bekledik bunu çok bekledik
![]()
futbolcunun eski kulübüne 7.500.000 eur bonservis ücreti,
2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 eur sabit transfer ücreti,
2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 eur sabit transfer ücreti,
25.000 eur maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 eur'dan fazla olmamak şartıyla)
ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 eur tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.
adam müthiş paraya gelmiş riera ile aynı parayı alıyor yahu şaka gibi![]()
Yıllık 5M alacak yani kısaca. Sneijder için iyi para, önümüzdeki yıllar ŞL'ye tekrar kalınırsa çok rahat çıkarılır o para
Kulübeden iki tane sallar en az.
İşin şakası bir yana, tamam dünyanın en elit oyuncularından birini aldık ama hiçbir takım tek oyuncuyla bir şey kazanamaz önemli olan onu sistemin en güzel parçası haline getirip oynadığınız futbolu ileri götürmektir, bence.
Ünal Aysal, yönetimi ve Fatih Terim'i yemeğe davet etmiş, aile yemeği olacak dedi. Pek bir keyifli.Abarttılar bu yemek işini.
![]()
Sneijder gerçek hayatta nasıl bir performans gösterir bilinmez ama Pes 13'te pek bir işime yaradı.
Kendisini OOS pozisyonunda Elmander ve Umut'un arkasında oynattım.11 maç oynadım.Arkadaşıma attığım 40 golün 25'ini Sneijder attı.Beşiktaş'a da iki tane attı.Eğer derbide kim gol atar bahsi açılır Sneijder de listede olursa neyiniz var neyiniz yok Sneijder'e basın![]()
bir tarih yandi ama kimsenin umrunda degil.
Bir tarih alevler arasında yok oluyor maalesef.
Canım FEDA olsun sana !
herşey bu kadar basit.yanıyor diye sevinenler var Allah düşürmesin kimseyi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İstanbul'un en ücra köşelerinde ki yangınlar bile 1-2 saatte söndürülürken,Boğaz'ın hemen dibinde olan tarihi bir yapı 4,5 saattir yanıyor.Yazık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hala söndüremediler mi?
![]()
(/s)
Umut ben fotodan bir şey anlamadım, nedir bu ?![]()
adı galatasaray olan bir üniversite yanıyor diye sevinenler var.
yani sadece galatasaray taraftarı eğitim görmüyor bu okulda. resim de buna örnek olmuş.
(/s)
O zihniyet Galata kulesi yıkılsa ona da sevinir, içinde Galata geçiyor diye. Boş insanlar için üzülmekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki. Herşey futbol odaklı düşünülmeye başladı, gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor.
Umarım yıkmak yerine restore ederler,eğer restore edilmez ise sabotajdan %100 emin olacağım.
Sneijder ilk antrenmanına çıktı,Riera ve Melo ile hemen kaynaştı![]()
[YOUTUBE="MPNWsKkyUzE"]Sneijder Esprisi[/YOUTUBE]
Dün akşamki yangına Ünal Aysal' ın gidip takip etmesi beni sevindirdi. Bu yapının başkalarının işine yarayacak hale getirilmesinin önüne geçilebileceği konusunda bir umut ışığı gördüm en azından.
Football is simple,but Football Manager is not
Bilgi | Hollanda'nın İtalya ile yapacağı hazırlık maçının kadrosuna Sneijder, Robben, Van der Vaart ve Stekelenburg çağrılmadı.
takıma alışma adına iyi oldu
Aylardır top oynamıyor,çağırılmaması normal.
Rüya mı bu ?
Bu gerçek mi ?
Football is simple,but Football Manager is not
Kuyt'ın çağırılıp Sneijder'in çağrılmamasıyla dalga geçen enteresan beyinler var. Sneijder, Ekim'den beri top oynamıyor. Kuyt ise düzenli top oynayan bir isim. Bunda dalga geçecek ne buluyorlar anlamak çok güç.
Bana kalırsa çağırılması kondüsyon kazanması açısından daha iyi olabilirdi fakat takıma alışma sürecinde de Florya'da bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Son bir notum var, facebookta gördüm. Ünal Aysal'ın duyarlılığını yürekten tebrik ediyorum.
22 Ocak 2013’de meydana gelen yangın nedeniyle Galatasaray Üniversitesi’ndeki binamız ağır hasar görmüştür. Camianın üzüntüsü büyüktür. Galatasaray Camiası, eğitim kurumları, eski öğrencileri, kulübü, dernekleri, vakıfları ve taraftarlarıyla en kısa sürede hasar gören binalarını yeniden inşa etme kararı almıştır.
Gün; birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Yanan binanın küllerinden daha güçlü bir Galatasaray çıkacaktır.
BAĞIŞ YAPMAK İÇİN: http://www.gev.org.tr/index.php?opti...d=31&Itemid=71
Yalnız şöyle bir problem var. Sneijder şimdi frikiklerin hepsine talip olursa Selçuk huzursuz olacak. Sneijder kullanmazsa da Sneijder huzursuz olacak. İnşallah Fatih Terim bu konuda ağırlığını koyar. Benim gönlümden geçen 25 metre ve daha yakın mesafeler için Selçuk, daha uzak mesafeler için Sneijder.