...
...
İbrahim , iş yerinde tam böyle işlerim bitiyor zaman geçmiyor canım sıkılmaya başlıyor aklıma senin kariyer geliyor, açıp okuyorum bütün mesajlarını tek tek
Her zamanki gibi çok iyisin![]()
...
28. Haftanın Ardından
Ligde artık son 6 hafta. Avrupa'da mücadele eden tek takım olmamız nedeniyle bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de dezavantajlı olan taraf biziz, yanılmıyorsam 4 sezondur ilk kez bu kadar çok yedek ağırlıklı kadrolarla lig maçlarına çıktık. Bu da dolayısıyla skorlara yansıdı. Yine de Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Son haftalar çok heyecanlı geçecek : ) Önümüzde Uefa Çeyrek Final Newcastle maçı var deplasmana gidiyoruz. Takımımızda Salih Uçan dışında eksik bulunmuyor.
...
avrupa çok sekteye uğratıyor takımı ilk sezon lig ugruna avrupayı feda ettim avrupaya yedeklerle cıktım ceyrek finali görmüştüm kura şansı yordamıyla (: bu sene ise kura sansı felaket![]()
lig çekişmeli gidyo avrupada ise newcastle geçmeni bekliyoruz
Newcastle mı eler,geçeriz
...
okayın ve sezerin sendeki profili paylaşsana ibrahim
Şampiyonlar Ligi değilde Avrupa Ligi gerçekten takımı çok etkiliyor. Öte yandan ligte Şampiyonlar Ligi biletini almak önemli olacak. Bakalım Avrupa Liginde maceramız daha ne kadar sürecek.
...
Çok çabuk sıkıldım ben yahu... Türkiye'de yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor adamın. Bandırmaspor'la oynarken fark etmemiştim malum yabancı almıyordum![]()
Sezer bende fena gelişti okayın fizigi nasıl geliştirdin ben çift yönlü orta saha verdim 2 sezondur fena gelişmedi..çabuklugunu geliştirirse 10 numara olucak![]()
...
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final maçına gidelim artık : )
...
Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Maç Deplasmandayız, Canlı Yayın
...
İlk 11'Ler
Maça 4-3-3 sistemimizle çıkıyoruz, Newcastle ise 4-2-3-1 tertibiyle sahada. Salih Uçan dışında eksiğimiz bulunmuyor. Amacımız buradan avantajlı bir skor alıp Türkiye'ye dönmek, mümkünse bir gol atmak : ) Bu arada bağlantıda problemlerim var, umarım maç esnasında kopma olmaz.
...
Dk. 25 maçın ilk çeyreği orta alan mücadelesi şeklinde devam ediyor, kısıt bir maç.
...
Dk. 34 Ceza alanına soldan giren Okay çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşu kaleciden döndü ve top Jem'in önüne doğru yöneldi. Jem boş kaleye atmak yerine topu Bernard'a nişanlayınca golden olduk.
![]()
...
Dk. 62 Duran Topu kullanan oyuncu Cabaye, ceza alanına bir orta Vukic boş pozisyonda kafayı vuruyor, Erhan üzerine gelen topu çeliyor.
![]()
...
Dk. 82 Sarı kartı bulunan Jem Coloccini'ye sert giriyor hakem Cirhhetta ikinci sarıdan kırmızıyı veriyor 10 kişi kaldık.
![]()
...
Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Maç
Çeyrek Final ilk maçında St.James Park'ta sıkıcı bir maçı tamamlıyoruz : ) Biz kontrollü bir oyun düşünmüştük rakip de bunu düşününce tamamen orta alan mücadelesine dayanan bir maç geçti. Skor avantaj olarak görülse de her türlü gollü beraberliğin bile rakibe yaradığı bir maç olacak. Bakalım, az sonra rövanşa çıkıyoruz.
...
Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı Kadir Hastayız, Canlı Yayın
...
İlk 11'Ler
Maça 4-3-1-2 sistemimizle çıkıyoruz. Özellikle Çift forvet kullanıp ileride daha fazla etkin olup işi erkenden bitirmek niyetimiz. Emenike-Diop ikilisi arasında daha uzun olan ve Newcastle'ın uzun oyuncularıyla daha iyi mücadele edebilecek düzeyde olan Diop'u tercih ettim. Samed bu maçta fırsatçı rolünde. Ondan beklentilerimiz büyük bulduğunu atarsa ne ala : ) Hadi bakalım şans yanımızda olsun.
...
Dk. 2 Alparslan sağdan orta Samed kontrol etti soluna çekti, Şut yerden köşeye ve goooll 1-0
![]()
...
Dk. 12 Ceza alanına gönderilen top Diop kontrol eder etmez yerden köşeye, kaleci sağına gelen topta yine gafil avlandı, Müthişsin Diop 2-0
![]()
...
Dk. 15 Kerim topu aldı çevresinde 5 oyuncu var, Samed içeriye doğru koşuyor ona doğru öyle bir pas attı ki Samed için topu sadece ağlara göndermek kaldı 3-0
![]()
...