Fink bile çok zor olur Mersin için. Bir Mersinli olarak belirtiyorum. Takımın geleceği belli değil. İşin sonunda düşmek de var, kalmak da. Fazlasını beklemek iyimserlik olur.
Nedir ki bu Mersin'in BJK'den adam alma istekleri anlamadım gitti.
Göztepenin Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Bu doğru mudur?![]()
Uzulmez fiziginden bisey kaybetmediyse super transfer olur.
Yasin Avci Izmir kokenli biri diye biliyorum. Gelirse cok faydali olur.
Super Lige cikinca Baskan bi cozum bulur, takimi yine yeniler. Para problemi yasamayiz sanirim. Yalniz 2000 lerin basinda da pervasizca transfer yapip borc batagina dusmus, sonrasinda da amator kumeyi boylamistik. Umarim bu sefer planlidir hersey.
Aslında ileriye dönük planlarda var alt yapı çok iyi işlemeye başladı fakat 1 2 yılda verim alınmaz hemen ondan dolayı şimdi 2 3 yıllık oyuncular alıyorlar herhalde.Tek güvenim Ali Gültiken ve İmam Altınbaş adamlar işlerinde iyiler herhalde öyle safsata işler yapmazlar.İlk başta Ali Gültiken yapmaz yapsa İmam başkan yönetim adamı dur ne oluyor der![]()
Üzülmez'i jübile yapmasını beklerken eğer giderse Göztepe'de izlemek ilginç olacak.![]()
lincolne verecek paralari varsa lincoln gelir niye gelmesinkiyattigi yerden para alacak sonucta.. siz lincoln mersine giderse oynayacak mi saniyorsunuz gs de oynamayan adam mersinde oynarmi
![]()
Lincoln'ü allah düşmanımın takımına nasip etmesin.
Giresunspor Galatasaray'dan Uğur Demirok , Mersin İ.Y'dan Hüseyin Kalafat ile anlaşmış .
İstanbul BŞB Bulgar orta saha oyuncusu Doka ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı .
İBB için 2. bir Holmen,ligimiz için de 2. bir Popov etkisi oluşturabilir.Anadolu takımlarının gözlemcileri gerçekten iyi çalışıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rizesporda Evrenden sonra birçok oyuncu daha ayrılıyormuş. Duyduğum kadarıyla Mithat, Koray gibi isimler takımdan gidiyor. Ramazan kalmak istiyormuş takımda.
Ek olarak anlaşma sağlandı denilen Serkan Atak içinde şimdi Bolusporla görüşüyor söylentileri var.
Moritz hayırlı olsun kumaşı kaliteli bir isim ama bizde yapamadı MİYde takip edeceğim onu
tribundergi: TRANSFER: Bucaspor, Manisaspor ile yollarını ayıran kaleci Bulut Basmaz ile anlaştı.
Buca gittiği gibi geri gelecek sanırım, aldıkları isimlere baktım kaliteli isimlerle anlaşıyorlar.
Debola Daniel Ogunseye Giresunspor'da.
Geçen sezonun ilk yarısında Kartalspor'da ikinci yarısında ise Tki Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen oyuncu yeni sezonda Giresunspor'da forma giyecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çaykur Rizespor Galatasaray'dan Cumhur Yılmaztürk ve Gaziantepspor'dan Gökhan Öztürk ile anlaştı .
tribundergi
Ferhat Odabaşı, Cemil Adican, Özcan Polat, Cemil Taşçı, Davut Babür ve Amit Guluzade Kayseri Erciyesspor'da.
tribundergi
http://www.girondins.com/transfert-m...bordelais.html
Belay bizim biladerlere imza atmış.
Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor’un, Kasımpaşa’dan Özgür, Akhisar Belediyespor’dan Burak Akyıldız ve Çaykur Rizespor’dan Ercan ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.20 adet oyuncu alacakmışız , tek Burak kesinmiş .
Tam bu kazmadan kurtulduk diyorum ondan sonra yeniden geliyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Mehmet Yıldız ile Eskişehirspor ilgileniyormuş büyük ihtimal oraya gider Göztepe'ye gelmektense lig farkı var.
Saso Farenozzi Ordu'ya gelmiş .