YD yi savunan kim ki ? O adamın ne olduğu belli. Ben Terime takıldım. Milli takımı milli mesele yapmak çok saçma bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galatasaray'ın mutlaka bu işten bir çıkarı olacaktır yoksa zannetmiyorum ki Ünal Aysal tükürdüğünü yalasın. Ayrıca Fatih Hoca'nın sadece olaya ''federasyon'' olarak bakmadığını "milli takım" olarak baktığını onu tanıyan herkes iyi bilir.
Peki buradan şimdi geçen sene Abdullah Avcı gelsin diyen herkese soruyorum, Fatih Hoca değil de kim gelseydi?
Kabul etmeyedebilirdi. Çok doğal hakkı, zorunda değildi. Ama kimsenin olmadığı bir anda çıktı yine sorumluluğu aldı. Adam ne yapsa yaranamıyor, yani kabul etse bin laf etmese bin laf... Bu medya (belli bir kaç kanal) bu ülkenin bu hallere gelmesine en büyük etken, çoğu zaman dikkatle dinliyorum da bazı muhabbetlerde o kadar boş yorumlar yapılıyor ve bir cümle o kadar ince ayrıntısına kadar inceleniyor ki inanılır gibi değil gerçekten... Mesela en son Arda Turan transfer muhabbeti bile... Yahu adam çıkıyor açıklama yapıyor, menajeri çıkıyor ''gelmeyecek!!'' diyor, bizim yorumcular hala yok öyle demek istememiştir yok Fener'e açık kapı bırakmış yok bilmemne... çok komik ve nankör bir nesil haline geldik, nerde 88-89 nerde 96-2000 ruhu...
en dogrusu yapildi milli takimin basarisi icin.. fatih terim den daha iyi bir aday yok su an
Nihayetinde Fatih hoca sevinecekse ben 3 sevinirim.Biraz olaya onun yönünden bakmak lazım.Adam duygusal düşünüyor.Eminim milli duyguları şu anda en üst seviyededir.Bu yönden Dünya Kupası'na gitmeyelim diyen arkadaşlara pek katılmıyorum.İmparatora mucizeyi gerçekleştirip Türkiye'yi Dünya Kupası'na götürmek yakışacaktır.Gerçi ipler bizim elimizde değil.İmkansız ile karşı karşıya Fatih hoca.
Fatih hocanın bu göreve gelmekle mutlu olduğunu düşünüyorum.Ünal Aysal'da en az 3 yıllık sözleşme yapıp Galatasaray taraftarını sevindirsin.Bence sezon sonu yada sezon ortasında yapılır sözleşme.
Ünal Aysal zeki adam.Nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyor.Sezon sonu Fatih hocayı bırakıp taraftarlarla karşı karşıya gelmez.Kalırlarsa birlikte,giderlerse birlikte giderler.Fatih hocanın en sevdiği adamlar Ünal Aysal tarafından gönderildi.O aralar Aysal ile sıkça araları açık diye konuşuluyordu.Bıraksa o zaman bırakırdı.
Ayrıca Aysal şu sözleri söyledikten sonra Fatih Terim'i her halükarda bırakmayacağına inanıyorum.
Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.
Valla milli takımda en az kulüp takımları kadar önemlidir. Milli takımın kötü olması Türk futbolunun imajını zedeler. Milli takımı bu durumdan kurtaracak her proje ve fikir önemlidir. Terim'in ne amaçla olursa olsun bu teklifi milli takım için kabul ettiğini varsayıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Önemli olan milli takımın tabuttan çıkmasıdır.
Kesinlikle çok doğru sözler. Milli takım her zaman en iyilerin olmayı hakettiği yerdir. Her konuda o anda en uzman en yetenekli en tecrübeli en iyi kim ise onların yeri milli takım olmalıdır.
Belli, anlaşıldı ki bizde bazı revizyonlar pek tutmuyor, hemen tutmuyor yada yöntemleri doğru olmuyor. O zamansa zorlaman bir anlamı yok, biz neysek ona dönmeliyiz, özümüze dönmeliyiz, ruhumuzla, inancımızla oynayan Milli Takım'a geri dönmeliyiz. Nerede o maça daha 1 hafta varken heyecanlandığımız, maç günü ise hayatın durduğu günler...
Mide bulantısını göze alıp imza törenini izledim, Fatih Terim ile Demirören'i yan yana görmeyi kabullenemiyorum, kabullenebileceğimi sanmıyorum.
benbenim'e tepki göstermişsiniz ama bence haklılık payı var. Zaten dikkat ederseniz zoraki konuşmalar ve donuk yüz ifadeleri bile çok şey anlatıyor. Bir yanda sürekli TFF'yi topa tutan Fatih Terim, diğer yanda sarı-kırmızıya alerjisi olan Demirören. Ben bu ikilinin kendi iradeleri ile birlikte çalışmak istediklerine inanmıyorum. Fatih Terim'in milliyetçiliği bir etken olabilir ama esas etken başka. Onu da bilen biliyor..
fatih terime güveniyoruz ancak keske yılmaz vural gelseydi 4 maclık.
daha sonra fatih terim ile anlasılabilinirdi..
Bence çok kötü oldu. Etik değerleri hiç önemsemeyen bir basına sahip olan ülkemizde hem Milli Takım hocası hem de şampiyonluğun favorisi takımın hocası olmak bence büyük hata. Ayrıca sırf koltuk sevdasına gidip Fatih Terim'e teklif yapmak ta hata. Şu ana kadar her seferinde Milli takımdan resmen kovulan Fatih Terim'in tekrar kurtarıcı olarak takımın başına getirilmesini yadırgadım. Umarım başarılı olsun veya olmasın saçma sapan tartışmalar yaşamayız.
Fatih Terim son derece doğru isim ancak Galatasaraydaki görevini bırakmalı yoksa başı bu sene çok ağrır
Fatih Hoca' nın yardımcısı Hamza Hamzaoğlu olacakmış. Çok iyi bir seçim yapmış Fatih Hoca
Football is simple,but Football Manager is not
Hamza Hamzaoğlu çok potansiyelli bir teknik adam,Milli Takım'da Fatih Hoca'nın yardımcılığını yapmak,çok büyük yarar sağlyacaktır kendisine,hayırlı olmasını dileyelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hamza hoca cok iyi secim...
Oğuz Çetin falan gidiyor mu şimdi ?
Hamza hoca haketti bu görevi
Mevcut performanslara göre şu 11'i kursa Fatih Hoca ne güzel olur. Arda'yı da solda harcamamış oluruz, Barcelona maçında hayran kaldım Arda'ya. Nuri'de Fatih Terim'in yönetiminde her zaman çok iyi oynuyor, bu kadroda rahat oynar.
Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak
Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.
Fatih hoca öyle düşünüyorum ki Mayıs ayından sonra bir ekip kurucak ve onlara danışmanlık yapıcak.Zaten bir danışmanlık lafıdır dolaşıyor ortada.Hamza hocanında yardımcısı olması bu tezi güçlendiriyor.İnşallah iyi ve hayırlı bir yapılanma olurda artık milli takımımız istenilen seviyeye çıkar.
Fatih Hoca gelir gelmez şu teknik ekibi değiştirse on numara olacak. Hiç bir yararı yoklar milli takıma.
aday kadro kac kisiden olusuyor vs bilmem ben fatih hoca olsam kadrom boyle olurdu
Akhisar – Ugur Demirok
Besiktas – Tolga Zengin
Besiktas – Olcay Sahan
Besiktas – Oguzhan Ozyakup
Eskisehir – Necati Ates
Galatasaray – Semih Kaya
Galatasaray – Burak Yilmaz
Galatasaray – Umut Yilmaz
Galatasaray – Selcuk Inan
Rize – Sercan Kaya
Kayseri – Sefa Yilmaz
Fenerbahce – Volkan Demirel
Fenerbahce – Hasan Ali Kaldirim
Fenerbahce – Gokhan Gonul
Fenerbahce – Mehmet Topal
Fenerbahce – Alper Potuk
Gaziantep – Muhammet Demir ( tek gol attigi ile degil hep takip ettigim bir futbolcuydu sakatliktan once. Harina bir forvet )
Sivasspor - Ziya Erdal
Bursaspor – Sener Ozbayrakli
Kasimpasa – Adem Buyuk
Trabzonspor – Onur Kivrak
Trabzonspor - Olcan Adin
Trabzonspor – Aykut Demir
Atletico Madrid – Arda Turan
Dortmund – Nuri Sahin
Leverkusen – Omer Toprak
buda benim milli takim kadrom...
![]()
Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.
Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.
Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Terim milli takımdaki kontratı bitince yerini Hamza hocaya mı bırakcak acaba diye düşündürdü açıkcası.
Bence kötü de olmaz, Hamza hoca da kurulu düzeni devam ettirir ve Terim'in yanında çalışacağı için ne yapacağını da bilir. Düşünce böyle gibi gözüktü bana ancak bu sadece bir fikir tabii ki.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu Hamza Hamzaoğlu'nu vaktinde başarısız diye kovduk ya,yönetimi affetmek zor olacak. Hangi yönetim diye sormayın,o kadar fazla değişti ki hangisinin döneminde kovulduğunu hatırlamıyorum.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tuncay Şanlı'nın Milli Takım'a geri dönmesine kesin gözüyle bakıyorum.Bitmek tükenmek bilmeyen hırsı ve yorulmak bilmeyen ciğerleriyle Milli Takım'a tekrar bir hareket getirebilir,evet tek başına yapabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp