Sayfa 31 / 64 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

15. 1. 3' de bir tane gol yemeden bitirdiğim maç hatırlamıyorum. Alan savunması da yapamıyorum bir türlü. Çıldırdım adeta.

2016 yılına geldim Avrupa Şampiyonası başladı. Maçların haberleri bana gelmiyor ne yapmam lazım.
    Mesela Türkiye liginde bizim maç pazar günü‚ diğer günlerde de olan maçları gösteriyor ya. Onu istiyorum.

Türkiye Kupası´na ben katılana kadar maçları bilmiyorum yada elenirsem bilmiyorum. Avrupa ligi‚ Şampiyonlar ligi... böyle böyle devam eder.
    Bu turnuvaları nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz?

Umarım anlatabilmişimdir.

turnuvaya abone olarak haberlerin gelmesini sağlayabilirsin..

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

[MENTION=48273]antiRED[/MENTION]
    Hocam gelen kutusu > Abonelikler deyip istediğin şeyi ayarlayabilirsin. İstersen bir turnuva, takım, oyuncu, personel vs.

ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    turnuvaya abone olarak haberlerin gelmesini sağlayabilirsin..
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    @antiRED
    Hocam gelen kutusu > Abonelikler deyip istediğin şeyi ayarlayabilirsin. İstersen bir turnuva, takım, oyuncu, personel vs.

Arkadaşlar ben böyle liste görmek istiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

[MENTION=48273]antiRED[/MENTION] hocam gelen kutusuna tıkla hocam orda abonelikler olacak.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    @antiRED hocam gelen kutusuna tıkla hocam orda abonelikler olacak.
    Olmadı, öyle haberlerde sonuçları veriyor. Eklediğim ekran görüntüsü gibi çıkmasını soruyorum ben.
    Salı günü ŞL maçım var liste çıkıyor, çarşamba günü maçlarının listesi yok.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Olmadı, öyle haberlerde sonuçları veriyor. Eklediğim ekran görüntüsü gibi çıkmasını soruyorum ben.
    Salı günü ŞL maçım var liste çıkıyor, çarşamba günü maçlarının listesi yok.
    Hocam şuan müsait değilim ama gece 12 gibi sana bir video hazırlicam hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beta sürümü daha iyiydi bence maç motorunda FM 14'ü görüyorum artık

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Her mac bir sakat veriyorum garanti , ayrica mac motoru ayni fm 14 , senaryolar yine onceden yaziliyor , cesena gibi takim Barca gibi oynayip 4 kere gelip 4 gol atiyor ama aptallik bendeki yine orjinal oyun aldim ama bu sefer kesinlikle son kez !

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam maç motoru çok farklı sizlere bu konuda katılmicam. Sakatlıklar can yakıyor aynı reeldeki BJK gibi. Bazı takımlar 1 kere gelip atmaları var başıma da geldi. ama defansını bunun için düzenlemenlazım gibi geliyor.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

15.1.1 den son derece memnunum güncellemeyi düşünmüyorum yorumlara bakılırsa da en mantıklısı bu herhalde

[MENTION=279317]Ali Hikmet[/MENTION] Teşekkür ederim ekran görüntüsü de koysanız olur.

güncelleme olmasını nasıl engelliyoruz? güncelleme sekmesinde 3 seçenek var hepsi de güncelliyo.

ya allah aşkına yetkili kimse sigagamese bildirsin her hafta 2 oyuncumu kaybediyorum sakatlıktan

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bnce oyun cok güzel bazen sakatlık can skbliyo ama oda olsun artık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rakip duran top kullanacağı zaman artık ezberinizde ki ne kadar dua varsa okumaya başlıyorsunuz. Ne denersem deneyeyim, korner ve duran toptan gol yemeyi önleyemedim. Sezonda yediğim 56 golün en az abartısız 40 tanesi korner ve duran toptur. Bu oyun bilmeyene Ayetel Kürs-i yi ezberletir yani.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Rakip duran top kullanacağı zaman artık ezberinizde ki ne kadar dua varsa okumaya başlıyorsunuz. Ne denersem deneyeyim, korner ve duran toptan gol yemeyi önleyemedim. Sezonda yediğim 56 golün en az abartısız 40 tanesi korner ve duran toptur. Bu oyun bilmeyene Ayetel Kürs-i yi ezberletir yani.
    Kornerden ben de çok gol yiyorum ancak, yakın direği iki kişi savununca biraz azalma oldu. Geri kalan oyuncularıma da adam markajı veriyorum, en hızlı oyuncumu da ileride bırakıyorum.

korner'den gol yeme problemini kat'iyen çözemedim. korner takltiklerinin her birini denesem de sonuç bu: https://eksisozluk.com/entry/47011140

eğer bununla ilgili yardım edebilecek olan, bir çalışması olan var ise yardıma hayır demem

İzlenimlerimi paylaşayım. Maç motoru geçen senekinden çok çok daha iyi kesinlikle. özellikle savunma yönünden epey gelişmiş. savunma iyi yapılabiliyor. 3 stoperli çift forvetli bir sistem kullanıyorum ve rakibe sahayı dar edebiliyorum rakibin benden daha iyi veya kötü olmasından bağımsız olarak. yani artık bir 3. lig takımı bile doğru bir felsefeyle büyük takımları yenebiliyor bu yönden gerçekçilik üst düzeye çıkmış. ayrıca bu sene maçlar eğlenceli geçiyor maçın akışı sürükleyici olmuş. birkaç olumsuz manzara var misal rakibin kornerden çok gol bulması veya üstün oynadığımız maçlarda rakibin fazlasıyla şanslı olması gibi fakat bunların birkaç güncellemeden sonra törpülenip daha dengeli hale geleceğini düşünüyorum. fm 2005'ten beri bu oyundan bu kadar zevk aldım ilk defa. arada bi 2012 epey iyiydi. bu sene oyun benden tam not aldı.

Herkesin söylediği şeyleri söyleyip sıradanlaşmak istemem ancak ortada sorunlar olduğundan düzeltilene kadar tepki gösterilmeli. Sakatlıklar yüzünden oyuncuların 6-7 tanesi sezon öncesi hazırlığı kaçırıyor. "Oyuncular seviyelerine göre ağırlıkta mı antrenman yapabiliyor yoksa artık?" diye düşünecek dereceye geldim fakat öyle bir değişiklik olsa duyururlardı sanırım. Maç motorunda oyuncuların topa sahipken olduğu yerde durmaları, yere düşerek topu kaybetmeleri ve açılan ortaların büyük bir bölümünün gol olması büyük sıkıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    güncelleme olmasını nasıl engelliyoruz? güncelleme sekmesinde 3 seçenek var hepsi de güncelliyo.
    ben çevrimdışı takılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    15.1.1 den son derece memnunum güncellemeyi düşünmüyorum yorumlara bakılırsa da en mantıklısı bu herhalde
    neden çevrimdışı takıldığın belli tanlışlıkla flan günceller mazallah

Son seri (15.1.3) kesinlikle diğer serilerden kat kat daha iyi... Sakatlık sorunu gerçekten bir problem mi onu bilemiyorum tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım uyumu calıstırıyorum. Adam diz dönmesi yasıyor sakatlanıyor 1 ay. Onun dısında maclarda cok sakatlık oluyor yani bir maçta 3 oyuncum 3 aylık sakatlık yasayabiliyor. Çok az azaltılması gerek hamlelerin sakatlama payının. Onun dısında herseyiyle gayet iyi oyun.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

fm 14 te de sakatlıklardan yakınıyordu insanlar o zaman oynarken yaz dönemini uzun süre kondisyon antrenmanı ve en az 10 hazırlık maçıyla geçiriyordum sezon içinde çok fazla sakatlık olayı yaşamıyordum şimdi de aynı stratejiyi uyguluyorum ve bence başarılı da oluyor denemenizi tavsiye ederim uygulamadıysanız daha önce.

Nesil
    2007

Normalde bende sakatlıklardan çok çekmedim eski oyunlarda da FM15'de de. Bu sefer durum kötü. Yeni oyuna başladım 15.1.3 ile, nisan ayındayım; kadroda 25 kişi var 10'u sakat Antrenmanda 10 ay sakatlanan adamım oldu. Maçlarda 5 ay sakatlanan oldu. 2, 3 ay normal karşılıyorum artık. Bruma her daim sakat Kötü şanstır inşallah yoksa her sezon böyle çekilmez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

BİR SONRAKİ MAÇ ;

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Save alma çok uzun sürüyor. Güncellemede çözüm gelir diye umut ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

15.1.3 ile oyun bitmiş durumda,beta çok daha iyiydi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 31 / 64 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri