bozuntusunu kapınızda yalvartın. Futbol adına yaptığınız bütün günahları affetmeye hazırız. Bu yönetimden büyüğü yok diye haykıracağız. Ama şu terbiye özürlü İspanyolun yaptıkları yanına kâr kalmasın. N'olur!..
Geçen yıl üçün beşin hesabını yapıp bu adamı takımda tutanlar, kaçan şampiyonluktan sonra uğradığımız görünen ve görünmeyen zararı hesap ediyor mu? Borsada dibe vurduk. Ürünler elde kaldı. Şampiyonlar Ligine doğrudan katılacaktık ve ön elemeyi biz değil, bizimle yarışan ve Ligi 1.bitiren takım oynayacaktı. O takım muhtemelen güçlü ekiplerle eşleşecek ve ön elemede takılacaktı, onun ön elemede takılması durumunda ona ödenen katılım payını da biz alacaktık. Guiza'yı 30 milyona bile satsak karşılanmayacak kadar büyük bir zarar ettik. Yanan stad da cabası... Üstelik ön elemde takılırsak uğrayacağımız zarar katlanacak. Adam gibi bir golcü almadılar, üçün beşin derdine düştüler ve ısrarla Guiza diye inat ettiler, gördük gelinen noktayı...
Onun isteklerine boyun eğilmesin. Hiçbir futbolcu iki yıl top oynamadan kenarda oturmayı göze alamaz. Hayatı biter. İşin ciddiyetini anlarsa yönetimin kapısında yalvarır. Yollasınlar Paf takımına; süründürsünler... Bazı şeyler cümle aleme "mesaj" için yapılmalı... Para derdiyle değil...
Cavani gelsin çok sevdim adamı yada ortasahaya Rios adamın değeri 750 bin €.
Şu Güiza'nın burnundan fitil fitil getirmek gerekiyor. Ülkeden kaçırmak için ne gerekirse yapalım. Varsın evinin camına taşlı saldırıda bulunalım varsın arabasını çizelim varsın kap-kaç yapalım ülkeden tiksindirelimde gitsin.
asamoah gyan ile anlaşılmış sanırım.
(/s)
Kirita + İglesias + 2 M € verelim Guiza'yı alalım. . .
En büyük korkum da bu guiza gittikten sonra yine açılıp gol krallığında yarışıyo mu![]()
Anca o zaman Guiza'nın vereceği zararı dengeleyebilir.
Ben şimdiden söylüyorum, Fener'in bu senede forveti bu adam olacak. Belki Semih daha çok şans bulacak ama yine Guiza'ya katlanacaksınız.
Fenerbahçe'nin forveti David Villa da olsa taraftar memnun olmaz zihniyet değişmedikçe. Kimler geldi kimler geçti ama eleştiriler hiçbir zaman değişmedi, o yüzden her şeyi akışına bırakmak ve izlemek gerekiyor, gerisi laf-ü güzaf.
Krasic'i 10 temmuzda niye bekliyorsunuzki adam tatilde Stoch döndümü ki Krasic dönsün?