Sayfa 31 / 128 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

diego transferi çok kötü olmuş atletico artık eskisi gibi oynamıyo bu tempolu futbolu kaldırması çok zor kral kupası maçında resmen sahadan kayboldu adını sarı karta kadar duymadım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Diego oynadığı zaman Arda daha az topla buluşuyor hatta dikkat ediyorum adam bilerek pas vermiyor sanki Arda'ya boş pozisyonlarda bile. Bi gıcıklık var gibi aralarında... 2 sezon önce geldiğinde de Arda daha çok yedek kalmaya başlamıştı ve birlikte oynadıklarında gene aynı şeyi gözlemlemiştim. Yanılıyorumdur belki ama bana öyle geliyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Diego oynadığı zaman Arda daha az topla buluşuyor hatta dikkat ediyorum adam bilerek pas vermiyor sanki Arda'ya boş pozisyonlarda bile. Bi gıcıklık var gibi aralarında... 2 sezon önce geldiğinde de Arda daha çok yedek kalmaya başlamıştı ve birlikte oynadıklarında gene aynı şeyi gözlemlemiştim. Yanılıyorumdur belki ama bana öyle geliyor.
    Yok hocam aynı şeyleri bende düşünüyorum hatta babamda sürekli bunu diyor. Real Madrid gözümde giderek antipatikleşiyor. Hele o pepe yok mu pepee

Şuna bak evlat olsa sevilmez

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi hayirli olsun barcelona halilovici kapti.

diego arda muhabbeti aynı bizim selcuk sneijder muhabbeti gibi.
    bazı arkadaşlar ısrarla aynı mevkiinin oyuncusu değil diyerek böyle bir şey olamayacagını düşünse de takım içi rol dagılımı diye bir olay vardır gözle görülmez bu, bazı oyuncular bir rolde kesiştiği zaman anlaşamazlar. arda sol kanatta da oynasa bu takımın ayagında top tutan al ver yapan tabiri caizse beyin oyuncusuydu. takım içinde biraz hata yapma lüksü ve insiyatif kullanma özgürlüğü vardı. aynı haklardan yararlanmak isteyen bir de diego katıldıgı zaman olmuyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Instgram'ında paylaştığı resim

"Dinamo Zagreb'e her şey için teşekkür ederim. İlk kulübüm ve aşkların en büyüğü. Şimdi Barcelona'ya gitme zamanı"

Halilovic'i zor alırız artık başka takımlara

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok kötü haber bizim için.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Barcelona, Mönhengladbach'ın kalecisi Marc-Andre ter Stegen ile anlaşmaya vardı...

-Goal.com

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Barça aralarında Arda'nın da bulunduğu 4-5 oyuncuyu istiyormuş.Tata raporu yönetime vermiş

http://espn.uol.com.br/noticia/39714...e-botafoguense

http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...nin-kiskacinda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aguero haberleri dogruda , arda icin 42m euro vermez barcelona o koca bir yalan

sakary Ali Misafir

Agüero iyi olur bence. Eğer Barça istiyorsa Messi de istiyordur. Eğer Messi istiyorsa da Aguero ile Messi'nin arası iyidir. Eğer araları iyilerse de inşallah transfer gerçekleşir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aguero messi neymar cok can yakar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Asıl rotasyon çok sağlam geliyor bana Pedro ve Alexis ikisi de çok üst düzey.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda 42m€ gibi astronomik bir rakama bence transfer olmaz. Atletico temiz 20-25m€'ya bırakır Barcelona almak istiyorsa.

öte yandan; messi-aguero-neymar / pedro-alexis-tello

aman aman.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir de şu Xavi ve İniesta'ya çok iyi bir rotasyon bulabilseler çok iyi olacak.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Barça Sağlam Geliyor

(Tapatalk)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

City bırakmaz Agüero yu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alexis'in sezon sonu Juve'ye gideceği konuşuluyor bu transferler olursa gider zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

guardiola oyunculari motive etmekte zorlandigi icin takimdan ayrilmis haberlere bakilirsa. zaten dususun sebebi de bu olsa gerek. artik hersey birakildi, messinin kiracagi rekorlar takip ediliyor.

yeni yuzler takima faydali olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

City Aguero'yu kolay kolay satmaz. Yaya ile birlikte en değerli oyuncusu. City, PSG gibi takımlardan oyuncu almak kolay değil, bu takımlar tok satıcı. Mesela PSG'den T.Silva, Cavani'yi almaya kalksan imkanı yok satmazlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

barca icin forvet onemli degil barcayi su an kara kara dusunduren xavi-iniesta yerine kimi koycaz.. hadi iniesta neyse 3-4 yil daha oynar ama xavi icin oyle degil.. o yuzden barca kesinlikle pas yuzdesi yuksek bir adam alacaktir onlarda bence vidal-kroos ikilisinden biri olur.. barca icin artik para harcama zamani geldi..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

xaviye alternatif arda var iste, gayet iyi oynar o bolgede bence. atleticoda ortasaha ozelliklerini cok gelistirdi, oyun zekasi da iyidir. barcanin pas trafiginde siritmaz hic.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    xaviye alternatif arda var iste, gayet iyi oynar o bolgede bence. atleticoda ortasaha ozelliklerini cok gelistirdi, oyun zekasi da iyidir. barcanin pas trafiginde siritmaz hic.
    Hocam Arda ile Xavi çok farklı oyuncular ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yapma abi mevkileri farkli arda orda oynuyamaz , + xavi kadar zeki degil çevik hiç degil arda...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

biliyorum farkli yerlerin oyuncusu ama denenebilir, o acidan dedim. o olgunlukta bence. gidip de pedronun yerinde oynayacak hali yok, barcada tek yer var oynayabilecegi, xavi ya da iniestanin pozisyonu.belki baska takimda siritir ama barcadaysa mc oynar sanki, bana oyle geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

17 yasindaki Alen Halilovic ile 5 yillik sözlesme imzaladigini acikladi. Bonservis: 2.2 milyon Euro. + barca b de oynucak

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

16 yaşında şampiyonlar liginde oynamıştı Halilovic.Çok ucuza almışlar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

brezilyali olsaydi o kadar ucuza alamazlardi. bu yugoslavlar nedense cok ucuza mal oluyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tata sezon sonu kesin gidiyor basarisiz oldu... yerine dortmundun hocasi jurgen klopp diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Jurgen olmaz bence, total futbol ile uyumlu biri olmalı. Yine bir hollandali bulurlar bence ya da altyapidan biri gelir. Tata dan çok messinin düşüşü barçayi etkiledi, sakatlık kötü etkilemiş messiyi, hâlâ tam performans oynayamıyor.

Sayfa 31 / 128 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Mesaj Yetkileri