Sayfa 31 / 166 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Jose istemiyor Higuain'i. beğenmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Carroll konusunu hiç açmayın abi Higuin gelirse muhteşem olur ama imkansız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Higuin sakatliktan sonra duzelemedi Benzema formayida vermez zaten higuin"e bence iyi bi forvet almamlilar neymar olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Joel Campbell Arsenal'de

Resmen açıkladılar. ---> Kaynak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Joel Campbell Arsenal'de

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, 19 yaşındaki Kosta Rikalı forvet Joel Campbell ile anlaştı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ülkesinin Deportivo Saprissa takımında oynayan Joel Campbell'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu gösterdiğini ve transferle ilgili resmi imza için formalitelerin tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.
    Campbell, 6 kez Kosta Rika Milli Takımı'nda oynadı ve 2 gol attı.

Kaynak: Ntvspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Copa Amerika'da çok iyiydi Arsenal yine güzel transfer yapmış...Bu oyuncu da Chamberlain kadar olmasa bile hızlı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Youtube'dan birkaç videosuna baktım , onlar üzerinden konuşmak çok doğru olmasa da Wenger yine yapacağını yaptı sanırım..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Copa America'da izleybildiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sağ kanadı otoban gibi kullanıyordu. Wenger yapacağını yaptı işte yine.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arsenal'in yaş ortalamasıyla bizim okul takımının yaş ortalaması birbirine yaklaşıyor giderek.

Bu adamı görmek için Wenger olmaya gerek yoktu zaten. Hepimiz izledik Copa America'da.

sitede bonservisini göremedim yalnız

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Arsenal'den City'e sürpriz takas teklifi

Yaz transfer döneminde önemli oyuncularını kaybeden Arsenal, Samir Nasri'yi kadrosuna katmak isteyen Manchester City'e sürpriz bir takas teklifi sunduğu iddia edildi.

13 Ağustos 2011 Cumartesi - 11:34
    Sporx.com dış haberler

Takım kaptanı Francesc Fabregas'ı Barcelona'ya kaptırmak üzere olan Arsenal'in, bir başka yıldızı Samir Nasri'yi isteyen Manchester City'e şok bir teklif yaptığı iddia edildi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Sun'ın iddiasına göre, üzerinde birinci sınıf bir transfer yapması için baskı olan Arsene Wenger, Fransız yıldızı Nasri'yi Manchester'ın mavi yakasına gönderirken Arjantinli golcü Carlos Tevez'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Gelecek sezon Arsenal ile olan kontratı sona erecek olan Nasri'den 25 milyon sterlin bekleyen Arsenal'in, City'den ayrılmayı isteyen ve 50 milyon sterlinlik bir fiyat biçilen Tevez'i kadrosuna katabilmek için 10 milyon sterlinlik bir indirim yaptırmayı umduğu belirtildi.

İsmi açıklanmayan ama Arsenal kulübüne yakın olan bir kaynak ise Nasri'nin City'e gitmek istediğini, Tevez'in de Manchester City'den ayrılmak istediğini söyledi. "Wenger'in yeniden herkesin desteğini alması için yeni bir yıldıza ihtiyacı var. Tevez herkesi neşelendirecek transfer olabilir" diyen kaynak, bunun iki tarafın da kazançlı çıkacağı bir transfer olacağını söyledi.

2012 yazında serbest kalacak olan Nasri uzun süredir kupalar kazanan bir takımda oynamak istediğini belirtirken, Tevez de ailesine yakın olmak için Güney Amerika'ya transfer olmak istediğini söylüyordu. Güney Amerika'ya transferi gerçekleşmeyen Arjantinli yıldızın ısrarla sevmediğini belirttiği Manchester kentinden ayrılmak için bu teklifi kabul edebileceği öne sürülüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sorması ayıp Arsenal in ortasahasında kim kaldı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sorması ayıp Arsenal in ortasahasında kim kaldı
    nasri kanatlarda oynuyo

ramsey - wilshere - diaby - denilson - song - rosicky

hadi denilson çok yeterli değil göbekte

song
    wilsehere - diaby

oynar ve bence gayette iyi bi ortasahadır bu hoş 1 dmc ve 1 mc daha alsalar iyi olur gerçi de

bu arada tevez gelirse mükemmel olur gerek kanatlarda gerekse forvetin ortasında oynar

Van Persie - Tevez - Walcott

Ramsey de sağlam bi oyuncu orta sahada.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sonunda gerçek anlamda bir yıldız almış olur Wenger,Eğer Tevez gelirse.Lakin ben Tevez'in Inter'e gideceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default United Götze'yi gözüne kestirdi

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Alman orta sahası Mario Götze'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Premier Lig'de mücadele eden Macnhester United'in hedefinde Borussia Dortmund forması giyen Alman orta saha Mario Götze'nin olduğu iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan Express'in haberine göre, geçen hafta Almanya'nın Brezilya'yı 3-2 yendiği hazırlık karşılamasında izledikleri Götze ile olumlu rapor hazırlayan United yöneticilerinin, transfer için kolları sıvadığı yazıldı.

Geçtiğimiz sezonun Bundesliga şampiyonu Dortmund'un vazgeçilmez isimlerinden olan ve ligin en iyi genç yeteneği seçilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun Barcelona ve Real Madrid'in de listesinde olduğu belirtildi.

Borussia Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncunun 20 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli olduğu belirtildi.

3 Haziran 1992 yılında dünyaya gelen Mario Götze, altyapısından yetiştiği Dortmund'da 2009 yılında henüz 17 yaşındayken profesyonel oldu ve bu zamana kadar 40 maçta sarı siyahlı formayı giymeyi başardı.

Kaynak:Sporx.com Dış Haberler

FM 2011'in wonderkidlerinden.Alırsa iyi bir iş yapmış olacak Manu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mario Götze'nin bu sezon değilde gelecek sezon mutlaka ayrılacağını düşünüyorum.Manu'ya iyi gider.

Default Barmeni kaleci yaptılar!

İngiltere 3. Lig (League One) takımlarından Wycombe Wanderers, daha önce kulüp tesislerinde barmen olarak da görev yapan Jason Mooney ile bir yıllık sözleşme yaptı.

22 yaşındak iMooney,Wycombe’da kaleci olarak görev yapacak. Kulübün resmi sitesine konuşan Mooney, “6 ay önce bahçıvandım ve Premier Lig’in 6 lig aşağısında amatör olarak futbol oynuyordum. Sonra barmenlik yaptım. Şu an yaşadıklarıma inanamıyorum” ifadelerini kullandı.

HTSpor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok ilginç bir olay performansını merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lig one takımlarının tamamı profesyoneldir şaşırdım bu olaya ama geçmişi varmış sonuçta konferans liginde oynuyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngiltere alt liglerinde Twitter üzerinden transfer felan yapanlarıda görmüştük o nedenle çok şaşırtıcı gelmedi bana...

(bkz. İngiliz kulübü twitter'dan transfer yaptı!)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Güzelmiş.Barmen olarak işe mi başlasak ne

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İyi cintonik hazırlıyormuş diyorlar.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Tottenham Adebayor'u istiyor

17 Ağustos 2011 14:41 | NTV Spor ve Ajanslar
    Tottenham Hotspur, Manchester City'den Adebayoru'u kadrosuna katmak istiyor.

İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur, forvet oyuncusu Emmanuel Adebayor'u kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.
    Londra ekibinin menajeri Harry Redknapp, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Manchester City yöneticileriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Geçen sezon Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Togolu Adebayor, Madrid'de oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham'a 2 gol atmıştı.
    Tottenham, golcü oyuncusu Robbie Keane'in LA Galaxy takımına transfer olmasının ardından forvet arayışlarını sürdürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlı transfer olur.

Del Piero_10 Misafir

Default Wenger: "Doğru oyuncuya 40 bile veririm"

Arsene Wenger, takım için doğru isimleri bulması halinde kesenin ağzını açmaktan kaçınmayacağını belirtti.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfere büyük paralar harcamaktan çekinmediğini söyledi.

Takımın kaptanı Cesc Fabregas'ın Barcelona ile anlaşması sonrasında, Wenger'in kadrosunun gücü hakkındaki sorular da artmaya başladı. Fransız antrenör Valencia'dan Juan Mata ve Shakhtar Donetsk'den Jadson ile ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanlarken, yeni bir ismin transfer edileceğinin sinyalini verdi.

Sky Sports News'e konuşan Wenger, "Eğer doğru oyuncuları bulabilirsem, 30 milyon hatta 40 milyon avro verebilirim. Ama sorun para meselesi değil, bulduğumuz isimlerin kalitesi. Benim hakkımda büyük paralar harcamak istemediğim yönünde yanlış bir izlenim olduğunu düşünüyorum. Ben ortalama oyunculara para saçmak istemiyorum. Ayrıca doğru zaman geldiğinde para harcamaktan çekinmeyiz." ifadelerini kullandı.

Taraftarın takımla gurur duyması için birçok neden olduğunu söyleyen Wenger, "Buradaki değerler, kulübün izlediği yol, kurmaya çalıştığımız sistem gurur duyulacak unsurlar. Tabii ki kupalar kazanmak, şampiyonluklar yaşamak istiyoruz, bunu kim istemez ki? Ama geçen sezon buna çok yakın olduğumuzu hissetmiştik ve benim pişmanlığım bunu başaramamış olmak. Yine de her kulvarda yarışıyoruz ve biraz şanssızdık." dedi.

Zorlukları sadece birlik içinde olmaları halinde aşabileceklerini söyleyen Wenger, "Size kötü bir şey olduğunda, buna kulüp olarak karşılık vermenizin tek yolu var: birlik olmak. Eğer birlik olmuşsanız bile futbol yeteri kadar zor. Eğer birlik olamamışsanız, hiçbir şansınız yok." şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hadi ordan diyesim geldi nedense

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Nasri Manchester City'de

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Arsenal'de Samir Nasri'nin, Manchester City'ye transferinin oldukça yakın olduğu iddia edildi.

18 Ağustos 2011 Perşembe - 16:40
    Sporx.com dış haberler

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri'nin Manchester City'ye transfer olmak üzere sağlık kontrolüne girdiği yazıldı.

BBC'de yer alan haberde, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Nasri'nin Manchester'daki Bridgewater Hastanesi'nde sağlık kontrolüne girdiği belirtildi.

Arsenal ve Manchester City kulüplerinin halen görüme halinde olduğu bildirilirken, transferin oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi ve Manchester City'nin bonservis konusunda sorun çıkarmaması nedeniyle kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Nasri için City'nin kırmızı beyazlı ekibe 25 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Londra ekibi, orta sahasının önemli isimlerinden Cesc Fabregas'ı Barcelona'ya gönderirken Samir Nasri de aynı dönemde takımdan ayrılmak istediğini dile getirmiş ve bu yüzden geçtiğimiz hafta sonu oynanan Newcastle United maçında taraftarların tepkisine maruz kalmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.arsenal.com/news/news-arc...city-for-nasri

Başlık Nasri City'de diye değiştirilebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yuh arkadaş ya napacaklar bu kadar adamı.Az bi durun da

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri