[MENTION=279317]Ali Hikmet[/MENTION] Teþekkür ederim ekran görüntüsü de koysanýz olur.
[MENTION=279317]Ali Hikmet[/MENTION] Teþekkür ederim ekran görüntüsü de koysanýz olur.
ya allah aþkýna yetkili kimse sigagamese bildirsin her hafta 2 oyuncumu kaybediyorum sakatlýktan![]()
bnce oyun cok güzel bazen sakatlýk can skbliyo ama oda olsun artýk![]()
Rakip duran top kullanacaðý zaman artýk ezberinizde ki ne kadar dua varsa okumaya baþlýyorsunuz. Ne denersem deneyeyim, korner ve duran toptan gol yemeyi önleyemedim. Sezonda yediðim 56 golün en az abartýsýz 40 tanesi korner ve duran toptur. Bu oyun bilmeyene Ayetel Kürs-i yi ezberletir yani.
ÖLürken BiLe Yanýmda oL sevgiLim...
korner'den gol yeme problemini kat'iyen çözemedim. korner takltiklerinin her birini denesem de sonuç bu: https://eksisozluk.com/entry/47011140
eðer bununla ilgili yardým edebilecek olan, bir çalýþmasý olan var ise yardýma hayýr demem![]()
Ýzlenimlerimi paylaþayým. Maç motoru geçen senekinden çok çok daha iyi kesinlikle. özellikle savunma yönünden epey geliþmiþ. savunma iyi yapýlabiliyor. 3 stoperli çift forvetli bir sistem kullanýyorum ve rakibe sahayý dar edebiliyorum rakibin benden daha iyi veya kötü olmasýndan baðýmsýz olarak. yani artýk bir 3. lig takýmý bile doðru bir felsefeyle büyük takýmlarý yenebiliyor bu yönden gerçekçilik üst düzeye çýkmýþ. ayrýca bu sene maçlar eðlenceli geçiyor maçýn akýþý sürükleyici olmuþ. birkaç olumsuz manzara var misal rakibin kornerden çok gol bulmasý veya üstün oynadýðýmýz maçlarda rakibin fazlasýyla þanslý olmasý gibi fakat bunlarýn birkaç güncellemeden sonra törpülenip daha dengeli hale geleceðini düþünüyorum. fm 2005'ten beri bu oyundan bu kadar zevk aldým ilk defa. arada bi 2012 epey iyiydi. bu sene oyun benden tam not aldý.
Herkesin söylediði þeyleri söyleyip sýradanlaþmak istemem ancak ortada sorunlar olduðundan düzeltilene kadar tepki gösterilmeli. Sakatlýklar yüzünden oyuncularýn 6-7 tanesi sezon öncesi hazýrlýðý kaçýrýyor. "Oyuncular seviyelerine göre aðýrlýkta mý antrenman yapabiliyor yoksa artýk?" diye düþünecek dereceye geldim fakat öyle bir deðiþiklik olsa duyururlardý sanýrým. Maç motorunda oyuncularýn topa sahipken olduðu yerde durmalarý, yere düþerek topu kaybetmeleri ve açýlan ortalarýn büyük bir bölümünün gol olmasý büyük sýkýntý.
Son seri (15.1.3) kesinlikle diðer serilerden kat kat daha iyi... Sakatlýk sorunu gerçekten bir problem mi onu bilemiyorum tabi...
Takým uyumu calýstýrýyorum. Adam diz dönmesi yasýyor sakatlanýyor 1 ay. Onun dýsýnda maclarda cok sakatlýk oluyor yani bir maçta 3 oyuncum 3 aylýk sakatlýk yasayabiliyor. Çok az azaltýlmasý gerek hamlelerin sakatlama payýnýn. Onun dýsýnda herseyiyle gayet iyi oyun.
Football Manager araþtýrmasýnda gözlemlediðiniz eksiklikler ve hatalarý bildirebilirsiniz. Yazdýklarýnýz araþtýrma sorumlularý tarafýndan deðerlendirilecek ve veri tabaný üzerinde gerekli düzenlemeler yapýlacaktýr.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya týklayarak görebilirsiniz.
fm 14 te de sakatlýklardan yakýnýyordu insanlar o zaman oynarken yaz dönemini uzun süre kondisyon antrenmaný ve en az 10 hazýrlýk maçýyla geçiriyordum sezon içinde çok fazla sakatlýk olayý yaþamýyordum þimdi de ayný stratejiyi uyguluyorum ve bence baþarýlý da oluyor denemenizi tavsiye ederim uygulamadýysanýz daha önce.
Normalde bende sakatlýklardan çok çekmedim eski oyunlarda da FM15'de de. Bu sefer durum kötü. Yeni oyuna baþladým 15.1.3 ile, nisan ayýndayým; kadroda 25 kiþi var 10'u sakatAntrenmanda 10 ay sakatlanan adamým oldu. Maçlarda 5 ay sakatlanan oldu. 2, 3 ay normal karþýlýyorum artýk. Bruma her daim sakat
Kötü þanstýr inþallah yoksa her sezon böyle çekilmez.
BÝR SONRAKÝ MAÇ ;
![]()
Save alma çok uzun sürüyor. Güncellemede çözüm gelir diye umut ediyorum.
FM Gazetesi
15.1.3 ile oyun bitmiþ durumda,beta çok daha iyiydi.
Mutluluk sadece paylaþýldýðý zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
fm 13 ve fm 14 berbat oyunlar olduðu için oynamamýþ son 3 yýlýmý sadece fm 12 oynayarak geçirmiþ biri olarak en büyük sorun kesinlikle sakatlýklar...antremanlara müdahale þansýmýz çok az olduðu için ki 13 ve 14 oynamamýn sebeplerinden biridir neden sakatlanýyorlar,antreman mý aðýr geliyor,kondisyon mu yetersiz bilemiyorum.sezon önü veriyorum kondisyonu hazýrlýk maçýný dayýyorum takýma sezon baþlamasýna 3 gün kalýyor hooop bilmem kim boyun zedelenmiþ bilmem kimin ayaðý burkulmuþ,lig baþlýyor ilk maç hooop 2 as sakatlanmýþ bir anda kadrodan 5 adam eksiliyor...þimdi sakatlýk olayý þans falan diyeceksiniz de arkadaþ çölde kutup ayýsý hep mi bize denk gelir...oyuna alýþmak için 4-5 farklý karýiyer açýp bir kaç oynadým hepsinde lakin sonuç neredeyse hep ayný...hiç sakatlýk haberi gelmeden 2 hafta geçirdiðimi hatýrlamýyorum...sakatlanan adam da cenabetmi gelmiþ nedir 2 ay en az...yahu selçuk þahin gibi nerdeyse 10 yýlda toplam 4 ay sakatlanmamýþ adam 7 ay sakatlandý antremanda.neymiþ diz baðlarý kopmuþ.oyun steam üzerinde 15.1.3 sürümü güncelledi direk bu sürümden oynadým bundan önce bir güncelleme daha vermýþ sanýrým acaba orada da böylemiydi? sýrf bu sorun yüzünden editör dem türkiye liginde avrupa oyuncularý yabancý sayýlmasýn diye ayar yaptým yerliler sakatlanýnca yerine adam dolmuyor diye 22 kiþilik kadroda 8 sakat var daha ligin ilk haftasý...gelde sinir olma...80 lira verdim þu oyuna ama þeytan diyor aç fm 12 devam et...
sakatlýklarýn sakatlanan oyuncu durumu bence daha vahim
sakatlýklar ardý ardýna geliyor ve daha kötüsü genelde ayný mevkinin oyuncularý ard arda sakatlanýyor bunu betada yazmýþtým ama düzelmedi
bazen bütün sol açýklarýn birden bazen kalecilerinin hepsi bazen defansýnýn hepsi
o yüzden bütün bölümlere en az 3-4 oyuncu alýyorum ama 4 oyuncunun bile ayný anda sakatlandýðý oluyor
antrenman karýþýk yüksek
tamam 5-6 oyuncu sakatlansýn da tek bi bölgemin oyuncularý olmasýn
Kondüsyon sorunu da var bence. Oyuncular bir türlü toparlanamýyor özellikle de milli maçlardan tükenmiþ halde geliyorlar ve sýradaki lig maçýnda oynatamýyorum. %90 ýn altýnda kondüsyonu olan adamý oynatmanýn anlamý yok.
Almanya ligindeki lisans sorununu aþmak için hangi dosyayý kurcalýyorduk?
milli takým, takým isimleri vs. dahil..
edit: halledildi.
Last edited by E.m.r.e : 17.Kasým.2014 at 16:25
Yýllardýr FM oynuyorum sakatlýk sorunu diye bir þey hiç yaþamadým. Sezon baþlamadan takýma yoðun þekilde kondisyon çalýþtýrýn. Bu süreçte sakatlanmalar oluyor 4-5 oyuncu kaybediyorum sezona hazýrlýk sürecinde ama sezon içerisinde sakatlýklar en aza iniyor
Ýyi günler,bendeniz Fm06'larda takýlý kalmýþ biriyim.Artýk çýk þu kutudan diyerek Fm15 Betasýný yükledim ve þu durum beni oyundan her dakka uzaklaþtýrýr oldu : Yavaþ ilerliyor.Devam için spaceye bastýðýmda 3sn beklemek,ilerleyen dakkalarda transferlere týklayýp aþaðý yukarý 5sn beklemek beni çýldýrtýyor.Yani oyun hýzý bu mu![]()
Last edited by aucixalo : 18.Kasým.2014 at 18:35