Sayfa 31 / 130 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bize göre sağ taraftaki sarı formalı çocuğun önünde de Barcelona formalı birisi var sanırım. Eğilmiş bir şekilde. Tek maç olsa, tribünün sponsorlara ya da özel bir kuruma (federasyon gibi) ayrılmış bölümü diyeceğim ama deplasmanlı maç.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bize göre sağ taraftaki sarı formalı çocuğun önünde de Barcelona formalı birisi var sanırım. Eğilmiş bir şekilde. Tek maç olsa, tribünün sponsorlara ya da özel bir kuruma (federasyon gibi) ayrılmış bölümü diyeceğim ama deplasmanlı maç.
    trabzon formasıdır oda :P

şaka bi yana cidden ilginçmiş

sakary Ali Misafir

Güzel bir karşılaşmaydı ancak belirteyim klasik Barça Süper Kupa ilk maçımı.Geçen senede ilk maçta Sevilla karşısında kötü oynayıp yedek ağırlıklı kadro ile 3-1 yenildikten sonra içerde duman etmişlerdi.

Bu sene de aynı tabloyu göreceğiz gibime geliyor.Barça içerde o eski bildiğimiz topa sahip olan rakibi hapseden şekilde oynayacaktır..

Yalnız İniesta ne top oynadı be..Her zaman ki gibi Real Madrid'in orta sahasındaki isimler en az 3.kez sarı kart görmelerigerekirdi bence (Alonso, Khedira, Pepe'de dahil edilebilr.)

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer o yapmazsa bu yapmazsa hiç kimse olağan düzeni değiştiremez son derece doğru bir karar.
    bütün futbolcular bıraksa da değişmez bu sistem.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

evet bu sisteme dayanmak okadar kolay değil ve bunada dayanamadığı için futbolu bırakması doğal birşey fakat bizim türkiyedeki bazı futbolcuların artık futbol oynamak istememesine rağmen sırf para için öyle antremanlara çıkıp parasınıda baba baba alan bazı futbolcular var bunların hepsini futboldan ihraç etmeleri gerek ben olsam direk atardım futbolu severek oynayan adam herzaman iyi oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aslında bu kadar çok para dönen futbol oyununda, çok yüksek paralar alan yıldızlar biraz daha mütevazi bir hayat yaşamayı seçip aldıkları paraların yarısını yardım için falan kullansa, ne bileyim somalidir, japonyadır, ihtiyacı olan yerlere yardım olarak gitse o paralar çok iyi olur. Madem olması gerektiğinden daha fazlası dönüyor, yetenekli bir topçusun diye milyonlar alıyorsan, biraz da yaşamayı hak edene yardım et. Geri kalan yarısı zaten o futbolcunun herşeyine yeter yine, tek başına yaşadığı 8 katlı 983 odalı 287 tuvaletli bir villadan vazgeçebilirler mesela.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kararından ötürü tebrik ediyorum. Fifa'nın bu konular için bir çözüm üretmesi şart. Para > Futbol olmamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gollerin videosu varmı? 3. ve 4. golü göremedim. Uyuyakalmışım. Yanlız David Villa'nın golü muhteşemdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Facx View Post

avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim
    güzel bir kare yakalamışlar futbolun zevk oyunu olduğunu hatırlattı bana madridli tarftarları görünce

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onlar Madridli taraftar değil ki turist onlar. Zaten Uzak doğulu tipler hariç kimse sevinmemiş o resimde. Birde Fenerli arkadaş biraz tebessüm ediyor o kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    bütün futbolcular bıraksa da değişmez bu sistem.
    En azından vicdanı rahat olur, öteki futbolcular milyon dolarları cebe indirdikten sonra, İngiltere'deki kulüpler birer birer battıktan sonra "Ben elimden geleni yaptım" diyebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Alexis Sanchez büyük topçu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
    Suportin giyonda oynamıyo adam Sporting Gijon'da oynuyor yani kazandığı parayı sen ömrü hayatında göremezsin
    En kötü aç ölcek duruma gelse, adamın kariyeri var en kötü 100 milyara top oynar o

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maçın analizini yapacak olursam ;

Benzema ' nın çok kötü oynadığını düşünmüyorum.Topları güzel sakladı, kafa vuruşları iyiydi ancak Valdes ' in insan üstü kurtarışlar yapması gollere engel oldu.
    Ronaldo maçın başında yoktu. Sonraları birşeyler yapmak istedi ancak yine egosuna yenildi. Örnek iyi bir pozisyonda 35 metreden şut denemesi olabilir.
    Pepe , R.Madrid ' in defansı değil demişsiniz. Aksine o pozisyonun saniye içinde gerçekleştiği ve takım arkadaşının sırtından sekip hızlanan bir Messi ' nin ne kadar hızlı olduğunu düşünürsek gayet normal o refleksi gösterememesi. Birçok pozisyonda A.Sanchez ' e yetişmesi ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor

Messi , Guardiola kondisyonunu sakla dediğinden olacaktır ki bu maçta pek fazla "kasmadı". Sadece maçı berabere tutmaya yetecek kadar oynadı diyebiliriz. Ayrıca R.madridli oyuncular her seferinde sakatlamaya yönelik oynadılar ona karşı buda ayrı bir not olsun.
    A.Sanchez , bu çocuk Dünya'nın en iyi oyuncularından olacak ve parmakla gösterilecek. Çok hızlı, teknik sadece pas atmayı öğrenmesi lazım. Marcelo'yu defalarca maymuna çevirdi.
    Mascherano , gerçekten mükemmel oynadı. Benzema'nın pozisyonlarında ivedilikle topa basıp birçok pozisyonu kesti. Dünya'da bunu yapabilecek çok az sayıda defans varken o defans oyuncusu değilken bile bunu başardı.
    Abidal , hastalığından dolayı 5-6 beden incelmiş olmasına rağmen çok iyi mücadele etti ve çoğu zaman topu sürüp takımını rahatlattı. 2-3 takımı yakabilecek hatası oldu ama neyseki pozisyonlar hüsranla sona ermedi.

Son olarak , Barcelona evinde kupayı alan taraf olacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun gerçekten de. Neden önceden bırakmadı diyenleri anlamıyorum, adamın mesleği yok ki? Hayatını rahat idame ettireceği kadar alın teriyle parasını kazanmış kazanacağı kadar. Kendisine göre tepkisini koymuş. Kendini rahatlatmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Abidal'in elle müdahalesi ve Valdes'in yerdeyken Ronaldo'yu ayağından hafifçe tutup düşürmesi.2 tane net penaltı vardı real madrid lehine ama hakemler yine bilindik şeyler yaptılar rakip uzay futbolu oynuyor diye sempati duyuyorlar sanırım.

Real Madrid çok çok iyiydi ve Benzema sorununu halledebilirlerse bence 2. maçta da bu devam edebilir.Bana sorarsanız bi de halledilmesi gereken Di Maria sorunu var

Unutmadan Son dakikalarda barçanında bir penaltısını veremedi aynı hakem ama çok daha kritik dakikalarda 2 tane penaltıyı vermedikten sonra o penaltıyı da çalamıyo haliyle insan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid oyunuyla ezdi sahada barcelonayı , ne top yapabildiler ne atak , sadece iki pozisyon var ve şansa ikisi de gol oldu , tabi büyük takım olmanın da getirisi.

Benzema'yı herkesin haricinde çok beğendim , Real Madrid'in penaltısını yedi hakem ama onun dışında oyunu fazla durdurmayarak hızlı bir oyun seyretmemizi sağladı , beğendim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ideal 11'in nasıl olacağını merak ediyorum. guardiola muhtemelen iniesta'yı sola çeker. fabregas öyle rotasyon oyuncusu değil. david villa dışarıda kalacak gibi.

messi

iniesta - sanchez

xavi - busquets - fabregas

gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Villa'yi kesmezler, kesemezler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

--------Villa------
    Andre-----Messi
    -----Xavi-Cesc--
    Eric-Puyol-Pike-Dani
    ------Valdes--------

kadro bu olur .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

formada yakışmış

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    --------Villa------
    Andre-----Messi
    -----Xavi-Cesc--
    Eric-Puyol-Pike-Dani
    ------Valdes--------

kadro bu olur .
    10 kişi var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Portekiz devi Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao; İngiltere, İtalya ya da İspanya'da oynamak istediğini dile getirerek, Atletico Madrid iddialarını da doğruladı.

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de transfer harekatı devam ediyor. Son olarak Galatasaray'dan Arda Turan'ı kadrosuna katan İspanyol temsilcisinde Radamel Falcao yankıları sürüyor.

İspanyol basınının gündeme taşıdığı Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao'nun Atletico Madrid'e transfer olacağı iddialarına, yıldız oyuncu açıklık getirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki oyuncu; "Atletico muhteşem bir takım ve harika taraftara sahip, orada oynamak benim için de çok iyi olacak" dedi.

Kulübü ile sözleşme yenilemesine rağmen transfer teklifleri karşısında suskun kalamayan Falcao; "Tüm oyuncular İngiltere, İspanya ve İtalya'da top oynamak ister" ifadelerini kullandı. Çok dürüst bir insan olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu bu liglerden birinde oynamak istediğini itiraf etti.

Porto'nun yıldız futbolcularından olan ve geçen sezon 39 gol atan Falcao'nun Atletico Madrid'e transferinin gelecek hafta içinde tamamlanabileceği dış basında sıkça konuşulan haberler arasında yer alıyor.

1.77 boyundaki Falcao, Porto'ya 2009 yılında River Plate'den transfer olmuştu.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Falcao müthiş olur yalnız atleticoya umarım gerçkeleşir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    10 kişi var.
    artık bi zahmet 10 kişi oynasınlar rekabet gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Thiago'nun neden 11 numara giydiğine anlam verememiştim. jeton şimdi düştü.

Atletico hiç zorlamasın bence. çok zor transfer.

bir forvete ihtiyaçları var ve bu kadar az zaman kalmışken daha mümkün oyunculara yönelmeliler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız benim anladığım kadarıyla para düzeni oynadığı futboldan bile nefret ettirmiş, yoksa sisteme rağmen futbola devam edecekmiş.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Aslında bu kadar çok para dönen futbol oyununda, çok yüksek paralar alan yıldızlar biraz daha mütevazi bir hayat yaşamayı seçip aldıkları paraların yarısını yardım için falan kullansa, ne bileyim somalidir, japonyadır, ihtiyacı olan yerlere yardım olarak gitse o paralar çok iyi olur. Madem olması gerektiğinden daha fazlası dönüyor, yetenekli bir topçusun diye milyonlar alıyorsan, biraz da yaşamayı hak edene yardım et. Geri kalan yarısı zaten o futbolcunun herşeyine yeter yine, tek başına yaşadığı 8 katlı 983 odalı 287 tuvaletli bir villadan vazgeçebilirler mesela.
    Böyle yaşayan kim?
    Hem o çok para kazanan futbolcuların yardım etmediğini nereden biliyoruz?

Sayfa 31 / 130 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Mesaj Yetkileri