Sayfa 31 / 41 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sürekli federasyona giydir , sonra onunla çalışmayı kabul et. İlginç.
    http://24.media.tumblr.com/fcbc01efc...8cf3o1_400.gif

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

YD yi savunan kim ki ? O adamın ne olduğu belli. Ben Terime takıldım. Milli takımı milli mesele yapmak çok saçma bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

YD yi savunan kim ki ? O adamın ne olduğu belli. Ben Terime takıldım. Milli takımı milli mesele yapmak çok saçma bence.
    Milli takımın 50.sıralarda olması sizce de utanç kaynağı değil mi?

4. Default

Onu milli mesele yapmayalım, bunu milli mesele yapmayalım, aman o kırılmasın aman bu üzülmesin aman şunlara dikkat edelim bunlara dikkat edelim diye diye Milliyetçilik ruhumuzu kaybediyoruz yavaş yavaş farkında değiliz.

5. Default

Quote Originally Posted by Downey Jr View Post
    Sürekli federasyona giydir , sonra onunla çalışmayı kabul et. İlginç.
    http://24.media.tumblr.com/fcbc01efc...8cf3o1_400.gif
    Galatasaray'ın mutlaka bu işten bir çıkarı olacaktır yoksa zannetmiyorum ki Ünal Aysal tükürdüğünü yalasın. Ayrıca Fatih Hoca'nın sadece olaya ''federasyon'' olarak bakmadığını "milli takım" olarak baktığını onu tanıyan herkes iyi bilir.

Peki buradan şimdi geçen sene Abdullah Avcı gelsin diyen herkese soruyorum, Fatih Hoca değil de kim gelseydi?

6. Default

Quote Originally Posted by TKF View Post
    Kabul etmese adamı vatan haini ilan edecektiniz. Adam ne yapsın ?
    Kabul etmeyedebilirdi. Çok doğal hakkı, zorunda değildi. Ama kimsenin olmadığı bir anda çıktı yine sorumluluğu aldı. Adam ne yapsa yaranamıyor, yani kabul etse bin laf etmese bin laf... Bu medya (belli bir kaç kanal) bu ülkenin bu hallere gelmesine en büyük etken, çoğu zaman dikkatle dinliyorum da bazı muhabbetlerde o kadar boş yorumlar yapılıyor ve bir cümle o kadar ince ayrıntısına kadar inceleniyor ki inanılır gibi değil gerçekten... Mesela en son Arda Turan transfer muhabbeti bile... Yahu adam çıkıyor açıklama yapıyor, menajeri çıkıyor ''gelmeyecek!!'' diyor, bizim yorumcular hala yok öyle demek istememiştir yok Fener'e açık kapı bırakmış yok bilmemne... çok komik ve nankör bir nesil haline geldik, nerde 88-89 nerde 96-2000 ruhu...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

en dogrusu yapildi milli takimin basarisi icin.. fatih terim den daha iyi bir aday yok su an

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihayetinde Fatih hoca sevinecekse ben 3 sevinirim.Biraz olaya onun yönünden bakmak lazım.Adam duygusal düşünüyor.Eminim milli duyguları şu anda en üst seviyededir.Bu yönden Dünya Kupası'na gitmeyelim diyen arkadaşlara pek katılmıyorum.İmparatora mucizeyi gerçekleştirip Türkiye'yi Dünya Kupası'na götürmek yakışacaktır.Gerçi ipler bizim elimizde değil.İmkansız ile karşı karşıya Fatih hoca.

Fatih hocanın bu göreve gelmekle mutlu olduğunu düşünüyorum.Ünal Aysal'da en az 3 yıllık sözleşme yapıp Galatasaray taraftarını sevindirsin.Bence sezon sonu yada sezon ortasında yapılır sözleşme.

Ünal Aysal zeki adam.Nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyor.Sezon sonu Fatih hocayı bırakıp taraftarlarla karşı karşıya gelmez.Kalırlarsa birlikte,giderlerse birlikte giderler.Fatih hocanın en sevdiği adamlar Ünal Aysal tarafından gönderildi.O aralar Aysal ile sıkça araları açık diye konuşuluyordu.Bıraksa o zaman bırakırdı.

Ayrıca Aysal şu sözleri söyledikten sonra Fatih Terim'i her halükarda bırakmayacağına inanıyorum.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla milli takımda en az kulüp takımları kadar önemlidir. Milli takımın kötü olması Türk futbolunun imajını zedeler. Milli takımı bu durumdan kurtaracak her proje ve fikir önemlidir. Terim'in ne amaçla olursa olsun bu teklifi milli takım için kabul ettiğini varsayıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Önemli olan milli takımın tabuttan çıkmasıdır.

10. Default

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla milli takımda en az kulüp takımları kadar önemlidir. Milli takımın kötü olması Türk futbolunun imajını zedeler. Milli takımı bu durumdan kurtaracak her proje ve fikir önemlidir. Terim'in ne amaçla olursa olsun bu teklifi milli takım için kabul ettiğini varsayıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Önemli olan milli takımın tabuttan çıkmasıdır.
    Kesinlikle çok doğru sözler. Milli takım her zaman en iyilerin olmayı hakettiği yerdir. Her konuda o anda en uzman en yetenekli en tecrübeli en iyi kim ise onların yeri milli takım olmalıdır.

Belli, anlaşıldı ki bizde bazı revizyonlar pek tutmuyor, hemen tutmuyor yada yöntemleri doğru olmuyor. O zamansa zorlaman bir anlamı yok, biz neysek ona dönmeliyiz, özümüze dönmeliyiz, ruhumuzla, inancımızla oynayan Milli Takım'a geri dönmeliyiz. Nerede o maça daha 1 hafta varken heyecanlandığımız, maç günü ise hayatın durduğu günler...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mide bulantısını göze alıp imza törenini izledim, Fatih Terim ile Demirören'i yan yana görmeyi kabullenemiyorum, kabullenebileceğimi sanmıyorum.

benbenim'e tepki göstermişsiniz ama bence haklılık payı var. Zaten dikkat ederseniz zoraki konuşmalar ve donuk yüz ifadeleri bile çok şey anlatıyor. Bir yanda sürekli TFF'yi topa tutan Fatih Terim, diğer yanda sarı-kırmızıya alerjisi olan Demirören. Ben bu ikilinin kendi iradeleri ile birlikte çalışmak istediklerine inanmıyorum. Fatih Terim'in milliyetçiliği bir etken olabilir ama esas etken başka. Onu da bilen biliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

fatih terime güveniyoruz ancak keske yılmaz vural gelseydi 4 maclık.
    daha sonra fatih terim ile anlasılabilinirdi..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence çok kötü oldu. Etik değerleri hiç önemsemeyen bir basına sahip olan ülkemizde hem Milli Takım hocası hem de şampiyonluğun favorisi takımın hocası olmak bence büyük hata. Ayrıca sırf koltuk sevdasına gidip Fatih Terim'e teklif yapmak ta hata. Şu ana kadar her seferinde Milli takımdan resmen kovulan Fatih Terim'in tekrar kurtarıcı olarak takımın başına getirilmesini yadırgadım. Umarım başarılı olsun veya olmasın saçma sapan tartışmalar yaşamayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fatih Terim son derece doğru isim ancak Galatasaraydaki görevini bırakmalı yoksa başı bu sene çok ağrır

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fatih Hoca' nın yardımcısı Hamza Hamzaoğlu olacakmış. Çok iyi bir seçim yapmış Fatih Hoca
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamza Hamzaoğlu çok potansiyelli bir teknik adam,Milli Takım'da Fatih Hoca'nın yardımcılığını yapmak,çok büyük yarar sağlyacaktır kendisine,hayırlı olmasını dileyelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamza hoca cok iyi secim...

Oğuz Çetin falan gidiyor mu şimdi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hamza hoca haketti bu görevi

Mevcut performanslara göre şu 11'i kursa Fatih Hoca ne güzel olur. Arda'yı da solda harcamamış oluruz, Barcelona maçında hayran kaldım Arda'ya. Nuri'de Fatih Terim'in yönetiminde her zaman çok iyi oynuyor, bu kadroda rahat oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Mevcut performanslara göre şu 11'i kursa Fatih Hoca ne güzel olur. Arda'yı da solda harcamamış oluruz, Barcelona maçında hayran kaldım Arda'ya. Nuri'de Fatih Terim'in yönetiminde her zaman çok iyi oynuyor, bu kadroda rahat oynar.
    Şu kadroya bence Muhammet Demir Umut yerine çok daha iyi gider.Çoktan hak etti bence.

Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak

Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih hoca öyle düşünüyorum ki Mayıs ayından sonra bir ekip kurucak ve onlara danışmanlık yapıcak.Zaten bir danışmanlık lafıdır dolaşıyor ortada.Hamza hocanında yardımcısı olması bu tezi güçlendiriyor.İnşallah iyi ve hayırlı bir yapılanma olurda artık milli takımımız istenilen seviyeye çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fatih Hoca gelir gelmez şu teknik ekibi değiştirse on numara olacak. Hiç bir yararı yoklar milli takıma.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aday kadro kac kisiden olusuyor vs bilmem ben fatih hoca olsam kadrom boyle olurdu

Akhisar – Ugur Demirok
    Besiktas – Tolga Zengin
    Besiktas – Olcay Sahan
    Besiktas – Oguzhan Ozyakup
    Eskisehir – Necati Ates
    Galatasaray – Semih Kaya
    Galatasaray – Burak Yilmaz
    Galatasaray – Umut Yilmaz
    Galatasaray – Selcuk Inan
    Rize – Sercan Kaya
    Kayseri – Sefa Yilmaz
    Fenerbahce – Volkan Demirel
    Fenerbahce – Hasan Ali Kaldirim
    Fenerbahce – Gokhan Gonul
    Fenerbahce – Mehmet Topal
    Fenerbahce – Alper Potuk
    Gaziantep – Muhammet Demir ( tek gol attigi ile degil hep takip ettigim bir futbolcuydu sakatliktan once. Harina bir forvet )
    Sivasspor - Ziya Erdal
    Bursaspor – Sener Ozbayrakli
    Kasimpasa – Adem Buyuk
    Trabzonspor – Onur Kivrak
    Trabzonspor - Olcan Adin
    Trabzonspor – Aykut Demir
    Atletico Madrid – Arda Turan
    Dortmund – Nuri Sahin
    Leverkusen – Omer Toprak

buda benim milli takim kadrom...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Thumbs up

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.
    Çok doğru söylemişsin.Hamza Hamzaoğlu ligin kaliteli hocalarından birisi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Terim milli takımdaki kontratı bitince yerini Hamza hocaya mı bırakcak acaba diye düşündürdü açıkcası.

Bence kötü de olmaz, Hamza hoca da kurulu düzeni devam ettirir ve Terim'in yanında çalışacağı için ne yapacağını da bilir. Düşünce böyle gibi gözüktü bana ancak bu sadece bir fikir tabii ki.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şu Hamza Hamzaoğlu'nu vaktinde başarısız diye kovduk ya,yönetimi affetmek zor olacak. Hangi yönetim diye sormayın,o kadar fazla değişti ki hangisinin döneminde kovulduğunu hatırlamıyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tuncay Şanlı'nın Milli Takım'a geri dönmesine kesin gözüyle bakıyorum.Bitmek tükenmek bilmeyen hırsı ve yorulmak bilmeyen ciğerleriyle Milli Takım'a tekrar bir hareket getirebilir,evet tek başına yapabilir.

Sayfa 31 / 41 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Mesaj Yetkileri